chemkyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 29 minutes ago, liakjim said: Η αλήθεια είναι ότι το σπίτι του έχει τρομερές απώλειες. Αμόνωτοι τοίχοι και αμόνωτη πλάκα. Ραφήνα είναι. Έχει το asyg18kmta και 2 9άρια perfera. Το asyg είναι σε 35τμ και τα perfera σε 15τμ το καθένα. Μου έστελνε καταναλώσεις -> όπως βλέπετε το asyg έκαιγε το ίδιο ή και λιγότερο από τα perfera ενώ ήταν σε υπερδιπλάσιο χώρο από άποψη τμ. Και οι 3 χώροι βόριο προσανατολισμό, όλες οι εξωτερικές στο ίδιο μπαλκόνι. Όλα 22 ζήτηση. Μάλιστα το asyg κράταγε τον χώρο στους 22 ενώ τα perfera λίγο πιο κάτω (21.5) . Άντε να πούμε το ίδιο. Ακόμα και έτσι τα γλένταγε. Και μιλάμε για τα perfera όχι της σειράς. Δεν ξέρω πως το κάνει. Όντως περίεργο. Nominal είναι βέβαια οι καταναλώσεις, αλλά περίεργο που τα δίνει έτσι. ή το cop ειναι εξωπραγματικο ή καποιο λαθος υπαρχει
liakjim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, chemkyr είπε ή το cop ειναι εξωπραγματικο ή καποιο λαθος υπαρχει Δεν υπάρχει λάθος, το ξέρω το σπίτι. Οι χώροι είναι απομονωμένοι. Τα κλιματιστικά έχουν μπει σωστά. Όλα είναι όπως πρέπει. Ίδια πριζάκια να μετράνε. 24/7 λειτουργία. Απλά τους ρίχνει στα αυτιά. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από liakjim
Specs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 ακομη κ το οτι τα δυο perfera εχουν μεταξυ τους 15% διαφορα..λογικο δεν το λες. 8 minutes ago, liakjim said: Ίδια πριζάκια να μετράνε το μονο πραγμα τελικα που δεν βγαινει λαθος! στανταρακι! ποσο ν ακλεψει αλλωστε μια πριζα?
liakjim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Specs είπε ακομη κ το οτι τα δυο perfera εχουν μεταξυ τους 15% διαφορα..λογικο δεν το λες. το μονο πραγμα τελικα που δεν βγαινει λαθος! στανταρακι! ποσο ν ακλεψει αλλωστε μια πριζα? Ο ένας χώρος είναι μεν Βόρειος αλλά η μία πλευρά κοιτάει ανατολή, ίσως να τσίμπησε ηλιακά κέρδη την ημέρα που μου έστειλε τις καταναλώσεις. Δεν στέκομαι εκεί. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι το asyg παίζει πιο χαλαρά από τα 9αρια και άρα μπαίνει πιο συχνά σε περιοχές υψηλότερων cop. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από liakjim
Specs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, liakjim said: Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι το asyg παίζει πιο χαλαρά από τα 9αρια και άρα μπαίνει πιο συχνά σε περιοχές υψηλότερων cop. θυμασαι εξωτερικη? επισης αν 18ρι με χειροτερους δεικτες απο το perfera 18ρι (που ειναι χειροτερο απο το 9ρι φυσικα perfera) παιζει τοσο καλυτερα, τι να πω...
chemkyr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, liakjim said: Ο ένας χώρος είναι ανατολικός, ίσως να τσίμπησε ηλιακά κέρδη την ημέρα που μου έστειλε τις καταναλώσεις. Δεν στέκομαι εκεί. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι το asyg παίζει πιο χαλαρά από τα 9αρια και άρα μπαίνει πιο συχνά σε περιοχές υψηλότερων cop. δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ζεσταινει χωρο 35τμ (και μαλιστα με κακη μονωση) με 4kwh το 24ωρο όταν εγω για τον ιδιο χωρο θελω 12-14....
MARIOSNURSE Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Τα Fujitsu και τα LG είναι φασόν; Έχω ένα παλιό GoldStar (προκάτοχος της LG) και γράφει: Made in Korea.
chemkyr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, MARIOSNURSE said: Τα Fujitsu και τα LG είναι φασόν; Έχω ένα παλιό GoldStar (προκάτοχος της LG) και γράφει: Made in Korea. δεν ειναι φασον
liakjim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Specs είπε θυμασαι εξωτερικη? επισης αν 18ρι με χειροτερους δεικτες απο το perfera 18ρι (που ειναι χειροτερο απο το 9ρι φυσικα perfera) παιζει τοσο καλυτερα, τι να πω... Edit δεν ξέρω Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από liakjim
GiannisSol Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, chemkyr είπε δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ζεσταινει χωρο 35τμ (και μαλιστα με κακη μονωση) με 4kwh το 24ωρο όταν εγω για τον ιδιο χωρο θελω 12-14.... Με τι μηχάνημα;
chemkyr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Just now, GiannisSol said: Με τι μηχάνημα; hitachi 18k
GiannisSol Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, chemkyr είπε hitachi 18k 2 λεπτά πριν, chemkyr είπε hitachi 18k Γύρω στις 9 kwh θέλω για ένα χώρο 45 τ.μ με ζητούμενη 24, πραγματική στο χώρο 23 με 23.6 και εξωτερική με ένα gree 18K . Καμία σχέση με τη πολιτισμένη λειτουργία του Fujitsu αλλά τη θέρμανση την έχει ο χώρος. Περίπου 0.35 kwh περίπου βγαίνει η ωριαία . Μόνωμενη ταράτσα και ενεργειακά κουφώματα. Σημερα τοποθετήθηκαν σε φίλο περιοχή Αθήνας τα aseg24kmte και aseh09kgtg . Το σπίτι αθερμαστο με 14.3 εσωτερική και 12 εξωτερική ξεκίνησαν σήμερα για 24/7 λειτουργία με 21 ζητουμενη. Το 24αρι σε πλήρη(δοκιμαστικό) γκαζωμα έδειξε 2790 watt με 30 ζητούμενη . Τώρα 5 ώρες μετά παίζουν με 240-330 watt το 24αρι και 110-170watt το 9αρι. Αναμονή σε λίγες μέρες θα ανεβάσω γραφήματα από tapo να έρθει σε ισορροπία θερμοκρασιακα το σπίτι γιατί δεν είχε καμία θέρμανση . 4
MARIOSNURSE Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, chemkyr είπε δεν ειναι φασον Τα LG είναι ακόμη Korea;
GiannisSol Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, MARIOSNURSE είπε Τα LG είναι ακόμη Korea; Όχι , και μην δίνεις σημασία στο made in.
Valous Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Χαίρεται, ποια εταιρία/μοντέλο προσφέρει WiFi/Hotel mode ρυθμιζόμενο μέσω εφαρμογής; Είμαστε σε αναζήτηση για 4 9άρια/12άρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα