liakjim Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Sebu είπε Τα 7 ετη εγγυηση της Toshiba ξερουμε αν εξακολουθουν να θελουν καθε χρονο συντηρηση/καθαρισμο απο ψυκτικο ωστε να ισχυουν? https://toshiba-aircon.gr/wp-content/uploads/2023/12/TOSHIBA_HIWALL.pdf 3
BigBlack Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 26 minutes ago, Sebu said: Τα 7 ετη εγγυηση της Toshiba ξερουμε αν εξακολουθουν να θελουν καθε χρονο συντηρηση/καθαρισμο απο ψυκτικο ωστε να ισχυουν? Και με απόδειξη παροχής υπηρεσιών, εντός κάθε 12μηνου απο την ημερομηνία αγοράς. 1
mdkamael Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Pan_K είπε Αν δεν με απατά η μνήμη μου, υπήρξαν κάποτε θετικά σχόλια για τα κλιματιστικά Nuvelle, τα οποία μπορούσαν να κατεβαίνουν στην θέρμανση κάτω από 200 watt σταθερά. Αλλά δεν έχω εντρυφήσει τόσο πολύ στο θέμα, ούτε έχω ένα τέτοιο στην κατοχή μου για να μπορώ να πω κάτι με σαφήνεια. Θα με ενδιέφερε πάντως κι εμένα η γνώμη κάποιου πιο έμπειρου για τα Nuvelle (έχουμε κάποιο πρόσφατο feedback;), μιας και σκέφτομαι να αντικαταστήσω ένα on-off στο χωριό. Σε εχω δικε μου... τωρα αν αξιζει να πεταξεις λεφτα για chinese knock off εστω κ σε χωριο ειναι αλλη κουβεντα 😛 Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από mdkamael 1 2
Pan_K Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mdkamael είπε Σε εχω δικε μου Ευχαριστώ, πατριώτη, το είχα ήδη δει, αλλά το έφερα στην συζήτηση και για ...ψυχαγωγικούς λόγους. Η δική μου περίπτωση είναι κάπως ιδιαίτερη, καθώς θέλω να ανεβάζω την θερμοκρασία από 5-10 βαθμούς εσωτερική -όσο είναι δηλαδή και η μέση εξωτερική- σε 21 βαθμούς και να την διατηρώ για 4-7 μέρες, 3-4 φορές τον χρόνο. Οπότε γι' αυτό -και μόνο αυτό το σενάριο- ίσως και να μου έκανε ένα Midea all easy pro/Inventor Leon. Όμως, αυτά μου αρέσουν πιο πολύ: https://www.electrocrete.gr/klimatistiko-fujitsu-km-9000btu-aseh09kmcgaoeh09kmcg?ref=bestprice.gr&__bpgid=MW9BVVN6bXBLTTAsMm1MRjg4clc1bys= https://www.airconenergy.gr/gr/el/products/yukai-ras-10e2avg-e-ras-b10e2kvg-e-wifi-ready-se-10-atokes-doseis?ref=bestprice.gr&__bpgid=MW9BVVN6bXBLTTAsMm1MRjg4clc1bys= https://www.alphaclimagr.gr/product/1414883/daikin-siesta-sensira-atxc25c-arxc25c-9-000-btu-h-inverter.html?ref=bestprice.gr Το τελευταίο το θεωρώ απόλυτο value for money, αν και έχει μικρή εγγύηση (την χρειάζομαι όμως για τόσο σπάνια χρήση;). Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από Pan_K 1
mdkamael Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Pan_K είπε Ευχαριστώ, πατριώτη, το είχα ήδη δει, αλλά το έφερα στην συζήτηση και για ...ψυχαγωγικούς λόγους. Η δική μου περίπτωση είναι κάπως ιδιαίτερη, καθώς θέλω να ανεβάζω την θερμοκρασία από 5-10 βαθμούς εσωτερική -όσο είναι δηλαδή και η μέση εξωτερική- σε 21 βαθμούς και να την διατηρώ για 4-7 μέρες, 3-4 φορές τον χρόνο. Οπότε γι' αυτό -και μόνο αυτό το σενάριο- ίσως και να μου έκανε ένα Midea all easy pro/Inventor Leon. Όμως, αυτά μου αρέσουν πιο πολύ: https://www.electrocrete.gr/klimatistiko-fujitsu-km-9000btu-aseh09kmcgaoeh09kmcg?ref=bestprice.gr&__bpgid=MW9BVVN6bXBLTTAsMm1MRjg4clc1bys= https://www.airconenergy.gr/gr/el/products/yukai-ras-10e2avg-e-ras-b10e2kvg-e-wifi-ready-se-10-atokes-doseis?ref=bestprice.gr&__bpgid=MW9BVVN6bXBLTTAsMm1MRjg4clc1bys= https://www.alphaclimagr.gr/product/1414883/daikin-siesta-sensira-atxc25c-arxc25c-9-000-btu-h-inverter.html?ref=bestprice.gr Το τελευταίο το θεωρώ απόλυτο value for money, αν και έχει μικρή εγγύηση (την χρειάζομαι όμως για τόσο σπάνια χρήση;). ...αν σ ενδιαφερει η εγγυηση τοσο, υπαρχει η δυνατοτητα της επεκτασης στο daikin απο blue dealer. Με το αντιστοιχο αντιτιμο βεβαια... ζυγιζεις κ παιρνεις. Αλλα οκ, αν σ βγαλει ζημια σοβαρη οποιοδηποτε μηχανημα θα το βγαλει εντος 2ετιας θεωρω. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από mdkamael 1
Sebu Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, BigBlack said: Και με απόδειξη παροχής υπηρεσιών, εντός κάθε 12μηνου απο την ημερομηνία αγοράς. 3 hours ago, liakjim said: https://toshiba-aircon.gr/wp-content/uploads/2023/12/TOSHIBA_HIWALL.pdf Σας μερσω Ελεγα μηπως ειχαμε ξεμπερδεψει απο αυτο αλλα μπα
Kozanitis1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, σφάλμα P0/E9 σε TCL ξέρουμε τι είναι ή τι να κοιτάξουμε;
Raki-meze Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, mdkamael είπε Σε εχω δικε μου... τωρα αν αξιζει να πεταξεις λεφτα για chinese knock off εστω κ σε χωριο ειναι αλλη κουβεντα 😛 Τρίτος χειμώνας που δουλεύει το δικό μου 9ρι σε παιδικό υπνοδωμάτιο. Μια χαρά είναι. Κατεβαίνει μέχρι 140 κιλοβατώρες όταν πιάνει θερμοκρασία. Πολύ καλύτερη συμπεριφορά από ένα Aux που έχω στο δίπλα υπνοδωμάτιο και δουλεύει σαν on/off , δεν ινβερτάρει με τίποτα. Με προσφορά θα το πρότεινα σίγουρα, + την επέκταση εγγύησης του μαγαζιού. 1 1
MfJo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, για την εγκατάσταση του Fujitsu ASEG24KMTE, τι να ζητήσω από τους εγκαταστάτες; Αντλία κενού και πόσα μέτρα χαλκού, 3 ; Κάτι άλλο; Ευχαριστώ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από MfJo
amotida Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, Kozanitis1 said: σφάλμα P0/E9 σε TCL ξέρουμε τι είναι ή τι να κοιτάξουμε;
mdkamael Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, MfJo είπε Καλησπέρα, για την εγκατάσταση του Fujitsu ASEG24KMTE, τι να ζητήσω από τους εγκαταστάτες; Αντλία κενού και πόσα μέτρα χαλκού, 3 ; Κάτι άλλο; Ευχαριστώ Τις τρυπες ( εξωτερικη, εσωτερικη) να σφραγισουν, να κρατησουν τις ελαχιστες αποστασεις απο εμποδια/ταβανι/τοιχο σε εξωτερικη/εσωτερικη μοναδα ( τα γραφει στο installation manual )... αυτα τα πιο basic. Μοναδα εξωτερικη απο 24αρι στο εδαφος κατα προτιμηση, εκτος αν υπαρχει ζητημα χωρου, οποτε μπαινει σε κρεμαστες με αντιστοιχα αντικραδασμικα.... προτιμησε πλαστικες βασεις εναντι των γαλβανιζε αν την βαλεις εν τελει στ πατωμα καθως στο πλυσιμο του μπαλκονιου θα αφηνει εκεινη την σιδεριλα/σκουρια ( οποιος παρεπιπτοντως ξερει πως βγαινει ας απαντησει παρακαλω ) πανω στο πλακακι/μαρμαρο... για περισσοτερες λεπτομερειες εχει αναφερθει συμφορουμιτης πιο πανω αν θυμαμαι σωστα ο Klausx ... Επισης το να χρησιμοποιησει κανεις αντλια κενου ειναι η μιση ιστορια... η αλλη μιση ειναι η διαρκεια.... rule of thumb ειναι να παραγγειλετε κανα φρεντο, και να ξεκινησετε να τον πινετε οσο γινεται το κενο κανοντας καμια συζητηση περι ανεμων κ υδατων με τα παιδια. Ετσι εκανα εγω τλχστν, κ εφυγε το 25λεπτο στο νερο... 😛 επισης, μετα εξισου σημαντικο, να τσεκαριστει αν διατηρειται το κενο... αυτα τα ολιγα περι αντλιας... Αν θες να εισαι ακομη πιο περιεργος/ψειρας, σιγουρεψου αν δινουν εγγυηση σωστης λειτουργιας για την εγκατασταση ( πχ σε μενα δηλωσε ο ιδιος γραπτως οτι αναλαμβανει οποιοδηποτε κοστος προκυψει απο βλαβη απο πλευρας εγκαταστασης στο πρωιμο χρονικο διαστημα ). Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από mdkamael 1
USS456 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Στις 21/11/2024 στις 9:39 ΜΜ, USS456 είπε Καλησπέρα στην παρέα για επαγγελματικό χώρο(κατάστημα ρούχων σε) το πρόγραμμα έβγαλε απώλειες για 18αρι για 60 τετραγωνικά…χρήση 80-20(μπορεί και 90-10) θέρμανση-ψύξη…παραθαλάσσια περιοχή στην Αργολίδα…προτάσεις από 700 έως 1400…αγορά από αλυσίδα, δωρεάν εγκατάσταση αδιάφορη καθώς δεν υποστηρίζεται στην περιοχή και θα γίνει από τοπικό εγκατάσταση(με τις σημειώσεις που έχετε επισημάνει για αντλία κενού,ελάχιστο μήκος σωληνώσεων κτλπ)…Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Χαίρεται, έγινε τελικά εγκατάσταση Toshiba Edge 24 σύμφωνα με τα προβλεπόμενα…Ο χρήστης έχει ενθουσιαστεί με το πόσο αθόρυβο είναι..εν καιρό θα ανεβάσω στοιχεία καταναλώσης αλλά γενικά η χρήση του ως κατάστημα ρούχων δεν θα είναι 24ωρη.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για την βοήθεια,προτάσεις,συμβουλές και πληροφορίες που παρέχουν στο τρέχον thread! 3
sap00 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, USS456 είπε γενικά η χρήση του ως κατάστημα ρούχων δεν θα είναι 24ωρη. Ας το δοκιμάσει σε 24ωρη λειτουργία, απλά όταν κλείνει το κατάστημα ας το κατεβάζει 2-3 βαθμούς. Θα έχει καλύτερη ατμόσφαιρα και κατανάλωση.
USS456 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, sap00 είπε Ας το δοκιμάσει σε 24ωρη λειτουργία, απλά όταν κλείνει το κατάστημα ας το κατεβάζει 2-3 βαθμούς. Θα έχει καλύτερη ατμόσφαιρα και κατανάλωση. Δύσκολος ιδιοκτήτης 😅 δεν θέλει να καταλάβει την ορθή χρήση
mindreader Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 6 hours ago, BigBlack said: Και με απόδειξη παροχής υπηρεσιών, εντός κάθε 12μηνου απο την ημερομηνία αγοράς. Αρα σαν την Daikin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα