Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές και απορίες για κλιματιστικά -Part 4

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, rkb είπε

Μηπως αλλαξες τον κωδικο στο ρουτερ πρόσφατα; Ο κωδικός για το ρουτερ είναι μόνο νούμερα; Θυμάμαι είχα θέμα με ένα inventor και τελικά ήταν αυτό. Το ρουτερ δίνει και 5Ghz δίκτυο ταυτόχρονα; Αν ναι, έχουν τα δύο δίκτυα διαφορετική ονομασία;

Όχι δεν άλλαξα τίποτα. Έβαλα το δίκτυο να παίξει μόνο σε 2.4 κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Μάλιστα δοκίμασα και σε ένα repeater το οποίο το έχω έτσι και αλλιώς μόνο σε 2.4 . Τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Περίεργο,  είπες δοκίμασες και με διαφορετικές εφαρμογές.  Το μόνο άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποια άλλη συσκευή να κάνει παρεμβολές. 

Μόλις τώρα, rkb είπε

Περίεργο,  είπες δοκίμασες και με διαφορετικές εφαρμογές.  Το μόνο άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποια άλλη συσκευή να κάνει παρεμβολές. 

Κάνει να συνδεθεί και ξαφνικά κλείνει το AP και γράφει failed.

1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Κάνει να συνδεθεί και ξαφνικά κλείνει το AP και γράφει failed.

Μόλις πιάσει  φουλ  σήμα θα συνδεθεί 

Μόλις τώρα, dimostr είπε

Μόλις πιάσει  φουλ  σήμα θα συνδεθεί 

Βρε σας λέω και με το κινητό με hotspot στον ίδιο χώρο και δεν συνδέεται.

Μόλις τώρα, liakjim είπε

Βρε σας λέω και με το κινητό με hotspot στον ίδιο χώρο και δεν συνδέεται.

Και σου ξαναλέω μόλις πιάσει φουλ (πραγματικό σήμα του παρόχου )  θα συνδεθεί , τα ίδια είχα πάθει κι εγω με την GREE εφαρμογή , είχε αποσυνδεθεί και δε συνδεόταν με τίποτα μόλις ο πάροχος τελείωσε με κάτι *αναβαθμισεις* και καλά ξαναμπήκε 

1 λεπτό πριν, dimostr είπε

Και σου ξαναλέω μόλις πιάσει φουλ (πραγματικό σήμα του παρόχου )  θα συνδεθεί , τα ίδια είχα πάθει κι εγω με την GREE εφαρμογή , είχε αποσυνδεθεί και δε συνδεόταν με τίποτα μόλις ο πάροχος τελείωσε με κάτι *αναβαθμισεις* και καλά ξαναμπήκε 

Προσπαθώ να καταλάβω πως συνδέεται το σήμα με το θέμα του παρόχου. Τέσπα, το κλιματιστικό το έχω 4-5 χρόνια, ήταν συνέχεια στο ίντερνετ χωρίς ποτέ να αποσυνδέεται, μια χαρά σήμα έχει εκεί που είναι οπότε κάτι άλλο παίζει.

2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Προσπαθώ να καταλάβω πως συνδέεται το σήμα με το θέμα του παρόχου. Τέσπα, το κλιματιστικό το έχω 4-5 χρόνια, ήταν συνέχεια στο ίντερνετ χωρίς ποτέ να αποσυνδέεται, μια χαρά σήμα έχει εκεί που είναι οπότε κάτι άλλο παίζει.

Καλά όταν θα έχεις σήμα καμπάνα που λέει και η διαφήμιση μας λες 

1 λεπτό πριν, dimostr είπε

Καλά όταν θα έχεις σήμα καμπάνα που λέει και η διαφήμιση μας λες 

Δεν έχω πρόθεση να ξηλώσω το κλιματιστικό και να το φέρω στο 1 μέτρο από το deco...ούτε να μετακινήσω το 2ο. Δεν άλλαξε ξαφνικά κάτι στο σπίτι.

2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν έχω πρόθεση να ξηλώσω το κλιματιστικό και να το φέρω στο 1 μέτρο από το deco...ούτε να μετακινήσω το 2ο. Δεν άλλαξε ξαφνικά κάτι στο σπίτι.

Στο σπίτι σίγουρα όχι την εφαρμογή την έχεις φαντάζομαι ενημερωμένη , τι μενει άραγε που μπορεί να έχει αλλάξει ……..

Μόλις τώρα, dimostr είπε

Στο σπίτι σίγουρα όχι την εφαρμογή την έχεις φαντάζομαι ενημερωμένη , τι μενει άραγε που μπορεί να έχει αλλάξει ……..

Ναι αυτό αναρωτιέμαι και εγώ. Έφτασα να υποψιάζομαι βλάβη στο wifi dongle. Θα το ξαναδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, απορία άσχετου: για σπίτι 110 τετραγωνικά, (σαλοκουζίνα 40+ και τρία μικρά υπνοδωμάτια) να δω για ένα multi κλιματιστικό ή χωριστά κλιματιστικά; Συμφέρουν τα multi; Κυρίως για ψύξη ενδιαφέρομαι

Επεξ/σία από fotismantzoros

Συμφέρει νομίζω από άποψη λιγότερων εξωτερικών μονάδων κτλ. Το κόστος αγοράς ίσως είναι λίγο μικρότερο από ξεχωριστά αλλά αυτό είναι σχετικό. Το εφαρμόσαμε φέτος στο εξοχικό,  μια μονάδα έξω και τρεις μέσα στα δωμάτια συν άλλη μια με δύο εσωτερικές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...