Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Πολυ κακο design η μοναδα ωστε να κουμπωσεις accessories της μαμας MHI. Επρεπε να "βιασω" με κλαδευτηρι γωνια της πλαστικης πλακετας που προστατευει το PCB της μοναδας, ωστε να βγαλω το καλωδιο... κατα τ αλλα κομπλε. Εκει καποια inventor πχ το leon ,εχουν καλυτερη προσβαση στο να κουμπωσεις σε υποδοχη τον ανταπτορα. 

received_969885718417100.jpeg

η καλυτερη λυση ηταν να επερνες το μοντελο με ενσωματωμενο wifi εξ αρχης

• Like 1
  • Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, IsiR είπε

η καλυτερη λυση ηταν να επερνες το μοντελο με ενσωματωμενο wifi εξ αρχης

Το SRK80 Ελλαδα δεν θα το βρεις σε εκδοση WF ( με wifi integrated δλδ ) παρα μονο το W ( wifi ready ). Ποσο μαλλον απο καταστηματα αλυσιδα. Μη με ρωτας γιατι... τραβαγα τα μαλλια μου...κατα τ αλλα ναι, αν μπορεις να το βρεις με integrated wifi απο μαμα, τοτε το τσιμπας αυτο.

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Το SRK80 Ελλαδα δεν θα το βρεις σε εκδοση WF ( με wifi integrated δλδ ) παρα μονο το W ( wifi ready ). Ποσο μαλλον απο καταστηματα αλυσιδα. Μη με ρωτας γιατι... τραβαγα τα μαλλια μου...κατα τ αλλα ναι, αν μπορεις να το βρεις με integrated wifi απο μαμα, τοτε το τσιμπας αυτο.

οντως τωρα που το βλεπω το 63 και 71 βγαζει με ενσωματωμενο..

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Εκει καποια inventor πχ το leon ,εχουν καλυτερη προσβαση στο να κουμπωσεις σε υποδοχη τον ανταπτορα.

...δηλαδή όντως δεν χωράει πίσω από την μετώπη κάπου, έστω και με αυτοκόλλητη ταινία; Απίστευτο. Κατά τ' άλλα μου χτύπησε λίγο το OCD μου με τα ίχνη από την παλιά σου εγκατάσταση. Αυτές οι μαυρίλες φεύγουν με CIF.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Pan_K είπε

...δηλαδή όντως δεν χωράει πίσω από την μετώπη κάπου, έστω και με αυτοκόλλητη ταινία; Απίστευτο. Κατά τ' άλλα μου χτύπησε λίγο το OCD μου με τα ίχνη από την παλιά σου εγκατάσταση. Αυτές οι μαυρίλες φεύγουν με CIF.

Χαχαχαχα. Οντως προσπαθω να μην κοιταω προς τα εκει... αλλα απ τη στιγμη που τ σπιτι ειναι για βαψιμο εσωτερικο τωρα την ανοιξη δεν θα σπαταλησω περισσοτερο ενεργεια. Ηδη αρκετη ωρα σπαταλησα να αποκτησω βασικες γνωσεις ψυκτικου 😛

Αλλα ναι... δεν εχει εσωτερικες υποδοχες στα πλαστικα του.

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Πολυ κακο design η μοναδα ωστε να κουμπωσεις accessories της μαμας MHI. Επρεπε να "βιασω" με κλαδευτηρι γωνια της πλαστικης πλακετας που προστατευει το PCB της μοναδας, ωστε να βγαλω το καλωδιο... κατα τ αλλα κομπλε. Εκει καποια inventor πχ το leon ,εχουν καλυτερη προσβαση στο να κουμπωσεις σε υποδοχη τον ανταπτορα. 

Edit: και ναι... απαξ κ φαει λιγο ηλιο η μοναδα διαβαζει περισσοτερη θερμοκρασια. Πριν λιγο διαβαζε 17.7 βαθμους, κ αφου κατεβασα τη τεντα συμφωνησε μετα απο λιγο με το tapo αισθητηρα π τον εχω διπλα απο την εξωτερικη στους 13 βαθμους.

Όντως έτσι μπαίνει; Είναι δυνατόν;

Πόση απόσταση έχει από το ταβάνι; 

Τι είναι αυτό το άσπρο πράγμα σαν γωνία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, liakjim said:

Βάση για κουρτινόξυλο!

Επεξ/σία από BigBlack
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, liakjim είπε

Όντως έτσι μπαίνει; Είναι δυνατόν;

Πόση απόσταση έχει από το ταβάνι; 

Η αλήθεια είναι θα μπορούσα να έσπαγα τα πλαστικά που είναι με τις εγκοπές όπου βγαίνουν εν δυνάμει οι σωλήνες αλλά θα μου άφηνε μεγάλο κενό για ένα τόσοδουλικο καλωδιακι και δεν ήθελα. Αλλά ναι. Το έφερα μέσα από το πλαίσιο που έχει το κουτάκι με το pcb γιατι απ οπουδηποτε αλλου εβρισκε στα κουμπωματα των πλαστικων. 

Όσο και να μην φαίνεται, η απόσταση είναι 16εκ. από το ταβάνι. 

Βασούλα της πλάκας από ΙΚΕΑ για κουρτινοξυλο :P ! ( και ναι έχει μια 10αρια εκατοστα απόσταση μετρημένη από τη μονάδα ) 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Pan_K είπε

Μήπως υπάρχει τρόπος να μπει κάπως έτσι; Μοιάζει με το δικό σου λιγάκι:

μμμμ εγώ τσέκαρα αυτό από MHI ...

αλλά δεν έφτανε το καλώδιο μέχρι την άλλη πλευρά. 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mdkamael είπε

Edit: και ναι... απαξ κ φαει λιγο ηλιο η μοναδα διαβαζει περισσοτερη θερμοκρασια. Πριν λιγο διαβαζε 17.7 βαθμους, κ αφου κατεβασα τη τεντα συμφωνησε μετα απο λιγο με το tapo αισθητηρα π τον εχω διπλα απο την εξωτερικη στους 13 βαθμους.

Screenshot_75.png.b39d8d5e8d823b8cd9e995289ba2a1c1.png

Αν και εγώ θα το έκρυβα μέσα στο κλιματιστικό, εκεί που έχω κυκλώσει θα έπρεπε να βγάλεις το καλώδιο και όχι από την μάσκα κτλ.

• Sad 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Klausx είπε

Screenshot_75.png.b39d8d5e8d823b8cd9e995289ba2a1c1.png

Αν και εγώ θα το έκρυβα μέσα στο κλιματιστικό, εκεί που έχω κυκλώσει θα έπρεπε να βγάλεις το καλώδιο και όχι από την μάσκα κτλ.

ωχ όντως !!!!! μου ξέφυγε τελείως !!!!! πωωωω !!!!!!! σωραιος ρε Κλαους !!!!!! 

Τωρα που το θυμηθηκα... @apostolisep3 εμφανισου. Το δικο σου πως το κουμπωσες?! 

Δημοσ.

Ξανά ρωτάω μπας και χάθηκε στο νήμα..κάποιος χριστιανος που να έχει συνδέσει επιτυχώς mitsubishi srk με broadlink 4 mini μιας είμαι έτοιμος να αγοράσω το module όπως έκανε ο φίλος mdkamael?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...