liakjim Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, nimik είπε οκ πάμε πάλι στους 30 & high να δούμε .. Έκανα edit τα νούμερα με τα σωστά 685 κυβικά αντί για 650. Πόση εξωτερική είσαι;
nimik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Έκανα edit τα νούμερα με τα σωστά 685 κυβικά αντί για 650. Πόση εξωτερική είσαι; 8,9 .. το έβαλα στο turbo ok?
liakjim Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, nimik είπε 8,9 .. το έβαλα στο turbo ok? Όχι turbo. Δεν ξέρω πόσα κυβικά βγάζει εκεί, δεν λέει στο site της inventor. High θέλουμε.
Klausx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, nimik είπε πάλι οι απώλειες πιο σωστά αυτή την φορά & φώτο το 18άρι και σχέδιο .. 1 ώρα πριν, nimik είπε για κάποιο λόγο στο πεδίο <μόνωση τοίχων> δεν φαίνεται στις φώτο δεν ξέρω γιατί ..ναι στα υπνοδωμάτια έχει γίνει θερμοπρόσοψη 7cm ,το θερμόμετρο δεν ακούει γρήγορα αλλά θα δοκιμάσω ..και φώτο από τα κλιματιστικα στα υπνοδωμάτια .. έβαλα φώτο δες ..τσάκισμα δεν φαίνεται τα έχω ψάξει αρκετές φορές αύριο με το φως μπορώ να βγάλω φώτο ,η εξωτερική είναι στην ταράτσα κι ακούγεται μόνο όταν γκαζώνει και στις εναλλαγές .. On/off το Leon δεν κάνει στους 22 & 23 χαμηλότερα ναι ..το Premium κάνει συνεχώς On/off και ξανά από τα 800w+ και πάλι τα ίδια Για αρχή και ο Ψυκτικός που έκανε τις προεγκαταστασεις/μελέτη και ο Ψυκτικός (αν δεν είναι ο ίδιος) που τα τοποθέτησε έχει κάνει σωστή δουλειά με αποστάσεις μελετημένες και για θέρμανση. Προτείνω αντικατάσταση το 18αρι για αρχή, ειδικά αν το θες για θέρμανση, 40% οικονομία θα έχεις αν μπει κάποιο σωστό κλιματιστικό. Καλό είναι να γίνει και ο έλεγχος απόδοσης στο 18αρι που βλέπω προχωράτε μήπως και υπάρχει κάποια απώλεια ψυκτικού υγρού. 2
cmaniac Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, liakjim είπε Όχι turbo. Δεν ξέρω πόσα κυβικά βγάζει εκεί, δεν λέει στο site της inventor. High θέλουμε. Θα έλεγα ότι καρφώνει τον συμπιεστή ψηλά, το οποίο βοηθάει φαντάζομαι. Θα πρέπει να μας πει εάν επηρεάζει τον ανεμιστήρα.
liakjim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, cmaniac είπε Θα έλεγα ότι καρφώνει τον συμπιεστή ψηλά, το οποίο βοηθάει φαντάζομαι. Θα πρέπει να μας πει εάν επηρεάζει τον ανεμιστήρα. Μπορεί αλλά ας μη βάζουμε έξτρα παραμέτρους στο πείραμα. Γίνεται που γίνεται παντελώς στο πόδι. 9 λεπτά πριν, Klausx είπε Για αρχή και ο Ψυκτικός που έκανε τις προεγκαταστασεις/μελέτη και ο Ψυκτικός (αν δεν είναι ο ίδιος) που τα τοποθέτησε έχει κάνει σωστή δουλειά με αποστάσεις μελετημένες και για θέρμανση. Προτείνω αντικατάσταση το 18αρι για αρχή, ειδικά αν το θες για θέρμανση, 40% οικονομία θα έχεις αν μπει κάποιο σωστό κλιματιστικό. Καλό είναι να γίνει και ο έλεγχος απόδοσης στο 18αρι που βλέπω προχωράτε μήπως και υπάρχει κάποια απώλεια ψυκτικού υγρού. Ένα aseg18kmte εκεί δεν θα έκαιγε τίποτα συγκριτικά. 1
nimik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου @liakjim @Klausx @cmaniac Λοιπόν ..με τούρμπο 1.98kw ,100% fan 2.18kw ,στα φίλτρα 25 στις περσίδες 48.5 και μετά το θερμόμετρο τα είδε σκούρα κι έδειχνε κινέζικα χαχα
liakjim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, nimik είπε @liakjim @Klausx @cmaniac Λοιπόν ..με τούρμπο 1.98kw ,100% fan 2.18kw ,στα φίλτρα 25 στις περσίδες 48.5 και μετά το θερμόμετρο τα είδε σκούρα κι έδειχνε κινέζικα χαχα Δεν είπαμε όχι τούρμπο; Ατμοσφαιρικό το θέλουμε 😅 ΥΓ Μια χαρά μου φαίνεται πάντως 5
nimik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, liakjim είπε Δεν είπαμε όχι τούρμπο; Ατμοσφαιρικό το θέλουμε 😅 ΥΓ Μια χαρά μου φαίνεται πάντως εχμμμ ναι μετά που το είπες το γύρισα στο 100% και το άφησα εκεί ,ωραία ήταν πάντως ευχαριστήθηκα ζέστη χαχαχα στην ουσία φαίνεται οκ ? να το αφήσω προς το παρόν και να προγραμματίσω αλλαγή με aseg18kmte η παρόμοιο ,μόλις βολέψουν οι συνθήκες ? η να πάω σε 24άρι εάν και εφόσον ..
liakjim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, nimik είπε εχμμμ ναι μετά που το είπες το γύρισα στο 100% και το άφησα εκεί ,ωραία ήταν πάντως ευχαριστήθηκα ζέστη χαχαχα στην ουσία φαίνεται οκ ? να το αφήσω προς το παρόν και να προγραμματίσω αλλαγή με aseg18kmte η παρόμοιο ,μόλις βολέψουν οι συνθήκες ? η να πάω σε 24άρι εάν και εφόσον .. Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι 24αρι. Άστο 48ωρες στους 21-22 με follow me και δείξε μας την κατανάλωση ( Shelly είπες πως έχεις; Αν ναι τις ωριαίες μπάρες)
korakios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nimik είπε στην ουσία φαίνεται οκ ? να το αφήσω προς το παρόν και να προγραμματίσω αλλαγή με aseg18kmte η παρόμοιο ,μόλις βολέψουν οι συνθήκες ? η να πάω σε 24άρι εάν και εφόσον .. πετάγομαι σφήνα και προτείνω έντονα όχι , δεν είναι για τη χρήση που του κάνεις (edit τα παιδιά εδώ έχουν μεγάλη εμπειρία , ότι σου πουν) το θέμα είναι να μην έχει πρόβλημα το υπάρχων , θα σου πει ο liakjim αν και περίμενα να σου ζητούσε θερμοκρασία εισόδου-εξόδου όταν φτάνει στην επιθυμητή και λες έχει χλιαρό αέρα με 580watt Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από korakios
nimik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι 24αρι. Άστο 48ωρες στους 21-22 με follow me και δείξε μας την κατανάλωση ( Shelly είπες πως έχεις; Αν ναι τις ωριαίες μπάρες) με follow me θα καίει 1.2kw+++ Μόλις τώρα, korakios είπε πετάγομαι σφήνα και προτείνω έντονα όχι , δεν είναι για τη χρήση που του κάνεις το θέμα είναι να μην έχει πρόβλημα το υπάρχων , θα σου πει ο liakjim αν και περίμενα να σου ζητούσε θερμοκρασία εισόδου-εξόδου όταν φτάνει στην επιθυμητή και λες έχει χλιαρό αέρα με 580watt όχι για το Fujitsu η για το 24άρι ?
liakjim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, korakios είπε αν και περίμενα να σου ζητούσε θερμοκρασία εισόδου-εξόδου όταν φτάνει στην επιθυμητή και λες έχει χλιαρό αέρα με 580watt Δεν έχουμε στοιχεία από το εργοστάσιο για εκεί. Άσε που το δικό μου το χλιαρό είναι για άλλον ζεστό . 3 λεπτά πριν, nimik είπε με follow me θα καίει 1.2kw+++ όχι για το Fujitsu η για το 24άρι ? Θα δούμε πόσο θα καίει εξάλλου οι κιλοβατώρες μας νοιάζουν όχι τα στιγμιαία. Βασικά θέλουν και τα τρία κλιματιστικά σου σουτ αλλά θα το δούμε. Δείξε μας τα στοιχεία της κατανάλωσης όπως τα είπαμε και βλέπουμε. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από liakjim 1
nimik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, liakjim είπε Δεν έχουμε στοιχεία από το εργοστάσιο για εκεί. Άσε που το δικό μου το χλιαρό είναι για άλλον ζεστό . Θα δούμε πόσο θα καίει εξάλλου οι κιλοβατώρες μας νοιάζουν όχι τα στιγμιαία. Βασικά θέλουν και θα τρία κλιματιστικά σου σουτ αλλά θα το δούμε. Δείξε μας τα στοιχεία της κατανάλωσης όπως θα είπαμε και βλέπουμε. σουτ με τον μύτο ιδίως το Premium ...οκ follow me & auto fan ? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από nimik
liakjim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, nimik είπε σουτ με τον μύτο ...οκ follow me & auto fan ? Follow me ( ξέρεις πως δουλεύει αυτό ε; ) και όσο μεγαλύτερη ταχύτητα ανεμιστήρα αντέχουν τα αυτιά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα