Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cmaniac είπε

12ρι Perfera -A και Daiseikai 10 (το 13ρι). Δεν νομίζω ότι υπάρχουν άλλα. Μπορεί να σε καλύψουν και τα 9/10ρια αν οικονομικά σου φαίνονται too much τα 12ρια.

Ωραια... μπαινουν σε λιστα για price alert!!! 

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν δεν με απατά η μνήμη μου , εδώ μέσα πρέπει να υπάρχει μέλος που να παίζει με το SRK/SRC-25ZSX-W/B.

Αν το δεις φίλε μου το ποστ, τι input έχεις για το μηχάνημα ?! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mdkamael είπε

θερμικές απώλειες 2830watt , 10τμ, ΥΔ , γυμνοι τοιχοι , Ιωαννινα , ψυξη-θερμανση 50/50 ( κυρια πηγη θερμανσης ) 

αντικατάσταση MHI srk/src-25zg-s... οποιαδηποτε πρόταση κάτω από daikin ururu sarara ευπροσδεκτη.... 

ftxm35a

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Just now, liakjim said:

ftxm35a

To Fujitsu aseg 24ktme στα 1290€ από πλαίσιο με εγκατάσταση δώρο είναι προσφορά ; Ποσο το είχες πάρει εσυ ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MfJo είπε

To Fujitsu aseg 24ktme στα 1290€ από πλαίσιο με εγκατάσταση δώρο είναι προσφορά ; Ποσο το είχες πάρει εσυ ;

150€ 🫣😋

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, atheatos είπε

H Panasonic έχει βγάλει τα etherea 2 . Έχει κάποιος , καποια ,άποψη για αυτά ?

Όταν το έψαξα το καλοκαίρι είχε αρνητικές απόψεις από μέλη εδώ ότι στη Βουλγαρία  τους βγάζει θέματα στις πλακέτες. Ο ψυκτικός μου που τον ρώτησα μου είπε πριν αλλάξει αντιπρόσωπο είχαν πολλά θέματα με την υποστήριξη . Πλέον με τον νέο αντιπρόσωπο δεν κάνει το βήμα να δοκιμάσει Panasonic  αφού έχει ποιοτικά μοντέλα και με σωστή υποστήριξη στις γνωστές μάρκες Daikin Fujitsu Mitsubishi Toshiba και αρκετά κινέζικα. 

Επεξ/σία από GiannisSol
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GiannisSol είπε

Όταν το έψαξα το καλοκαίρι είχε αρνητικές απόψεις από μέλη εδώ ότι στη Βουλγαρία σε  τους βγάζει θέματα στις πλακέτες. Ο ψυκτικός μου που τον ρώτησα μου είπε πριν αλλάξει αντιπρόσωπο είχαν πολλά θέματα με την υποστήριξη . Πλέον με τον νέο αντιπρόσωπο δεν κάνει το βήμα να δοκιμάσει Panasonic  αφού έχει ποιοτικά μοντέλα και με σωστή υποστήριξη στις γνωστές μάρκες Daikin Fujitsu Mitsubishi Toshiba και αρκετά κινέζικα. 

Ευχαριστώ. Θα το έχω υπόψη μου. 

Δημοσ.
Στις 23/11/2024 στις 11:55 ΠΜ, tomtoub είπε

Καλημέρα! Θα ήθελα μερικές προτάσεις με βάση τα παρακάτω:
    1.    3.000€ μαζί με την εγκατάσταση (budget από εξοικονομώ - δεν είναι απαραίτητο να εξαντληθεί)
    2.    Αντικατάσταση 3 παλιών κλιματιστικών 9000BTU με δύο 9ρια και ένα 12αρι.
    3.    airconenergy.gr, vimax.gr
    4.    Αποκλειστικά για ψύξη.
    5.    Χρήση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
    6.    Υπάρχει αντλία θερμότητας για θέρμανση.
    7.    Υπνοδωμάτια.
    8.    Γέρακας (Αθήνα)
    9.    Απαραίτητα: WiFi και δυνατότητα σύνδεσης με Home Assistant.
    10.    10 cm εξωτερική θερμοπρόσοψη, Κουφώματα αλουμινίου χωνευτά.
    11.    Δωμάτιο 1: 1090W, Δωμάτιο 2: 1176W, Δωμάτιο 3: 990W

Ευχαριστώ πολύ 🙂

Στις 24/11/2024 στις 9:43 ΜΜ, liakjim είπε

Midea all easy pro. 

Τα Midea και τα TCL που είχαμε πει, είναι με βάση τα χαρακτηριστικά τους ή ξέρουμε και την συμπεριφορά τους από άλλα μέλη;

Ρωτάω γιατί είδα και το συγκριτικό του @BrunoB. Υπάρχει 9αρι Fujitsu της ίδια σειράς?

Τα Toyotomi Erai τι λένε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Τελεια, κατοχυρωνεται περισσοτερο ο Δαϊκινος... απο Ιαπωνα κατασκευαστη προτιμαμε κ καποιον αλλον σ αυτη τη κατηγορια ?! 

Δημοσ.
1 hour ago, mdkamael said:

Ωραια... μπαινουν σε λιστα για price alert!!! 

Για ποιο λογο αλλαζεις? επισης γιατι μεγαλυτερο απο οσο χρειαζεται ο χωρος? ειπαμε ειδικα για μικρους χωρους οπως υπνοδωματια οσο πιο μικρο τοσο καλυτερα...ΜΗΝ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΣΙΟΛΟΓΕΙΤΕ!

Δες τον πινακα των Perfera, η κατω σειρα με κιτρινο ειναι η μαξιμουμ, :ΑΝ ΠΟΤΕ χρειαστει...το 12ρι εχει οσο το 9ρι σχεδον.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2122024 102733 μμ.bmp.jpg

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2122024 102827 μμ.bmp.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Specs είπε

Για ποιο λογο αλλαζεις? επισης γιατι μεγαλυτερο απο οσο χρειαζεται ο χωρος? ειπαμε ειδικα για μικρους χωρους οπως υπνοδωματια οσο πιο μικρο τοσο καλυτερα...ΜΗΝ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΣΙΟΛΟΓΕΙΤΕ!

Δες τον πινακα των Perfera, η κατω σειρα με κιτρινο ειναι η μαξιμουμ, :ΑΝ ΠΟΤΕ χρειαστει...το 12ρι εχει οσο το 9ρι σχεδον.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2122024 102733 μμ.bmp.jpg

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2122024 102827 μμ.bmp.jpg

Είναι Γιάννενα. Ήδη με -5C και το 9Κ έχει πέσει πολύ κάτω από τις απώλειες του.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, liakjim said:

και δεν τον καλυπτει?γιαυτο αλλαζει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mdkamael είπε

αν δεν με απατά η μνήμη μου , εδώ μέσα πρέπει να υπάρχει μέλος που να παίζει με το SRK/SRC-25ZSX-W/B.

Αν το δεις φίλε μου το ποστ, τι input έχεις για το μηχάνημα ?! 

35

Δεν το λέω για τα on-off που με έχει ταράξει (στα Γιάννενα θα 'σαι ντάξει εσύ) αλλά για κάτι χαζά με τις περσίδες και τα μοτεράκια και ήχους που δεν έπρεπε να κάνει 4 μηνών μηχάνημα.

2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αυτό.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Specs είπε

και δεν τον καλυπτει?γιαυτο αλλαζει?

Καλυπτει ( somewhat )... απλα η εγκατασταση του 2009 μοιαζει τοσο μακρινη πλεον. Κατι πιο αθορυβο κ πιο αποδοτικο δεν θα ηταν κ ασχημο. Καλοεμαθα με την αναβαθμιση στο srk80 στη σαλονοκουζινα😛

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...