Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, Pan_K said:

Επειδή εδώ κάνουμε και χαβαλέ, πες μου σε τι συνθήκη θες να το βάλω να δουλεύει και πού να ανεβάσω το βιντεάκι που θα τραβήξω για να δεις.

Βρε σε πιστεύω. Σε πληρώνω κιόλας να έρθεις στο δικό μου να του πεις να το βουλώσει!

Inventor Vision 18άρι 8ετίας.

Επεξ/σία από BigBlack
  • Haha 1
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Βρε σε πιστεύω. Σε πληρώνω κιόλας να έρθεις στο δικό μου να του πεις να το βουλώσει!

Inventor Vision 18άρι 8ετίας.

Το μέγιστο που έπιασα στα δυνατά αρχικά γκάζια ήταν 65db στο ένα μέτρο απόσταση. Inventor Omnia Plus. Εντάξει, δεν είναι και Toshiba, αλλά πώς σου φαίνεται η εγκατάσταση;

Spoiler

Inventor.jpg

Επεξ/σία από Pan_K
  • Haha 1
Δημοσ.
1 minute ago, Pan_K said:

Το μέγιστο που έπιασα στα δυνατά αρχικά γκάζια ήταν 65db στο ένα μέτρο απόσταση. Inventor Omnia Plus. Εντάξει, δεν είναι και Toshiba, αλλά πώς σου φαίνεται η εγκατάσταση;

Hide contents

Inventor.jpg

Τί να πρωτοσχολιάσω για την εγκατάσταση! Αλλά τα 65db στο μέτρο είναι απορίας άξιο. Έχεις το άγγιγμα του μίδα φίλε μου στα inventor. Το δικό μου όπως και αρκετά άλλα στη γειτονιά τα ακούω από ένα τετράγωνο οριζόντια απόσταση κι ίσαμε 2-3 ορόφους κάθετη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πως μετράτε τα db;

Το δικό μου το carrier πάει έτσι

Υπάρχουν εφαρμογές που μετρούν τα ντεσιμπέλ. Μία από αυτές χρησιμοποιώ. Πολύ αθόρυβο το δικό σου πάντως.

Επεξ/σία από Pan_K
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pan_K είπε

Υπάρχουν εφαρμογές που μετρούν τα ντεσιμπέλ. Μία από αυτές χρησιμοποιώ. Πολύ αθόρυβο το δικό σου πάντως.

Ποια είναι για να δω και το asyg24kmta;

Μόλις τώρα, MARIOSNURSE είπε

Midea ;

Ναι, φασόν του inventor aria. 

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθε τελικά ο ηλεκτρολόγος του είπα αυτά που ήθελα και μου είπε ότι όντος θέλουν αλλαγή όλα μαζί με τον πίνακα . Ότι δεν έχει κλεμες και είναι όλα με ζιλοτειπ και ότι ο παλιός ρελες δεν είναι συνδεδεμένος, ίσως είχε κάποια υγρασία κάπου και το ξεσυνδεσαν. 

Η 40αρα ασφάλεια δεν είναι ο κεντρικός διακόπτης , αλλά ασφάλεια για να αντέχει όλα τα φορτία στον υπάρχων πίνακα.( Αντί για βιδωτη ας πούμε) 

Για το κλιματιστικό μου είπε θα περάσουμε ξεχωριστό καλώδιο, γιατί η γραμμή κάπου έχει 2.5αρη και αλλού 1.5 αρη .

Επίσης για το κλιματιστικό για αυτό που θέλω πρώτα σταροποιητη τάσης , μετά ρελέ και μετά ασφάλεια.

Κανένα 300€ σίγουρα.

Δημοσ.
2 minutes ago, ane2024 said:

Ήρθε τελικά ο ηλεκτρολόγος του είπα αυτά που ήθελα και μου είπε ότι όντος θέλουν αλλαγή όλα μαζί με τον πίνακα . Ότι δεν έχει κλεμες και είναι όλα με ζιλοτειπ και ότι ο παλιός ρελες δεν είναι συνδεδεμένος, ίσως είχε κάποια υγρασία κάπου και το ξεσυνδεσαν. 

Η 40αρα ασφάλεια δεν είναι ο κεντρικός διακόπτης , αλλά ασφάλεια για να αντέχει όλα τα φορτία στον υπάρχων πίνακα.( Αντί για βιδωτη ας πούμε) 

Για το κλιματιστικό μου είπε θα περάσουμε ξεχωριστό καλώδιο, γιατί η γραμμή κάπου έχει 2.5αρη και αλλού 1.5 αρη .

Επίσης για το κλιματιστικό για αυτό που θέλω πρώτα σταροποιητη τάσης , μετά ρελέ και μετά ασφάλεια.

Κανένα 300€ σίγουρα.

Δε σου τα λέει καλά, ιδίως αφού επιμένει για την 40άρα ασφάλεια. Δεν θα έπρεπε ούτε να σκεφτεί να τη βάλει, όχι να λέει και π@π@ριές. Άσε τα άλλα για σταθεροποιητή τάσης (αν άκουσες καλά, ίσως να είπε επιτηρητή) και τη σειρά σπουδαιότητας.

Φέρε σοβαρό ηλεκτρολόγο.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Δε σου τα λέει καλά, ιδίως αφού επιμένει για την 40άρα ασφάλεια. Δεν θα έπρεπε ούτε να σκεφτεί να τη βάλει, όχι να λέει και π@π@ριές. Άσε τα άλλα για σταθεροποιητή τάσης (αν άκουσες καλά, ίσως να είπε επιτηρητή) και τη σειρά σπουδαιότητας.

Φέρε σοβαρό ηλεκτρολόγο.

Ναι μάλλον επιτηρητή θα μου είπε, τα μπέρδεψα και εγώ ο άσχετος. 

Δεν μου έβγαλε πάντως και πολύ εμπιστοσύνη. Θα πάρω τηλ. Να τα δει και ένας άλλος που μου πρότειναν 

• Like 1
Δημοσ.

Η λύση όταν πέφτει η ασφάλεια, δεν είναι να βάλουμε μεγαλύτερη ασφάλεια χωρίς να ελέγξουμε τη διατομή των αγωγών της εγκατάστασης μας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...