aetos1988 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 4 λεπτά πριν, liakjim είπε Ωραία, έχεις 1 έτος εγγύηση εγκατάστασης. Αν δεν έχει περάσει, σκίστους. Δυστυχώς πέρασαν 2 χρόνια από την εγκατάσταση
liakjim Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 ώρα πριν, aetos1988 είπε Δυστυχώς πέρασαν 2 χρόνια από την εγκατάσταση Οπότε νομίζω ότι τώρα κρέμεσαι από ότι σου πει η μορις.
Klausx Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 ώρες πριν, aetos1988 είπε Επανέρχομαι στο θέμα. Σήμερα ήρθαν τεχνικοί από την Morris και όντως διαπιστώθηκε διαρροή φρεον. Αύριο θα επικοινωνήσουν για να με ενημερώσουν εάν τελικά θα με καλύψει το ποσό η εταιρεία( για συμπλήρωση φεον). Στο χαρτί πάντως έγραψε ότι έχασε το ψυκτικό λόγο κακής εγκατάστασης, αυτό με δίνει κάποιες ελπίδες να περαστεί στην εγγύηση. Λογικά αφού είναι κακή η εγκατάσταση θα σε χρεώσουν, το ιδανικό είναι να γίνει Απεγκατάσταση και Εγκατάσταση με καινούρια υλικά βάση κατασκευαστή σε αποστάσεις κτλ, κενό και πλήρωση ψυκτικού υγρού (φρεον)
BrunoB Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 14 hours ago, _^ThEo^_ said: 14 hours ago, liakjim said: Βλέπω ότι το aseg24kmte έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο σε αυτόν τον τομέα από εξευτελιστικά επίπεδα για 24αρι, σε ακόμα πιο κάτω. Εννοω αν κάνει αυτή την ταλάντωση στα watts που δεν είναι σταθερή η γραμμή Ετσι κανει ναι, στην ψυξη θα δεις πολυ λιγοτερη ταλαντωση @liakjim το σκαλοπατι στις 6 Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από BrunoB 2
aetos1988 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 9 ώρες πριν, Klausx είπε Λογικά αφού είναι κακή η εγκατάσταση θα σε χρεώσουν, το ιδανικό είναι να γίνει Απεγκατάσταση και Εγκατάσταση με καινούρια υλικά βάση κατασκευαστή σε αποστάσεις κτλ, κενό και πλήρωση ψυκτικού υγρού (φρεον) Αυτό με είπαν ότι θα κάνουν για να είμαι σίγουροι ότι θα γίνει σωστά
cmaniac Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Εγώ βλέπω ότι σιγά σιγά θα βγουν όλες οι μισοδουλειές στη φόρα. Μια μέση κακοφτιαγμένη εγκατάσταση φαίνεται να "σκάει" στα δύο με τρία χρόνια.
flampouras Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, GiannisSol είπε Σημερινή από aseg24kmte Χθες το εγκατέστησα και εγώ! Επειδή έχω shelly pro em-50 και μου δείχνει αρνητικές τιμές όταν είναι κλειστό, θέλω την βοήθειά σου στο εξής, αν μπορείς: Θέλω να βάλεις mode fan στο τέρμα (ή ότι άλλο προτιμάς εκτός από auto) και να μου πεις πόση κατανάλωση βλέπεις από Tapo ώστε να καλιμπράρω τις ενδείξεις στο Grafana. ΥΓ. Δεν έχεις home assistant ε; _^ThEo^_ Θα μπορούσες και εσύ για επιβεβαίωση; Απλά για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, αν μπορείτε βάλτε και οι δυο το fan στο τέρμα. Ευχαριστώ! Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από flampouras
flampouras Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Στις 3/1/2025 στις 4:49 ΜΜ, mdkamael είπε Guys να σας ρωτησω... τη δωροεπιταγη ανακυκλωσης που εχετε παρει απο Πλαισιο ( οσοι αγορασατε απ εκει) σας την εστειλαν κανονικα ?! Περιμενατε?! Απευθυνθηκατε καπου?! Παραλαβή παλιού κλιματιστικού 3/1/25,. Σήμερα το μεσημέρι ήρθε στο email μου η δωροεπιταγή ανακύκλωσης χωρίς καμία ενέργεια απο εμένα.
_^ThEo^_ Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 hour ago, flampouras said: _^ThEo^_ Θα μπορούσες και εσύ για επιβεβαίωση; Απλά για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, αν μπορείτε βάλτε και οι δυο το fan στο τέρμα. Ευχαριστώ! Δευτέρα επιστρέφω και θα μετρήσω να σου πω. 1
liakjim Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 ώρες πριν, flampouras είπε Χθες το εγκατέστησα και εγώ! Επειδή έχω shelly pro em-50 και μου δείχνει αρνητικές τιμές όταν είναι κλειστό, θέλω την βοήθειά σου στο εξής, αν μπορείς: Θέλω να βάλεις mode fan στο τέρμα (ή ότι άλλο προτιμάς εκτός από auto) και να μου πεις πόση κατανάλωση βλέπεις από Tapo ώστε να καλιμπράρω τις ενδείξεις στο Grafana. ΥΓ. Δεν έχεις home assistant ε; _^ThEo^_ Θα μπορούσες και εσύ για επιβεβαίωση; Απλά για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, αν μπορείτε βάλτε και οι δυο το fan στο τέρμα. Ευχαριστώ! Από τη στιγμή που βλέπεις αρνητικές ενδείξεις, έχεις ανάποδα το clamp. Εμένα έχει 4.5W αναμονή (αλλά έχω και wlan adapter).
flampouras Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, liakjim είπε Από τη στιγμή που βλέπεις αρνητικές ενδείξεις, έχεις ανάποδα το clamp. Εμένα έχει 4.5W αναμονή (αλλά έχω και wlan adapter). Και όμως είναι σωστά. Το τσέκραρα χθές. Απ' οτι βλέπω έχει να κάνει με παρεμβολές από διπλανά φορτία. Αν βάλω σε λειτουργία το κλιματιστικό δείχνει κανονικά θετικές τιμές. Αναλογά με τις τιμές που θα μου στείλουν τα παιδιά θα καταλάβω και αν όταν υπάρχει φορτίο διαβαζει σωστά. EDIT Ίσως και να μην το έγραψα όπως έπρεπε. Σε standby μου δείχνει -10W. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από flampouras
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 26 λεπτά Δημοσ. πριν από 26 λεπτά Άλλο ένα αρχαίο κλιματιστικό που όμως δουλεύει άψογα 😝
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα