Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σειρά μου να ζητήσω τα φώτα σας 🙂

Είμαι σε φάση που θέλω να αλλάξω δύο παλαιότερα και να βάλω ένα καινούργιο κλιματιστικά στα υπνοδωμάτια του σπιτιού, στα βόρεια της Αττικής. Το θέμα μου είναι ότι τα δύο, ένα καινούργιο και ένα προς αντικατάσταση, θα είναι σε υπνοδωμάτια εφήβων, με κακή σχέση με το θέμα οικονομία γενικότερα. Οπότε σκέφτομαι να βρω κάποια με hotel menu, έχετε να μου κάνετε κάποια πρόταση; Το ένα, το καινούριο, σίγουρα θα είναι 9αρι, το άλλο με συμφέρει να είναι 9αρι ή 12 που θα υπερκαλύπτει τον χώρο εγκατάστασης; Μπορεί να ρυθμιστεί η θερμοκρασία και η ταχύτητα του fan μέσα από το hotel menu ή εύρος αυτών; Η παραμετροποίηση αυτή γίνεται μέσω WiFi? Ευχαριστώ πολύ 

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sidewalker1702 είπε

Καλησπέρα, σειρά μου να ζητήσω τα φώτα σας 🙂

Είμαι σε φάση που θέλω να αλλάξω δύο παλαιότερα και να βάλω ένα καινούργιο κλιματιστικά στα υπνοδωμάτια του σπιτιού, στα βόρεια της Αττικής. Το θέμα μου είναι ότι τα δύο, ένα καινούργιο και ένα προς αντικατάσταση, θα είναι σε υπνοδωμάτια εφήβων, με κακή σχέση με το θέμα οικονομία γενικότερα. Οπότε σκέφτομαι να βρω κάποια με hotel menu, έχετε να μου κάνετε κάποια πρόταση; Το ένα, το καινούριο, σίγουρα θα είναι 9αρι, το άλλο με συμφέρει να είναι 9αρι ή 12 που θα υπερκαλύπτει τον χώρο εγκατάστασης; Μπορεί να ρυθμιστεί η θερμοκρασία και η ταχύτητα του fan μέσα από το hotel menu ή εύρος αυτών; Η παραμετροποίηση αυτή γίνεται μέσω WiFi? Ευχαριστώ πολύ 

Παρε οποιονδηποτε αξιοπρεπεστστο Ιαπωνεζο με wifi, εξαφανισε τα κοντρολ κ ξεχνα το hotel menu των φασον κατασκευαστων πχ inventor κλπ. Τα ρυθμιζεις μεσω app ο ιδιος κ τελειωνεις.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Adrianiotis είπε

Στο Inventor Neo Eco ΝECUVI-09WFI/ΝECUVO-09 που το εκανα φαινεται να ειναι οκ τωρα, οντως σταματαει ο ανεμιστηρας οταν πιασει θερμοκρασια. Οχι κατευθείαν, μετα απο 1-2 λεπτα, αλλα οκ. Ειναι αρκετα καλυτερα απο πριν, δεν κανει τοσo γρηγορα on-off και σιγουρα η αισθηση θερμοκρασιας ειναι καλυτερη. Πριν οτι ζεσταινε το κρυωνε κατευθειαν. Χθες το βραδυ το εκανα, οποτε το παρακολουθω ακομα να δω

Θα το δοκιμάσω το σαββατοκυριακο που θα παω στο χωριο και θα  αναφερω αποτελεσματα
Ευχαριστώ πάντως για την βοηθειά σου
Έχω μια απορία ακόμη : Αυτή η ρυθμιση χανετε με το κλεισιμο του κλιματιστικού ή με διακοπή ρευματος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...