Specs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 9 minutes ago, mdkamael said: απλα η εγκατασταση του 2009 μοιαζει τοσο μακρινη πλεον υπηρχε αυτο το 2009 ???
mdkamael Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Specs είπε υπηρχε αυτο το 2009 ??? Το mhi srk25zg-s ? Αχα... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από mdkamael
liakjim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, mdkamael είπε Καλυπτει ( somewhat )... απλα η εγκατασταση του 2009 μοιαζει τοσο μακρινη πλεον. Κατι πιο αθορυβο κ πιο αποδοτικο δεν θα ηταν κ ασχημο. Καλοεμαθα με την αναβαθμιση στο srk80 στη σαλονοκουζινα😛 Πες μας καλέ καμιά κουβέντα για το αρκούδι! 1
MfJo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 14 hours ago, liakjim said: Άνοιξε, κλείσε, ρύθμιση θερμοκρασίας, toggle κάποιων λειτουργιών πχ χαλκός θόρυβος εξωτερικής κτλ, περσίδες πάνω κάτω και δεξιά αριστερά. Αυτά στο asyg24kmta. Δεν ξέρω τι θα φέρνει το συγκεκριμένο μοντέλο. Το ASYG με το ASEG έχει κάποια διαφορά?
liakjim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, MfJo είπε Το ASYG με το ASEG έχει κάποια διαφορά? 1
BrunoB Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 On 27/10/2024 at 21:19, liakjim said: ΥΓ Μπορείς να βάλεις στο alias ένα όνομα για την τιμή που βλέπεις αντί να έχεις πχ W.last_value Τωρα το ειδα αυτο, δεν ειμαι σε grafana, σκετο influxDB και δεν βρισκω να παιρνει ονομασια. Ειμαι αυτες τις μερες σε πειραματα engineering mode για ενα all easy pro 9k που εχω. Διαμαντακια, θα επανελθω. thanks @alexdeskas 1
mdkamael Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, liakjim είπε Πες μας καλέ καμιά κουβέντα για το αρκούδι! Πολυ θα ηθελα, αλλα ας οψεται που μαμιεται ο Μπεζος ( ο καραφλος ) στις αποστολες και που με παει απο καθυστερηση σε καθυστερηση για μια πιο ολοκληρωμενη εικονα ( με καταστρεψατε σαταναδες). Απο καθαρα πλευρας αισθησης, το εργαλειο μεταμορφωσε το σπιτι. 20 με 21 μεχρι στιγμης η ζητηση αυτη τη περιοδο, τα μεσημερια ενιοτε 19, κ ο χωρος δεν πεφτει ποτε κατω απο 20.8 κ κυκλοφορεις ανετος. Παντως εχω να επισημανω την αναγκη για τον σωστο αερισμο των δωματιων. Η διαφορα γινεται αμεσως αισθητη αλλα και αντιληπτη στο θερμομετρο απαξ κ κλεισεις τα παραθυρα παρ οτι η θερμοκρασια στο κοντρολ μενει η ιδια. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από mdkamael 1
mindreader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Πουλανε πουθενα, protective case, για remote control απο κλιματιστικα; Κατι σαν rubber/silicone οπως πχ οι θηκες κινητων; Εχω κοιταξει σε ebay, και αλλες σελιδες, δεν εχω βρει κατι. Αλλα δε μπορει, κατι θα υπαρχει.
IsiR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, mindreader είπε Πουλανε πουθενα, protective case, για remote control απο κλιματιστικα; Κατι σαν rubber/silicone οπως πχ οι θηκες κινητων; Εχω κοιταξει σε ebay, και αλλες σελιδες, δεν εχω βρει κατι. Αλλα δε μπορει, κατι θα υπαρχει. βάλε μεμβράνη που βάζουμε στα φαγητά 1
Pan_K Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mdkamael είπε Πολυ θα ηθελα, αλλα ας οψεται που μαμιεται ο Μπεζος ( ο καραφλος ) στις αποστολες και που με παει απο καθυστερηση σε καθυστερηση Γιατί δεν το πήρες από εδώ; https://www.meidanis.gr/el/shelly-pro-3em-smart-wifi-ethernet-trifasikos-metritis-energeias-mid-class-b-ragas-120a-163-shellypro3em.html?srsltid=AfmBOorxki80rQ2ZukDtt_5BNTKdD66hDGXbhMMCo9L9FMrgb6Rv0l22. Εγώ έχω πάρει 4 από αυτά https://www.skroutz.gr/s/39180354/Kilovatoorometro-Ilektrologikou-Pinaka-TO-Q-SY1-JWT.html αλλά περιμένω 3 εβδομάδες τον ηλεκτρολόγο, που με πάει από καθυστέρηση σε καθυστέρηση, οπότε αν δεν έχεις γνωστό ηλεκτρολόγο, υπολόγιζε κι άλλη αναμονή. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από Pan_K 1
cmaniac Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, mdkamael είπε Πολυ θα ηθελα, αλλα ας οψεται που μαμιεται ο Μπεζος ( ο καραφλος ) στις αποστολες και που με παει απο καθυστερηση σε καθυστερηση για μια πιο ολοκληρωμενη εικονα ( με καταστρεψατε σαταναδες). Απο καθαρα πλευρας αισθησης, το εργαλειο μεταμορφωσε το σπιτι. 20 με 21 μεχρι στιγμης η ζητηση αυτη τη περιοδο, τα μεσημερια ενιοτε 19, κ ο χωρος δεν πεφτει ποτε κατω απο 20.8 κ κυκλοφορεις ανετος. Παντως εχω να επισημανω την αναγκη για τον σωστο αερισμο των δωματιων. Η διαφορα γινεται αμεσως αισθητη αλλα και αντιληπτη στο θερμομετρο απαξ κ κλεισεις τα παραθυρα παρ οτι η θερμοκρασια στο κοντρολ μενει η ιδια. Shelly παίρνουμε απο την shelly την ίδια, χωρίς μεσάζοντες Απ την άλλη όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, έχει ο Μεϊδάνης, albeit ελαφρώς τσιμπημένα. 1
liakjim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, IsiR είπε βάλε μεμβράνη που βάζουμε στα φαγητά 🤮
sap00 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Αν βάλω "follow me" ή "i-feel" κλπ από το τηλεκοντρόλ, η εσωτερική παίρνει ένδειξη - εντολή από το τηλεκοντρόλ κάθε πχ 5 λεπτά. Αν κρύψω μακριά το τηλεκοντρόλ ώστε να μην βλέπει τη μονάδα, τί γίνεται? Μένει στην τελευταία λειτουργία συνεχώς ή το παρακάμπτει παίρνοντας πλέον μέτρηση από τη μονάδα?
mdkamael Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pan_K είπε Γιατί δεν το πήρες από εδώ; https://www.meidanis.gr/el/shelly-pro-3em-smart-wifi-ethernet-trifasikos-metritis-energeias-mid-class-b-ragas-120a-163-shellypro3em.html?srsltid=AfmBOorxki80rQ2ZukDtt_5BNTKdD66hDGXbhMMCo9L9FMrgb6Rv0l22. Εγώ έχω πάρει 4 από αυτά https://www.skroutz.gr/s/39180354/Kilovatoorometro-Ilektrologikou-Pinaka-TO-Q-SY1-JWT.html αλλά περιμένω 3 εβδομάδες τον ηλεκτρολόγο, που με πάει από καθυστέρηση σε καθυστέρηση, οπότε αν δεν έχεις γνωστό ηλεκτρολόγο, υπολόγιζε κι άλλη αναμονή. Μου εβγαινε 30ευρω πιο φτηνο και μεταφορικα δωρεαν... shelly store ειναι ο προμηθευτης, ανεξαρτητα αν ο μεταπωλητης ειναι ο Αμαζονιος, οποτε δεν μ απασχολει.. Απ οτι βλεπω πανω κατω στα ιδια βγαινουν με τα 3 tongo-tuya οποτε ενα και το ιδιο κανει... Ευτυχως εχω συνεπη ηλεκτρολογο κ ας μην ειναι ο γνωστος κυπριος Γνωστος Γνωστου :-P. Tωρα τι επαγγελματιας ειναι αυτος που ακυρωνει κ μετα δεν μπορει να κρατησει το νιοστο ραντεβου του ειναι ενα θεμα απο μονο του.... μπραβο παντως στην υπομονη σου εχω να πω. Και μιας κ πιασαμε τη συζητηση παλι για τα ηλεκτρολογικα... εχει κανεις rcbo ή rcd type F στον πινακα του?! Γερμανια πλεον επιβαλλονται απο το 2022, ειδικα εαν κανεις εχει συσκευες με τεχνολογια ινβερτερ - περαν των κλιματιστικων , πλεον ειναι και ψυγεια, πλυντηρια στεγνωτηρια κ σιγα σιγα και απ οτι βλεπω μεχρι κ αφυγραντηρες. Τα τυπου ΑC και Α δεν εγκαθιστανται πλεον ( ρελεδες διαρροης ). Ειδικα RCBO εδω ειναι πανακριβα ... συγκριτικα παντα.... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από mdkamael
liakjim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 47 λεπτά πριν, sap00 είπε Αν βάλω "follow me" ή "i-feel" κλπ από το τηλεκοντρόλ, η εσωτερική παίρνει ένδειξη - εντολή από το τηλεκοντρόλ κάθε πχ 5 λεπτά. Αν κρύψω μακριά το τηλεκοντρόλ ώστε να μην βλέπει τη μονάδα, τί γίνεται? Μένει στην τελευταία λειτουργία συνεχώς ή το παρακάμπτει παίρνοντας πλέον μέτρηση από τη μονάδα? Το follow me είναι κάθε 3'. Καλή ερώτηση πάντως. Υποθέτω ότι μετά από κάποια ώρα θα μπαίνει σε απλή λειτουργία με μέτρηση από την ίδια τη μονάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα