uncle_nontas Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Καλά ναι, πιο πολύ πληροφοριακή ήταν η ερώτηση..
liakjim Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει μπούσουλας. Έχουμε ακούσει και δει τα πάντα εδώ μέσα. Σχολαστικές εγκαταστάσεις από πακέτο αλυσίδας, εκτρωματικές από τον και καλά καλό και συστημένο τεχνικό. Εξαρτάται που θα πέσεις και ίσως και με τη μέρα πχ ο καλός τεχνικός που έχει αργήσει σε μια δουλειά , ίσως δεν προσέξει τόσο τις επόμενες. Εξαρτάται και με την περίοδο πχ αν πας προ καύσωνα να βάλεις, την έβαψες. Από τη μία ο freelancer μάλλον έχει περισσότερες πιθανότητες να προσέξει, από την άλλη η αλυσίδα προσφέρει προστασία αν γίνει ματσολιά. Σε κάθε περίπτωση, εμείς σαν πελάτες δεν μας καίγεται καρφί. Αγοράσαμε το μηχάνημα με τον όποιο ιδρώτα μας και απαιτούμε να τηρηθούν αρχικά τα βασικά (μήκη σωληνώσεων, κενό, αποστάσεις) και κατά περίπτωση ζητάμε και το έξτρα ( το οποίο ίσως να αξίζει και να πληρωθεί με εξτραδάκι/κερασματάκι). Με καλή διάθεση όλα γίνονται. Χωρίς να το παίζουμε ξερόλες, χωρίς επίθεση. Και αυτός έχει να ταίσει μια οικογένεια. Για αυτό, διαβάζουμε τα βασικά που τα έχουμε πει 1 εκατομμύριο φορές, αγοράζουμε με risk management και ετοιμαζόμαστε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από liakjim 3
Pan_K Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 ώρες πριν, BigBlack είπε Χτες πλύθηκε διεξοδικά η εξωτερική μονάδα του παλιού Midea 12k μου καθώς μόνο εγώ έλειπα από μέσα. Στην εσωτερική τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα. Ήρθε προχθές ένα συνεργείο να μου καθαρίσει τα κλιματιστικά και μου έκανε άριστη εντύπωση, (απ' ότι μου είπαν έχουν σύμβαση και με την Ιnventor). Με αφορμή αυτό που γράφεις για το παλιό Midea, ήθελα να αναφέρω κάτι ενδιαφέρον που μου είπαν: οι εσωτερικές μονάδες των παλιών κλιματιστικών, επειδή δεν κατασκευάζονταν από ανακυκλωμένο πλαστικό, δεν μαγνήτιζαν σε τέτοιον βαθμό τις σκόνες και βρωμιές όπως τα καινούρια μοντέλα. Τους ρώτησα σχετικά, γιατί μου έκανε τεράστια εντύπωση η βρωμιά που είχε μαζέψει ένα Inventor στο παιδικό δωμάτιο μετά από 1,5 χρόνια περιστασιακής χρήσης (κυρίως την νύχτα και με χρήση καθαριστή αέρα παρακαλώ), σε σύγκριση με τα παλιότερα μοντέλα στο πατρικό μου, που είχαν να καθαριστούν πάνω από 5 χρόνια και ήταν πολύ πιο καθαρά.
liakjim Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Πρέπει να φέρω και εγώ μάστορα. Το asyg24kmta έχει πιάσει μπλίχλα Spoiler
BigBlack Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 hour ago, Pan_K said: Ήρθε προχθές ένα συνεργείο να μου καθαρίσει τα κλιματιστικά και μου έκανε άριστη εντύπωση, (απ' ότι μου είπαν έχουν σύμβαση και με την Ιnventor). Με αφορμή αυτό που γράφεις για το παλιό Midea, ήθελα να αναφέρω κάτι ενδιαφέρον που μου είπαν: οι εσωτερικές μονάδες των παλιών κλιματιστικών, επειδή δεν κατασκευάζονταν από ανακυκλωμένο πλαστικό, δεν μαγνήτιζαν σε τέτοιον βαθμό τις σκόνες και βρωμιές όπως τα καινούρια μοντέλα. Τους ρώτησα σχετικά, γιατί μου έκανε τεράστια εντύπωση η βρωμιά που είχε μαζέψει ένα Inventor στο παιδικό δωμάτιο μετά από 1,5 χρόνια περιστασιακής χρήσης (κυρίως την νύχτα και με χρήση καθαριστή αέρα παρακαλώ), σε σύγκριση με τα παλιότερα μοντέλα στο πατρικό μου, που είχαν να καθαριστούν πάνω από 5 χρόνια και ήταν πολύ πιο καθαρά. Όταν το είχα σε μικρότερο χώρο και η εξωτερική μονάδα έβλεπε τον ακάλυπτο και όχι το δρόμο, η εικόνα ήταν αντιστροφη. Φυσικα οι άνθρωποι μπορεί να έχουν δίκιο. 1 hour ago, liakjim said: Πρέπει να φέρω και εγώ μάστορα. Το asyg24kmta έχει πιάσει μπλίχλα Reveal hidden contents Άργησες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα