liakjim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, dimostr είπε Οπως το φανταζόμουν Κανονικά όταν μετράμε σε χαμηλή ροή βγάζουμε χαμηλό αποτέλεσμα, οπότε τα μικρά είναι σε πιο δυσμενείς συνθήκες μέτρησης από το Toshiba. Τουλάχιστον έχουμε ένα daikin vs toyo σε παρεμφερή κυβικά.
dimostr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Κανονικά όταν μετράμε σε χαμηλή ροή βγάζουμε χαμηλό αποτέλεσμα, οπότε τα μικρά είναι σε πιο δυσμενείς συνθήκες μέτρησης από το Toshiba. Τουλάχιστον έχουμε ένα daikin vs toyo σε παρεμφερή κυβικά. Θα μετρήσω μια μέρα και το Shorai σε sslow και θα δούμε 1
liakjim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, dimostr είπε Θα μετρήσω μια μέρα και το Shorai σε sslow και θα δούμε Θα προτιμούσα το αντίθετο (τα μικρά στο high).
dimostr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, liakjim είπε Θα προτιμούσα το αντίθετο (τα μικρά στο high). Θα το μετρήσω 2
liakjim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, dimostr είπε Θα το μετρήσω Πάντως και εγώ 4.5 είχα μετρήσει για το daikin πιο παλιά ( και μόλις 3 για το φασόν midea της carrier )
achilles_g_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Στις 16/12/2024 στις 6:00 ΜΜ, Pan_K είπε Εγώ στα Airbnb και τα ξενοδοχεία αφαιρώ τα φίλτρα και τα πλένω. Μόνο κατσαρίδες δεν έχω βρει ακόμα εκεί μέσα. Τα βρώμικα φίλτρα μειώνουν την απόδοση γενικά. Ο σπιτονοικοκύρης φαινόταν πολύ εντάξει γενικά και λεω θα τα εχει φροντίσει. Και σήμερα λέω ας τα τσεκάρω... 1 1 6
cmaniac Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Ο σπιτονοικοκύρης φαινόταν πολύ εντάξει γενικά και λεω θα τα εχει φροντίσει. Και σήμερα λέω ας τα τσεκάρω... Κούκλα!
mdkamael Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Ο σπιτονοικοκύρης φαινόταν πολύ εντάξει γενικά και λεω θα τα εχει φροντίσει. Και σήμερα λέω ας τα τσεκάρω... εγώ θα τ δειχνα τις φωτο και θα ήμουν bold και θα του λεγα για refund λογω health hazard Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από mdkamael 1
argimeg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Τα φώτα σας παρακαλώ. Από ότι είδα στον ηλεκτρολογικό πίνακα της πεθεράς που εγκαταστάθηκε το Fujitsu KM ASEH12KMCG υπήρχε ξεχωριστή ασφάλεια μόνο για το κλιματστικό. Τι σύστημα-υλικό να πω στον ηλεκτρολόγο να εγκαταστήσει για να μπορώ να βλέπω την κατανάλωση αλλά και το γράφημα σε pc ή και κινητό για να βλέπω κιόλας πως λειτουργεί το κλιματιστικό ώστε να κάνω απαραίτητες ρυθμίσεις για να αποφύγω το on-off; Θέλω όσο πιο οικονομικό μπορείτε να προτείνετε.
liakjim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, argimeg είπε Τα φώτα σας παρακαλώ. Από ότι είδα στον ηλεκτρολογικό πίνακα της πεθεράς που εγκαταστάθηκε το Fujitsu KM ASEH12KMCG υπήρχε ξεχωριστή ασφάλεια μόνο για το κλιματστικό. Τι σύστημα-υλικό να πω στον ηλεκτρολόγο να εγκαταστήσει για να μπορώ να βλέπω την κατανάλωση αλλά και το γράφημα σε pc ή και κινητό για να βλέπω κιόλας πως λειτουργεί το κλιματιστικό ώστε να κάνω απαραίτητες ρυθμίσεις για να αποφύγω το on-off; Θέλω όσο πιο οικονομικό μπορείτε να προτείνετε. Έχεις homeassistant;
dimostr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, liakjim είπε Πάντως και εγώ 4.5 είχα μετρήσει για το daikin πιο παλιά ( και μόλις 3 για το φασόν midea της carrier ) Με ανεμιστήρες στο high και εξωτερική 6,4 toyotomi σε κανονική λειτουργία με I feel , είσοδος 22,4 έξοδος 27,1 και watt 178 Daikin είσοδος 23,1 έξοδος 29,6 και watt 257 1
liakjim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, dimostr είπε Με ανεμιστήρες στο high και εξωτερική 6,4 toyotomi σε κανονική λειτουργία με I feel , είσοδος 22,4 έξοδος 27,1 και watt 178 Daikin είσοδος 23,1 έξοδος 29,6 και watt 257 1
dimostr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, liakjim είπε Και λέω τώρα είναι δυνατόν κάποιος να χρησιμοποιεί άλλη μορφή θέρμανσης ? 3
liakjim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, dimostr είπε Και λέω τώρα είναι δυνατόν κάποιος να χρησιμοποιεί άλλη μορφή θέρμανσης ? Αυτό ξαναπέστο. πχ εδώ το asyg24kmta παίζει από 9 cop με 13C το μεσημέρι μέχρι 7 cop τώρα με 7C έξω . 7! Δλδ για κάθε 1 watt που καίει, μου φέρνει 7 μέσα. 3
marmaris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) καθαρισμος του κλιματιστικου με ελεφαντακι........Toshiba shorai edge 24 σε υπερδιαστασιολογηση(περιπου 25 τετραγωνικα).....τοποθεσια Αθηνα ,ζητηση 22.......σκαλα ανεμιστηρα στο 5......ακουγεται ενας ελαφρυς ανεμος.....δυνατος αν εισαι στο ρευμα του.....ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩ!!! Spoiler ΥΓ>αμα δεν με μαθετε πως δι@ολο τα βαζετε με αποκρυψη ,θα σας γεμιζω μια σελιδα καθε φορα..... την τιμη ρευματος την εχω στο 0,20..... Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από marmaris 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα