Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνα με το weather app θα πρεπε να ινβερταρω στα ελαχιστα. Συμφωνα με τον μετεωρολογικο σταθμο θα πρεπε να ινβερταρω στα ελαχιστα...

Ελα ομως που το tapo μου εχει αλλη αποψη και το ac μου που βρισκεται δίπλα του συμφωνει.... on/off μεχρι να καει ο συμπιεστης ιτ ιζ :-P. 

Screenshot_20250111_192145_Weather.jpg

Screenshot_20250111_192231_Chrome.jpg

Screenshot_20250111_192130_Tapo.jpg

Screenshot_20250111_192503_Shelly Smart Control.jpg

Επεξ/σία από mdkamael
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mdkamael είπε

Συμφωνα με το weather app θα πρεπε να ινβερταρω στα ελαχιστα. Συμφωνα με τον μετεωρολογικο σταθμο θα πρεπε να ινβερταρω στα ελαχιστα...

Ελα ομως που το tapo μου εχει αλλη αποψη και το ac μου συμφωνει.... on/off μεχρι να καει ο συμπιεστης ιτ ιζ :-P. 

Screenshot_20250111_192145_Weather.jpg

Screenshot_20250111_192231_Chrome.jpg

Screenshot_20250111_192130_Tapo.jpg

Screenshot_20250111_192503_Shelly Smart Control.jpg

Αέρισε λίγο και θα στρώσει. Λογικά είσαι στο όριο για τόσο μεγάλο μηχάνημα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cmaniac είπε

Αέρισε λίγο και θα στρώσει. Λογικά είσαι στο όριο για τόσο μεγάλο μηχάνημα.

Το ιδιο σκεπτικο ειχα κ εγω, και γενικα αεριζω αρκετες φορες μεσα στην ημερα τον χωρο... αλλα δεννν... ειναι πραγματι η θερμοκρασια ο ανασταλτικος παραγοντας. 

Δημοσ.

Προς ενημέρωση για όσους είχαν πρόβλημα με τα tapo,επανήλθαν στα φυσιολογικά τους,διορθώθηκαν και οι προηγούμενες ημέρες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Klausx είπε

Δεν χωράει το Tapo εκεί μέσα.

Η tapo p115 χωράει! 😜[οριακά] image.jpeg.49fe58466855622eea4cd1b5afe1d940.jpeg

4 ώρες πριν, liakjim είπε

Γατάκια 

respect!

3 ώρες πριν, mdkamael είπε

on/off μεχρι να καει ο συμπιεστης ιτ ιζ :-P.

Η κατανάλωσή σου, όμως, είναι πιο χαμηλή από τότε που δεν έκανε on/off. Θυμίσου αυτό εδώ που μας έστειλες τις προάλλες. 11,52kw/h το εικοσιτετράωρο:

image.png.45dcfb9f14a5b9018b480b9a329f8784.png

Και η θερμική άνεση νομίζω είναι άψογη. Οπότε θα έλεγα ότι είσαι πολύ καλά. Κάτω τα στερεότυπα! Stop on/off-shaming 🤘!. [τουλάχιστον στα Mitsubishi]

Επεξ/σία από Pan_K
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Pan_K είπε

image.png.45dcfb9f14a5b9018b480b9a329f8784.png

Και η θερμική άνεση νομίζω είναι άψογη. Οπότε θα έλεγα ότι είσαι πολύ καλά. Κάτω τα στερεότυπα! Stop on/off-shaming 🤘!. [τουλάχιστον στα Mitsubishi]

Χαχαχα οριακα καλυτερη οντως. 

Screenshot_20250111_230827_Shelly Smart Control.jpg

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 10/01/2025 at 11:10, flampouras said:

Σε μια δοκιμή που έκανα μόλις, φαίνεται να διαβάζει σωστά όταν υπάρχει φορτίο (αν υπολογισουμε και το +-2% accuracy). Αν και θα περιμένω και τα παιδία γιατί δεν έχουμε ακριβώς το ίδιο μοντέλο. Ευχαριστώ πολύ πάντως.

image.png.c5f58d5200eea58607a1aed618d80aae.png

Εμενα καιει παραπάνω mode fan στο full. Το εβαλα μετα απο 3 ωρες στο heat.

IMG_0565.jpeg

Επεξ/σία από _^ThEo^_
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε

Εμενα καιει παραπάνω mode fan στο full.

Το ότι το μετράς τόσο δεν σημαίνει ότι καίει και τόσο. Κάποιος θα μετράει πιο σωστά, αλλά άντε βγάλε άκρη ποιος...

Δημοσ.
2 hours ago, liakjim said:

Το ότι το μετράς τόσο δεν σημαίνει ότι καίει και τόσο. Κάποιος θα μετράει πιο σωστά, αλλά άντε βγάλε άκρη ποιος...

Το επιβεβαιωσα και με το shelly που εχω οτι ειναι τόση η μέτρηση της κατανάλωσης. Κατι περίεργο συμβαίνει γιατι τα δικα σας δειχνουν 8w λιγότερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/11/2024 στις 11:52 ΜΜ, cmaniac είπε

21:14, αλλάζω το set temp από 24 σε 24.5. Ανεβάζει 300-400W και μετά πέφτει στα 200-250W.

Ξεθαψα κατι επειδη μ κανε εντυπωση... διαβασα καλα?! σε mhi ,δυνατοτητα αυξομειωσης θερμοκρασιας ανα 0.5°?! Ειναι feauture-ακι των zsx ή καλουδι απαξ κ κουμπωσεις το wf-rac?!

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Ξεθαψα κατι επειδη μ κανε εντυπωση... διαβασα καλα?! σε mhi ,δυνατοτητα αυξομειωσης θερμοκρασιας ανα 0.5°?! Ειναι feauture-ακι των zsx ή καλουδι απαξ κ κουμπωσεις το wf-rac?!

Στο ME από το app έχει επιλογή για 0.5. Από το τηλεχειριστήριο μόνο ανα 1. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, GiannisSol είπε

Στο ME από το app έχει επιλογή για 0.5. Από το τηλεχειριστήριο μόνο ανα 1. 

Ωπ.... αν και το mel-cloud με το m-air app ειναι 2 διαφορετικα πραγματακια... αυτη η ινφο ειχε ενδιαφερον κ σιγουρα ενισχυει την αποψη οτι μεσω εφαρμογης ξεκλειδωνεται η δυνατοτητα.

Επίσης, αφηνω αυτο εδω σα λινκ....https://community.home-assistant.io/t/mitsubishi-wifi-module-wf-rac-smart-m-air/411025

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mdkamael είπε

Είναι πλασματικό. Κάνει στρογγυλοποίηση.

Έλεγχο ανα 0.5 στο χειριστήριο έχουν μόνο τα ZTL, αλλά κι εκεί δεν ξέρω αν μεταφράζεται σε έλεγχο θερμοκρασίας στο δωμάτιο.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, _^ThEo^_ είπε

Το επιβεβαιωσα και με το shelly που εχω οτι ειναι τόση η μέτρηση της κατανάλωσης. Κατι περίεργο συμβαίνει γιατι τα δικα σας δειχνουν 8w λιγότερα

Από τη στιγμή που τα asyg και aseg έχουν το ίδιο μοτέρ ανεμιστήρα ( το είδα στο parts list) και έχουμε δύο μετρήσεις στην περιοχή του 35 ( αν και του Bruno είναι σκατα οι μετρήσεις του ), τότε αν δεν έχεις πχ λερωμένα φίλτρα οπότε ζοριζεται το μοτέρ να τραβήξει και σηκώνει παραπάνω watts , το Shelly σου μετράει λάθος ή μετράει σωστά και εμείς λάθος ή μετράνε όλα λάθος και η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Χωρίς διακριβωμένο όργανο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Μόνο υποθέσεις. 

Δημοσ.
3 hours ago, liakjim said:

Από τη στιγμή που τα asyg και aseg έχουν το ίδιο μοτέρ ανεμιστήρα ( το είδα στο parts list) και έχουμε δύο μετρήσεις στην περιοχή του 35 ( αν και του Bruno είναι σκατα οι μετρήσεις του ), τότε αν δεν έχεις πχ λερωμένα φίλτρα οπότε ζοριζεται το μοτέρ να τραβήξει και σηκώνει παραπάνω watts , το Shelly σου μετράει λάθος ή μετράει σωστά και εμείς λάθος ή μετράνε όλα λάθος και η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Χωρίς διακριβωμένο όργανο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Μόνο υποθέσεις. 

Το μέτρησα και με tapo που είναι πάνω στην πρίζα και με shelly που είναι πάνω στη φάση. Ειναι καινουριο το μηχανημα, οποτε τε φίλτρα ειναι καθαρά. Θα το ξαναμετρήσω αργότερα να δούμε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...