johnt Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 5 ώρες πριν, johnt είπε Καλημέρα σε όλους, Ήθελα απλά να ρωτήσω αν η μάρκα carrier θεωρείται αξιόπιστη καθώς αγόρασα ένα 12αρι crystal plus σε αντικατάσταση ενός fujitsu 14ετιας... Το ότι δεν απάντησε κανείς να ανησυχώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chemkyr Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2 minutes ago, johnt said: Το ότι δεν απάντησε κανείς να ανησυχώ? σου απάντησαν παραπάνω.....φασον midea είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnt Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Α sorry δεν το είδα, που σημαίνει ότι είναι μέτριας ποιότητας? Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορουσα την δεδομένη στιγμή να ανέβω ψηλότερα οικονομικά και από την άλλη πλέον νομίζω ότι όλες οι συσκευές είναι αναλώσιμες ποιοτικά και δεν υποστηρίζονται σε επίπεδο ανταλλακτικά με το πέρας 10 ετιας... Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή βάσει budget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimostr Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, johnt είπε είναι μέτριας ποιότητας? Είναι κινεζος κατασκευαστής 4 λεπτά πριν, johnt είπε δεν μπορουσα την δεδομένη στιγμή να ανέβω ψηλότερα οικονομικά Οποτε κακώς το ψάχνεις τώρα γιατί να χαλάσεις την διάθεση σου 5 λεπτά πριν, johnt είπε από την άλλη πλέον νομίζω ότι όλες οι συσκευές είναι αναλώσιμες ποιοτικά και δεν υποστηρίζονται σε επίπεδο ανταλλακτικά με το πέρας 10 ετιας... Πιστεύεις πολύ λάθος , υπάρχουν και ποιοτικές διάφορες από κατασκευαστή σε κατασκευαστή και σοβαρή υποστήριξη 6 λεπτά πριν, johnt είπε Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή βάσει budget Αυτό θα το πεις από την εμπειρία χρήσης όταν μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα μπεις να δώσεις ανατροφοδότηση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioboni Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου συγκριτικά σε 2 δωμάτια που το ένα χτυπάει από τις 12 ο ήλιος την εξωτερική και το δωμάτιο εννοείται ενώ το άλλο ποτέ εχει διπλάσια κατανάλωση με το δωμάτιο που δεν το χτυπάει ο ήλιος και έχει μεγαλύτερες απώλειες το ακριβώς ανάποδο βέβαια τον χειμώνα πάντως με τις θερμοκρασίες που υπάρχουν τώρα έχω σχεδόν διπλάσια κατανάλωση πχ στο ένα δωμάτιο που τώρα το χτυπάει ο ήλιος είδα μέγιστη κατανάλωση ως τώρα 3.75kw κ το χειμώνα δεν είδα ποτέ πάνω από 2kw Στο haori το 16αρι είναι περίπου στα ίδια χειμώνα καλοκαίρι συγκριτικα με τα yukai γενικά δεν έχω μετρήσει ποτέ κ τώρα με τα 40αρα πάνω από 12-13kw για 4 κλιματιστικά σε 100τμ όλα αυτόματο 26 (3 yukai 10αρια + 16 haori) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, johnt είπε Α sorry δεν το είδα, που σημαίνει ότι είναι μέτριας ποιότητας? Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορουσα την δεδομένη στιγμή να ανέβω ψηλότερα οικονομικά και από την άλλη πλέον νομίζω ότι όλες οι συσκευές είναι αναλώσιμες ποιοτικά και δεν υποστηρίζονται σε επίπεδο ανταλλακτικά με το πέρας 10 ετιας... Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή βάσει budget H midea είναι ο μεγαλύτερος κινεζος κατασκευαστής. Δεν ξέρουμε τι είναι το φασον σου ακριβώς, εννοώ σε ποιο μοντέλο αντιστοιχεί και τι έχει μέσα, αλλά λογικά θα έχει μια αντίστοιχη ποιότητα με ενα τυπικό μοντέλο της midea. Ούτε κάτι το ιδιαίτερο, ούτε πάτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnt Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου @liakjimFyi αυτό σε 12αρι https://ahi-carrier.gr/product/crystal-ultra-clean-plus/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 1 ώρα πριν, chemkyr είπε ανάμεσα σε αυτό και αυτό ποιο θα διαλέγατε? Είναι για παιδικό δωμάτιο.... Το midea θα έλεγα. 1 ώρα πριν, MiJ16 είπε Edge 16άρι. Μια ωραία ευκαιρία για σύγκριση μεταξύ των δύο μοντέλων. Αν και προφανώς δεν θα έχουμε τις ίδιες παραμέτρους (χώρος, μονώσεις κλ Όπως λες δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elen46 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 1 ώρα πριν, MiJ16 είπε Παρομοίως σε ρετιρέ. Απλά έχει κέλυφος αλλά όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι θερμοκρασίες έχετε στην περιοχή σας,γιατί το δικό μου 24αρι edge δεν πέφτει κάτω από 16 kwh την ημέρα με 41-43 βαθμούς καθημερινά εδώ και 12 περίπου ημέρες. Το δουλεύω 10 το πρωί με 9 το βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 19 λεπτά πριν, elen46 είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι θερμοκρασίες έχετε στην περιοχή σας,γιατί το δικό μου 24αρι edge δεν πέφτει κάτω από 16 kwh την ημέρα με 41-43 βαθμούς καθημερινά εδώ και 12 περίπου ημέρες. Το δουλεύω 10 το πρωί με 9 το βράδυ Δεν έχει νόημα το ερώτημα σου. Άλλος χώρος, άλλες απώλειες κτλ Για δες αν θα κάψει λιγότερο στην περίπτωση που το αφήσεις 24/7 ανοιχτό. Επίσης ανέβασε και την ταχύτητα του ανεμιστήρα μέχρι εκεί που δεν θα σε ενοχλεί ηχητικά/ρεύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elen46 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, liakjim είπε Δεν έχει νόημα το ερώτημα σου. Άλλος χώρος, άλλες απώλειες κτλ Για δες αν θα κάψει λιγότερο στην περίπτωση που το αφήσεις 24/7 ανοιχτό. Επίσης ανέβασε και την ταχύτητα του ανεμιστήρα μέχρι εκεί που δεν θα σε ενοχλεί ηχητικά/ρεύματα. Τα γνωρίζω όλα αυτά καθώς το χρησιμοποιώ ήδη 2 χρόνια σε θέρμανση και ψύξη, απλά επειδή φέτος στην περιοχή μας ξεκίνησε πολύ νωρίς ο καύσωνας (δυτική Ελλάδα)σχεδόν καθημερινά 40+,παρατηρώ ότι σε σχέση με την θέρμανση το χειμώνα και την ψύξη το περσινό καλοκαίρι καίει πολύ περισσότερο. Πληροφορίες ψάχνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 5 ώρες πριν, dizorizo είπε Το κλιματιστικό όπως έχω ξαναγράψει θα είναι για ψύξη βασικά. Budget μέχρι 500 ευρώ, δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω απο μαγαζί που κάνει εγκατάσταση "δωρεάν" θα το εγκαταστήσει δικός μου ψυκτικός. Επίσης καλό θα ήταν να είχε και ιονιστή. Αν χρειάζεται να αλλάξω πάλι κάτι πείτε μου. Ευχαριστώ TCL miracle III. Στο bestprice παίζουν καλύτερες τιμές και μακριά από τη μαύρη λίστα στο tclgreece.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdeskas Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 8 ώρες πριν, d_gkal είπε Στο πλαίσιο τρέχει προμο με αφαίρεση ΦΠΑ Εγώ που έχω παραγγείλει κλιματιστικό και θα το παραλάβω αύριο (με το προμο έχει 125€ λιγότερο) τι μπορώ να κάνω ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, elen46 said: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι θερμοκρασίες έχετε στην περιοχή σας,γιατί το δικό μου 24αρι edge δεν πέφτει κάτω από 16 kwh την ημέρα με 41-43 βαθμούς καθημερινά εδώ και 12 περίπου ημέρες. Το δουλεύω 10 το πρωί με 9 το βράδυ Σας δίνω τα στοιχεία από τον κοντινότερο μετεορολογικο σταθμο http://penteli.meteo.gr/stations/imittos-dafni/ Κέντρο Αθήνας γενικότερα Επεξ/σία 17 Ιουλίου από MiJ16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 1 hour ago, elen46 said: Τα γνωρίζω όλα αυτά καθώς το χρησιμοποιώ ήδη 2 χρόνια σε θέρμανση και ψύξη, απλά επειδή φέτος στην περιοχή μας ξεκίνησε πολύ νωρίς ο καύσωνας (δυτική Ελλάδα)σχεδόν καθημερινά 40+,παρατηρώ ότι σε σχέση με την θέρμανση το χειμώνα και την ψύξη το περσινό καλοκαίρι καίει πολύ περισσότερο. Πληροφορίες ψάχνω... Απολυτα λογικο, ζητας απο το ιδιο μηχανημα να δροσισει στις ιδιες θερμοκρασιες που ζηταγες λχ μεχρι περσι αλλα φετος με μια ατμοσφαιρα, σπιτια, τοιχους, επιπλα να βραζουν απο αρχες Ιουνη σε 40αρια. Και ενδεχομενα εκει που ειναι και το ιδιο το μηχανημα εξωτερικα να βραζει (λχ να το χτυπα ο ηλιος, σε μπαλκονι "κλειστο" με τεντες περιμετρικα που δεν αναπνεει κτλ.). Το κλιματιστικο μεταφορα θερμοτητας κανει απο μεσα προς τα εξω και το αναποδο το χειμωνα. Αν εξω εχει επι 1,5 μηνα 40-45 η εξωτερικη μοναδα ζοριζεται να δωσει μεσα λχ 26 βαθμους που ζητουσες μεχρι περσι που ειχε μεσοσταθμικα λχ 35 εξω το ιδιο διαστημα. Θα το δωσει αλλα θα κοστισει. Οποτε για να το πετυχει υποχρεωνεται να δουλευει στους κοφτες αρα υψηλη καταναλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα