mindreader Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 1 hour ago, liakjim said: Δεν νομίζω. 240 πωλήσεις χαχαχαχαχαχαχα Εγω θα το αγορασω απο ebay ομως. Οι πωλησεις μπορει να ειναι και χιλιαδες αλλα δεν το ξερουμε. Μικρα μυστικα για ψαγμενους! 1
dimostr Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Μετά από κάποιες χιλιάδες σελίδες στο part 1 , part 2, part3 και τώρα part 4 κάποιοι δείχνουν να μην έχουν διαβάσει ούτε μια σελίδα από τα ποστ κάποιων συμφουριτων που μέσα σε όλα λένε και κάτι που πρέπει να μείνει 2
Specs Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 2 hours ago, mindreader said: και μπορει να ερθει κανενας δικος μου καλοκαιριατικα να μεινει σπιτι και να δεινοπαθησει απο τη ζεστη αν εχει καυσωνα, ενω με αυτη τη φυσουνα, θα ηταν μια καποια λυση. Με προβληματιζει βεβαια, οτι μαλλον ο αισθητηρας του a/c δεν θα πιανει/δειχνει ποτε τη σωστη θερμοκρασια, αλλα ετσι κι αλλιως οταν εχει πολυυυυυ ζεστη, δουλευουν ασταματητα... Θα το δειξω σε κουμπαρους κ φιλους που οταν τους φιλοξενω στα κενα πλεον παιδικα δωματια, εχω κλιματιστικα κ τα δουλευουν αλλα τους εχω πει οσο λειτουργουν να ανοιγουν κ παραθυρα, κανονικα οχι μονο ανακλιση , για να εχουν κ φυσικο αερα απ εξω. Κ μετα με ρωτανε τι μοντελο ειναι αυτο το Toshiba που πετυχαινει τετοια ατμοσφαιρα!!! Κ εν τελει μου καιει καθενα δωματιο, περισσοτερες kwh απο οτι το υπολοιπο σαλονι-κουζινα απο το σπιτι! Αλλα θα μου πουνε, κεκτημενο πλεον δικαιωμα 😁 1
evts Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Ερωτηματολόγιο Αγοράς Κλιματιστικού (V3) Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : 1000 Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Στη 2η περίπτωση αναφέρουμε το μοντέλο του παλιού κλιματιστικού και αν ήταν επαρκές / μάλλον οριακό / ανεπαρκές: Νέα Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Όχι ευκολίες πληρωμής Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο (πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση): 70/30 Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή πηγή ψύξης ή αποκλειστική πηγή ψύξης και θέρμανσης κτλ: Κυρίως ψύξη. Αναφέρουμε αν έχουμε και αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης πχ λέβητας πετρελαίου. Ύπαρξη λειτουργικού λέβητα πετρελαίου Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Υπνοδωμάτιο 14 τετραγωνικά. Τοποθεσία (πόλη και περιοχή αν είναι Αθήνα) , προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες (αν έχουμε κοντά μετεωρολογικό σταθμό από το https://meteo.gr/Gmap.cfm το λέμε), υψόμετρο και τυχόν ιδιαιτερότητες (πχ πάνω στη θάλασσα, ξηρό κλίμα κτλ). Νότιος προσανατολισμός, η μονάδα στο νοτιά αρκετά προφυλαγμένη, 38 καλοκαίρι, 0 χειμώνα, υψόμετρο 250μ. Απαραίτητα, επιθυμητά και αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: Αθόρυβο, wifi (προαιρετικά), ιονιστής Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου, προσανατολισμό, (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ). Νότιος προσανατολισμός, διπλά τζάμια, έντονη ηλιοφάνεια το μεσημέρι. Τέλος για να δοθεί μια αίσθηση του χώρου, αναφέρουμε τις απώλειες του χώρου μας με χρήση του παρακάτω εργαλείου ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ Θερμικές Απώλειες 7414.76Watt 6376.69KCal/h 74.15Watt/m2 63.77KCal/h/m2 Υπολογισμός Θερμικών απωλειών κατοικίας για Περιοχή: Αττική - Κλιματική ζώνη Β Αλλαγή Υψόμετρο Περιοχής: Κάτω από 500 μέτρα Αλλαγή Επιθυμητή Θερμοκρασία: 24 ℃ Αλλαγή Έτος Kατασκευής: 2010 Αλλαγή Εμβαδό Κατοικίας: 100 m2 Αλλαγή Ύψος Ορόφου: 2.8 m Αλλαγή Θέση - Πυκνότητα Δόμησης: Σε περιοχή με αραιή δόμηση Αλλαγή Μόνωση Τοίχων: Καλή Μόνωση Αλλαγή Βόρεια Πλευρά σε επαφή με: Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Αλλαγή Νότια Πλευρά σε επαφή με: Aέρα Αλλαγή Ανατολική Πλευρά σε επαφή με: Aέρα Αλλαγή Δυτική Πλευρά σε επαφή με: Aέρα Αλλαγή Δάπεδο σε επαφή με: Άλλη κατοικία Αλλαγή Μόνωση Δαπέδου: Καμία μόνωση Αλλαγή Οροφή σε επαφή με: Άλλη κατοικία Αλλαγή Μόνωση Οροφής: Καμία μόνωση Αλλαγή Πόρτες - Μπαλκονόπορτες: 5 Αλλαγή Παράθυρα: 4 Αλλαγή Τύπος Κουφωμάτων: Συνθετικά κουφώματα Αλλαγή Τύπος Τζαμιών: Διπλά τζάμια Αλλαγή Συντελεστής Ασφαλείας Υπολογισμών: 5%
liakjim Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, evts είπε Ερωτηματολόγιο Αγοράς Κλιματιστικού (V3) Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : 1000 Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Στη 2η περίπτωση αναφέρουμε το μοντέλο του παλιού κλιματιστικού και αν ήταν επαρκές / μάλλον οριακό / ανεπαρκές: Νέα Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Όχι ευκολίες πληρωμής Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο (πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση): 70/30 Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή πηγή ψύξης ή αποκλειστική πηγή ψύξης και θέρμανσης κτλ: Κυρίως ψύξη. Αναφέρουμε αν έχουμε και αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης πχ λέβητας πετρελαίου. Ύπαρξη λειτουργικού λέβητα πετρελαίου Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Υπνοδωμάτιο 14 τετραγωνικά. Τοποθεσία (πόλη και περιοχή αν είναι Αθήνα) , προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες (αν έχουμε κοντά μετεωρολογικό σταθμό από το https://meteo.gr/Gmap.cfm το λέμε), υψόμετρο και τυχόν ιδιαιτερότητες (πχ πάνω στη θάλασσα, ξηρό κλίμα κτλ). Νότιος προσανατολισμός, η μονάδα στο νοτιά αρκετά προφυλαγμένη, 38 καλοκαίρι, 0 χειμώνα, υψόμετρο 250μ. Απαραίτητα, επιθυμητά και αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: Αθόρυβο, wifi (προαιρετικά), ιονιστής Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου, προσανατολισμό, (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ). Νότιος προσανατολισμός, διπλά τζάμια, έντονη ηλιοφάνεια το μεσημέρι. Τέλος για να δοθεί μια αίσθηση του χώρου, αναφέρουμε τις απώλειες του χώρου μας με χρήση του παρακάτω εργαλείου ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ Θερμικές Απώλειες 7414.76Watt 6376.69KCal/h 74.15Watt/m2 63.77KCal/h/m2 Υπολογισμός Θερμικών απωλειών κατοικίας για Περιοχή: Αττική - Κλιματική ζώνη Β Αλλαγή Υψόμετρο Περιοχής: Κάτω από 500 μέτρα Αλλαγή Επιθυμητή Θερμοκρασία: 24 ℃ Αλλαγή Έτος Kατασκευής: 2010 Αλλαγή Εμβαδό Κατοικίας: 100 m2 Αλλαγή Ύψος Ορόφου: 2.8 m Αλλαγή Θέση - Πυκνότητα Δόμησης: Σε περιοχή με αραιή δόμηση Αλλαγή Μόνωση Τοίχων: Καλή Μόνωση Αλλαγή Βόρεια Πλευρά σε επαφή με: Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Αλλαγή Νότια Πλευρά σε επαφή με: Aέρα Αλλαγή Ανατολική Πλευρά σε επαφή με: Aέρα Αλλαγή Δυτική Πλευρά σε επαφή με: Aέρα Αλλαγή Δάπεδο σε επαφή με: Άλλη κατοικία Αλλαγή Μόνωση Δαπέδου: Καμία μόνωση Αλλαγή Οροφή σε επαφή με: Άλλη κατοικία Αλλαγή Μόνωση Οροφής: Καμία μόνωση Αλλαγή Πόρτες - Μπαλκονόπορτες: 5 Αλλαγή Παράθυρα: 4 Αλλαγή Τύπος Κουφωμάτων: Συνθετικά κουφώματα Αλλαγή Τύπος Τζαμιών: Διπλά τζάμια Αλλαγή Συντελεστής Ασφαλείας Υπολογισμών: 5% Επαναφορά μετά από διόρθωση στο 11 σύμφωνα με τις οδηγίες στο ερωτηματολόγιο.
energy52 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 8 ώρες πριν, stavrakas112 είπε Λόγω διαρρύθμισης, το κλιματιστικό είναι τοποθετημένο στο χωλ που ναι μεν είναι κεντρικό σημείο στο σπίτι όμως είναι μικρός χώρος κ την ζητούμενη θερμοκρασία την πιάνει γρήγορα. Τώρα προσπαθώ εμπειρικά να πιάσω 26 στην κρεβατοκάμαρα ζητώντας χαμηλότερη ζητούμενη. Αν είχε δυνατότητα τύπου follow me θα γινόταν εύκολα. Moνο με μεγαλη ταχυτητα ανεμιστηρα ισως καταφερεις να το βελτιωσεις..και παλι με την προυποθεση να μην υπαρχει εμποδιο κοντα ωστε να φευγει ο αερας χωρις να στροβιλιζεται γυρω απ τη μοναδα..παιξε και με τη θεση στις περσιδες! μια φωτο θα βοηθουσε παντως! Κι εγω που εχω ιδιορρυθμια στον χωρο παντα fun 2 το δουλευω.
Barbattilas Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Sebu είπε Πολύ καλό. Πρακτικά με τόσο μεγάλη ζέστη τα περισσότερα κλιματιστικά υποφέρουν κι αυτά. Οι ανεμιστήρες οροφής βοηθάνε σημαντικά όχι στην μείωση της θερμοκρασίας καθεαυτή αλλά στην αίσθηση συνδδυαστικά με τα κλιμαστιστικά.
liakjim Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 15 ώρες πριν, Redst είπε Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : 650. Αν αξίζει , μπορεί να ανέβει λίγο ακόμα Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Στη 2η περίπτωση αναφέρουμε το μοντέλο του παλιού κλιματιστικού και αν ήταν επαρκές / μάλλον οριακό / ανεπαρκές: Νέο. Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): Αδιάφορο. Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο (πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση): 80% ψύξη/20% θέρμανση. Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή πηγή ψύξης ή αποκλειστική πηγή ψύξης και θέρμανσης κτλ: Αποκλειστική πηγή ψύξης. Αναφέρουμε αν έχουμε και αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης πχ λέβητας πετρελαίου : Ναι. Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Σαλόνι 25 τμ Τοποθεσία (πόλη και περιοχή αν είναι Αθήνα) , προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες (αν έχουμε κοντά μετεωρολογικό σταθμό από το https://meteo.gr/Gmap.cfm το λέμε), υψόμετρο και τυχόν ιδιαιτερότητες (πχ πάνω στη θάλασσα, ξηρό κλίμα κτλ) : Κέντρο Περιστερίου, Αθήνα. Απαραίτητα, επιθυμητά και αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: μεγάλη εγγύηση θα ηταν ευπρόσδεκτη. Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου, προσανατολισμό, (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ). : Από τελευταίος όροφος με μόνωση απο πάνω, διπλά τζάμια, σπίτι του 70, ψηλοτάβανο. Θερμικές Απώλειες 3230.04Watt 2777.83KCal/h 129.20Watt/m2 111.11 https://www.bestprice.gr/item/2158380351/toshiba-edge-ras-13j2avsg-eras-b13g3kvsg-e-klimatistiko-inverter-13000-btu-aa-me-wi-fi.html 15 ώρες πριν, Ruthl3ss είπε Καλησπέρα σας, πριν συμπληρώσω το ερωτηματολόγιo αγοράς κλιματιστικού θα ήθελα πρώτα τη γνώμη σας. Νοικιάζω ένα διαμέρισμα και έχω συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη να βάλει ένα κλιματιστικό. Και προσπαθώ να προσδιορίσω να μπει ανάμεσα στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι. Το ξέρω πως το σωστό είναι να μπούνε δύο κλιματιστικά αλλά έχουμε πει για ένα. Αν και περνάω αρκετές ώρες στο σαλόνι λόγω δουλειάς, έχω καταλήξει πως το σημαντικό για μένα είναι να μπει στο υπνοδωμάτιο. Αν μπει στο σαλόνι μπορεί να ψύξει και το υπνοδωμάτιο ή χαμένος κόπος και να το βάλω στο υπνοδωμάτιο και τέλος. Σκέφτομαι πως για να έχω ψύξη στο υπνοδωμάτιο από το AC του σαλονιού θα πρέπει το σαλόνι να γίνει ψυγείο και να καίω πολύ ρεύμα για να έχω μια κάποια δροσιά στο υπνοδωμάτιο. Παραθέτω και ένα σχήμα. Εδώ μπαίνει;
mindreader Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 13 hours ago, Specs said: Θα το δειξω σε κουμπαρους κ φιλους που οταν τους φιλοξενω στα κενα πλεον παιδικα δωματια, εχω κλιματιστικα κ τα δουλευουν αλλα τους εχω πει οσο λειτουργουν να ανοιγουν κ παραθυρα, κανονικα οχι μονο ανακλιση , για να εχουν κ φυσικο αερα απ εξω. Κ μετα με ρωτανε τι μοντελο ειναι αυτο το Toshiba που πετυχαινει τετοια ατμοσφαιρα!!! Κ εν τελει μου καιει καθενα δωματιο, περισσοτερες kwh απο οτι το υπολοιπο σαλονι-κουζινα απο το σπιτι! Αλλα θα μου πουνε, κεκτημενο πλεον δικαιωμα 😁 Να δουλευει το κλιματιστικο και να εχεις και ανοιχτο παραθυρο; Δεν ειναι σπαταλη ρευματος;
tu-luba Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Για οποιον ψάχνει για 9αρι ξεχωρίζουν αυτά τα 2 σε προσφορά Midea All Easy Pro Series AEP2-09NXD6-I/O Κλιματιστικό 9.000 BTU/h | Plaisio στα 564€ Toshiba Arata RAS10CAVG-E/B10CKVG-E Κλιματιστικό Inverter | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr στα 539€ και για 12αρι επίσης Midea All Easy Pro Series AEP2-12NXD6-I/O Κλιματιστικό 12.000 BTU/h | Plaisio στα 604€ Toshiba Arata RAS13CAVG-E/B13CKVG-E Κλιματιστικό Inverter | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr στα 619€ Δυστυχώς χωρίς δωρεάν εγκατάσταση.
Trusted Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Καλημέρα στην παρέα. Είχα να κάνω log in αρκετό καιρό αλλά μια περίπτωση με κλιματιστικό του πατέρα μου ίσως βοηθήσει και άλλο κόσμο από ταλαιπωρία και έξοδα . Μοντέλο της Fujitsu 24ρι αδούλευτο 5 ετών και πάνω, δεν έκανε εκκίνηση κάλεσαν τεχνικό ο οποίος ειναι και αντιπρόσωπος. Το κλιματιστικό έβγαλε βλάβη εξωτερική πλακέτα. ( Ο τεχνικός το είπε ........ ) Ο τεχνικός έκανε και προσφορά για καινούργιο 1300 ευρώ λόγω ότι η πλακέτα ειναι πανάκριβη και δεν αξίζει. Τηλεφωνικά είπα στον πατέρα μου ότι δεν μπορώ να αφαιρέσω την πλακέτα να την στείλουμε για επισκευή ( ειναι τέτοια η θέση της εξωτερικής μονάδας όπου δεν έχει πρόσβαση θα έπρεπε να κατέβει κάτω να χαθεί το φρεον κτλ,κτλ ) Ξέχασα να γράψω ότι πριν την έλευση του τεχνικού προσπαθούσα να βρω ένα βίντεο πως αφαιρούν την εσωτερική πλακέτα σε Fujitsu για να μου ειναι ποιο εύκολο. ( το έχω κάνει σε Daisekai επισκευαστικε με μικρο κόστος ) Δεν βρήκα τίποτα αλλά έπεσα σε ένα τύπο που τα είχε σκόρπια έλεγχε τις πλακέτες κτλ. Σε ένα βίντεο λοιπόν συμβούλευε ότι καμιά φορά μπλοκάρουν οι πλακέτες δεν θέλουν επισκευή και ότι συμβαίνει συχνά στα Fujitsu. ( κάτι έλεγε και για το μπουτον ασφαλείας της εσωτερικής μονάδας - αυτό που εκκινεί το κλιματιστικό χωρίς τηλεκοντρόλ δεν έδωσα σημασία τι έλεγε - ίσως και αυτό μπορεί να βοηθήσει ) Μου είχε μείνει αυτό στο μυαλό και λέω στο πατέρα μου κατέβασε το γενικό 5 λεπτά . Το κλιματιστικό πήρε μπρος και δουλεύει κανονικά. Στο σπίτι έγινε πάρτι , κάλεσαν και όλη την γειτονιά Συμπέρασμα : επειδή μου έχει τύχει και σε άλλα ηλεκτρονικά να κόβεις ρεύμα και να δουλεύουν δώστε μια τελευταία ευκαιρία με το κατέβασμα του γενικού. Εύχομαι να βοήθησα έστω και έναν με αυτό το ποστ , καλή συνέχεια καλοκαιριού με πολύ δροσιά και θάλασσα . 11
Vaguras Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Trusted είπε Καλημέρα στην παρέα. Είχα να κάνω log in αρκετό καιρό αλλά μια περίπτωση με κλιματιστικό του πατέρα μου ίσως βοηθήσει και άλλο κόσμο από ταλαιπωρία και έξοδα . Μοντέλο της Fujitsu 24ρι αδούλευτο 5 ετών και πάνω, δεν έκανε εκκίνηση κάλεσαν τεχνικό ο οποίος ειναι και αντιπρόσωπος. Το κλιματιστικό έβγαλε βλάβη εξωτερική πλακέτα. ( Ο τεχνικός το είπε ........ ) Ο τεχνικός έκανε και προσφορά για καινούργιο 1300 ευρώ λόγω ότι η πλακέτα ειναι πανάκριβη και δεν αξίζει. Τηλεφωνικά είπα στον πατέρα μου ότι δεν μπορώ να αφαιρέσω την πλακέτα να την στείλουμε για επισκευή ( ειναι τέτοια η θέση της εξωτερικής μονάδας όπου δεν έχει πρόσβαση θα έπρεπε να κατέβει κάτω να χαθεί το φρεον κτλ,κτλ ) Ξέχασα να γράψω ότι πριν την έλευση του τεχνικού προσπαθούσα να βρω ένα βίντεο πως αφαιρούν την εσωτερική πλακέτα σε Fujitsu για να μου ειναι ποιο εύκολο. ( το έχω κάνει σε Daisekai επισκευαστικε με μικρο κόστος ) Δεν βρήκα τίποτα αλλά έπεσα σε ένα τύπο που τα είχε σκόρπια έλεγχε τις πλακέτες κτλ. Σε ένα βίντεο λοιπόν συμβούλευε ότι καμιά φορά μπλοκάρουν οι πλακέτες δεν θέλουν επισκευή και ότι συμβαίνει συχνά στα Fujitsu. ( κάτι έλεγε και για το μπουτον ασφαλείας της εσωτερικής μονάδας - αυτό που εκκινεί το κλιματιστικό χωρίς τηλεκοντρόλ δεν έδωσα σημασία τι έλεγε - ίσως και αυτό μπορεί να βοηθήσει ) Μου είχε μείνει αυτό στο μυαλό και λέω στο πατέρα μου κατέβασε το γενικό 5 λεπτά . Το κλιματιστικό πήρε μπρος και δουλεύει κανονικά. Στο σπίτι έγινε πάρτι , κάλεσαν και όλη την γειτονιά Συμπέρασμα : επειδή μου έχει τύχει και σε άλλα ηλεκτρονικά να κόβεις ρεύμα και να δουλεύουν δώστε μια τελευταία ευκαιρία με το κατέβασμα του γενικού. Εύχομαι να βοήθησα έστω και έναν με αυτό το ποστ , καλή συνέχεια καλοκαιριού με πολύ δροσιά και θάλασσα . Γαμάτο το service της fujitsu, τουλάχιστον από τον συγκεκριμένο φανταστικό τεχνικό... Ελλάδα 2024 version 1.9999 pre-alpha release... 1
Specs Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 2 hours ago, mindreader said: Να δουλευει το κλιματιστικο και να εχεις και ανοιχτο παραθυρο; Δεν ειναι σπαταλη ρευματος; Ναι, ειμαι φυσει σπαταλος κ τωρα που καπως πρεπει να ζησουν κ οοοοολοι αυτοι οι ενεργειακοι παροχοι, ειπα να βοηθησω! Αλλωστε αν δεν βοηθησουμε εμεις ποιος θα βοηθησει? Τι να μας κανει κι ο Βαρδινογιαννης(κ λοιποι ολιγαρχες παροχοι)? Οσο περισσοτερο καταναλωνε κι αυτος στο σπιτι του τοσο ανεβαινε η επιδοτηση του απο το κρατος, μιας κ ηταν οριζοντια η επιδοτηση. Οποτε, τωρα χωρις επιδοτηση πρεπει να ρεφαρω... 2
bilis1234 Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Καλησπέρα έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο θερμόμετρο χώρου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα