dimostr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Σε σχέση με το παλιό Toyotomi που έκαιγε 1 kWh την ώρα, είναι μεγάλη διαφορά 😂 Ήταν 9αρι και εκείνο ?
MARIOSNURSE Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 35 λεπτά πριν, dimostr είπε Ήταν 9αρι και εκείνο ? Ναι
liakjim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Ναι Αυτό που θέλει να πει (άκομψα ομολογουμένως) ο @korakios είναι ότι η μεγάλη διαφορά θα φανεί όταν τα δομικά στοιχεία του δωματίου θα ζεσταθούν (θέλει κανά 1-2 ημέρες) οπότε και το καλό μηχάνημα θα έχει την ευελιξία και την ικανότητα να πέσει όσο χαμηλά πρέπει ώστε να καίει ψίχουλα τη στιγμή που ένα κακό κινέζικο όπως τα toyotomi θα δείξουν την ανεπάρκειά τους. Όχι τόσο πολύ στη φάση "τα δίνω όλα τώρα για να ζεστάνω σαν αερόθερμο". Έτσι και αλλιώς τα ururu δεν τα παίρνει κάποιος μόνο για την οικονομία στο ρεύμα, αλλά και για το κομμάτι της ρύθμισης του κλίματος (υγρασία ΚΑΙ θερμοκρασία). Να το χαίρεσαι και αν έχεις τη δυνατότητα, απαίτησε κάποιες διορθωτικές ενέργειες στην ψιλομάπα εγκατάσταση που σου έκαναν με τις μικρές βάσεις να είναι ένα από αυτά. 4
dimostr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Ναι Τότε κάτι έχεις κάνει λάθος
cmaniac Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπόν για να μειώσω τα on-off έκανα το εξής μπακάλικο: Μείωσα τη ζήτηση. Δηλαδή, Με θερμοκρασία εξωτερικού χώρου στον σένσορα της μονάδας 16 και πάνω, -3 από το set point. 12-16, -2 από το set point Κάτω από 12, set point. Το ξεκλείδωμα απ ότι είδα γίνεται στους 11.7 και κάτω, οπότε το κάτω από 12 αρκεί για να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες του. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από cmaniac
liakjim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, dimostr είπε Τότε κάτι έχεις κάνει λάθος Μην απροσανατολίζεις (πάλι) . Σχεδόν κανείς δεν ξέρει αυτόν τον τρόπο λειτουργίας ούτε είναι ενδεικτικός ούτε ξέρουμε τι συνέπειες έχει στη μακροζωία του. 1
dimostr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, liakjim είπε Μην απροσανατολίζεις (πάλι) . Σχεδόν κανείς δεν ξέρει αυτόν τον τρόπο λειτουργίας ούτε είναι ενδεικτικός ούτε ξέρουμε τι συνέπειες έχει στη μακροζωία του. Θες να σου βάλω κάνα διάγραμμα από το μακρινό 2020 που δεν είχαμε τα τεστ modes , όταν είχα ακόμα τις πρίζες hs 110 με τα ατελείωτα φλατ διαγράμματα ? και μη μου πεις ότι δε τα θυμάσαι γιατί θα σε πω ψεύτη και δε θέλω καταλαβαίνω το άγχος κάποιου να δικαιολογήσει μια πανάκριβη αγορά αλλά να λέει ότι ένα 9 αρι καίει 1kw σερί αυτό και αν είναι παραπληροφόρηση ούτε τα midea δε το κάνουν αυτό Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από dimostr 1
cmaniac Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, liakjim είπε Να το χαίρεσαι και αν έχεις τη δυνατότητα, απαίτησε κάποιες διορθωτικές ενέργειες στην ψιλομάπα εγκατάσταση που σου έκαναν με τις μικρές βάσεις να είναι ένα από αυτά. Μήπως να έστελνε μια φωτογραφία στην daikin για έλεγχο εγκατάστασης με ένα ονοματάκι αυτού που το έβαλε; Φτάνει πια..
liakjim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, dimostr είπε Θες να σου βάλω κάνα διάγραμμα από το μακρινό 2020 που δεν είχαμε τα τεστ modes , όταν είχα ακόμα τις πρίζες hs 110 με τα ατελείωτα φλατ διαγράμματα ? και μη μου πεις ότι δε τα θυμάσαι γιατί θα σε πω ψεύτη και δε θέλω Όχι δεν τα θυμάμαι. Για να το ξεκαθαρίσουμε, αυτό είναι με P-mode ; Ναι ή όχι;
dimostr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, liakjim είπε Όχι δεν τα θυμάμαι. Για να το ξεκαθαρίσουμε, αυτό είναι με P-mode ; Ναι ή όχι; Αφού δε τα θυμάσαι ψάξε να τα βρεις για να δούμε ποιος λέει ψέμματα σου βάζω και ένα p mode είσαι έμπειρος θα μπορείς να ξεχωρίσεις το κανονικό από το πειραγμένο Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από dimostr
liakjim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, dimostr είπε Αφού δε τα θυμάσαι ψάξε να τα βρεις για να δούμε ποιος λέει ψέμματα Αν δεν είναι p-mode, ανακαλώ. Γιατί δεν κάνεις και μια μέτρηση cop στα 3 σου κλιματιστικά; Ειδικά το daikin vs kuro θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον. Έτσι και αλλιώς αυτό μας νοιάζει περισσότερο. Οδηγίες ->
dimostr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, liakjim είπε Αν δεν είναι p-mode, ανακαλώ. Γιατί δεν κάνεις και μια μέτρηση cop στα 3 σου κλιματιστικά; Ειδικά το daikin vs kuro θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον. Έτσι και αλλιώς αυτό μας νοιάζει περισσότερο. Οδηγίες -> Θα κερδίσει το daikin γιατί το Toyotomi θα ξεκινήσει τα κουλά όταν περνάει η εξωτερική τους 12 και θα τα κάνει πουτανα το να μετρήσουμε cop με το ένα κλιματιστικό σε τεστ mode και το άλλο κανονικά δε νομίζω ότι έχει νόημα Για το Shorai το θεωρώ ιεροσυλία και μόνο να το σκεφτώ να το μετρήσω Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από dimostr
liakjim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, dimostr είπε Θα κερδίσει το daikin γιατί το Toyotomi θα ξεκινήσει τα κουλά όταν περνάει η εξωτερική τους 12 και θα τα κάνει πουτανα Δεν έχουμε 12 τώρα, γιατί δεν τα μετράς πχ στους 7 ή όσο έχεις; 2 θερμοκρασίες θα πάρεις σε συγκεκριμένα κυβικά. Επίσης 13 λεπτά πριν, dimostr είπε το να μετρήσουμε cop με το ένα κλιματιστικό σε τεστ mode και το άλλο κανονικά δε νομίζω ότι έχει νόημα τελικά είναι σε p-mode ή όχι;
dimostr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, liakjim είπε Δεν έχουμε 12 τώρα, γιατί δεν τα μετράς πχ στους 7 ή όσο έχεις; 2 θερμοκρασίες θα πάρεις σε συγκεκριμένα κυβικά. Επίσης τελικά είναι σε p-mode ή όχι; Αμα μου φέρει ο άγιος Βασίλης θερμόμετρα θα το κάνω , θέλει είσοδο έξοδο έτσι Το μαύρο διάγραμμα το μισό είναι με τεστ και το μισό οχι, φαίνεται εκεί στο σκαλοπάτι που κάνει
liakjim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, dimostr είπε Αμα μου φέρει ο άγιος Βασίλης θερμόμετρα θα το κάνω Spoiler Δεν χρειάζεσαι κάτι καλύτερο από αυτά https://www.skroutz.gr/s/22975785/PSifiako-THermometro-PSygeiou-50-C-100-C-TPM-10.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα