Klausx Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 17 ώρες πριν, akiskar123 είπε Καλησπερα,σημερα ηρθε κ ο τεχνικος απο τον κωτσοβολο,εκανε τον απαραιτητο ελεγχο και βρηκε χαλασμενο θερμοστατη,ο τεχνικος εβαλε φις κ μετρησε 2253watt καταναλωση,το a/c εδειχνε 29 βαθμους με ζητηση 27c,στο χωρο που ειναι το κλιματιστικο ενω το θερμομετρο χωρου εδειχνε 25,5 κ προς τον διαδρομο και κουζινα 26,5,μου ζητησαν 1000 συγγνωμη κ για την λαθος εγκατασταση και για ολη την ταλαιπωρια μου εδωσαν 100ε δωροεπιταγη...την δευτερα θα ερθουν να το βγαλουν. Ωστοσο επειδη χαλασε το ψυγειο μου κ πρεπει ν παρω νεο asap θα παρω για αρχη ενα 12αρι κ ενα ψυγειο... το δωματιο που θα μπει το 12αρι εχει τις εξης απωλειες Ενα παλικαρι μου ειχε προτεινει 12αρι tcl αλλα ο κωτσοβολος δεν εχει tcl. Εαν θελετε να μου προτεινετε καποια 12αρια(με UV θα ηταν ιδανικο,εκτος εαν δεν κανει δουλεια) Εαν μπορειτε να προτεινετε και ψυγεια 60εκ πλατος εως 800-900 ευρω ακομα καλυτερα Μια απο τις 2 αγορες θα γινει απο κωτσο ωστε να εξαργυρωσω την δωροεπιταγη Το κλιματιστικο θα μπει σε ενα Well Voltage Protector και μετα σε ενα πολυπριζο,το ιδιο κ το ψυγειο. Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη εαν ημουν καπως,ο γραπτος λογος ειναι περιεργος συν την τσατιλα που ειχα λογω του θεματος. https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/245317-a-c-in12btu-inventor-ar5vi-12wfi-aria 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 27 λεπτά πριν, rkb είπε Το εφαρμόσαμε φέτος στο εξοχικό, μια μονάδα έξω και τρεις μέσα στα δωμάτια συν άλλη μια με δύο εσωτερικές. Ποιες έβαλες? Πόσο κόστισαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotismantzoros Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) RAS-4M27G3AVG-E 2059 RAS-B10G3KVSG-E (x3) 987 RAS-B24G3KVSG-E (x1) 479 Σύνολο 3525 Συμφέρει όντως σε σχέση με 4 χωριστά κλιματιστικά edge; Edit: Στο ίδιο μαγαζί βγαίνουν 3987 τα 4 χωριστά Υποθέτω θα βγαίνει φτηνότερα κι η εγκατάσταση Επεξ/σία 21 Ιουλίου από fotismantzoros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostr Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, fotismantzoros είπε RAS-4M27G3AVG-E 2059 RAS-B10G3KVSG-E (x3) 987 RAS-B24G3KVSG-E (x1) 479 Σύνολο 3525 Συμφέρει όντως σε σχέση με 4 χωριστά κλιματιστικά edge; Edit: Στο ίδιο μαγαζί βγαίνουν 3987 τα 4 χωριστά Υποθέτω θα βγαίνει φτηνότερα κι η εγκατάσταση Τα μειονεκτήματα των multi είναι οι μικρότεροι δείκτες απόδοσης και η πιθανότητα ζημιάς της εξωτερικής που θα σου θέσει εκτός όλο το σύστημα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 59 λεπτά πριν, Klausx είπε https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/245317-a-c-in12btu-inventor-ar5vi-12wfi-aria 600€ για 2οκλασάτο φασόν midea; 🤔 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου Καλησπέρα. Για 9αρι τι γνώμη έχετε για τα nobu; Ψάχνω κάτι οικονομικό για σπίτι που πηγαίνουμε 2-3 φορές το χρόνο. Και για ψύξη και για θέρμανση. Ήδη τα 300 και κάτι που το βρίσκω μου φαίνονται πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostr Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, gsisr είπε Καλησπέρα. Για 9αρι τι γνώμη έχετε για τα nobu; Ψάχνω κάτι οικονομικό για σπίτι που πηγαίνουμε 2-3 φορές το χρόνο. Και για ψύξη και για θέρμανση. Ήδη τα 300 και κάτι που το βρίσκω μου φαίνονται πολλά Για τέτοιες χρήσεις πάρτε τα φθηνότερα και αυτά που έχουν τις μεγαλύτερες εγγυήσεις χωρις την υποχρεωτικοτητα των ετήσιων service 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, liakjim είπε 600€ για 2οκλασάτο φασόν midea; 🤔 Βλέπεις κάτι καλύτερο και φτηνότερο στην λίστα πριν από αυτό με eurovent; Εδώ κάνουν 700 τα Juropro (και τα παίρνουν για καλά)... Κάθε χρόνο μειώνουν τις διαστάσεις εσωτερικού / εξωτερικού.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Klausx είπε Βλέπεις κάτι καλύτερο και φτηνότερο στην λίστα πριν από αυτό με eurovent; https://www.electrostudio.gr/product/41553/klimatismos,-thermansi-air-condition-klimatistika-inverter-klimatistiko-inverter-leon-lhuvi-12wfilhuvo-12-12000btu-me-ionisti-kai-wifi-aa-/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, liakjim είπε https://www.electrostudio.gr/product/41553/klimatismos,-thermansi-air-condition-klimatistika-inverter-klimatistiko-inverter-leon-lhuvi-12wfilhuvo-12-12000btu-me-ionisti-kai-wifi-aa-/ Αν έχει την δυνατότητα να πάρει από αλλού υπάρχουν πολλές επιλογές, άραγε θα του γυρίσουν 1200 ευρώ με την επιστροφή του toyotomi; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 hour ago, liakjim said: 600€ για 2οκλασάτο φασόν midea; 🤔 Πραγματικα ειναι σοκ οι τιμες...την ιδια ωρα στο Best Price (που πλεον εχουν φυγει σχεδον ολοι απο Σκρουτζ για την συνδρομη που ζητησε απο τους εμπορους) βλεπω με 500ε το 12ρι Daikin Sensira το προηγουμενο μοντελο που εχω κ εγω το Ftxc35c. Aλλα ο φιλος μας ειναι αναγκασμενος λογω κουπονιων για Κωτσοβολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiskar123 Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, liakjim είπε 600€ για 2οκλασάτο φασόν midea Εχω σημειωσει το tcl που μου ειχες πει κ κοιταω κ το Inventor LDVI-12WFI Legend και το Midea All Easy Pro AEP2-12NXD6- Απο αυτα τα 3 budget friendly;ποιο; Θελω να εχει UV αποστειρωτη,εκτος εαν ειναι απλα μαρκετινγκ Απο την αλλη εαν υπαρχει καποιο καλο κ δοκιμασμενο ιαπωνικο με UV κ ξεφευγει στην τιμη πειτε μου δεν πειραζει,αυριο ξηλωμουν το αλλο κ δεν την παλευω χωρις a/c εχουν αρχισει να κολλανε κ τα χαρτακια απο την ζεστη.... 1 ώρα πριν, Specs είπε Aλλα ο φιλος μας ειναι αναγκασμενος λογω κουπονιων για Κωτσοβολο. οχι εαν ειναι για κατι καλο χαλαλι το κουπονι,παιρνω κατι αλλο απο κωτσο Επεξ/σία 21 Ιουλίου από akiskar123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efib Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 18 λεπτά πριν, akiskar123 είπε Εχω σημειωσει το tcl που μου ειχες πει κ κοιταω κ το Inventor LDVI-12WFI Legend και το Midea All Easy Pro AEP2-12NXD6- Απο αυτα τα 3 budget friendly;ποιο; Θελω να εχει UV αποστειρωτη,εκτος εαν ειναι απλα μαρκετινγκ Απο την αλλη εαν υπαρχει καποιο καλο κ δοκιμασμενο ιαπωνικο με UV κ ξεφευγει στην τιμη πειτε μου δεν πειραζει,αυριο ξηλωμουν το αλλο κ δεν την παλευω χωρις a/c εχουν αρχισει να κολλανε κ τα χαρτακια απο την ζεστη.... οχι εαν ειναι για κατι καλο χαλαλι το κουπονι,παιρνω κατι αλλο απο κωτσο Καλησπέρα. Άρα πήρες από Κωτσόβολο, το κλιματιστικό δεν δούλευε σωστά, και έτσι απλά πήρες τα χρήματα σου πίσω και δώρο επιταγή; Εμένα δεν δούλεψε ποτέ και το κωλομαγαζο δεν μου έκανε επιστροφή χρημάτων και με απειλούσε κιόλας με δικαστήρια; Και μου βγήκε και πιο ακριβά από τον Κωτσόβολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rkb Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 4 ώρες πριν, turbat0s είπε Ποιες έβαλες? Πόσο κόστισαν? Της Inventor Οι δύο εξωτερικές: 27 kBTU 1000 ευρώ 18 kBTU 789 ευρώ Εσωτερικά 4 των 9 kBTU και ένα 12 kBTU στα 170 ευρώ το ένα τα πρώτα και στα 180 το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 21 λεπτά πριν, akiskar123 είπε Εχω σημειωσει το tcl που μου ειχες πει κ κοιταω κ το Inventor LDVI-12WFI Legend και το Midea All Easy Pro AEP2-12NXD6- Απο αυτα τα 3 budget friendly;ποιο; Θελω να εχει UV αποστειρωτη,εκτος εαν ειναι απλα μαρκετινγκ Απο την αλλη εαν υπαρχει καποιο καλο κ δοκιμασμενο ιαπωνικο με UV κ ξεφευγει στην τιμη πειτε μου δεν πειραζει,αυριο ξηλωμουν το αλλο κ δεν την παλευω χωρις a/c εχουν αρχισει να κολλανε κ τα χαρτακια απο την ζεστη.... οχι εαν ειναι για κατι καλο χαλαλι το κουπονι,παιρνω κατι αλλο απο κωτσο Έχεις δύσκολο χώρο που θέλει μεγαλύτερο μηχάνημα, midea ή inventor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα