cmaniac Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Στις 13/12/2024 στις 10:09 ΠΜ, liakjim είπε Δεν βλέπω να λέει κάτι τέτοιο στο service manual: Ίσως η διαφορά της ροής του αέρα; Ποιός ξέρει. Πάντως, μετά ισορρόπησε πιο πάνω. 2
_^ThEo^_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, στο χωριό έχουμε ενα mitsubishi srk50zd-s1 (15ετίας) και το είχαμε λειτουργήσει πριν κανα 2μηνο κανονικά. Προχτές που ξαναπήγαμε, έβγαλα την πρίζα του και έβαλα ενα tapo και ξαναέβαλα την πρίζα του. Απο τότε είναι εντελώς νεκρό. Το πιο πιθανό είναι να ήταν ήδη νεκρό, πριν το tapo, απλά αναφέρω τι έγινε. Προσπάθησα να το συνδεσω με άλλη πρίζα, να το λειτουργήσω με το κουμπί που έχει πάνω του αλλά τπτ. Ξέρει κανείς τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Επιδιορθώνεται; Το άνοιξα να δω μηπως έχει καμια ασφάλεια που μπορεί να αλλαχτεί αλλά δεν είδα κάτι. https://imgur.com/a/OanhDsJ Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από _^ThEo^_
cmaniac Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε Καλησπέρα, στο χωριό έχουμε ενα mitsubishi srk50zd-s1 (15ετίας) και το είχαμε λειτουργήσει πριν κανα 2μηνο κανονικά. Προχτές που ξαναπήγαμε, έβγαλα την πρίζα του και έβαλα ενα tapo και ξαναέβαλα την πρίζα του. Απο τότε είναι εντελώς νεκρό. Το πιο πιθανό είναι να ήταν ήδη νεκρό, πριν το tapo, απλά αναφέρω τι έγινε. Προσπάθησα να το συνδεσω με άλλη πρίζα, να το λειτουργήσω με το κουμπί που έχει πάνω του αλλά τπτ. Ξέρει κανείς τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Επιδιορθώνεται; Το άνοιξα να δω μηπως έχει καμια ασφάλεια που μπορεί να αλλαχτεί αλλά δεν είδα κάτι. https://imgur.com/a/OanhDsJ Και η μέσα πλακέτα και η έξω έχουν κάποια ασφάλεια. Μπορεί να την έκαψε.
Klausx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε Καλησπέρα, στο χωριό έχουμε ενα mitsubishi srk50zd-s1 (15ετίας) και το είχαμε λειτουργήσει πριν κανα 2μηνο κανονικά. Προχτές που ξαναπήγαμε, έβγαλα την πρίζα του και έβαλα ενα tapo και ξαναέβαλα την πρίζα του. Απο τότε είναι εντελώς νεκρό. Το πιο πιθανό είναι να ήταν ήδη νεκρό, πριν το tapo, απλά αναφέρω τι έγινε. Προσπάθησα να το συνδεσω με άλλη πρίζα, να το λειτουργήσω με το κουμπί που έχει πάνω του αλλά τπτ. Ξέρει κανείς τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Επιδιορθώνεται; Το άνοιξα να δω μηπως έχει καμια ασφάλεια που μπορεί να αλλαχτεί αλλά δεν είδα κάτι. https://imgur.com/a/OanhDsJ Δοκίμασες να πατήσεις το κουμπάκι που βλέπεις πάνω στην πλακέτα;
liakjim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Pan_K είπε Αν κάνω το πείραμα το ΣΚ με γραφήματα από το θερμόμετρο της Broadlink και την εφαρμογή της Tapo μπορείς, πιστεύεις, να βγάλεις άκρη; Και δεν το κάνεις; Άντε να χαλάσεις 5-6KWh. Και βλέπουμε. 1
cmaniac Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Στο μεταξύ, με αφορμή το μηχάνημα του Theo.. @liakjim 1
liakjim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Έπεσε η θερμοκρασία και επιτέλους ισορρόπησε το αρκούδι του Apostolisep στην Πεντέλη Spoiler Το daikin atxc25b ισορρόπησε και αυτό Spoiler Το yukai 24Κ στα πεθερικά ισορρόπησε επίσης Spoiler Όμως το Morris winfin 35150 τραβάει μεγάλα ζόρια (κακή αγορά) Spoiler Το μαναράκι asyg24kmta δεν του καίγεται καρφάκι, δίνει ακόμη πάνω από 6.5 cop. Spoiler 9 λεπτά πριν, cmaniac είπε Στο μεταξύ, με αφορμή το μηχάνημα του Theo.. @liakjim Πιο πολύ μου αρέσει το 0.09 στη θέρμανση. Αν το δεις ποτέ στην πράξη... 3
GiannisSol Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Το aseg24kmte φίλου τα πάει περίφημα από κατανάλωση , γύρω στις 4kwh τη μέρα με το ζεστό καιρό και γύρω στις 6.4kwh με τέτοια ψυχρα σαν και σήμερα. Το γράφημα είναι οκ ; Κάποιες φορές σταθεροποιείται και γίνεται σαν τραπέζι και κάποιες άλλες έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα . Στο δεύτερο διάγραμμα είναι το aseh09kgtg . Μόλις λίγο ψύχραιμοι ο καιρος κάτω από 12 περίπου στρώνει Από εκεί και πάνω μόνιμα on off.
liakjim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, GiannisSol είπε Το γράφημα είναι οκ ; Κάποιες φορές σταθεροποιείται και γίνεται σαν τραπέζι και κάποιες άλλες έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα . Ναι έτσι κάνει Σε ποια περιοχή μένει ο φίλος. Θα πρέπει να έχει λίγες απώλειες. ΥΓ Το Morris 35150 στα πεθερικά ζορίζεται πολύ. Έκανε και defost
tutuyo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Εχω ενα Midea 19αρι 7ετιας περιπου στο σαλονι μου το οποιο δεν εχει καθολου αποδοση στο ζεστο. Τον περασμενο Μαιο, ηρθαν οι τεχνικοι του εκαναν σερβις και εκει οντως διαπιστωσαμε μηδενικη αποδοση και στο ψυχρο και συμπληρωσαν 1000γρ φρεον Ξεκαθαρα εχει καπου διαρροη καταλαβαινω, αφου στο 6μηνο επεσε παλι η αποδοση του το ερωτημα ειναι τι κανουμε? Φωναζω μαστορα, να ερθει να ξεκουμπωσει, να το παρει, να ελεγξει συμπιεση, να βρει την διαρροη να το ξαναφερει, να το ξανακουμπωσει? Η παω για καινουργιο? Εχει νοημα να το ψαξω με την εγγυηση (νομιζω 10ετια δινει)?Γνωμες?
dimostr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, tutuyo είπε Τον περασμενο Μαιο, ηρθαν οι τεχνικοι του εκαναν σερβις και εκει οντως διαπιστωσαμε μηδενικη αποδοση και στο ψυχρο και συμπληρωσαν 1000γρ φρεον Ο μάστορας θα έπρεπε αφού διαπίστωσε διαρροή να βρει και να διορθώσει την τρύπα και ΜΕΤΑ να συμπληρώσει φρέον Το κόστος τώρα θα είναι λίγο αυξημένο , οπότε για το τι θα κάνεις είναι καθαρά θέμα οικονομικό , για την εγγύηση μπορείς να το ψάξεις αλλά δε νομίζω ότι έχει τόσα χρόνια εγγύηση το midea εάν πας σε καινούργιο κλιματιστικό και θες και θέρμανση από αυτό να αποφύγεις την συγκεκριμένη μάρκα 1
tutuyo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 5 minutes ago, dimostr said: Ο μάστορας θα έπρεπε αφού διαπίστωσε διαρροή να βρει και να διορθώσει την τρύπα και ΜΕΤΑ να συμπληρώσει φρέον Το κόστος τώρα θα είναι λίγο αυξημένο , οπότε για το τι θα κάνεις είναι καθαρά θέμα οικονομικό , για την εγγύηση μπορείς να το ψάξεις αλλά δε νομίζω ότι έχει τόσα χρόνια εγγύηση το midea εάν πας σε καινούργιο κλιματιστικό και θες και θέρμανση από αυτό να αποφύγεις την συγκεκριμένη μάρκα κοιτα αν θυμαμαι καλα, μου ειπε οτι πρεπει να ξεκουμπωθει,ελεγχθει, ξανακουμπωθει αλλα επειδη ηταν διαδικασια και χρημα, επιλεξαμε να συμπληρωσει φρεον και οσο κρατησει. Οποτε, ισως ειμαι κι εγω φαουλ εκει γιατι επαναπαυτηκα στο οτι εβγαλε το καλοκαιρι Θα ρωτησω το μαστορα για κοστος ολης της διαδικασιας αλλα πολυ φοβαμαι οτι το 150αρι θα το πιασουμε για πλακα
dimostr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, tutuyo είπε το 150αρι θα το πιασουμε Νομίζω ότι λες λίγα 1
_^ThEo^_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 12 hours ago, cmaniac said: Και η μέσα πλακέτα και η έξω έχουν κάποια ασφάλεια. Μπορεί να την έκαψε. Καλό αυτό, άρα υπάρχει ελπίδα. Θα δοκιμάσω σε κανα μήνα που θα ξαναπάω αν μπορεί να βγει η πλακέτα χωρίς να χρειάζεται να κατέβει ολο το air condition και θα έχω μαζί μια ασφάλεια f1 250V 3.15A να την αλλάξω μπας και δουλέψει. Ευχαριστώ. 12 hours ago, Klausx said: Δοκίμασες να πατήσεις το κουμπάκι που βλέπεις πάνω στην πλακέτα; Ναι ναι, το πάτησα αυτό και παίρνοντας απο την ίδια πρίζα με πριν και δοκιμάζοντας από άλλη αλλα τπτ. Ίσως τις 3-4 πρωτες φορές που το πάτησα να άκουγα ένα ανεπαίσθητο μπιπ και μετά απολύτως τπτ αλλά μπορεί να είναι ιδέα μου.
GiannisSol Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, liakjim είπε Ναι έτσι κάνει Σε ποια περιοχή μένει ο φίλος. Θα πρέπει να έχει λίγες απώλειες. ΥΓ Το Morris 35150 στα πεθερικά ζορίζεται πολύ. Έκανε και defost Μένει Αθήνα περιοχή Αγίων Αναργύρων .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα