BEBELAC Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Tο fujitsu κινέζικο δεν είναι και αυτό; Έχει μικρότερη κατανάλωση στην ψύξη από το midea παρότι Α++; Έχει να κάνει με τα ελάχιστα watt κατανάλωσης; Μήπως θα με κάλυπτε και το 14000; Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από BEBELAC 1
Vigilantius Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, BEBELAC είπε Tο fujitsu κινέζικο δεν είναι και αυτό; Έχει μικρότερη κατανάλωση στην ψύξη από το midea παρότι Α++; Έχει να κάνει με τα ελάχιστα watt κατανάλωσης; Μήπως θα με κάλυπτε και το 14000; Αυτή την απορία έχω και εγώ, καθώς είμαι ανάμεσα σε fujitsu designer και toshiba edge και panasonic etherea, για 9άρι σε ψύξη-θέρμανση Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από Vigilantius
cmaniac Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, BEBELAC είπε Tο fujitsu κινέζικο δεν είναι και αυτό; Έχει μικρότερη κατανάλωση στην ψύξη από το midea παρότι Α++; Έχει να κάνει με τα ελάχιστα watt κατανάλωσης; Μήπως θα με κάλυπτε και το 14000; Fujitsu, Mitsubishi (και οι δύο), Daikin, Toshiba έχουν Ιαπωνικές καταβολές (όχι κατασκευή - πλην του Ururu Sarara). Στους μεγάλους χώρους κοιτάει κανείς KAI παροχή αέρα της εσωτερικής μονάδας - όχι μόνο τα BTU. Γι αυτό οι συμφορουμίτες σας δίνουν 18ρια για recommendation ακόμα κι αν οι απώλειες του χώρου είναι για λίγο λιγότερο (πλεονέκτημα των inverter να προσαρμόζονται λίγο πάνω λίγο κάτω). Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από cmaniac 3
Vigilantius Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, cmaniac είπε Fujitsu, Mitsubishi (και οι δύο), Daikin, Toshiba έχουν Ιαπωνικές καταβολές (όχι κατασκευή). Στους μεγάλους χώρους κοιτάει κανείς KAI παροχή αέρα της εσωτερικής μονάδας - όχι μόνο τα BTU. Γι αυτό οι συμφορουμίτες σας δίνουν 18ρια για recommendation ακόμα κι αν οι απώλειες του χώρου είναι για λίγο λιγότερο (πλεονέκτημα των inverter να προσαρμόζονται λίγο πάνω λίγο κάτω). Τα panasonic έχουν ιαπωνική κατασκευή; Ανάμεσα σε fujitsu designer και toshiba edge και panasonic etherea, για 9άρι σε ψύξη-θέρμανση σε παιδικό δωμάτιο, τι θα προτιμούσες;
cmaniac Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Vigilantius είπε Τα panasonic έχουν ιαπωνική κατασκευή; Ανάμεσα σε fujitsu designer και toshiba edge και panasonic etherea, για 9άρι σε ψύξη-θέρμανση σε παιδικό δωμάτιο, τι θα προτιμούσες; Ναι, και τα Panasonic έχουν Ιαπωνικές καταβολές (όχι κατασκευή). Αλλά εκεί υπάρχουν ερωτηματικά πλέον για την αξιοπιστία (γενικά) και την υποστήριξη στην Ελλάδα. Επίσης στις κρύες χώρες τα βρίζουν για θέρμανση. Ποια deisgner? KE? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από cmaniac 1
Vigilantius Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, cmaniac είπε Ναι, και τα Panasonic έχουν Ιαπωνικές καταβολές (όχι κατασκευή). Αλλά εκεί υπάρχουν ερωτηματικά πλέον για την αξιοπιστία (γενικά) και την υποστήριξη στην Ελλάδα. Επίσης στις κρύες χώρες τα βρίζουν για θέρμανση. Ποια deisgner? KE? https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/283888-a-c-in9btu-fujitsu-asyg09ketf-keta αυτό εδώ ας πούμε
BEBELAC Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Να ρωτήσω κάτι ακόμα σχετικά με τις τωρινές τιμές. Επειδή δεν έχω ιδέα από το που κυμαίνονται οι νορμαλ τιμές. Είναι πράγματι καλές ή να περιμένω; (Δεν θα το χρειάστώ μέχρι τον Ιούνιο) 1
liakjim Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 26 λεπτά πριν, BEBELAC είπε Μήπως θα με κάλυπτε και το 14000; (θέρμανση)
Vigilantius Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Πραγματικά έχω πελαγώσει παιδιά. Εδώ και πόσες μέρες είμαι ένα κλικ από παραγγελία και όλο αλλάζω γνώμη. Εσείς οι έμπειροι τι θα αγοράζατε σε 9.000 btu, ψυξη-θέρμανση σε παιδικό δωμάτιο, πολυκατοικία του 2005, σε budget περί τα 700-800 ευρώ;
cmaniac Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Vigilantius είπε https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/283888-a-c-in9btu-fujitsu-asyg09ketf-keta αυτό εδώ ας πούμε Πώς το είχε πει ο Τεντόγλου; "Παπατζιλίκια νομίζω είναι"; Το δείχνει κιόλας στο μεσαίο κλίμα, ότι το μηχάνημα ζορίζεται στα κρύα (προσωπικά φοβάμαι για συχνές αποψύξεις). Το Edge είναι καλύτερο. 1 1
liakjim Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Vigilantius είπε Πραγματικά έχω πελαγώσει παιδιά. Εδώ και πόσες μέρες είμαι ένα κλικ από παραγγελία και όλο αλλάζω γνώμη. Εσείς οι έμπειροι τι θα αγοράζατε σε 9.000 btu, ψυξη-θέρμανση σε παιδικό δωμάτιο, πολυκατοικία του 2005, σε budget περί τα 700-800 ευρώ; Yukai/Arata https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/252394-a-c-in10-toshiba-ras10cavg-e-b10ckvg-e 1 1
liakjim Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, dimostr είπε Πες τα ρε Δήμο. Θεός
cmaniac Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δεν ξέρω αν ισχύει πάντα. Εδώ πχ; Τι κάνουμε; Spoiler
Pan_K Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, liakjim είπε 35 λεπτά πριν, Vigilantius είπε Πραγματικά έχω πελαγώσει παιδιά. Εδώ και πόσες μέρες είμαι ένα κλικ από παραγγελία και όλο αλλάζω γνώμη. Εσείς οι έμπειροι τι θα αγοράζατε σε 9.000 btu, ψυξη-θέρμανση σε παιδικό δωμάτιο, πολυκατοικία του 2005, σε budget περί τα 700-800 ευρώ; Yukai/Arata https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/252394-a-c-in10-toshiba-ras10cavg-e-b10ckvg-e Προσοχή μόνο, γιατί μόλις τώρα είδα ότι ο Κωτσόβολος λέει στα βασικά χαρακτηριστικά ότι έχει συνδεσιμότητητα WIFI, ενώ πιο κάτω στα "Τεχνικά χαρακτηριστικά" αναφέρει πως το κλιματιστικό είναι WIFI-ready, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την επίσημη ιστοσελίδα της Toshiba. Πάντως εγώ που έχω στο παιδικό δωμάτιο Inventor, δεν θα το συνιστούσα επ' ουδενί, όπως και οτιδήποτε κατασκευής Midea. Μπορεί σε ήπιες εξωτερικές συνθήκες είτε σε ψύξη είτε σε θέρμανση να δημιουργηθούν ανθυγιεινές εσωτερικές συνθήκες (έντονες διακυμάνσεις στην υγρασία και στην θερμοκρασία). Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από Pan_K 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα