sap00 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 9 ώρες πριν, tu-luba είπε Για το toyotomi δοκίμασε να το δουλέψεις σε sleep mode αλλά από την εφαρμογή. Αν έχει diy βάλτο στους 20. Το erai 24 όπως θα δεις δουλεύει όπως όταν το βάζω στο P0 έπεσε στα 320w και ανέβηκε σιγά σιγά μέχρι τα 370w Ποια εφαρμογή έχεις στο Erai24?
liakjim Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δύσκολη νύχτα. Θερμοκρασία κοντά στους 0C. Η υγρασία όχι κορεσμό, στο 80-85% οπότε το dew point στο -2C. Πάγος στο αμάξι. Και το asyg24kmta έκανε 2 defrost Spoiler το atxc25b ένα Spoiler το carrier ένα μικρούλι Spoiler το morris winfin35150 στα πεθερικά 2 Spoiler και ο σκύλος το yukai 24K κανένα (respect) Spoiler 1
mindreader Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Αν σας πιανει θετικη αυρα και δεν ξερετε απο που ερχεται....ειμαι εγω! Καθε φορα που επι ωρες θερμαινεται το δωματιο και μαζι και εγω, με ....180w καταναλωση ρευματος, μακαριζω τους συμφορουμιτες εδω στο insomnia! Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από mindreader 1
liakjim Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 18 λεπτά πριν, mindreader είπε μακαριζω τους συμφορουμιτερς εδω στο insomnia! Επιτέλους! 1 1
tu-luba Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, sap00 είπε Ποια εφαρμογή έχεις στο Erai24? Ewpe Smart 1
Pan_K Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, liakjim είπε το morris winfin35150 στα πεθερικά 2 Καλημέρα. Παρατήρησα ότι το Morris έτρεχε γύρω στα 600watt, ενώ το Daikin στα 250. Θεωρώ ότι πάνω/κάτω η εξωτερικές τους μονάδες έχουν τις ίδιες διαστάσεις και το λέω γιατί όσο μεγαλύτερες οι διαστάσεις, τόσο λιγότερο πιθανό το defrost. Άρα, μήπως το Daikin έχει κάπως χειρότερη συμπεριφορά έναντι του Morris στο κρύο με υγρασία υγρασία, δεδομένου ότι κάνει έστω ένα defrost σε τόσο ήπια λειτουργία; Έχεις γενικά παρατηρήσει το Daikin να κάνει περισσότερα defrost σε σχέση με το Fujitsu και τα υπόλοιπα μέσα στα χρόνια που το παρακολουθείς;
dimostr Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 λεπτό πριν, Pan_K είπε Καλημέρα. Παρατήρησα ότι το Morris έτρεχε γύρω στα 600watt, ενώ το Daikin στα 250. Θεωρώ ότι πάνω/κάτω η εξωτερικές τους μονάδες έχουν τις ίδιες διαστάσεις και το λέω γιατί όσο μεγαλύτερες οι διαστάσεις, τόσο λιγότερο πιθανό το defrost. Άρα, μήπως το Daikin έχει κάπως χειρότερη συμπεριφορά έναντι του Morris στο κρύο με υγρασία υγρασία, δεδομένου ότι κάνει έστω ένα defrost σε τόσο ήπια λειτουργία; Έχεις γενικά παρατηρήσει το Daikin να κάνει περισσότερα defrost σε σχέση με το Fujitsu και τα υπόλοιπα μέσα στα χρόνια που το παρακολουθείς; Τα defrost έχουν περισσότερη σχέση με τη ζήτηση θερμοκρασίας και σε τι ρυθμό δουλεύει ο εξωτερικός ανεμιστήρας
liakjim Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 λεπτά πριν, Pan_K είπε Καλημέρα. Παρατήρησα ότι το Morris έτρεχε γύρω στα 600watt, ενώ το Daikin στα 250. Θεωρώ ότι πάνω/κάτω η εξωτερικές τους μονάδες έχουν τις ίδιες διαστάσεις και το λέω γιατί όσο μεγαλύτερες οι διαστάσεις, τόσο λιγότερο πιθανό το defrost. Άρα, μήπως το Daikin έχει κάπως χειρότερη συμπεριφορά έναντι του Morris στο κρύο με υγρασία υγρασία, δεδομένου ότι κάνει έστω ένα defrost σε τόσο ήπια λειτουργία; Έχεις γενικά παρατηρήσει το Daikin να κάνει περισσότερα defrost σε σχέση με το Fujitsu και τα υπόλοιπα μέσα στα χρόνια που το παρακολουθείς; Το morris είναι σε νότιο προσανατολισμό ενώ το daikin σε βόρειο. Θα έλεγα πάντως ότι πάνω κάτω τα ίδια είναι, με το daikin να είναι νομίζω λίγο πιο ανθεκτικό στα defrost σε σχέση με το morris. Αλλά δεν μπορώ να έχω ασφαλή συμπεράσματα. 1
alexdeskas Δημοσ. πριν από 20 λεπτά Δημοσ. πριν από 20 λεπτά Μαγεία Perfera ... Με 140W σταθερά όλο το βράδυ και εξωτερική 5 βαθμούς κρατάει μόνο του και τους δύο χώρους (Σαλοκουζίνα και υπνοδωμάτιο) σύνολο 55τμ στους 21 βαθμούς. Το περισσότερο που το έχω δει 2 χειμώνες τώρα να σταθεροποιείται είναι στα 200W. Βλέποντας να βάζετε κάτι καταναλώσεις 400,600,800W κλπ νομίζω θα πάθαινα εγκεφαλικό αν έβλεπα κι εγώ τέτοιες... Ευτυχώς με το Perfera δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση... Για μένα μια είναι η μάρκα για οικονομία... Και επειδή βλέπω πως πολλές φορές προτείνετε Toshiba θα πω ότι πριν βέβαια αρκετά χρόνια είχα ένα 7αρι σε υπνοδωμάτιο. Ήταν ότι χειρότερο έχω δει σε κλιματισμό. Ίσως τώρα να έχουν αλλάξει.
Pan_K Δημοσ. πριν από 17 λεπτά Δημοσ. πριν από 17 λεπτά 47 λεπτά πριν, dimostr είπε Τα defrost έχουν περισσότερη σχέση με τη ζήτηση θερμοκρασίας και σε τι ρυθμό δουλεύει ο εξωτερικός ανεμιστήρας Παιδιά έπαθα πλάκα. Ισχύει ακριβώς το αντίθετο απ' ό,τι νόμιζα. Πίστευα πως όσο μεγαλύτερη η ζήτηση, άρα και τα watt στα οποία δουλεύει μια μονάδα, τόσο πιθανότερο είναι να μαζέψει η μονάδα πάγο και να κάνει defrost. Γι' αυτό και η ερώτησή μου στον @liakjim. Η λογική είναι ότι όσο πιο ζεστός ο αέρας μέσα, τόσο πιο κρύος θα είναι ο αέρας που βγαίνει από την εξωτερική μονάδα, παγώνοντας έτσι το στοιχείο. Αμ δε... Αναγκάστηκα να καταφύγω σε αυτό το μαραφέτι το ChatGPT και μου εξήγησε ότι αυτό μπορεί να ισχύει, αλλά αντισταθμίζεται κατά πολύ από την ταχύτερη ροή του ψυκτικού υγρού μέσα από το στοιχείο, που βοηθά στην ταχύτερη απορρόφηση της θερμότητας και τελικά στο να παραμένει το στοιχείο ζεστό. 🤪
liakjim Δημοσ. πριν από 15 λεπτά Δημοσ. πριν από 15 λεπτά 4 λεπτά πριν, alexdeskas είπε Βλέποντας να βάζετε κάτι καταναλώσεις 400,600,800W κλπ νομίζω θα πάθαινα εγκεφαλικό αν έβλεπα κι εγώ τέτοιες. Αν είχες και εσύ τις μονώσεις μας τόσα θα έβλεπες.
dimostr Δημοσ. πριν από 2 λεπτά Δημοσ. πριν από 2 λεπτά 13 λεπτά πριν, Pan_K είπε Παιδιά έπαθα πλάκα. Ισχύει ακριβώς το αντίθετο απ' ό,τι νόμιζα. Πίστευα πως όσο μεγαλύτερη η ζήτηση, άρα και τα watt στα οποία δουλεύει μια μονάδα, τόσο πιθανότερο είναι να μαζέψει η μονάδα πάγο και να κάνει defrost. Γι' αυτό και η ερώτησή μου στον @liakjim. Η λογική είναι ότι όσο πιο ζεστός ο αέρας μέσα, τόσο πιο κρύος θα είναι ο αέρας που βγαίνει από την εξωτερική μονάδα, παγώνοντας έτσι το στοιχείο. Αμ δε... Αναγκάστηκα να καταφύγω σε αυτό το μαραφέτι το ChatGPT και μου εξήγησε ότι αυτό μπορεί να ισχύει, αλλά αντισταθμίζεται κατά πολύ από την ταχύτερη ροή του ψυκτικού υγρού μέσα από το στοιχείο, που βοηθά στην ταχύτερη απορρόφηση της θερμότητας και τελικά στο να παραμένει το στοιχείο ζεστό. 🤪 Η μεγαλύτερη ταχύτητα ανεμιστήρα ελκύει μεγαλύτερες ποσότητες υγρασίας με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη παγοποιηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα