Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν χρειάζεσαι κάτι καλύτερο από αυτά https://www.skroutz.gr/s/22975785/PSifiako-THermometro-PSygeiou-50-C-100-C-TPM-10.html

Θερμόμετρα υπερύθρων κάνουν; Σε αυτήν την περίπτωση ίσως μπορεί κανείς να κάνει μετρήσεις έχοντας στην κατοχή του μόνο ένα: Μία μέτρηση στην είσοδο και αμέσως μετά μία στην έξοδο.

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pan_K είπε

Θερμόμετρα υπερύθρων κάνουν; Σε αυτήν την περίπτωση ίσως μπορεί κανείς να κάνει μετρήσεις έχοντας στην κατοχή του μόνο ένα: Μία μέτρηση στην είσοδο και αμέσως μετά μία στην έξοδο.

Θα έλεγα πως όχι. Θέλουμε θερμοκρασία αέρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σήμερα έγινε η εγκατάσταση του Fujitsu KM series ASEH12KMCG και επειδή δεν μπορούσα να είμαι μπροστά, πρέπει να κάνανε πολύ κακή δουλειά.

Θέλω να ρωτήσω. Το έβαλα στους 24 στο ζεστό και ενώ το σπίτι έχει 19, αυτό συνεχίζει και βγάζει χλιαρό αέρα.

Επίσης, λειτουργία στυλ follow me δεν έχει σωστά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nick64 είπε

Καλησπέρα,

Σήμερα έγινε η εγκατάσταση του Fujitsu KM series ASEH12KMCG και επειδή δεν μπορούσα να είμαι μπροστά, πρέπει να κάνανε πολύ κακή δουλειά.

Θέλω να ρωτήσω. Το έβαλα στους 24 στο ζεστό και ενώ το σπίτι έχει 19, αυτό συνεχίζει και βγάζει χλιαρό αέρα.

Επίσης, λειτουργία στυλ follow me δεν έχει σωστά;

Watts;

Επίσης δεν κοιτάμε τόσο πολύ τη θερμοκρασία του αέρα στην ισορροπία αλλά αν ο χώρος πιάνει τη θερμοκρασία που ζητάς. Την πιάνει;

• Like 1
Δημοσ.

Απλά το θέμα είναι ότι μετά από ένα σημείο αρχίζεις και κρυώνεις... Είναι λίγο ενοχλητικό και η θερμοκρασία συνεχίζει να δείχνει 20.

Watts;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nick64 είπε

Απλά το θέμα είναι ότι μετά από ένα σημείο αρχίζεις και κρυώνεις... Είναι λίγο ενοχλητικό και η θερμοκρασία συνεχίζει να δείχνει 20.

Watts;

Μετράς κατανάλωση; Άλλο να καίει 1000W και να βγάζει χλιαρό αέρα και άλλο να καίει 100. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimostr είπε

Θες να σου βάλω κάνα διάγραμμα από το μακρινό 2020 που δεν είχαμε τα τεστ modes , όταν είχα ακόμα τις πρίζες hs 110 με τα ατελείωτα φλατ διαγράμματα ? και μη μου πεις ότι δε τα θυμάσαι γιατί θα σε πω ψεύτη και δε θέλω 

καταλαβαίνω το άγχος κάποιου να δικαιολογήσει μια πανάκριβη αγορά αλλά να λέει ότι ένα 9 αρι καίει 1kw σερί αυτό και αν είναι παραπληροφόρηση 

ούτε τα midea δε το κάνουν αυτό 

Άνθρωπέ μου on/off ήταν το Toyotomi . Πάψε να παρενοχλείς κόσμο.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μετράς κατανάλωση; Άλλο να καίει 1000W και να βγάζει χλιαρό αέρα και άλλο να καίει 100. 

Δεν έβαλα μετρητή δυστυχώς. Θα αγοράσω μελλοντικά.

Το θέμα είναι ότι από ότι μου είπε η μητέρα, μπορεί και να μην κάνανε κενό αέρα... Αυτό πως μπορώ να το ελέγξω;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Άνθρωπέ μου on/off ήταν το Toyotomi . Πάψε να παρενοχλείς κόσμο.

Καλό θα ήταν προτού γράψεις να ξέρεις και τι λες , αυτοδιαψευδεσαι

@liakjim

toyotomi 

εξωτερική 8, fan quiet watt 198 είσοδος 22,6 έξοδος 28,7 ( είναι σε p mode) 

daikin 

εξωτερική 8 fan quiet watt 180 είσοδος 22,2 έξοδος 29,7 

shorai 

εξωτερική 8,3 fan 4 watt 298 είσοδος 22,8 έξοδος 29,4 

τώρα πόσο αξιόπιστο ήταν αυτό το θερμόμετρακι θα σε γελάσω , δεν έχω τα εγχειρίδια , εάν ξέρεις τα κυβικά του αέρα κάνε και τος πράξεις 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Nick64 είπε

Δεν έβαλα μετρητή δυστυχώς. Θα αγοράσω μελλοντικά.

Το θέμα είναι ότι από ότι μου είπε η μητέρα, μπορεί και να μην κάνανε κενό αέρα... Αυτό πως μπορώ να το ελέγξω;

Δεν μπορείς. 

Αν έχεις τη δυνατότητα δείξε μας φωτογραφίες από την εγκατάσταση, μέσα και έξω. 

Τέλος δώστε του ένα 24ωρο συνεχόμενης λειτουργίας να ζεσταθεί ο χώρος καλά και μετά δείτε πως αποδίδει. Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. 

23 λεπτά πριν, dimostr είπε

toyotomi 

εξωτερική 8, fan quiet watt 198 είσοδος 22,6 έξοδος 28,7 ( είναι σε p mode) 

daikin 

εξωτερική 8 fan quiet watt 180 είσοδος 22,2 έξοδος 29,7 

shorai 

εξωτερική 8,3 fan 4 watt 298 είσοδος 22,8 έξοδος 29,4 

τώρα πόσο αξιόπιστο ήταν αυτό το θερμόμετρακι θα σε γελάσω , δεν έχω τα εγχειρίδια , εάν ξέρεις τα κυβικά του αέρα κάνε και τος πράξεις 

Ποια από αυτές είναι στο toyo;

image.png.da26543ed4d98999b3081fe636851c58.png

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν μπορείς. 

Αν έχεις τη δυνατότητα δείξε μας φωτογραφίες από την εγκατάσταση, μέσα και έξω. 

Τέλος δώστε του ένα 24ωρο συνεχόμενης λειτουργίας να ζεσταθεί ο χώρος καλά και μετά δείτε πως αποδίδει. Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. 

Ποια από αυτές είναι στο toyo;

image.png.da26543ed4d98999b3081fe636851c58.png

Λογικά θα είναι η μικρότερη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...