KOSTASMOUS Δημοσ. Τετάρτη στις 08:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:17 μμ Καλησπερα οι γονεις μου εχουν ενα toyotomi 9αρι izuru ,τωρα τελευταια τους βγαζει προβλημα στο ζεστο μονο και δεν βγαζει καθολου ζεστη,ουτε αερα και αναβοσβηνουν γρηγορα τα δυο λαμπακια που φαινονται στις φωτο,μια το ρολοι και μια το λαμπακι εναρξης.Γνωριζει κανεις κατι γι αυτο το προβλημα? Ειχαν φερει εναν τεχνικο κατι τους εκανε(δεν θυμαμαι ακριβως) και δουλεψε για λιγο το μηχανημα μεχρι που το ξαναεμφανισε.
mdkamael Δημοσ. Τετάρτη στις 08:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:56 μμ 37 λεπτά πριν, KOSTASMOUS είπε Καλησπερα οι γονεις μου εχουν ενα toyotomi 9αρι izuru ,τωρα τελευταια τους βγαζει προβλημα στο ζεστο μονο και δεν βγαζει καθολου ζεστη,ουτε αερα και αναβοσβηνουν γρηγορα τα δυο λαμπακια που φαινονται στις φωτο,μια το ρολοι και μια το λαμπακι εναρξης.Γνωριζει κανεις κατι γι αυτο το προβλημα? Ειχαν φερει εναν τεχνικο κατι τους εκανε(δεν θυμαμαι ακριβως) και δουλεψε για λιγο το μηχανημα μεχρι που το ξαναεμφανισε. Για τσεκαρε. Σελ. 23 "Προβληματα - Αιτια - Λυση". https://www.toyotomi.gr/wp-content/uploads/2023/05/Umi09-12AP-1.pdf
uncle_nontas Δημοσ. Τετάρτη στις 09:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:23 μμ (επεξεργασμένο) Daikinάρα πρώτη μέρα σήμερα, Atxc35d σε ενιαία σαλοκουζίνα 38 τμ. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:23 μμ από uncle_nontas 6
sap00 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:23 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, greg4 είπε το 1 πως το κάνω; για το 2 να σου πω κάτι, το έχω σκεφτεί. Αλλά το midea είναι ολοκαίνουργιο και το είχα πάρει 1.350 ευρώ? Κάτι τέτοιο. (ναι το ξέρω κακή επιλογή). Αλλά να το πουλήσω πόσο, 800? ; Ένα καλό γιαπωνέζικο καινούργιο δεν είναι στα 1.500? Πότε θα κάνω "απόσβεση"? 1. https://zenith.gr/el/for-the-home/gas/gas-home-direct/ 2. Σε δύο ή και λιγότερα χρόνια. Αν αντί 700w, καις πχ 400w, 24/7, (σε συνδυασμό με καλοριφέρ) 5 μήνες χειμώνα και 2 μήνες καλοκαίρι, με 0,20€/kwh, θα έχεις ετήσιο όφελος (1+2) περίπου €400. Κάνε τους υπολογισμούς. 3. Σε 80-90μ2 με κέλυφος, 5-8μ3 αέριο/μέρα +24άρι (700w) +2 9άρια (???w), έχεις τρελή κατανάλωση - κάτι δεν πάει καλά ... Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:31 μμ από sap00
BigBlack Δημοσ. Τετάρτη στις 09:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:28 μμ 2 minutes ago, uncle_nontas said: Daikinάρα πρώτη μέρα σήμερα, Atxc35d σε ενιαία σαλοκουζίνα 38 τμ. Εμένα πιάνει μεγαλύτερη τελική! MIdea 12άρι 7ετίας σε 26 δύσκολα και ψηλοτάβανα τετραγωνικά. Πιό κάτω με τίποτα! Μεγειά και καλορίζικο φίλε, ζηλεύω! 1
sap00 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 μμ 10 λεπτά πριν, uncle_nontas είπε Daikinάρα πρώτη μέρα σήμερα, Atxc35d σε ενιαία σαλοκουζίνα 38 τμ. Μην το σβήσεις, να ισορροπήσει ο χώρος, και ανέβασε αύριο το απόγευμα 24ωρο διάγραμμα να χαρούμε! 3
cmaniac Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 μμ 6 λεπτά πριν, sap00 είπε 3. Σε 68μ2 με κέλυφος, ίσως δεν χρειάζεσαι δεύτερο αν το πρώτο "βλέπει" τις πόρτες των άλλων χώρων και δουλεύει 24/7. Μικρά κλιματιστικά αναλογα των απωλειών σε κάθε δωμάτιο μοιάζει πιο κατάλληλη λύση. Δεν νομίζω οτι είναι σωστό να εχεις ενα μονο.
sap00 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:39 μμ (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, cmaniac είπε Μικρά κλιματιστικά αναλογα των απωλειών σε κάθε δωμάτιο μοιάζει πιο κατάλληλη λύση. Δεν νομίζω οτι είναι σωστό να εχεις ενα μονο. Συμφωνώ απόλυτα φυσικά! Ίσως έβαλε 24άρι υπολογίζοντας (λάθος) να καλύψει όλο το σπίτι (80μ2). Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:18 μμ από sap00
liakjim Δημοσ. Τετάρτη στις 09:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:45 μμ (επεξεργασμένο) Δεν νοείται σε 68τμ με κέλυφος να έχει τέτοιες καταναλώσεις εκτός αν μένει στην αλάσκα κ μέσα ζητάει 30. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:02 μμ από liakjim 3
KOSTASMOUS Δημοσ. Τετάρτη στις 10:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:02 μμ 1 ώρα πριν, mdkamael είπε Για τσεκαρε. Σελ. 23 "Προβληματα - Αιτια - Λυση". https://www.toyotomi.gr/wp-content/uploads/2023/05/Umi09-12AP-1.pdf Δυστυχως δεν λεει κατι για το προβλημα και ειναι αλλο κλιματιστικο αυτο
liakjim Δημοσ. Τετάρτη στις 10:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:13 μμ Στα δικά μου τώρα, μόνο με medium στον ανεμιστήρα του asyg24kmta (από το auto που ισοδυναμεί με low), κατάφερα να δει ο χώρος καλή θερμοκρασία . Είναι πολλά τα κυβικά που πρέπει να καλυφθούν. το κλιματιστικό ανέβασε ισχύ στον χώρο από 3-3,5KW στα 4-4,2KW 1
chemkyr Δημοσ. Τετάρτη στις 10:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:30 μμ 10 minutes ago, liakjim said: Στα δικά μου τώρα, μόνο με medium στον ανεμιστήρα του asyg24kmta (από το auto που ισοδυναμεί με low), κατάφερα να δει ο χώρος καλή θερμοκρασία . Είναι πολλά τα κυβικά που πρέπει να καλυφθούν. το κλιματιστικό ανέβασε ισχύ στον χώρο από 3-3,5KW στα 4-4,2KW εβλεπα το πινακακι με τα capacities των fujitsu kmcg (12, 14 kbtu) και τα cop δεν ξεπερνουσαν το 5 (περιπου). Στο δικο σου βλεπω πανω απο 6 και μιλαμε και για 24αρι. Πολυ εντυπωσιακη αποδοση! Εχεις πινακακια για την σειρα kmta?
Sellout Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 μμ Καρντασια καλησπερα ξανα. Ειχα ανεβασει πριν λιγες μερες για ενα τογιοτομι που μου δινει μεγαλες καταναλωσεις. Θελω να ρωτησω, υπαρχει περιπτωση να εχουμε καμια ρυθμιση να καιει μονιμα συγκεκριμενα watt; Επειδη τωρα δεν υπαρχει budget για αλλο κλιματιστικο, απλα θα το μεταφερω στο δωματιο που επιθυμω να θερμαινεται, το προβλημα ειναι οτι μηχανημα ειναι 24αρι, οποτε λογικα θα κανει συνεχεια on off; και θα μου αυξανει και αλλο την καταναλωση;
GiannisSol Δημοσ. Τετάρτη στις 11:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:20 μμ (επεξεργασμένο) Άλλη μια καμπύλη με gree airy 18. Το πρώτο φλατ είναι στα 360 watt . Με κρύο καιρό με εντυπωσιάζει η λειτουργία του. Εξωτερική 5 βαθμούς τη νύχτα και τις πρωινές ώρες και έως 9.5 το μεσημέρι. Ζητούμενη 23 . Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:22 μμ από GiannisSol 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα