liakjim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Klausx είπε Για την απόψυξη φυσικά και παίζει ρόλο, αλλά για τα watt δεν νομίζω γιαυτό σου είπα να δοκιμάσεις να το ζεστάνεις π.χ. το βράδυ. Μπορεί να τον επηρεάζει μιας και στο 35 που έχει, κοιτάει τον ΤΗ3 που είναι ο συγκεκριμένος αισθητήρας 1
Klausx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, liakjim είπε Μπορεί να τον επηρεάζει μιας και στο 35 που έχει, κοιτάει τον ΤΗ3 που είναι ο συγκεκριμένος αισθητήρας Καλά εδώ έχουμε δει αυτό.... Έτοιμος απλά δεν τους έφτανε το καλώδιο 🤣
liakjim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, Klausx είπε Καλά εδώ έχουμε δει αυτό.... Έτοιμος απλά δεν τους έφτανε το καλώδιο 🤣 Η πάνω φωτογραφία είναι από εσωτερική μονάδα; Αν ναι πως συνδέεται με την εξωτερική;
Pan_K Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω παραγγείλει πριν από 5 μέρες ένα Toshiba edge 9άρι σε σχετικά καλή τιμή https://www.alphaclimagr.gr/product/1418620/toshiba-edge-ras-b10g3kvsg-e-ras-10j2avsg-e1-klimatistiko.html, και το περιμένω την άλλη εβδομάδα, αλλά προβληματίζομαι τώρα, επειδή προ διετίας περίπου υπήρχαν αρκετές αναφορές εδώ για έκκεντρη κίνηση του ανεμιστήρα και μεγάλη ταλαιπωρία στην εύρεση ανταλλακτικών (προφανώς γιατί η αντιπροσωπεία είχε ξεμείνει από ανταλλακτικά, επειδή έπρεπε να τα αντικαθιστά σε τόσα πολλά ελαττωματικά μηχανήματα). Είμαι λίγο καλομαθημένος σε ότι αφορά την αξιοπιστία των κλιματιστικών inventor (έχω 6 στην κατοχή μου), αλλά θέλω πλέον να δοκιμάσω και ένα κλιματιστικό που να έχει πιο ομαλή λειτουργία στην θέρμανση, μιας και προορίζεται για χώρο που θερμαίνεται αποκλειστικά με κλιματιστικά. Γνωρίζει κανείς τι έγινε με αυτήν την ιστορία των προβληματικών παρτίδων Toshiba edge; Το αγόρασε κανείς πρόσφατα; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από Pan_K
Lofarek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Στις 4/11/2024 στις 8:46 ΜΜ, MARIOSNURSE είπε Αυτό αξίζει τα λεφτά του από την άποψη ότι πρόκειται να αντικαταστήσει ένα on/off 14 ετών που καίει χειμώνα καλοκαίρι, περίπου 18 ώρες τη μέρα το καλοκαίρι για 5 μήνες και αρκετά το χειμώνα; Ή να πάω σε κάτι φθηνότερο; Το έχει κανείς; https://www.ydor.com.gr/klimatistiko-daikin-ururu-sarara-ftxz25n-rxz25n-9000-btu-53.html Το έχω εγώ ακριβώς το ίδιο. Να ξέρεις ότι τα το 9ρι, 12ρι ,18ρι είναι το ίδιο hw το software λειτουργίας αλλάζει Έχουν τον ίδιο συμπιεστή εσωτερική εξωτερική μονάδα. ...Απόδοση εξωπραγματικη.... κατανάλωση στα τάρταρα. Μην σου κάτσει βλάβη όμως γιατί τα ανταλλακτικά κοστίζουν......... άσε καλύτερα... 1
liakjim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Lofarek είπε Το έχω εγώ ακριβώς το ίδιο. Να ξέρεις ότι τα το 9ρι, 12ρι ,18ρι είναι το ίδιο hw το software λειτουργίας αλλάζει Έχουν τον ίδιο συμπιεστή εσωτερική εξωτερική μονάδα. ...Απόδοση εξωπραγματικη.... κατανάλωση στα τάρταρα. Μην σου κάτσει βλάβη όμως γιατί τα ανταλλακτικά κοστίζουν......... άσε καλύτερα... Επέκταση εγγύησης στη δεκαετία λοιπόν. 2
Vigilantius Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Έχει κανείς εμπειρία με τους τεχνικούς που εγκαθιστούν τις μονάδες, από τις μεγάλες αλυσίδες (Κωτσόβολος, Public, Πλάισιο); Είναι σοβαρά συνεργεία ή όχι;
liakjim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Vigilantius είπε Έχει κανείς εμπειρία με τους τεχνικούς που εγκαθιστούν τις μονάδες, από τις μεγάλες αλυσίδες (Κωτσόβολος, Public, Πλάισιο); Είναι σοβαρά συνεργεία ή όχι; Ανάλογα την εποχή, περιοχή, αλυσίδα κτλ θα έρθει και κάποιος άλλος άρα λοττο. 1
Nick64 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Μόλις έγινε παραγγελία για το Fujitsu το 12 από τον Κωτσο. Για να δούμε τι θα δούμε. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την εγκατάσταση; Βλέπω ότι ο ίδιος ο Κωτσος μιλάει για 3μ τουλάχιστον καλωδίωση.
Vigilantius Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, Vigilantius είπε Έχει κανείς εμπειρία με τους τεχνικούς που εγκαθιστούν τις μονάδες, από τις μεγάλες αλυσίδες (Κωτσόβολος, Public, Πλάισιο); Είναι σοβαρά συνεργεία ή όχι; 12 λεπτά πριν, liakjim είπε Ανάλογα την εποχή, περιοχή, αλυσίδα κτλ θα έρθει και κάποιος άλλος άρα λοττο. Κατάλαβα....να προτιμήσω κάποιο κατάστημα όπως Κόκκοτας;
liakjim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Vigilantius είπε Κατάλαβα....να προτιμήσω κάποιο κατάστημα όπως Κόκκοτας; Για κάνε ένα search εδώ και στα προηγούμενα parts. Κάποιοι έχουν πει κάτι αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν καλά ή άσχημα. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από liakjim 1
Klausx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, liakjim είπε Η πάνω φωτογραφία είναι από εσωτερική μονάδα; Αν ναι πως συνδέεται με την εξωτερική; Στο ότι δεν είναι στην ροή του αέρα όπως θα έπρεπε. Δεν γίνεται ο χρήστης να ψάχνει τρόπους να μην βλέπει ο ήλιος το αισθητήριο, το καλοκαίρι σε ταράτσα που θα διαβάζει 40+ βαθμούς τι θα κάνει;
BigBlack Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 3 minutes ago, Vigilantius said: Κατάλαβα....να προτιμήσω κάποιο κατάστημα όπως Κόκκοτας; Για μένα, τέλεια δουλειά έκανε μόνο ο VOYIAS, με δεύτερο καλύτερο (με απόσταση) ένα συνεργείο του πράκτικερ, η Klimeco. Αλλα 4-5 συνεργεία που έχουν περάσει κατά καιρούς ήταν από αρπακολατζήδες ως εντελώς απαράδεκτοι. 2 1
dimviii Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 28 λεπτά πριν, Vigilantius είπε Έχει κανείς εμπειρία με τους τεχνικούς που εγκαθιστούν τις μονάδες, από τις μεγάλες αλυσίδες (Κωτσόβολος, Public, Πλάισιο); Είναι σοβαρά συνεργεία ή όχι; αγορασα απο το πλαισιο ενα κλιματιστικο το καλοκαιρι,και ενα τωρα και τα δυο τα τοποθετησε συνεργαζομενο συνεργειο με την επωνυμια KLIMATTICA απο τις Αχαρνες.Το δευτερο τοποθετηθηκε σημερα. Αντλια ,3 μετρα χαλκοσωληνα κομπλε. Εαν αγορασεις απο πλαισιο,ζητησε να ερθουν αυτοι. 1
liakjim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, dimviii είπε αγορασα απο το πλαισιο ενα κλιματιστικο το καλοκαιρι,και ενα τωρα και τα δυο τα τοποθετησε συνεργαζομενο συνεργειο με την επωνυμια KLIMATTICA απο τις Αχαρνες.Το δευτερο τοποθετηθηκε σημερα. Αντλια ,3 μετρα χαλκοσωληνα κομπλε. Εαν αγορασεις απο πλαισιο,ζητησε να ερθουν αυτοι. Λέτε τα φορουμς και το Σκρουτζ να έκαναν επιτέλους δουλειά και να αρχίζουν να σφίγγουν οι κώλοι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα