Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, 26ska είπε

Τελικά κάνει δουλειά ο ανεμιστήρας οροφής η οχι;Μιλάμε πάντα για αναστροφη λειτουργία έτσι;

Σε πολύ μεγάλους και ψηλούς χώρους ναι ή σε δωμάτια που κάνουν Γ 

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 26ska είπε

Τελικά κάνει δουλειά ο ανεμιστήρας οροφής η οχι;Μιλάμε πάντα για αναστροφη λειτουργία έτσι;

Θυμάμαι με είχε βοηθήσει πολύ το 2019, όταν θέρμαινα το σπίτι μου μόνο με κλιματιστικά και ειδικά σε πολύ κρύες μέρες, επειδή κάτω από εμένα υπάρχει πυλωτή (=κρύο πάτωμα), οπότε υπήρχε σχετικά μεγάλη διαφορά μεταξύ δαπέδου και οροφής, παρόλο που το σπίτι μου είναι χαμηλοτάβανο (2,4 μέτρα ύψος). Μιλάμε πάντα για μεγάλους χώρους. Ο ανεμιστήρας οροφής ανακάτευε τον αέρα και έφερνε τον ζεστό (που είναι πιο αραιός και ανεβαίνει στην οροφή) πιο χαμηλά. Επίσης κατένειμε πιο ομοιόμορφα την θερμότητα και προς τα υπόλοιπα δωμάτια και τα μπάνια, διότι η παροχή αέρα του κλιματιστικού δεν είναι τόσο ισχυρή ώστε να πετύχει τέτοιο αποτέλεσμα σε τόσο απομακρυσμένα σημεία. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν στον χώρο σημεία αρκετά πιο ψυχρά από άλλα. Αυτές τις μέρες που κάνει και πάλι κρύο, είδα και πάλι βελτίωση της θερμικής άνεσης.

Επεξ/σία από Pan_K
Δημοσ.
3 ώρες πριν, liakjim είπε

Το 23 είναι γενικά απαιτητική τιμή για θέρμανση. Άστο για 48ώρες αναμμένο στους 22-23 να ζεσταθούν τα δομικά και θα είσαι οκ. Είναι και 12άρι, σχετικά μικρό

ζεστα ειναι τα δομικα. Καλοριφερ παιζει καθε μερα. Απλα σημερα χαλασε και ειπα να αναψω το κλιματιστικο. Με το Followme δουλευει ψιλοκαλυτερα. Οταν κλεινω το follow me , στην εφαρμογη λεει "εσωτερικη θερμοκρασια 30c". Απο οτι καταλαβαινω, εχει προβλημα ο αισθητηρας που εχει επανω το μηχανημα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

ζεστα ειναι τα δομικα. Καλοριφερ παιζει καθε μερα. Απλα σημερα χαλασε και ειπα να αναψω το κλιματιστικο. Με το Followme δουλευει ψιλοκαλυτερα. Οταν κλεινω το follow me , στην εφαρμογη λεει "εσωτερικη θερμοκρασια 30c". Απο οτι καταλαβαινω, εχει προβλημα ο αισθητηρας που εχει επανω το μηχανημα.

Καλά μην παίρνεις όρκο.

Είσαι ο ν-οστός που νομίζει το ίδιο. Σχεδιαστικό είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cmaniac είπε

Είσαι ο ν-οστός που νομίζει το ίδιο. Σχεδιαστικό είναι το πρόβλημα.

εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα ?

Δημοσ.
6 hours ago, GiannisSol said:

Για την ιστορία , ενώ το πρόβλημα με τις tapo ήταν γενικευμένο και επιλύθηκε πριν λίγες μέρες , σήμερα μου απάντησαν από την τεχνικη υποστήριξη της tp link Ελλάδος με copy paste μύνημα να κάνω ενέργειες τοπικές στo tapo app. Είχαν προηγηθεί  αναλυτικά μηνύματα επακριβώς για το τι συνέβαινε , και σήμερα πήγαμε πάλι στα κλασικά επανεκκίνηση συσκευής , uninstall /install κτλ.

Μαύρα μεσάνυχτα . 

Παρομοίως... δε νομίζω να κάνω καν τον κόπο να τους απαντήσω. Εδώ μου έγραψαν "σχετικά με την Tapo κάμερα σας..."

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Έπιασα το ψευδο-dF του carrier σε video

Το διάγραμμα watts πάει έτσι:

image.png.c5460b11d24a01939782e20ae31762b5.png

@Klausx

10 λεπτά αφού το ξεκίνησες ε; 😕 Σίγουρα το midea prime δεν το κάνει αυτό αλλά έχει πολύ πιο θορυβώδη εξωτερική μονάδα από τα φασόν.
Μαζί με τα πλαστικά που τρίζουν πως και δεν το έχεις αλλάξει αφού το δουλεύεις θέρμανση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vstromrider είπε

Δεν είναι πρόβλημα. Ο ζεστός αέρας πάει πάνω. 

46 λεπτά πριν, Klausx είπε

10 λεπτά αφού το ξεκίνησες ε; 😕

Σχεδόν αμέσως που το που ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος.

46 λεπτά πριν, Klausx είπε

πως και δεν το έχεις αλλάξει αφού το δουλεύεις θέρμανση;

💲💲💲

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MiJ16 είπε

Παρομοίως... δε νομίζω να κάνω καν τον κόπο να τους απαντήσω. Εδώ μου έγραψαν "σχετικά με την Tapo κάμερα σας..."

Φιλε το θεωρησα ασκοπο να το γραψω γιατι λεω κανα λαθος κανανε στο copy paste για μενα, αλλα τελικα μαζικα το στειλανε. Ειναι απλα τραγικοι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...