BigBlack Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 36 minutes ago, dimviii said: για την θερμανση ειναι γνωστο αυτο στην ψυξη και ενω ειναι πιστοποιημενο μεσω eurovent αμφοτερα,δεν θα ειναι πιο οικονομικο ενα leon πχ στα 9000 btu ,σε συγκριση με ενα daikin siesta sensira? Δε μπορώ να το γνωρίζω δυστυχώς. Κάνω συγκρίσεις ανάμεσα σε μηχανήματα που είχα και έχω εγκαταστημένα και ξέρω πως δουλεύουν. Αν ήταν μόνο για ψύξη και έβγαινε πολύ φτηνότερο για αγορά, δε θα έλεγα όχι σε midea και κλώνους του.
liakjim Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 44 λεπτά πριν, dimviii είπε για την θερμανση ειναι γνωστο αυτο στην ψυξη και ενω ειναι πιστοποιημενο μεσω eurovent αμφοτερα,δεν θα ειναι πιο οικονομικο ενα leon πχ στα 9000 btu ,σε συγκριση με ενα daikin siesta sensira? Λογικά ναι. 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, liakjim είπε Ψύξη μόνο; ψύξη και θέρμανση, δεν θέλω να ξεφύγω στο ποσό και είναι σχετικά ιδανική η τιμή με τους πόντους που μπορώ να εξαργυρώσω (επίσης θα ήθελα την δωρεάν εγκατάσταση). Αθήνα Νέο Κόσμο μένω. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από Material_Defender_1032
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, liakjim said: Καλύτερα εδώ για να σου απαντήσουν αυτοί που ξέρουν. Όχι δεν είναι λογικό να εμφανίζει dF στους 9C. Το έχουν πει και άλλα μέλη αυτό. Σε εμένα θα κάνει dF σχεδόν σε κάθε κύκλο on-off (λέω σχεδόν γιατί βλέπω ότι δεν κάνει πάντα). πχ βλέπω ότι σε υψηλές θερμοκρασίες πηδάει έναν κύκλο, σε πιο χαμηλές το κάνει σε κάθε κύκλο. Ή κάτι παρόμοιο, δεν το έχω μελετήσει και τόσο πολύ. Απλά ξέρω ότι το κάνει ακόμα και με 11-12C όπως βλέπεις στον 1ο κύκλο του διαγράμματος. Είτε έχει σβήσει ο συμπιεστής, είτε παίζει σε χαμηλά watts . Την επόμενη φορά που θα το κάνει, δες αν δουλεύει ο εξωτερικός ανεμιστήρας. Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε liakjim θα ξερω αυριο τι αν εχει σβησει ο συμπιεστης η αν παιζει σε χαμηλα watts .Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? θα μου αρεσε περισσοτερο να σβηνει το κλιματιστικο οταν πιανει την θερμοκρασια
BigBlack Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 41 minutes ago, Material_Defender_1032 said: ψύξη και θέρμανση, δεν θέλω να ξεφύγω στο ποσό και είναι σχετικά ιδανική η τιμή με τους πόντους που μπορώ να εξαργυρώσω (επίσης θα ήθελα την δωρεάν εγκατάσταση). Αθήνα Νέο Κόσμο μένω. Φαίνεσαι αποφασισμένος, σε βολεύει και το κατάστημα, εγώ δεν βλέπω κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα. Οπότε πάρτο! Αν μπορούσες να δώσεις άλλα 100 βέβαια, θα σου πρότεινα το Arata, με δωρεάν εγκατάσταση κι αυτό.
GiannisSol Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε liakjim θα ξερω αυριο τι αν εχει σβησει ο συμπιεστης η αν παιζει σε χαμηλα watts .Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? θα μου αρεσε περισσοτερο να σβηνει το κλιματιστικο οταν πιανει την θερμοκρασια Όταν βγάζει το χλιαρό αέρα σηκώνει τις περσιδες ψηλά ; Το κάνουν αυτό τα κλιματιστικά όταν σταματάνε στη θέρμανση (η σωστή θέση των περσίδων στη θέρμανση είναι κάτω). Όταν λοιπον κάνει off ο συμπιεστης και σηκωσει περσίδες έχει μια πολύ μικρή ταχύτητα ο ανεμιστήρας για να μπορεί να διαβάζει εσωτερική θερμοκρασία το μηχάνημα πιο σωστα , αυτό ενοχλεί πολλές φορές λόγο του χλιαρου αέρα που μπορεί να αισθανθεί κάποιος. Το καλύτερο είναι αυτό που κάνουν τα Fujitsu και τα Toshiba που δύσκολα σβήνουν αλλά δίνουν συνεχώς μια ήπια θερμοκρασία όταν πιάσουν το στόχο και κοντρολαρουν συνέχεια το συμπιεστη για τη διατήρηση της θερμοκρασίας αυτής. 1
liakjim Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Material_Defender_1032 είπε ψύξη και θέρμανση, δεν θέλω να ξεφύγω στο ποσό και είναι σχετικά ιδανική η τιμή με τους πόντους που μπορώ να εξαργυρώσω (επίσης θα ήθελα την δωρεάν εγκατάσταση). Αθήνα Νέο Κόσμο μένω. Atxc25d 1 1
Nick64 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Daikin ATXC35D Είμαι ένα κλικ πριν το πάρω καθώς με τους πόντους* μου βγαίνει 500€ + Wifi = 600€. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτές τις τιμές; Βλέπω και το Arata σε καλή τιμή καθώς και το Fujitsu KM series ASEH12KMCG *Έχω 100€ σε πόντους Alpha Bank
liakjim Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, Nick64 είπε Daikin ATXC35D Είμαι ένα κλικ πριν το πάρω καθώς με τους πόντους* μου βγαίνει 500€ + Wifi = 600€. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτές τις τιμές; Βλέπω και το Arata σε καλή τιμή καθώς και το Fujitsu KM series ASEH12KMCG *Έχω 100€ σε πόντους Alpha Bank Αυτά τα τρία κλιματιστικά θα πρέπει να είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και μόνο όποιος έχει και τρία θα σου έλεγε ποιο να πάρεις. Το Fujitsu είναι το πιο σύγχρονο. Wifi και εγγύηση 7 ετών. Ίσως να είναι λίγο πιο οικονομικό σε ψύξη. Το daikin έχει 3 χρόνια εγγύηση. Θα πρέπει να είναι λίγο πιο οικονομικό σε θέρμανση . Μάλλον ελάχιστες διαφορές. Το Toshiba έχει 7 χρόνια εγγύηση. Θα πρέπει να είναι ελάχιστα χειρότερο σε οικονομία από τα άλλα δύο. Και το πιο αθόρυβο; Παίζεται. Ζυγίζεις και χτυπάς και εννοείται μη δίνεις πολύ σημασία σε αυτά που λέω. Δεν έχω κανένα. Μόνο οι εγγυήσεις είναι αντικειμενικά γνωστές. 1 1
ecuador Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Απορία για Praktiker. Λέει προσφορές black friday και δώρο εγκατάσταση. Αλλά μετά διαλέγοντας οποιοδήποτε κλιματιστικό στις λεπτομέρεις δε λέει κάτι για εγκατάσταση, ούτε έχει να επιλέξεις να την προσθέσεις απ' όσο βλέπω. Καμία ιδέα τι ακριβώς ισχύει με δωρεάν εγκατάσταση από praktiker? Στον Κωτσόβολο είναι αρκετά καθαρό ποιά έχουν και ποιά όχι... Ευχαριστώ! Edit: Ήταν μάλλον αργά, τώρα το πρωί τα βλέπω αυτά που έχουν την εγκατάσταση Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από ecuador
GiannisSol Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Έκανα το βήμα, φαίνεται εξαιρετικό. Το ururu sarara? Είσαι από τους λιγους. Περιμένουμε εντυπώσεις . Έχεις βρει σοβαρό ψυκτικό να το βάλει;
thanosbrt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Έχει κανείς άποψη για αυτό το κλιματιστικό (https://www.skroutz.gr/s/42446855/Sang-Klimatistiko-Inverter-9000-BTU-A-A-TAC-09CHSD-KEI.html και αυτό σε 12άρι https://www.skroutz.gr/s/42434663/Sang-Klimatistiko-Inverter-12000-BTU-A-A-TAC-12CHSD-KEI.html); Δεν έχω ακούσει ποτέ τη μάρκα, αλλά βλέπω έχει πολλές και καλές αξιολογήσεις, ενώ έως 350€ δεν έχω βρει κάποιο άλλο με SEER 6,5 που έχει το συγκεκριμένο. Με ενδιαφέρει μόνο για ψύξη, δεν με ενδιαφέρουν αυτοματισμοί και wifi κλπ, ούτε θέρμανση. Αν κάποιος έχει αντιπρόταση σε κάτι καλύτερο, χωρίς να ξεφεύγει πολύ το budget, γιατί και στις σημερινές προσφορές δεν έχω βρει κάτι που να πληροί όλα τα παραπάνω και να μην είναι 350+, χωρίς να είμαι σίγουρος και πάλι ότι είναι καλύτερα.
liakjim Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 37 λεπτά πριν, thanosbrt είπε Έχει κανείς άποψη για αυτό το κλιματιστικό (https://www.skroutz.gr/s/42446855/Sang-Klimatistiko-Inverter-9000-BTU-A-A-TAC-09CHSD-KEI.html και αυτό σε 12άρι https://www.skroutz.gr/s/42434663/Sang-Klimatistiko-Inverter-12000-BTU-A-A-TAC-12CHSD-KEI.html); Δεν έχω ακούσει ποτέ τη μάρκα, αλλά βλέπω έχει πολλές και καλές αξιολογήσεις, ενώ έως 350€ δεν έχω βρει κάποιο άλλο με SEER 6,5 που έχει το συγκεκριμένο. Με ενδιαφέρει μόνο για ψύξη, δεν με ενδιαφέρουν αυτοματισμοί και wifi κλπ, ούτε θέρμανση. Αν κάποιος έχει αντιπρόταση σε κάτι καλύτερο, χωρίς να ξεφεύγει πολύ το budget, γιατί και στις σημερινές προσφορές δεν έχω βρει κάτι που να πληροί όλα τα παραπάνω και να μην είναι 350+, χωρίς να είμαι σίγουρος και πάλι ότι είναι καλύτερα. Φασόν TCL. 1
BrunoB Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα, στα πολύ γρήγορα μια μικρή σύγκριση midea all easy pro 24 πέρυσι και aseg24kmte φέτος, στον ίδιο χώρο. Παρόμοιες εξωτερικές, ήπιος καιρός. Το midea το λειτουργούσα μόνο νυχτερινό ωράριο. Το Fujitsu πλέον σερί. 8 ώρες λοιπόν vs 21. Midea Futjitsu Δεκέμβρης έρχεται.. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα