BigBlack Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 9 minutes ago, mindreader said: Αρα σαν την Daikin. Δεν το γνώριζα για την Daikin. Για μένα καλά κάνουν, φτάνει να καλύπτουν και τις εγγυήσεις έντιμα και όχι προσπαθώντας να αποφύγουν την ευθύνη τους.
liakjim Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Raki-meze είπε Κατεβαίνει μέχρι 140 κιλοβατώρες όταν πιάνει θερμοκρασία. Πολλές ρε φίλε 🤪 4
26ska Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, liakjim είπε https://toshiba-aircon.gr/wp-content/uploads/2023/12/TOSHIBA_HIWALL.pdf Καταλαβαίνουμε για την πρώτη φορά μετά την αγορά που θα γίνει συντήρηση,αν είναι μετά από δύο χρόνια,αντί για ένα,όπως ειναι μετα ή λάθος καταλαβαινω; 1
MfJo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, 26ska said: Καταλαβαίνουμε για την πρώτη φορά μετά την αγορά που θα γίνει συντήρηση,αν είναι μετά από δύο χρόνια,αντί για ένα,όπως ειναι μετα ή λάθος καταλαβαινω; σωστα, απο τον 2ο χρονο ξεκινας την συντηρηση και μετα καθε χρονο, στο τηλ μου ειπαν δεν χρειαζεται να σου κοψουν αποδειξη (με ΦΠΑ), αρκει να συμπληρωσει το σχετικο εγγραφο με σφραγιδα και ημερομηνια ο ψυκτικος.. για ευνοητους λογους... Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από MfJo 1
cmaniac Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δηλαδή είστε οκ με την ιδέα να έχει μέσα δύο χρόνια σαβούρα απλά και μόνο επειδή δεν σας υποχρεώνει η εγγύηση; Χμ.. 1 1
Raki-meze Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 40 λεπτά πριν, liakjim είπε Πολλές ρε φίλε 🤪 Κι έλεγα πως να το γράψω, είχα κολλήσει, χαχαχαχα. Που να μην το έλεγα σκέψου, θα έγραφα μεγαλοβατώρα 😝 1
MfJo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 9 minutes ago, cmaniac said: Δηλαδή είστε οκ με την ιδέα να έχει μέσα δύο χρόνια σαβούρα απλά και μόνο επειδή δεν σας υποχρεώνει η εγγύηση; Χμ.. τι ισχυει στους ορους εγγυησης αναφερω, αλλο το τι θα κανει ο καθενας.
dimostr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, cmaniac είπε Δηλαδή είστε οκ με την ιδέα να έχει μέσα δύο χρόνια σαβούρα απλά και μόνο επειδή δεν σας υποχρεώνει η εγγύηση; Χμ.. Καλό θα είναι να μην κάνετε τ τέτοιες απλουστεύσεις περί καθαρίσματος σαβούρας και *υποχρέωσης* Σκεψου ότι αγόρασες το κλιματιστικό 20 Σεπτεμβρίου του 24 , για πες μας πότε είναι υποχρέωση σου να κάνεις καθαρισμό για την εγγύηση και πότε θα πρέπει να κάνεις καθαρισμό για να μην έχεις μέσα τη σαβούρα που λες 1
cmaniac Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, dimostr είπε Καλό θα είναι να μην κάνετε τ τέτοιες απλουστεύσεις περί καθαρίσματος σαβούρας και *υποχρέωσης* Σκεψου ότι αγόρασες το κλιματιστικό 20 Σεπτεμβρίου του 24 , για πες μας πότε είναι υποχρέωση σου να κάνεις καθαρισμό για την εγγύηση και πότε θα πρέπει να κάνεις καθαρισμό για να μην έχεις μέσα τη σαβούρα που λες Για κλιματιστικά που λειτουργούν συνεχώς, είναι καλός ο χημικός καθαρισμός κάθε αλλαγή της σεζόν. Εσύ μπορείς να κάνεις όποτε θες, εννοείται, ή και να μας το κάνεις πολύπλοκο μιας και το βλέπεις ότι το κάνουμε απλό.
energy52 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Εμενα η Daikin μου εστειλε mail για τη συντηρηση μολις εκλεισαν χρονο..μου ρθε σημερα κι αλλο υπενθυμιστικο μεχρι 31/12..υπερβολη..Εχουν δουλεψει ελαχιστα θερμανση, ενω σε ψυξη μονο το ενα πολυ..Θα παρω τον blue dealer αυριο να δω τι θα μου πει
GiannisSol Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δεν μπορώ τις συντηρήσεις κοροϊδία. Να σου καθαρίσουν τα φίλτρα και να ψεκάσουν με ένα χημικό τα στοιχεία, λούσιμο την έξω μονάδα με νερό με το λάστιχο, και γεια σας , 40 ευρώ. Αυτές είναι απλές εργασίες που γίνονται από το χρήστη. Ο επαγγελματικός καθαρισμός γινεται με λύσιμο της πρόσοψης , ψεκασμός χημικού σε στοιχείο και ανεμιστήρα, αναμονή για να δράσει , τοποθέτηση εξαρτήματος συλλογής βρώμικων μερών και ξέπλυμα με πιεστικό χαμηλής πίεσης . Το ίδιο και έξω να μαλακώσουν και να φύγουν οι ρυποι από τις ψύκτρες που δεν καθαρίζει το σκέτο νερό. Ότιδηποτε λιγότερο από αυτό δεν είναι καθαρισμός. 6
Vigilantius Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, BigBlack είπε Και με απόδειξη παροχής υπηρεσιών, εντός κάθε 12μηνου απο την ημερομηνία αγοράς. Νομίζω μετά τη συμπλήρωση 2 ετών από την αγορά και κάθε 12 μήνες μετά, όπως ανέφεραν και τα παιδιά παραπάνω. Θα μιλήσω εντός ημερών και με το επίσημο σέρβις και θα ενημερώσω Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από Vigilantius
popopo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 10 hours ago, MfJo said: σωστα, απο τον 2ο χρονο ξεκινας την συντηρηση και μετα καθε χρονο, στο τηλ μου ειπαν δεν χρειαζεται να σου κοψουν αποδειξη (με ΦΠΑ), αρκει να συμπληρωσει το σχετικο εγγραφο με σφραγιδα και ημερομηνια ο ψυκτικος.. για ευνοητους λογους... Στους όρους όμως αναγράφει "Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γίνεται η συντήρηση του Προϊόντος, όπως αυτή υποδεικνύεται από τον κατασκευαστή, από εξειδικευμένο αδειούχο και πιστοποιημένο τεχνικό και με την επίδειξη των αντίστοιχων αποδείξεων παροχής υπηρεσιών (υποχρεωτικά μετά το 2ο χρόνο λειτουργίας). "
MfJo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, popopo said: Στους όρους όμως αναγράφει "Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γίνεται η συντήρηση του Προϊόντος, όπως αυτή υποδεικνύεται από τον κατασκευαστή, από εξειδικευμένο αδειούχο και πιστοποιημένο τεχνικό και με την επίδειξη των αντίστοιχων αποδείξεων παροχής υπηρεσιών (υποχρεωτικά μετά το 2ο χρόνο λειτουργίας). " Για πιστοποιημένο τεχνικό μου το είπε ξεκάθαρα. Περί απόδειξης και ΦΠΑ μου το ανέφερε από μόνη της χωρίς να την ρωτήσω ή να με ενδιαφέρει. Αλλά μου ειπε με σφραγίδα, υπογραφή και ημερομηνία στο αντίστοιχο εντυπο που συμπληρώνουν οι ψυκτικοί. Μεταφέρω τι μου είπαν στο τηλ. Οποιοσδήποτε έχει απορίες η προβληματισμούς δεν είναι κόπος να πάρει ενα τηλ την αντιπροσωπεία. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από MfJo
popopo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 11 minutes ago, MfJo said: Για πιστοποιημένο τεχνικό μου το είπε ξεκάθαρα. Περί απόδειξης και ΦΠΑ μου το ανέφερε από μόνη της χωρίς να την ρωτήσω ή να με ενδιαφέρει. Αλλά μου ειπε με σφραγίδα, υπογραφή και ημερομηνία στο αντίστοιχο εντυπο που συμπληρώνουν οι ψυκτικοί. Μεταφέρω τι μου είπαν στο τηλ. Οποιοσδήποτε έχει απορίες η προβληματισμούς δεν είναι κόπος να πάρει ενα τηλ την αντιπροσωπεία. Εμένα μου είχαν στείλει αυτό με email: 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα