mdkamael Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Σημερινό συμπέρασμα για τα MHI... η εξωτερική μονάδα ''αγριεύει'' κ αλλάζει προγραμματισμό καθ ότι παραείναι ευαίσθητη και επίσημα στο άνοιγμα της μπαλκονοπορτας και στην μετέπειτα απορροή ζεστού αέρα από το εσωτερικό του σπιτιού προς το περιβάλλον. Από ένα ωραίο 12.5 διάβασε 14.7 μέσα στα πρώτα 5 λεπτά αερισμού του σπιτιού. Κοινώς ... προσοχή στη τοποθέτηση της εξωτερικής μονάδας κατα την εγκατασταση εξ αρχής, ώστε να μειώσετε ενδεχομένως ζεστά drafts που θα βγαλουν οφφ τη μοναδα απο τον προγραμματισμο της επειδη πολυ απλα θελατε να καπνισετε στα γρηγορα ή να απλωσετε ρουχα κοκ στο μπαλκονι ... κατα τ αλλα με βλεπω να μην χρησιμοποιω τη συγκεκριμενη μπαλκονοπορτα , ειδικα σε περιπτωσεις οπου η θερμοκρασια βρισκεται στη γκριζα ζωνη για το αρκουδι.
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, liakjim είπε Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό. Κλείνει ο ανεμιστήρας (έξω), συνεχίζει ο συμπιεστής, μετά από λίγο ανοίγει ξανά δουλεύει 3' και κλείνει. Το κάνει ξανά και ξανά. video-8ec82c5883035a72eda1848a5b6c0a37-v-vr6ljnb3_gDOyVJ9C.mp4 Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από MARIOSNURSE 1
alexdeskas Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 10 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Κλείνει ο ανεμιστήρας (έξω), συνεχίζει ο συμπιεστής, μετά από λίγο ανοίγει ξανά δουλεύει 3' και κλείνει. Το κάνει ξανά και ξανά. video-8ec82c5883035a72eda1848a5b6c0a37-v-vr6ljnb3_gDOyVJ9C.mp4 1.91 MB · 0 downloads Ο ανεμιστήρας ρυθμίζει τη θερμοκρασία του κυκλώματος. Όταν υπερβεί κάποια τιμή , σταματά.
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 37 λεπτά πριν, alexdeskas είπε Ο ανεμιστήρας ρυθμίζει τη θερμοκρασία του κυκλώματος. Όταν υπερβεί κάποια τιμή , σταματά. Το ξέρω. Εννοώ γιατί έχει διαφορά ανά μοντέλο.
liakjim Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 52 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Κλείνει ο ανεμιστήρας (έξω), συνεχίζει ο συμπιεστής, μετά από λίγο ανοίγει ξανά δουλεύει 3' και κλείνει. Το κάνει ξανά και ξανά. video-8ec82c5883035a72eda1848a5b6c0a37-v-vr6ljnb3_gDOyVJ9C.mp4 1.91 MB · 0 downloads @Klausx είναι φυσιολογικό αυτό;
sap00 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 50 λεπτά πριν, alexdeskas είπε Ο ανεμιστήρας ρυθμίζει τη θερμοκρασία του κυκλώματος. Όταν υπερβεί κάποια τιμή , σταματά. ξεκινάει να λειτουργεί.
tzagaritos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, liakjim είπε Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό. Έχεις κάρτα της εθνικής; Έχω και νομίζω όσο έψαχνα έχω δει και ενα που είχατε αναφέρει με κάρτα εθνικής. Αν και είχα σταμπαρει ένα TCL σε αναζήτηση που είχα κάνει πάλι εδώ στο θρεντ λίγους μήνες πίσω . Άρα αξίζει λες να το πάρω από τώρα με αυτή αυτή τη προσφορά? Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από tzagaritos
Klausx Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Panasonic και Hitachi κλείνει ο εξωτερικός ανεμιστήρας, χωρίς να έχει κόψει ο συμπιεστής. Δουλεύει λίγο χωρίς ανεμιστήρα και μετά αρχίζει πάλι. 4 ώρες πριν, liakjim είπε Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό. Έχεις κάρτα της εθνικής; 2 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Κλείνει ο ανεμιστήρας (έξω), συνεχίζει ο συμπιεστής, μετά από λίγο ανοίγει ξανά δουλεύει 3' και κλείνει. Το κάνει ξανά και ξανά. video-8ec82c5883035a72eda1848a5b6c0a37-v-vr6ljnb3_gDOyVJ9C.mp4 1.91 MB · 0 downloads 1 ώρα πριν, liakjim είπε @Klausx είναι φυσιολογικό αυτό; Φυσιολογικό είναι και έτσι ξεχώριζες τα σωστά κλιματιστικά επί εποχής on/off 1 2
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 30 λεπτά πριν, Klausx είπε Φυσιολογικό είναι και έτσι ξεχώριζες τα σωστά κλιματιστικά επί εποχής on/off Γιατί όμως;
liakjim Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 46 λεπτά πριν, tzagaritos είπε Έχω και νομίζω όσο έψαχνα έχω δει και ενα που είχατε αναφέρει με κάρτα εθνικής. Αν και είχα σταμπαρει ένα TCL σε αναζήτηση που είχα κάνει πάλι εδώ στο θρεντ λίγους μήνες πίσω . Άρα αξίζει λες να το πάρω από τώρα με αυτή αυτή τη προσφορά? Δες τα aseh09kmcg για το δωμάτιο και aseh12kmcg για το σαλόνι. Θα βγουν 1225€ εγκατεστημένα. 1
tzagaritos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, liakjim είπε Δες τα aseh09kmcg για το δωμάτιο και aseh12kmcg για το σαλόνι. Θα βγουν 1225€ εγκατεστημένα. TCL miracle για πιο οικονομικό?όχι? Γενικά το σπίτι το νοικιάζω, δεν εστιάζω τόσο σε ποιότητα σε βάθος χρόνου και ούτε έχω σκοπό μετς να το βγάζω να το πάρω μαζί μου Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από tzagaritos
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 λεπτά πριν, tzagaritos είπε TCL miracle για πιο οικονομικό?όχι? Γενικά το σπίτι το νοικιάζω, δεν εστιάζω τόσο σε ποιότητα σε βάθος χρόνου και ούτε έχω σκοπό μετς να το βγάζω να το πάρω μαζί μου Τότε πάρε Tesla, να τελειώνεις, αφού θα το αφήσεις στο σπίτι. 1
Pan_K Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Update για το Wellio (TCL) tac-09chsd. Πήγα στο πατρικό μου με το Home Assistant green, αλλά ...δεν πήρα μαζί μου το καλώδιο ethernet. Παρόλα αυτά θα τηρήσω την υπόσχεσή μου στον @stelikov και θα παρουσιάσω εδώ ένα γράφημα που έβγαλα από το Shelly pm mini, με την βοήθεια ενός script το οποίο έτρεξα στο PowerShell των Windows. Εξωτερική 11 βαθμοί, εσωτερική 17,5, ζητούμενη 20. Σε 20 λεπτά η θερμοκρασία αέρα ήταν 21,7 βαθμοί και παρέμειναν σταθερά εκεί για όσο δούλεψε το μηχάνημα σε δωμάτιο 12τμ. Οι τοίχοι ήταν αρκετά κρύοι, μιας και το δωμάτιο χρησιμοποιείται πολύ περιστασιακά και παραμένει χωρίς θέρμανση και με κλειστή την πόρτα. Το άλλο ΣΚ θα δουλέψω και το Home assistant, ενώ θα το αφήσω να λειτουργήσει για περισσότερη ώρα. Σε αυτό το σπίτι υπάρχει αρχαιολογικό υλικό από πολύ καλά μηχανήματα (Panasonic και Fujitsu), μαζί με ένα λιγότερο καλό Samsung και φυσικά το Wellio. Όλα inverter. Εν καιρώ θα παρουσιάσω ένα συγκριτικό. Εδώ απλά θα σας δώσω μία πρόγευση από το Fujitsu και το Panasonic: Fujitsu 9k 2007: Spoiler Panasonic 12k 2011: Spoiler Spoiler Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Pan_K 2
liakjim Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 32 λεπτά πριν, tzagaritos είπε TCL miracle για πιο οικονομικό?όχι? Γενικά το σπίτι το νοικιάζω, δεν εστιάζω τόσο σε ποιότητα σε βάθος χρόνου και ούτε έχω σκοπό μετς να το βγάζω να το πάρω μαζί μου Μπορείς να δεις τη σειρά miracle III. Απλά στο πλαίσιο δεν έχουν την εγκατάσταση στην τιμή οπότε θα βγουν σε παρόμοια τιμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα