sap00 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, greg4 είπε Ένα update για το 24αρι midea (AG-24NXD0-I) του σαλονιού σε χώρο περίπου 80τμ. 1. (offtopic) με αλλαγή προγράμματος αερίου μπορείς να κερδίσεις 20% (0,70€/μ3) 2. (ontopic) με αλλαγή κλιματιστικού μπορείς να κερδίσεις 30-40% (οι ειδήμονες εδώ θα σου πουν)
tu-luba Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 ώρες πριν, greg4 είπε Ένα update για το 24αρι midea (AG-24NXD0-I) του σαλονιού σε χώρο περίπου 80τμ. Μήπως να βαλεις αλλο ενα κλιματιστικο? Ο χωρος ειναι μεγαλος.
popopo Δημοσ. πριν από 52 λεπτά Δημοσ. πριν από 52 λεπτά 7 hours ago, sap00 said: atxc25d - 24ωρο - εξωτ 4-8 βαθμοί Ομοίως και εγώ με το atxc25c εδώ και μια εβδομάδα με εξωτερική ημερήσια 8-10 οC και ρύθμιση auto 23, παίζει σταθερά στα 180-185 watts. Μου κάνει εντύπωση το ότι φαίνεται πως δεν αλλάζει η συμπεριφορά του σε αυτές τις εξωτερικές θερμοκρασίες, ενώ το edge 18 φαίνεται να ανεβάζει κάπως κατανάλωση κάτω από 10 oC.
Uberalles_gr Δημοσ. πριν από 36 λεπτά Δημοσ. πριν από 36 λεπτά 16 hours ago, MARIOSNURSE said: Μοντέλα; Ηλικία; Χώρος; Ρύθμιση; Ηλικία: Πριν 8 χρόνια νομίζω το έχω αγοράσει Χώρος: Υπνοδωμάτιο μεσαίο προς μικρό θα έλεγα Ρύθμιση: Πάντα στην πιο χαμηλή σκάλα Ηλικία: Πριν 3 χρόνια νομίζω το έχω αγοράσει Χώρος: Υπνοδωμάτιο μεσαίο προς μικρό θα έλεγα Ρύθμιση: Πάντα στην πιο χαμηλή σκάλα Ευχαριστώ
cmaniac Δημοσ. πριν από 26 λεπτά Δημοσ. πριν από 26 λεπτά (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε Ηλικία: Πριν 8 χρόνια νομίζω το έχω αγοράσει Χώρος: Υπνοδωμάτιο μεσαίο προς μικρό θα έλεγα Ρύθμιση: Πάντα στην πιο χαμηλή σκάλα Ηλικία: Πριν 3 χρόνια νομίζω το έχω αγοράσει Χώρος: Υπνοδωμάτιο μεσαίο προς μικρό θα έλεγα Ρύθμιση: Πάντα στην πιο χαμηλή σκάλα Ευχαριστώ Φίλτρα καθαρά και auto (για αρχή). Το low μπορεί να κάνει μικροκλίμα και να σβήνει επειδή διαβάζει τον "εαυτό του". Επεξ/σία πριν από 26 λεπτά από cmaniac 1
greg4 Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Δημοσ. πριν από 18 λεπτά 4 hours ago, liakjim said: Πωπω αλήθεια;;; εχ τι να πω, αλλά έτσι φαίνεται. Κοίτα δεν εννοώ khw ηλεκτρικά. Στο πινακάκι άμα δεις κάνω την διαφορά των m3 που έχει κάψει ο λέβητας επί 11 που αποδίδει ένα m3 αερίου και βγάζω πόσα θέλει το σπίτι την μέρα. Τώρα αυτά είναι και απώλειες; Δεν το ξέρω... 4 hours ago, sap00 said: 1. (offtopic) με αλλαγή προγράμματος αερίου μπορείς να κερδίσεις 20% (0,70€/μ3) 2. (ontopic) με αλλαγή κλιματιστικού μπορείς να κερδίσεις 30-40% (οι ειδήμονες εδώ θα σου πουν) το 1 πως το κάνω; για το 2 να σου πω κάτι, το έχω σκεφτεί. Αλλά το midea είναι ολοκαίνουργιο και το είχα πάρει 1.350 ευρώ? Κάτι τέτοιο. (ναι το ξέρω κακή επιλογή). Αλλά να το πουλήσω πόσο, 800? ; Ένα καλό γιαπωνέζικο καινούργιο δεν είναι στα 1.500? Πότε θα κάνω "απόσβεση"? Επίσης δουλεύει και καλοριφέρ.. Για αυτό το σκέφτομαι. 1 hour ago, tu-luba said: Μήπως να βαλεις αλλο ενα κλιματιστικο? Ο χωρος ειναι μεγαλος. Ίσως βάλω ακόμα ένα στη κουζίνα, που είναι ενιαίος χώρος με το σαλόνι που είναι το Midea. Απλά με το κέλυφος απέξω θα είναι δύσκολο να μπει νομίζω. 68τμ είναι ο χώρος αλλά είναι εννιαίος με τον διάδρομο προς τα υ/δ που είναι άλλα 11τμ.
mdkamael Δημοσ. πριν από 10 λεπτά Δημοσ. πριν από 10 λεπτά 11 λεπτά πριν, cmaniac είπε Φίλτρα καθαρά και auto (για αρχή). Το low μπορεί να κάνει μικροκλίμα και να σβήνει επειδή διαβάζει τον "εαυτό του". επισης μπορει να δοκιμασει και με τις περσιδες στο τερμα χαμηλα ενω ειναι το fan στο auto.. προσωπικα εχω μειωσει ετσι τα on/off σε θερμοκρασιες ανω των 13 στα mhi ... μπορει να παιξει επισης και με τη ζητηση προς τ πανω - σε μενα ισσοροπουν με 23, 24... Επισης σε ΥΔ βοηθαει το να κραταμε πορτες ανοιχτες...
Klausx Δημοσ. πριν από 6 λεπτά Δημοσ. πριν από 6 λεπτά 23 ώρες πριν, Snowpank4 είπε Καλησπέρα και από εμένα στην ομάδα μια βοήθεια κάποιος εάν γνωρίζει θα ήμουν ευγνώμων.Αγορασα πριν ένα χρόνο ένα κλιματιστικό inventor 18000 btu μετά από κανένα τρίμηνο άρχισε έντονος θόρυβος από την εξωτερική μονάδα που έφτανε μέχρι μέσα.Φωναξα την εταιρεία ήρθαν ελεγξαν και όντως υπάρχει πρόβλημα στον συμπιεστή αλλά δεν τον αναγνωρίζουν γιατί έχει τοποθετηθεί χαλκοσωληνας μικρότερος των 3 μέτρων που ορίζει ο κατασκευαστής.Και πάμε στην αντίπερα όχθη στον μαγαζάτορα (τοπικό μαγαζί Δυτικής Αττικής) που δεν αναγνωρίζει το λάθος του ακόμα και με την έκθεση της inventor ότι δεν έχουν τηρηθεί υα απαραίτητα standard.Πως ξεμπλεκω από όλο αυτό έχει κανείς στο παρελθόν παρόμοια κατάσταση.Ευχαριστω εκ των προτέρων. Αν δεν έχεις παραστατικά εγκατάστασης τι να αναγνωρίσουν; Χωρίς δελτίο καλής εκτέλεσης από αδειούχο/πιστοποιημένο ψυκτικό δεν θα βγάλεις άκρη. Δεν μας βάζεις καμία φωτογραφία μέσα/έξω; Λογικά με απεγκατάσταση - εγκατάσταση θα λυθεί το πρόβλημα σου, δεν νομίζω να έχει ζημιά ο συμπιεστής εκτός και αν υπάρχει τσάκισμα κάπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα