GiannisSol Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 13 ώρες πριν, Looter είπε Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια καλή εταιρία ή καλός ψυκτικός με λογικές τιμές εντός αττικής; Για απεγκατάσταση και εγκατάσταση 2 κλιματιστικών (24αρι και 12αρι) μου ζήτησαν 250 ευρώ + ΦΠΑ Η απόσταση των 2 σπιτιών είναι μόλις 2κμ , δηλαδή βαριά 5-6 λεπτά με το αμάξι. Νομίζω ότι έχουν πάει το κλέψιμο σε ΑΛΛΟ επίπεδο , τι φάση;;; Παρακαλώ για τη βοήθεια σας. Η τιμή που σου είπαν είναι όχι απλά λογική αλλά μη πω και φθηνή για την σημερινή αγορα. Αν είναι σωστοί επαγγελματίες τεχνικά και τηρούν αυτά που πρέπει(τουλάχιστον 3 μέτρα σωλήνες , αντλία κενού ) , επέλεξε τους. 1
Pan_K Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) @free66 Daikin ATXC25D 535 ευρώ εγκατεστημένο με κάρτα εθνικής + 50 ευρώ δωροεπιταγή ανακύκλωσης (σύνολο 485 ευρώ = σκάνδαλο): https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/daikin-siesta-sensira-series-atxc25d-arxc25d-klimatistiko-9-000-btu-h_4140907 ...επίσης, ήρθε ο λογαριασμός ρεύματος (ΔΕΗ) από 13/1 έως 9/2 (4 εβδομάδες): Συνολικά 355 κιλοβατώρες, η συντριπτική πλειοψηφία για θέρμανση. Μέση εξωτερική 10,8 βαθμοί, μέση εσωτερική 20 βαθμοί, 105 τμ με μόνωση του 1964. Κόστος ρεύματος: 68 ευρώ (για θέρμανση γύρω στα 55 ευρώ). Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Pan_K 1
tu-luba Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Στις 6/2/2025 στις 11:41 ΠΜ, alexdeskas είπε Κι όμως ... Με σωστές ρυθμίσεις (μέσω engineering mode) , πετάει ... Τελικά θα μας διαφωτίσεις με τι ρυθμίσεις στο engineering mode έχεις καταφέρει να κάνεις το midea να δουλέψει κοντά στα 100w ?
Lofarek Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 10 ώρες πριν, liakjim είπε Ελπίζω να το προλάβεις https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/198241-daikin-atxm25n-siesta-perfera Μια συγκέντρωση μέχρις ώρας 3 μηνών κατανάλωση από daisekai 10 . Συνήθης ζητούμενη 19 και 20C. Με βάση και τον πίνακα υπολογισμού απωλειών τι συμπερασματα βγαινουν κατά την γνώμη σου liakjim?
dimostr Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 9 λεπτά πριν, Lofarek είπε Μια συγκέντρωση μέχρις ώρας 3 μηνών κατανάλωση από daisekai 10 . Συνήθης ζητούμενη 19 και 20C. Με βάση και τον πίνακα υπολογισμού απωλειών τι συμπερασματα βγαινουν κατά την γνώμη σου liakjim? https://convertlive.com/el/u/μετατροπή/βατ/σε/βρετανικές-θερμικές-μονάδες-ανά-ώρα#3440
Greekz Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Καλησπέρα , επισκεφτηκα το AlphaClima για 2 9αρια , εγω πηγα εχοντας στο νου να αγορασω το Daikin Sensira FTXC25D, εκεινος μου προτεινε ομως το Carrier Crystal Ultra Clean Plus 42QHG009D8SU2 ή το TCL ELITE PREMIUM II 9CHSD, λεγοντας μου οτι δεν εχει νοημα για το daikin αφου τα αλλα δυο έχουν αρκετά καλυτερα χαρακτηριστικα , κάποια αποψη; 2
dimostr Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μόλις τώρα, Greekz είπε Καλησπέρα , επισκεφτηκα το AlphaClima για 2 9αρια , εγω πηγα εχοντας στο νου να αγορασω το Daikin Sensira FTXC25D, εκεινος μου προτεινε ομως το Carrier Crystal Ultra Clean Plus 42QHG009D8SU2 ή το TCL ELITE PREMIUM II 9CHSD, λεγοντας μου οτι δεν εχει νοημα για το daikin αφου τα αλλα δυο έχουν αρκετά καλυτερα χαρακτηριστικα , κάποια αποψη; Άλλαξε μαγαζί 2 1
Greekz Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 3 minutes ago, dimostr said: Άλλαξε μαγαζί Πηγα σε εκεινο γιατι το ειδα αρκετες φορές εδω μέσα.
dimostr Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 λεπτό πριν, Greekz είπε Πηγα σε εκεινο γιατι το ειδα αρκετες φορές εδω μέσα. Πάρε τα δύο μηχανήματα που είδες , το μαγαζί σε κατευθύνει σε αυτά που είτε έχει μεγαλύτερη προμήθεια είτε θέλει για κάποιο λόγο να τα ξεφορτωθεί , σε κάθε περίπτωση τα daikin ειδικά εάν ενδιαφέρεσαι για θέρμανση είναι καλύτερα και άσε να λέει ότι θέλει 4 1
liakjim Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 38 λεπτά πριν, Greekz είπε Καλησπέρα , επισκεφτηκα το AlphaClima για 2 9αρια , εγω πηγα εχοντας στο νου να αγορασω το Daikin Sensira FTXC25D, εκεινος μου προτεινε ομως το Carrier Crystal Ultra Clean Plus 42QHG009D8SU2 ή το TCL ELITE PREMIUM II 9CHSD, λεγοντας μου οτι δεν εχει νοημα για το daikin αφου τα αλλα δυο έχουν αρκετά καλυτερα χαρακτηριστικα , κάποια αποψη; Για θέρμανση ή ψύξη ή και τα 2;
uncle_nontas Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 ώρα πριν, Greekz είπε Καλησπέρα , επισκεφτηκα το AlphaClima για 2 9αρια , εγω πηγα εχοντας στο νου να αγορασω το Daikin Sensira FTXC25D, εκεινος μου προτεινε ομως το Carrier Crystal Ultra Clean Plus 42QHG009D8SU2 ή το TCL ELITE PREMIUM II 9CHSD, λεγοντας μου οτι δεν εχει νοημα για το daikin αφου τα αλλα δυο έχουν αρκετά καλυτερα χαρακτηριστικα , κάποια αποψη; Διάβασε τα μηνύματα μου λίγο πιο πάνω για το Daikin. 3ο 24ωρο αναμμένο σε χώρο μεγαλύτερο απ' της προδιαγραφές του. Τώρα που μιλάμε έχω γλυκιά ατμόσφαιρα με ζεστούς τοίχους, με μέση κατανάλωση 200watt. Το μηχάνημα δεν καταλαβαίνει Χριστό. Λοιπόν update απ' την εγκατάσταση που μου έκανε το Πλαίσιο: Η εταιρεία που ήρθε ήταν η ClimaTeam Voula Kakoulidou. Για την εγκατάσταση τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα (κενό, μέτρα σωληνώσεων) στο έπακρο, και μάλιστα χωρίς δικη μου επισήμανση. Ίσως έπαιξε ρόλο ότι γνώριζαν τον πατέρα μου που είναι συνταξιούχος ψυκτικός, ωστόσο. Πολύ ευχαριστημένος. Η εξωτερική μονάδα έχει τοποθετηθεί έτσι ώστε να μην περνάει η παραμικρή δόνηση - θόρυβος. 1
Greekz Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 59 minutes ago, liakjim said: Για θέρμανση ή ψύξη ή και τα 2; Το ενα θα ειναι στο υπνοδωματιο και το δευτερο στο γραφειο , αυτο του γραφειου θα δουλευει και για τα δυο , στο υπνοδωματιο μας νοιαζει ποιο πολυ η ψυξη και να ειναι ησυχο
Damned7 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Για αντικραδασμικα ποδαράκια εχει κάποιος να προτείνει κατι δοκιμασμένο?
amotida Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, Damned7 said: Για αντικραδασμικα ποδαράκια εχει κάποιος να προτείνει κατι δοκιμασμένο? Τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ (από αυτά τα απλά) είναι από μια ισπανική εταιρεία που ονομάζεται Senor. Online search στην Ελλάδα, τα βλέπω σε αυτό το link ( https://apogee99.gr/antikradasmika-klimatistikwn/c/179?o=4 ) το μόνο πρόβλημα είναι ότι βλέπω (από την περιγραφή) ότι πουλάνε σετ των 4 αλλά σε ένα χρώμα... Και ο κανόνας της Senor είναι ότι τα βάζεις πάντα σε διαφορετικά χρώματα, σε σχέση με το βάρος κτλ, πάντα χρώμα με μεγαλύτερο καθορισμένο βάρος στην πλευρά του συμπιεστή... Για παράδειγμα, τα είχα βάλει σε ένα κλιματιστικό 12000 BTU (30 κιλά εξωτερική μονάδα) ένα σετ που αποτελείται από 2 γκρι και 2 πράσινα (τα πράσινα στην πλευρά του συμπιεστή, όπου το βάρος της εξωτερικής μονάδας είναι μεγαλύτερο). Mount BF DATA SHEET BF-25 Επίσης, Vecamco, με εσωτερικό ελατήριο Αντικραδασμικά έδρανα & Αξεσουάρ ... Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από amotida 1
free66 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 13 ώρες πριν, liakjim είπε Ελπίζω να το προλάβεις https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/198241-daikin-atxm25n-siesta-perfera Δυστυχώς liakjim είναι εκθεσιακό κομμάτι και βρίσκεται στα καταστήματα Αγρινίου και Καλαμάτας. Σε τηλ. επικοινωνία που είχα μαζί τους για να μου το στείλουν με φορτωτική μου είπαν ότι μόνο με φυσική παρουσία μπορώ να το παραλάβω γιατί χρειάζεται να το εγκρίνω, επειδή είναι εκτός κουτιού. Οπότε έχεις κάτι άλλο να προτείνεις. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα