mdkamael Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, flampouras είπε Δες αυτό και 2 post πιο πάνω. Edit. Τώρα είδα ότι συμμετείχες και εσύ.. Χαχαχα ναι τους επρηξα διπλα... παλι καλα που μου το θυμησες, γιατι το χα ξεχασει τελειως. Εκανα κ τις αντιστοιχες αλλαγες χαρη στην υπενθυμιση σου. Θενκιου!!!!! 1
cmaniac Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, mdkamael είπε Χαχαχα ναι τους επρηξα διπλα... παλι καλα που μου το θυμησες, γιατι το χα ξεχασει τελειως. Εκανα κ τις αντιστοιχες αλλαγες χαρη στην υπενθυμιση σου. Θενκιου!!!!! Ωραία, τώρα HA και WF-RAC για να μπει καλά η χρονιά 1
GiannisSol Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, skoil_elikikou είπε παιδια από alphaclima εχει αγοράσει κανείς ; εχει το edge 22' -200Ε κάτω από ό,τι άλλο μαγαζί έχω βρει και με κάνει να αναρωτιέμαι πως γίνεται αυτό ; μήπως είναι τπτ παραεισαγωγή ; Μπορεις να μου δειξεις τα σχολια για το βουητο; Δεν το βρισκω στο skroutz . Κανει σε ενα edge φιλου το 13αρι ενα συριγμο , οχι συνεχομενα αλλα σε καποια φαση που δεν εχει προσδιοριστει ακομη. Οσο για το καταστημα που λες, κτυπα το στο google και δες τις αξιολογησεις .... 1
cmaniac Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Τελευταία έχω υιοθετήσει έναν κανόνα. Μπαίνω στο google και διαβάζω τις χειρότερες κριτικές. Έπειτα διαβάζω τις απαντήσεις σ'αυτές. Ορθογραφία, συντακτικό, τρόπος επίλυσης της διένεξης. Έτσι φαίνεται ο επαγγελματίας που σέβεται τον πελάτη του. Πιστέψτε με είναι λίγοι. Άλλοι βρίζονται από κάτω, άλλοι βρίζουν, κάποιες φορές ξεκατινιάζονται χωρίς αύριο και άλλα υπέροχα. 4
turbat0s Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, cmaniac είπε Πιστέψτε με είναι λίγοι. αν δεν βαριέσαι, ένα pm με κανά δυό από αυτούς...
Alexx8 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Χρόνια πολλά με υγεία!! Ενδιαφέρομαι για αγορά κλιματιστικού, επιθυμητή τιμή όχι πολύ πάνω από 1000ε (με τίποτα πάνω από 1500 μαζί με σωστή εγκατάσταση). Προτίμηση σε κατάστημα δεν υπάρχει. Επιθυμητή χρήση 50-50 ψύξη – θέρμανση, 24/7. Πρόκειται για χώρο σαλοκουζίνας 32τμ, σε διαμέρισμα χωρίς μονώσεις, περίπου 55τμ, ψηλοτάβανο 3,3μ, σε παλιά οικοδομή (1975). Ο συγκεκριμένος χώρος έχει αλουμίνια περίπου 30 ετών, μονά τζάμια. Μια μπαλκονόπορτα στο σαλόνι και ενα παράθυρο στην πλευρά της κουζίνας, και 3 πόρτες, μια εισόδου από το χολ, μια για μπάνιο και μια υπνοδωμάτιο. Το σπίτι βρίσκεται στη Κατερίνη (Πιερία). Έχει κρύο χειμώνα και ζεστό καλοκαίρι, πάει από 0 ως 40 βαθμούς, υγρασία επίσης... Έρχομαι μια στο τόσο εδώ αλλά πρόκειται να έρθω πιο μόνιμα. Υπάρχει κεντρική θέρμανση αλλά τα καλοριφέρ είναι παλιά και «παροπλίζονται» ένα ένα. Έχει μείνει ένα λειτουργικό στο υπνοδωμάτιο (18τμ περίπου, με ένα μεγάλο παράθυρο). Δε σκοπεύω να κάνω αντικατάσταση σωμάτων, ούτε νέα εγκατάσταση για αέριο στο άμεσο μέλλον. Αυτή τη στιγμή υπάρχει στο χώρο της σαλοκουζίνας ένα θερμαντικό υπερύθρων και ένα καλοριφέρ πρίζας. Για το κλιματιστικό θεωρώ απαραίτητη μια καλή εγγύηση, λοιπά features καλοδεχούμενα. Αφύγρανση όχι απαραίτητη γιατί πήρα αφυγραντήρα. Έχω ελπίδες με ένα haori 16000 στη σαλοκουζίνα και ένα tcl fresh 12000 στο υπνοδωμάτιο που μου αρέσουν; Τί θα μου προτείνατε; Προσθέτω και υπολογισμο απωλειών για το υπνοδωμάτιο, υποθέτω πως χρειάζεται, αν και η αγορά των δύο κλιματιστικών δε θα γίνει μαζί. Θερμικές Απώλειες ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ 5177.10Watt 4452.31KCal/h 161.78Watt/m2 139.13KCal/h/m2 Υπολογισμός Θερμικών απωλειών κατοικίας για Περιοχή:Πιερία - Κλιματική ζώνη Γ Υψόμετρο Περιοχής:Κάτω από 500 μέτρα Επιθυμητή Θερμοκρασία:21 ℃ Έτος Kατασκευής:1975 Εμβαδό Κατοικίας:32 m2 Ύψος Ορόφου:3.3 m Θέση - Πυκνότητα Δόμησης:Σε πόλη με κτήρια γύρω γύρω Μόνωση Τοίχων:Καμία Μόνωση Βόρεια Πλευρά σε επαφή με:Mη θερμαινόμενο χώρο Νότια Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Ανατολική Πλευρά σε επαφή με:Aέρα Δυτική Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Δάπεδο σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Δαπέδου:Πλημελής - 3εκ. Οροφή σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Οροφής:Καμία μόνωση Πόρτες - Μπαλκονόπορτες:4 Παράθυρα:1 Τύπος Κουφωμάτων:Μεταλλικά κουφώματα Τύπος Τζαμιών:Μονά τζάμια Συντελεστής Ασφαλείας Υπολογισμών:5% - Θερμικές Απώλειες ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ 2143.61Watt 1843.51KCal/h 119.09Watt/m2 102.42KCal/h/m2 Υπολογισμός Θερμικών απωλειών κατοικίας για Περιοχή:Πιερία - Κλιματική ζώνη Γ Υψόμετρο Περιοχής:Κάτω από 500 μέτρα Επιθυμητή Θερμοκρασία:21 ℃ Έτος Kατασκευής:1975 Εμβαδό Κατοικίας:18 m2 Ύψος Ορόφου:3.3 m Θέση - Πυκνότητα Δόμησης:Σε πόλη με κτήρια γύρω γύρω Μόνωση Τοίχων:Καμία Μόνωση Βόρεια Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Νότια Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Ανατολική Πλευρά σε επαφή με:Aέρα Δυτική Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Δάπεδο σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Δαπέδου:Πλημελής - 3εκ. Οροφή σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Οροφής:Καμία μόνωση Πόρτες - Μπαλκονόπορτες:1 Παράθυρα:1 Τύπος Κουφωμάτων:Μεταλλικά κουφώματα Τύπος Τζαμιών:Μονά τζάμια Συντελεστής Ασφαλείας Υπολογισμών:5%
mdkamael Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Alexx8 είπε Χρόνια πολλά με υγεία!! Ενδιαφέρομαι για αγορά κλιματιστικού, επιθυμητή τιμή όχι πολύ πάνω από 1000ε (με τίποτα πάνω από 1500 μαζί με σωστή εγκατάσταση). Προτίμηση σε κατάστημα δεν υπάρχει. Επιθυμητή χρήση 50-50 ψύξη – θέρμανση, 24/7. Πρόκειται για χώρο σαλοκουζίνας 32τμ, σε διαμέρισμα χωρίς μονώσεις, περίπου 55τμ, ψηλοτάβανο 3,3μ, σε παλιά οικοδομή (1975). Ο συγκεκριμένος χώρος έχει αλουμίνια περίπου 30 ετών, μονά τζάμια. Μια μπαλκονόπορτα στο σαλόνι και ενα παράθυρο στην πλευρά της κουζίνας, και 3 πόρτες, μια εισόδου από το χολ, μια για μπάνιο και μια υπνοδωμάτιο. Το σπίτι βρίσκεται στη Κατερίνη (Πιερία). Έχει κρύο χειμώνα και ζεστό καλοκαίρι, πάει από 0 ως 40 βαθμούς, υγρασία επίσης... Έρχομαι μια στο τόσο εδώ αλλά πρόκειται να έρθω πιο μόνιμα. Υπάρχει κεντρική θέρμανση αλλά τα καλοριφέρ είναι παλιά και «παροπλίζονται» ένα ένα. Έχει μείνει ένα λειτουργικό στο υπνοδωμάτιο (18τμ περίπου, με ένα μεγάλο παράθυρο). Δε σκοπεύω να κάνω αντικατάσταση σωμάτων, ούτε νέα εγκατάσταση για αέριο στο άμεσο μέλλον. Αυτή τη στιγμή υπάρχει στο χώρο της σαλοκουζίνας ένα θερμαντικό υπερύθρων και ένα καλοριφέρ πρίζας. Για το κλιματιστικό θεωρώ απαραίτητη μια καλή εγγύηση, λοιπά features καλοδεχούμενα. Αφύγρανση όχι απαραίτητη γιατί πήρα αφυγραντήρα. Έχω ελπίδες με ένα haori 16000 στη σαλοκουζίνα και ένα tcl fresh 12000 στο υπνοδωμάτιο που μου αρέσουν; Τί θα μου προτείνατε; Προσθέτω και υπολογισμο απωλειών για το υπνοδωμάτιο, υποθέτω πως χρειάζεται, αν και η αγορά των δύο κλιματιστικών δε θα γίνει μαζί. Θερμικές Απώλειες ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ 5177.10Watt 4452.31KCal/h 161.78Watt/m2 139.13KCal/h/m2 Υπολογισμός Θερμικών απωλειών κατοικίας για Περιοχή:Πιερία - Κλιματική ζώνη Γ Υψόμετρο Περιοχής:Κάτω από 500 μέτρα Επιθυμητή Θερμοκρασία:21 ℃ Έτος Kατασκευής:1975 Εμβαδό Κατοικίας:32 m2 Ύψος Ορόφου:3.3 m Θέση - Πυκνότητα Δόμησης:Σε πόλη με κτήρια γύρω γύρω Μόνωση Τοίχων:Καμία Μόνωση Βόρεια Πλευρά σε επαφή με:Mη θερμαινόμενο χώρο Νότια Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Ανατολική Πλευρά σε επαφή με:Aέρα Δυτική Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Δάπεδο σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Δαπέδου:Πλημελής - 3εκ. Οροφή σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Οροφής:Καμία μόνωση Πόρτες - Μπαλκονόπορτες:4 Παράθυρα:1 Τύπος Κουφωμάτων:Μεταλλικά κουφώματα Τύπος Τζαμιών:Μονά τζάμια Συντελεστής Ασφαλείας Υπολογισμών:5% - Θερμικές Απώλειες ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ 2143.61Watt 1843.51KCal/h 119.09Watt/m2 102.42KCal/h/m2 Υπολογισμός Θερμικών απωλειών κατοικίας για Περιοχή:Πιερία - Κλιματική ζώνη Γ Υψόμετρο Περιοχής:Κάτω από 500 μέτρα Επιθυμητή Θερμοκρασία:21 ℃ Έτος Kατασκευής:1975 Εμβαδό Κατοικίας:18 m2 Ύψος Ορόφου:3.3 m Θέση - Πυκνότητα Δόμησης:Σε πόλη με κτήρια γύρω γύρω Μόνωση Τοίχων:Καμία Μόνωση Βόρεια Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Νότια Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Ανατολική Πλευρά σε επαφή με:Aέρα Δυτική Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Δάπεδο σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Δαπέδου:Πλημελής - 3εκ. Οροφή σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Οροφής:Καμία μόνωση Πόρτες - Μπαλκονόπορτες:1 Παράθυρα:1 Τύπος Κουφωμάτων:Μεταλλικά κουφώματα Τύπος Τζαμιών:Μονά τζάμια Συντελεστής Ασφαλείας Υπολογισμών:5% Srk/src63zr... να ξεχασεις τα κρυα Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από mdkamael
Pan_K Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, turbat0s είπε αν δεν βαριέσαι, ένα pm με κανά δυό από αυτούς... Και γιατί να μην αναφέρουμε κάποιον καλό επαγγελματία δημόσια; Εγώ έχω πάρει 5 κλιματιστικά από την Aircon Energy. Όλα λειτούργησαν άψογα και δεν είχα πρόβλημα να στείλω δύο κλιματιστικά στην Κρήτη. Επιπλέον, μπορείς να συνεννοηθείς να σου εγκαταστήσουν το κλιματιστικό την ημέρα που θα σου το φέρουν, αν μένεις Αθήνα. Πολύ καλοί και στις εγκαταστάσεις. Αν θες ανεβάζω και φωτογραφίες από την τελευταία εγκατάσταση που μου έκαναν. Για κριτικές στο Google εδώ: Spoiler https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sca_esv=ca11c9d49f096907&q=airconenergy&si=ACC90nwjPmqJHrCEt6ewASzksVFQDX8zco_7MgBaIawvaF4-7jVTlvCKoucvGA90pFFf1QUPwn99t5CPbvbhCn-DKGU1XdK2mK3xvSupTvKmKGmuYthU7Hg%3D&uds=ADvngMju_MCfyrnwjhN4j4QPdHoBE6YvhDS9wzEsov8drab82m2UBDziF75OT9vZmILH2cFDPmf-VSvyQmqDVZ9YmnHziExSQRrzCzgngHg9Y81mQ4PaWBE&sa=X&ved=2ahUKEwjtscTI4MmKAxWWhP0HHZuPBdIQ3PALegQIGxAE&biw=1440&bih=739&dpr=2 Από την άλλη, ένας συνάδελφός μου αγόρασε για το ιατρείο του κλιματιστικό Fujitsu από τον Kόκοτα και για τρία καλοκαίρια του είχα δώσει ...ανεμιστήρα για να κάνει την δουλειά του μέχρι να το φτιάξει. Τρεις φορές έφερε το συνεργείο που το εγκατέστησε και του έλεγαν ότι όλα είναι ΟΚ. Μεταξύ άλλων και η αντιπροσωπεία της Fujitsu σφύριζε αδιάφορα και δεν έστελνε άνθρωπο για να το δει (άλλος ένας λόγος που έπεσα στα Inventor). Το κλιματιστικό δεν έψυχε τον χώρο με τίποτε. Τελικά ήταν λάθος η εγκατάσταση, όπως διαπίστωσε ένα άλλο συνεργείο που του αντικατέστησε πριν δύο μήνες ένα παλιό κλιματιστικό. Έκανε καινούρια εγκατάσταση και στο παλιό και σε μία μέρα απέκτησε δύο κλιματιστικά. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από Pan_K 1
liakjim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Alexx8 είπε Χρόνια πολλά με υγεία!! Ενδιαφέρομαι για αγορά κλιματιστικού, επιθυμητή τιμή όχι πολύ πάνω από 1000ε (με τίποτα πάνω από 1500 μαζί με σωστή εγκατάσταση). Προτίμηση σε κατάστημα δεν υπάρχει. Επιθυμητή χρήση 50-50 ψύξη – θέρμανση, 24/7. Πρόκειται για χώρο σαλοκουζίνας 32τμ, σε διαμέρισμα χωρίς μονώσεις, περίπου 55τμ, ψηλοτάβανο 3,3μ, σε παλιά οικοδομή (1975). Ο συγκεκριμένος χώρος έχει αλουμίνια περίπου 30 ετών, μονά τζάμια. Μια μπαλκονόπορτα στο σαλόνι και ενα παράθυρο στην πλευρά της κουζίνας, και 3 πόρτες, μια εισόδου από το χολ, μια για μπάνιο και μια υπνοδωμάτιο. Το σπίτι βρίσκεται στη Κατερίνη (Πιερία). Έχει κρύο χειμώνα και ζεστό καλοκαίρι, πάει από 0 ως 40 βαθμούς, υγρασία επίσης... Έρχομαι μια στο τόσο εδώ αλλά πρόκειται να έρθω πιο μόνιμα. Υπάρχει κεντρική θέρμανση αλλά τα καλοριφέρ είναι παλιά και «παροπλίζονται» ένα ένα. Έχει μείνει ένα λειτουργικό στο υπνοδωμάτιο (18τμ περίπου, με ένα μεγάλο παράθυρο). Δε σκοπεύω να κάνω αντικατάσταση σωμάτων, ούτε νέα εγκατάσταση για αέριο στο άμεσο μέλλον. Αυτή τη στιγμή υπάρχει στο χώρο της σαλοκουζίνας ένα θερμαντικό υπερύθρων και ένα καλοριφέρ πρίζας. Για το κλιματιστικό θεωρώ απαραίτητη μια καλή εγγύηση, λοιπά features καλοδεχούμενα. Αφύγρανση όχι απαραίτητη γιατί πήρα αφυγραντήρα. Έχω ελπίδες με ένα haori 16000 στη σαλοκουζίνα και ένα tcl fresh 12000 στο υπνοδωμάτιο που μου αρέσουν; Τί θα μου προτείνατε; Προσθέτω και υπολογισμο απωλειών για το υπνοδωμάτιο, υποθέτω πως χρειάζεται, αν και η αγορά των δύο κλιματιστικών δε θα γίνει μαζί. Θερμικές Απώλειες ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ 5177.10Watt 4452.31KCal/h 161.78Watt/m2 139.13KCal/h/m2 Υπολογισμός Θερμικών απωλειών κατοικίας για Περιοχή:Πιερία - Κλιματική ζώνη Γ Υψόμετρο Περιοχής:Κάτω από 500 μέτρα Επιθυμητή Θερμοκρασία:21 ℃ Έτος Kατασκευής:1975 Εμβαδό Κατοικίας:32 m2 Ύψος Ορόφου:3.3 m Θέση - Πυκνότητα Δόμησης:Σε πόλη με κτήρια γύρω γύρω Μόνωση Τοίχων:Καμία Μόνωση Βόρεια Πλευρά σε επαφή με:Mη θερμαινόμενο χώρο Νότια Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Ανατολική Πλευρά σε επαφή με:Aέρα Δυτική Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Δάπεδο σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Δαπέδου:Πλημελής - 3εκ. Οροφή σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Οροφής:Καμία μόνωση Πόρτες - Μπαλκονόπορτες:4 Παράθυρα:1 Τύπος Κουφωμάτων:Μεταλλικά κουφώματα Τύπος Τζαμιών:Μονά τζάμια Συντελεστής Ασφαλείας Υπολογισμών:5% - Θερμικές Απώλειες ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ 2143.61Watt 1843.51KCal/h 119.09Watt/m2 102.42KCal/h/m2 Υπολογισμός Θερμικών απωλειών κατοικίας για Περιοχή:Πιερία - Κλιματική ζώνη Γ Υψόμετρο Περιοχής:Κάτω από 500 μέτρα Επιθυμητή Θερμοκρασία:21 ℃ Έτος Kατασκευής:1975 Εμβαδό Κατοικίας:18 m2 Ύψος Ορόφου:3.3 m Θέση - Πυκνότητα Δόμησης:Σε πόλη με κτήρια γύρω γύρω Μόνωση Τοίχων:Καμία Μόνωση Βόρεια Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Νότια Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Ανατολική Πλευρά σε επαφή με:Aέρα Δυτική Πλευρά σε επαφή με:Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Δάπεδο σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Δαπέδου:Πλημελής - 3εκ. Οροφή σε επαφή με:Άλλη κατοικία Μόνωση Οροφής:Καμία μόνωση Πόρτες - Μπαλκονόπορτες:1 Παράθυρα:1 Τύπος Κουφωμάτων:Μεταλλικά κουφώματα Τύπος Τζαμιών:Μονά τζάμια Συντελεστής Ασφαλείας Υπολογισμών:5% Ποιος είναι ο πιο κοντινός μετεωρολογικός σταθμός ; https://meteo.gr/Gmap.cfm Επίσης μπορείς να κάνεις μια πρόχειρη κάτοψη του σπιτιού;
cmaniac Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Pan_K είπε Μεταξύ άλλων και η αντιπροσωπεία της Fujitsu σφύριζε αδιάφορα και δεν έστελνε άνθρωπο για να το δει Να, αυτά βλέπει κανείς και τρελαίνεται. Εγώ με το Mitsubishi (Heavy) έστελνα mail και μου απαντησαν μετά από τηλέφωνο ότι το mail δεν το κοιτάμε, στείλτο πάλι.. κάπου αλλού. Το κάπου αλλού το είδαν βέβαια. Εδώ μέσα με τα θέματα με τις φτερωτές η Toshiba έλεγε όχι δεν υπάρχει θέμα μέχρι που υπήρχε (και άλλα τέτοια χαζά, τύπου δεν προλαβαίνουμε, κάντε υπομονή θα έρθουμε σε.. κανα μήνα). Η Fujitsu άμα δείτε πώς απαντάει στα mail, αδόμητα, αφορμάριστα copy paste από word, για να βγει η υποχρέωση, και εδώ βλέπουμε και ουρά απ'έξω. Η Daikin σου ανοίγει τικετ και απαντούν άριστα. Στις περιπτώσεις των liakjim και dimostr τους άλλαξαν πλακέτα μάλιστα λόγω λάθος προγραμματισμού σε Sensira (όχι κανένα μοντέλο από βιτρίνα), μετά από επίσκεψη οργανωμένα, με καταγραφικά κλπ. Το επόμενο θα είναι Daikin για μένα. 1 1
Pan_K Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, cmaniac είπε Να, αυτά βλέπει κανείς και τρελαίνεται ...και κάπως έτσι πέφτει κανείς όχι απλά στα κινέζικα, αλλά στα φασόν αυτών που κοστίζουν το πολύ 300 ευρώ (πχ wellio, τα οποία παρεμπιπτόντως είναι αρκετά καλά). Ευχαριστώ για το review που έκανες για προβλήματα που έχουν αναφερθεί στο forum σχετικά με τις αντιπροσωπείες. Πραγματικά δύσκολο να κρατήσει κανείς μία γενική εικόνα με τόσες σελίδες που έχουν γραφτεί. Ίσως θα ήταν χρήσιμο να συνοψίσει κάποιος έμπειρος και γενναίος κάποια βασικά συμπεράσματα (με παραπομπές, παρακαλώ) που έχουν προκύψει ανά τα χρόνια από τις εμπειρίες των χρηστών, ώστε να ανατρέχει κανείς σε αυτά, όπως έκανε ο liakjim σχετικά με τις συμβουλές εγκατάστασης. Αυτή η εργασία θα είναι εφάμιλλη έρευνας (ανασκόπησης) επιστημονικού περιοδικού. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από Pan_K 1
liakjim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, cmaniac είπε Να, αυτά βλέπει κανείς και τρελαίνεται. Εγώ με το Mitsubishi (Heavy) έστελνα mail και μου απαντησαν μετά από τηλέφωνο ότι το mail δεν το κοιτάμε, στείλτο πάλι.. κάπου αλλού. Το κάπου αλλού το είδαν βέβαια. Εδώ μέσα με τα θέματα με τις φτερωτές η Toshiba έλεγε όχι δεν υπάρχει θέμα μέχρι που υπήρχε (και άλλα τέτοια χαζά, τύπου δεν προλαβαίνουμε, κάντε υπομονή θα έρθουμε σε.. κανα μήνα). Η Fujitsu άμα δείτε πώς απαντάει στα mail, αδόμητα, αφορμάριστα copy paste από word, για να βγει η υποχρέωση, και εδώ βλέπουμε και ουρά απ'έξω. Η Daikin σου ανοίγει τικετ και απαντούν άριστα. Στις περιπτώσεις των liakjim και dimostr τους άλλαξαν πλακέτα μάλιστα λόγω λάθος προγραμματισμού σε Sensira (όχι κανένα μοντέλο από βιτρίνα), μετά από επίσκεψη οργανωμένα, με καταγραφικά κλπ. Το επόμενο θα είναι Daikin για μένα. Αυτό με το Fujitsu έγινε όταν ήταν στα χέρια του Φειδάκη ή από τη στιγμή που σχετικά πρόσφατα έχει γίνει ανεξάρτητη; Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από liakjim
cmaniac Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, liakjim είπε Αυτό με το Fujitsu έγινε όταν ήταν στα χέρια του Φειδάκη ή από τη στιγμή που σχετικά πρόσφατα έχει γίνει ανεξάρτητη; Για το mail είναι τωρινό. Η FG South East Europe που αποσχίστηκε από τον όμιλο του Φειδάκη (είχε στο χαρτοφυλάκιο της την εμπορία των Fujitsu), εξαγοράστηκε το 2022 κατά 51% από την ίδια την Fujitsu. Το υπόλοιπο 49% ακόμα στον Φειδάκη είναι. Επίσης για την υποστήριξη /after sales έχουν συνάψει σύμβαση με την FG Europe του Φειδάκη. Πηγή https://www.businessnews.gr/epixeiriseis/item/291279-fujitsu-general-south-east-europe-poliseis-53-3-ekat-to-2023-gia-tin-nea-etaireia-oi-stoxoi-gia-fetos Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από cmaniac 1
Pan_K Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, liakjim είπε Αυτό με το Fujitsu έγινε όταν ήταν στα χέρια του Φειδάκη ή από τη στιγμή που σχετικά πρόσφατα έχει γίνει ανεξάρτητη; Η αγορά έγινε τον Ιανουάριο του '21, νομίζω επί Φειδάκη.
alexdeskas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 @cmaniac @BrunoB έχω κάνει πολλές δοκιμές και με πειραγμενες ρυθμίσεις και με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις (μετά από Reset to factory) αλλά μέχρι τώρα λύση δε βρήκα... Σήμερα μου ήρθε ιδέα να πειράξω κάτι τελευταίο (μέσω engineering mode) (τελευταία ελπίδα). Μόλις έχω τα αποτελέσματα θα ενημερώσω... Πάντως τα μισά Watt που έχω καταναλώσει, έχω ζεστάνει το ταβάνι !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα