doomnx Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Αυτές έχω την τρέχουσα εβδομάδα σε 120τμ σπίτι, παντού 26C, 15KW θερμικές απώλειες ( δεν ξέρω σε ψύξη ). Έκανα hover πάνω από τη χθεσινή ημέρα για να φανεί η ανάλυση. Αλλά πως θα σου χρησιμεύσει η πληροφορία; Το κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και σε διαφορετικό μέρος. Τίποτα, κουβέντα να γίνεται. Είχα δει το βίντεο το Αντρέα που έλεγε ότι τα Inverter δουλεύουν στο τέρμα αυτές τις μέρες στην Αθήνα και είπα να ρωτήσω πώς πάτε. Άμα είναι γυρνάω στο thread των εναλλακτικών παρόχων, μην ενοχλώ 😝 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, doomnx είπε Τίποτα, κουβέντα να γίνεται. Είχα δει το βίντεο το Αντρέα που έλεγε ότι τα Inverter δουλεύουν στο τέρμα αυτές τις μέρες στην Αθήνα και είπα να ρωτήσω πώς πάτε. Άμα είναι γυρνάω στο thread των εναλλακτικών παρόχων, μην ενοχλώ 😝 Η Αθήνα έχει δει αρκετά χειρότερες συνθήκες, οπότε δεν νομίζω ότι παίζουν τέρματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostr Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, doomnx είπε Τίποτα, κουβέντα να γίνεται. Είχα δει το βίντεο το Αντρέα που έλεγε ότι τα Inverter δουλεύουν στο τέρμα αυτές τις μέρες στην Αθήνα και είπα να ρωτήσω πώς πάτε. Άμα είναι γυρνάω στο thread των εναλλακτικών παρόχων, μην ενοχλώ 😝 Τέρμα δουλεύουν όταν τα ανάβεις για μερικές ώρες το μεσημέρι ,έτσι και τα αντερα του καίει και ο χρήστης ουσιαστικά δε δροσιζεται Επεξ/σία 18 Ιουλίου από dimostr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeouzou Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά, έχω δύο toshiba edge για τα οποία βλέπω την κατανάλωση μέσω του app. Βέβαια εκεί φαίνεται η ωριαία κατανάλωση, δεν πάει πιο αναλυτικά. Οπότε πώς μπορώ να δώ τα πόσα on-off κάνει? Επεξ/σία 18 Ιουλίου από georgeouzou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, georgeouzou είπε Γεια σας παιδιά, έχω δύο toshiba edge για τα οποία βλέπω την κατανάλωση μέσω του app. Βέβαια εκεί φαίνεται η ωριαία κατανάλωση, δεν πάει πιο αναλυτικά. Οπότε πώς μπορώ να δώ τα πόσα on-off κάνει? Δεν μπορείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seeker4all Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Αυτόν τον μήνα με τις ζέστες, ΒΑ Αττική, ζητάω 26 βαθμούς, το Toshiba edge white 24.000 πάει τραίνο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, doomnx said: Άρα συνολικά πόσες kWh/μέρα; Δεν ξερω δεν εχω μετρητη επανω τους 1 hour ago, liakjim said: Η Αθήνα έχει δει αρκετά χειρότερες συνθήκες, οπότε δεν νομίζω ότι παίζουν τέρματα. Αρκετα χειροτερες με 1,5+ μηνα σερι τετοιες θερμοκρασιες δεν εχει δει τα τελευταια 30 χρονια. Το πιο εξτριμ ηταν περσι 3 βδομαδες σερι Ιουλιο 40-45αρια. Φετος ομως εχει αρχισει το σερι υψηλων θερμοκρασιων απο νωρις τον Ιουνιο. Δεν θυμαμαι ποτέ την Αθηνα 12 τα μεσανυχτα να εχει 35 βαθμους Κελσιου συνεχομενα επι μερες και το θερμομετρο το επομενο πρωι στις 9 να δειχνει 30-33. Δηλαδη να μην προλαβαινει μεσα σε 9 ωρες να πεσει σημαντικα η θερμοκρασια και να δροσισει η περιοχη. Δεν θυμαμαι ποτέ 30+ χρονια να ειναι εποχη μελτεμιου (στην καρδια του ειμαστε) και να φυσαει βοριας στην Αττικη και να ειναι καυτος σαν λιβας. Δεν ειναι φυσιολογικο επι 1μηνα+ να παραμενει η θερμοκρασια ξημερωματα καθηλωμενη στο 30+. Δεν θυμαμαι ποτέ την Κηφισια αρχες/μεσα Ιουλιου να εχει 36 βαθμους μεσα στα δεντρα. Λογικο οταν ο Πειραιας και τα νοτια πνιγονται με 40+ και υγρασια 35% που παιρνεις ανασα και στεγνωνει ο λαιμος μεσα σε 5 λεπτα αν εισαι εξω. Αυτα ειναι αφυσικα πραγματα και συμβαινουν πρωτη φορα σε τετοια εκταση και χρονικη συνεχομενη διαρκεια. Επεξ/σία 18 Ιουλίου από Sebu 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 1 ώρα πριν, dimostr είπε Τέρμα δουλεύουν όταν τα ανάβεις για μερικές ώρες το μεσημέρι ,έτσι και τα αντερα του καίει και ο χρήστης ουσιαστικά δε δροσιζεται Εντάξει μην τρελαθουμε. Θα κρυώσει ο χώρος ακόμη και αν το παίζεις διακοπτόμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostr Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, liakjim είπε Εντάξει μην τρελαθουμε. Θα κρυώσει ο χώρος ακόμη και αν το παίζεις διακοπτόμενα. Όταν δυστυχώς η θερμοκρασία το βράδυ δε πέφτει κάτω από 28-29-30 για να ανοίξεις να γίνει κάτι όταν θα φτάσει μεσημέρι να το ανοίξεις το κλιματιστικό ναι θα δροσίσει αλλά με τι κόστος ,τρεις μέρες είχα το σπίτι κλειστό έφτασε μέσα 31 και το shorai δούλευε στα 1800 watt ούτε κι εγώ ξέρω για πόσες ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 53 minutes ago, seeker4all said: Αυτόν τον μήνα με τις ζέστες, ΒΑ Αττική, ζητάω 26 βαθμούς, το Toshiba edge white 24.000 πάει τραίνο. Έλα πες την αλήθεια... μένεις σε υπόγειο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpcupra Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 1 ώρα πριν, seeker4all είπε Αυτόν τον μήνα με τις ζέστες, ΒΑ Αττική, ζητάω 26 βαθμούς, το Toshiba edge white 24.000 πάει τραίνο. ο μπρο μενει κατω απο το εδαφος.... γιατι ο μπρο ξερει 😆 ελα λεγε πως βγαινουν τετοια νουμερα!!! Το power selection που το εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiskar123 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ξερεις κανεις που μπορω να βρω το max input στα specs του καθε κλιματιστικου;στο manual η μονο στην εξωτερικη μοναδα το γραφει οπως πχ στο erai; ΥΓ ο αλλος με 3 κλιματιστικα εκαψε σε 16,5 ωρες 15,5kwh....κ εγω με το erai σε 10 ωρες 25kwh....εεεε ρε θα τρελαθω. Επεξ/σία 18 Ιουλίου από akiskar123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpcupra Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 5 ώρες πριν, dimostr είπε Ε κάτι καταφέρνουν , αν κι εγω δε τα ζορίζω μόνο 26 έχω μέσα στο σπίτι ας μου πει καποιος χωρις να πεταξει ντοματες απο που βγαινουν αυτα τα ωραια ss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, jpcupra είπε ας μου πει καποιος χωρις να πεταξει ντοματες απο που βγαινουν αυτα τα ωραια ss. TP-Link tapo p110. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Έχω ένα 12άρι Mitsubishi στο σαλόνι από το 2003..δεν έχω κάνει ποτέ service και βγάζει πιο κρύο αέρα ( στους 25C λειτουργία ) από ένα καινούριο Daikin Siesta Sensira Pro Series ATXF25E/ARXF25E 9000btu που έβαλα φέτος στο δωμάτιο.Το αποτέλεσμα είναι να μην κρυώνει γρήγορα ο χώρος 17τ.μ. Τα ίδια ακούω και από άλλους που έχουν βάλει άλλα κλιματιστικά ( διαφορετικής μάρκας), ότι δεν βγάζουν πολύ κρύο αέρα Γιατί συμβαίνει αυτό ;; Άλλαξε η τεχνολογία για να μην παγώνεις;;😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα