Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, BigBlack είπε

https://www.skroutz.gr/s/18977788/Mitsubishi-Heavy-Industries-Klimatistiko-Inverter-24000-BTU-A-A-SRK-SRC-71ZR-W.html

Μάλλον αυτό αλλά όπως σου είπα περίμενε ετυμηγορία από πιό αρμόδιους που θα σου πουν και ιστορικά χαμηλά τιμών για να παρακολουθείς πότε θα αγοράσεις.

Το έβαλα στα αγαπημένα, λοιπόν. Ευχαριστώ και αναμένω όποτε είναι εφικτό.

9 λεπτά πριν, Specs είπε

Eτοιμασε την σομπα για πουλημα...θα εκπλαγεις ευχαριστα με τα κλιματιστικα.

Απο καταναλωσεις θα εισαι κερδισμενος κατα περιπου 50% αναλογως την μαρκα-αποδοση- σομπας κ πελλετς,  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ την ΣΩΣΤΗ τοποθετηση του κλιματιστικου.

Οσο για την αισθηση, θα μας πεις, μιας και:

"αι γνωμαι διιστανται, ως προς τον αριθμο, την ταυτοτητα και το μεγεθος των αντικειμενων"(ΧαρυΚλυνική εκφραση για UFO, αλλα ταιριαζει στις αποψεις για την αισθηση γαντι!

Μετ’ χαράς! Θα βάλω και ένα Shelly για κατανάλωση μόλις προβώ σε αγορά.

• Like 2
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Το 80άρι θα πρέπει να μπει.

Ξέρουμε πόσο χαμηλά πέφτει σε κατανάλωση ;

Επίσης με βάση τις μετρήσεις… στα δωμάτια να πήγαινα σε Yukai/Arata? 9ρακια; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, InvisibleA είπε

Ξέρουμε πόσο χαμηλά πέφτει σε κατανάλωση ;

Ίδια με το 71 δλδ 400-420W ( όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι κάτω από 11C). Πιο πάνω κάνει τη γνωστή αύξηση στα περίπου 850W ελάχιστα μιας και ενεργοποιείται μια προστασία υπερπίεσης . Κάνε ένα search , έχω ανεβάσει πολλά διαγράμματα από ένα heavy 80 ενός μέλους που το έχω ρίξει στο homeassistant μου. 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, liakjim είπε

Ίδια με το 71 δλδ 400-420W ( όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι κάτω από 11C). Πιο πάνω κάνει τη γνωστή αύξηση στα περίπου 850W ελάχιστα μιας και ενεργοποιείται μια προστασία υπερπίεσης . Κάνε ένα search , έχω ανεβάσει πολλά διαγράμματα από ένα heavy 80 ενός μέλους που το έχω ρίξει στο homeassistant μου. 

Το asyg24kmta δεν θα δουλέψει σε εμενα καλα εε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, InvisibleA είπε

Το asyg24kmta δεν θα δουλέψει σε εμενα καλα εε; 

Αν έχεις άλλο μέσο θέρμανσης για όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν κάτω από 2-3C ίσως. Βλέπεις δυστυχώς έχει ευπάθεια στα defrost, πιάνει εύκολα πάγο. Εξαρτάται από τις συνθήκες της περιοχής σου πχ αν κάνει κρύο και έχει και υγρασία και θα μπει σε βόρειο μπαλκόνι η εξωτερική σε συνδυασμό ή μεμονωμένα όλα αυτά, τότε θα κλείνει συχνά για defrost . Σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες μπορεί και μια φορά την ώρα για 10-15' . Επίσης το Mitsubishi έχει υψηλότερα cop σε χαμηλές θερμοκρασίες οπότε μπορεί να είναι και οικονομικότερο σε λειτουργία ( δεν είναι εύκολο να υπολογιστεί ). 

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Αν έχεις άλλο μέσο θέρμανσης για όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν κάτω από 2-3C ίσως. Βλέπεις δυστυχώς έχει ευπάθεια στα defrost, πιάνει εύκολα πάγο. Εξαρτάται από τις συνθήκες της περιοχής σου πχ αν κάνει κρύο και έχει και υγρασία και θα μπει σε βόρειο μπαλκόνι η εξωτερική σε συνδυασμό ή μεμονωμένα όλα αυτά, τότε θα κλείνει συχνά για defrost . Σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες μπορεί και μια φορά την ώρα για 10-15' . Επίσης το Mitsubishi έχει υψηλότερα cop σε χαμηλές θερμοκρασίες οπότε μπορεί να είναι και οικονομικότερο σε λειτουργία ( δεν είναι εύκολο να υπολογιστεί ). 

Υπάρχει και το ASEH30KMTB, που είναι από την αντίστοιχη "μεγάλη" σειρά της Fujitsu. Στα χαρτιά το βλέπω πιο "σφιχτό", αλλά αυτό δεν αποδεικνύει τα πάντα..

Επεξ/σία από cmaniac
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε όλους! Σε νέο Asyg18kmte με επιλογη θερμοκρασιας 24 και 20 στον χώρο προσπαθεί να ζεστάνει με περίπου 500 watt και η θερμοκρασία ανεβαίνει αργά!είναι φυσιολογικό αυτό;Έχουμε κάποιο tip για ανεμιστήρα?βάζουμε στο auto?Γενικα προσπαθώ να μάθω πως θα το δουλεύω!προς το παρών το δουλεύω 3 ώρες το βράδυ, αλλά μόλις πιάσουν τα κρύα θα πάω σε 24/7

Επεξ/σία από valtasare
Δημοσ.
Στις 3/12/2024 στις 10:29 ΠΜ, BrunoB είπε

Τωρα το ειδα αυτο, δεν ειμαι σε grafana, σκετο influxDB και δεν βρισκω να παιρνει ονομασια.

Ειμαι αυτες τις μερες σε πειραματα engineering mode για ενα all easy pro 9k που εχω. Διαμαντακια, θα επανελθω. thanks @alexdeskas

Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει το CH 13 στο engineering mode.

(Max frequency selection in T4 limitation of Zone6)

Αν ξέρεις πες μου.

Δημοσ.

Καλημέρα, μίλησα με τεχνικό της Fujitsu και μου ειπε πως για την εγκατάσταση του ASEG24KMTE πρεπει να εχω 2.5 καλωδιο και 25Α ασφάλεια στον πίνακα, οτιδηποτε πιο κατω δεν θα με καλυπτει και η εγγύηση. Ισχύει?

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, cmaniac είπε

Υπάρχει και το ASEH30KMTB, που είναι από την αντίστοιχη "μεγάλη" σειρά της Fujitsu. Στα χαρτιά το βλέπω πιο "σφιχτό", αλλά αυτό δεν αποδεικνύει τα πάντα..

Δυνατό στα χαρτιά, αλλά θα προτιμούσα για το κλίμα του το αρκούδι ( αν και δεν έχω εικόνα για το κλίμα των Σερρών). 

34 λεπτά πριν, valtasare είπε

Καλησπερα σε όλους! Σε νέο Asyg18kmte με επιλογη θερμοκρασιας 24 και 20 στον χώρο προσπαθεί να ζεστάνει με περίπου 500 watt και η θερμοκρασία ανεβαίνει αργά!είναι φυσιολογικό αυτό;Έχουμε κάποιο tip για ανεμιστήρα?βάζουμε στο auto?Γενικα προσπαθώ να μάθω πως θα το δουλεύω!προς το παρών το δουλεύω 3 ώρες το βράδυ, αλλά μόλις πιάσουν τα κρύα θα πάω σε 24/7

Αυτόματο τον ανεμιστήρα, 22 ζήτηση και 24/7 λειτουργία. Επίσης την περσίδα ΟΧΙ στην πιο κάθετη θέση αλλά στην αμέσως πιο οριζόντια ( στην εφαρμογή λέει 4 από 5 ).

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ liakjim !οτιδήποτε άλλο tip έχεις καλοδεχούμενο!Παντως οι καταναλώσεις πράγματικα είναι αστείες!Να δούμε στα καλά κρύα!

Δημοσ.
13 minutes ago, MfJo said:

Καλημέρα, μίλησα με τεχνικό της Fujitsu και μου ειπε πως για την εγκατάσταση του ASEG24KMTE πρεπει να εχω 2.5 καλωδιο και 25Α ασφάλεια στον πίνακα, οτιδηποτε πιο κατω δεν θα με καλυπτει και η εγγύηση. Ισχύει?

Μιλάμε για μεγάλο επιστήμονα!

• Haha 1
Δημοσ.
3 minutes ago, BigBlack said:

Μιλάμε για μεγάλο επιστήμονα!

Δεν ισχύει δλδ? Οτι δεν θα ισχύει η εγγύηση που είπε?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, MfJo είπε

Τι λέει το εγχειρίδιο εγκατάστασης; Επίσης αν θα ήθελες να ρωτήσεις θα έστελνα γραπτό ερώτημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...