Kountouris Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Κατ΄αρχήν να καλωσορίσω τον liakjim που μας είπε ότι γύρισε από τις διακοπές του. Τι να σου πω, ότι είσαι καθηγητής των κλιματιστικών ο καλύτερος στην Ελλάδα! Ειδικά με ορισμένα σχόλια – απαντήσεις μένω έκπληκτος. Μόνο αισθήματα εκτίμησης και θαυμασμού έχω. Εσύ έχεις κάνει διατριβή στα κλιματιστικά. Μάλλον 10 διατριβές!!! 1
akiskar123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 16 λεπτά πριν, nimik είπε Κάνε αυτό που σου λέει ο liakjim πιο πάνω ασε το 48 ώρες ανοικτό παίζε με τις ρυθμίσεις να δεις ..ίσως θέλει τον χρόνο του ,εντάξει θα κάψεις κάποιες kw παραπάνω δεν χάλασε ο κόσμος για 2 μέρες Φιλε μου οτι μου εχει ζητηθει το έκανα. Να δειξω φωτο της εγκαταστης,το έκανα Να μετρησω τις απωλειες,το εκανα Να το λειτουργήσω με i sense,το έκανα, Να το λειτουργήσω στους 30c κ να δω πως συμπεριφέρεται το έκανα Εφερα ηλεκτρολόγο Μια μετρηση με το θερμομετρο δεν πηρα επειδη δεν εχω κ 2 3 ατομα μου λενε οτι δινω ανεπαρκη δεδομενα και οτι προσβαλω κιολας... Οταν βλεπεις οτι καις 25kwh την ημερα μονο για το κλιματιστικο κ λες οτι θα κανω την δεη πλουσια ετσι κ πεταγεται ενας απο το πουθενα κ σε ειρωνευεται πως να αντιδρασεις. Ετυχε να μην εχω θερμομετρο και ο αλλος μου λεει δεν ξερω τι μου γινεται,δλδ επρεπε να ειχα και watt μετρο πριζας και πινακα;ενα μεσο σπιτι τα εχει αυτα δλδ;νταξει για το θερμομετρο αλλα για τα υπολοιπα τι να πω...
liakjim Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 32 λεπτά πριν, Kountouris είπε Κατ΄αρχήν να καλωσορίσω τον liakjim που μας είπε ότι γύρισε από τις διακοπές του. Τι να σου πω, ότι είσαι καθηγητής των κλιματιστικών ο καλύτερος στην Ελλάδα! Ειδικά με ορισμένα σχόλια – απαντήσεις μένω έκπληκτος. Μόνο αισθήματα εκτίμησης και θαυμασμού έχω. Εσύ έχεις κάνει διατριβή στα κλιματιστικά. Μάλλον 10 διατριβές!!! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά εδώ μέσα υπάρχουν λίγα άτομα που ξέρουν πραγματικά και σίγουρα δεν είμαι μέσα σε αυτούς.
alexdeskas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 37 λεπτά πριν, akiskar123 είπε Οτι πεις φιλε μου,λεω ψεματα με το παλιο δεν ηξερα τι πληρωνα κ τι εβλεπα στους εκκαθαριστικους και τις 64kwh που ειδα στο ρολοι της ΔΕΗ δεν τις εκαψε το νεο κλιματιστικο αλλα ο ανεμιστηρας δαπεδου....δεν υπαρχει περιπτωση. Ειπα ηδη οτι περιμενω τον τεχνικο της toyotomi να το δει και οχι περα απο 1 2 ατομα κανεις δεν ασχολειται να με βοηθησει αλλα να μου δειξει οτι κατι κανω εγω λαθοςεδω εσυ ο ιδιος πιο πανω λες ""δεν υπάρχει περίπτωση ένα καινούργιο μηχάνημα να είναι πιο ενεργοβόρο από ένα παλαιότερης τεχνολογίας"" αμφισβητεις κατι δεδομενο που ειναι γραμμενο στο ρολοι της ΔΕΗ με ειρωνευεσαι και στην τελικη φταιω εγω που δεν μετρησα τον εισερχομενο αερα λες κ αυτο θ λυσει το προβλημα καταναλωσης. Όπως είπες κ εσυ ε άστο να πάει στην ευχή μην με βοηθάτε άλλο. Επειδή έτσι η συζήτηση γυρίζει γύρω γύρω και πάλι στα ίδια, μη μου πεις πως δεν έχεις στο σπίτι ένα απλό θερμόμετρο... Το τι δείχνει ο θερμοστάτης του κλιματιστικού εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει γιατί μπορεί να έχει και πρόβλημα ή μπορεί λόγω πολλών απωλειών εκεί ψηλά που είναι στο κλιματιστικό να δείχνει λάθος ενδείξεις. Με ενδιαφέρει τι δείχνει ένα θερμόμετρο στο χώρο... Προσπαθούμε όλοι να βοηθήσουμε λέγοντας ο καθένας από τις εμπειρίες του τι μπορεί να συμβαίνει. Χωρίς νούμερα όμως τζάμπα υποθέσεις κάνουμε. Γι αυτό και σου λέμε ότι χρειάζεσαι ένα θερμόμετρο χώρου και αφού λες κι όλας ότι έχεις παραγγείλει και μετρητή κατανάλωσης τότε κάνε λίγο υπομονή μέχρι να μπορείς να βλέπεις μετρήσεις οπότε και να ξέρεις τι σου γίνεται. Μέχρι τότε στη θέση σου θα δούλευα συνεχόμενα το κλιματιστικό αλλά με χαμηλή ζήτηση δηλαδή αν ένα θερμόμετρο στο χώρο σου δείχνει πχ 32 βαθμούς τότε βάλε το κλιματιστικό στο 29 και άστο για αρκετές ώρες εκεί να δεις τι γίνεται. Θα κατέβει η θερμοκρασία στο χώρο σου (θερμόμετρο χώρου και όχι ένδειξη στο κλιματιστικό) στους 29 ;;; Με ρύθμιση βέβαια ΨΥΞΗ και όχι AUTO και βάλε ανεμιστήρα στο αυτόματο να δεις αν μετά από λίγη ώρα θα κατεβάσει καθόλου ταχύτητα ... 2
liakjim Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, akiskar123 είπε Φιλε μου οτι μου εχει ζητηθει το έκανα. Να δειξω φωτο της εγκαταστης,το έκανα Να μετρησω τις απωλειες,το εκανα Να το λειτουργήσω με i sense,το έκανα, Να το λειτουργήσω στους 30c κ να δω πως συμπεριφέρεται το έκανα Εφερα ηλεκτρολόγο Μια μετρηση με το θερμομετρο δεν πηρα επειδη δεν εχω κ 2 3 ατομα μου λενε οτι δινω ανεπαρκη δεδομενα και οτι προσβαλω κιολας... Οταν βλεπεις οτι καις 25kwh την ημερα μονο για το κλιματιστικο κ λες οτι θα κανω την δεη πλουσια ετσι κ πεταγεται ενας απο το πουθενα κ σε ειρωνευεται πως να αντιδρασεις. Ετυχε να μην εχω θερμομετρο και ο αλλος μου λεει δεν ξερω τι μου γινεται,δλδ επρεπε να ειχα και watt μετρο πριζας και πινακα;ενα μεσο σπιτι τα εχει αυτα δλδ;νταξει για το θερμομετρο αλλα για τα υπολοιπα τι να πω... Πες μας τι θα γίνει όταν με το καλό βάλεις μετρητή πρίζας tapo (κάνει και ωραία διαγράμματα) και όταν θα είσαι έτοιμος, βάλτο non stop στους 27 για 48 ώρες χωρίς να πειράξεις τίποτα και δείξε μας τι έγινε. Ξέρεις κάτι; Στον φυσικό κόσμο υπάρχει κάτι που λέγεται ενέργεια. Δεν γίνεται να μας λες ότι σε μια ώρα το κλιματιστικό σου έφερε τον χώρο από τους 33 στους 27 και ταυτόχρονα να καίει και άλλο. Γιατί αν καίει, θα πρέπει να γίνεται ένα μόνο πράγμα. Να κρυώνει και άλλο ο χώρος. Αν ο χώρος τελικά δεν κρυώνει ( αν είχες θερμόμετρο θα το έβλεπες), σημαίνει 2 πράγματα . Ότι πλέον το κλιματιστικό δεν καίει τόσο ή αν τελικά καίει, δεν έχει ακόμη ισορροπήσει τον χώρο γιατί ο χώρος σου ζητάει ενέργεια. Ως τότε, υπομονή και αν αλλάξει κάτι (τεχνικός κτλ ), πες μας. 2 λεπτά πριν, alexdeskas είπε Επειδή έτσι η συζήτηση γυρίζει γύρω γύρω και πάλι στα ίδια, μη μου πεις πως δεν έχεις στο σπίτι ένα απλό θερμόμετρο... Το τι δείχνει ο θερμοστάτης του κλιματιστικού εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει γιατί μπορεί να έχει και πρόβλημα ή μπορεί λόγω πολλών απωλειών εκεί ψηλά που είναι στο κλιματιστικό να δείχνει λάθος ενδείξεις. Με ενδιαφέρει τι δείχνει ένα θερμόμετρο στο χώρο... Προσπαθούμε όλοι να βοηθήσουμε λέγοντας ο καθένας από τις εμπειρίες του τι μπορεί να συμβαίνει. Χωρίς νούμερα όμως τζάμπα υποθέσεις κάνουμε. Γι αυτό και σου λέμε ότι χρειάζεσαι ένα θερμόμετρο χώρου και αφού λες κι όλας ότι έχεις παραγγείλει και μετρητή κατανάλωσης τότε κάνε λίγο υπομονή μέχρι να μπορείς να βλέπεις μετρήσεις οπότε και να ξέρεις τι σου γίνεται. Μέχρι τότε στη θέση σου θα δούλευα συνεχόμενα το κλιματιστικό αλλά με χαμηλή ζήτηση δηλαδή αν ένα θερμόμετρο στο χώρο σου δείχνει πχ 32 βαθμούς τότε βάλε το κλιματιστικό στο 29 και άστο για αρκετές ώρες εκεί να δεις τι γίνεται. Θα κατέβει η θερμοκρασία στο χώρο σου (θερμόμετρο χώρου και όχι ένδειξη στο κλιματιστικό) στους 29 ;;; Με ρύθμιση βέβαια ΨΥΞΗ και όχι AUTO και βάλε ανεμιστήρα στο αυτόματο να δεις αν μετά από λίγη ώρα θα κατεβάσει καθόλου ταχύτητα ... Πιάσε κόκκινο που λένε. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2024 από liakjim 5
alexdeskas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Και για να αλλάξουμε και λίγο θέμα συζήτησης ... Τελικά το Daikin atxc25c που έχω στην κρεβατοκάμαρα κανόνισα να το δώσω σε μια φίλη. Στη θεση του παρήγγειλα το Midea Gaia 9αρι. Θα το παραλάβω προς το τέλος της βδομάδας και τοποθέτηση 3 βδομάδες μετά ... Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2024 από alexdeskas 2
Kountouris Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Φοβερέ και μετριόφρονα liakjim και κάποιοι άλλοι εδώ, που είστε αστέρια, που δεν θέλω να ονοματίσω, για να μην ξεχωρίσω και ξεχάσω άλλους, μπορείτε να δώσετε μια απάντηση; Καμιά φορά κολλάει το μυαλό μας στα απλά. Δύο εξωτερικές μονάδες split κλιματιστικών στερεωμένες επί εξωτερικού τοίχου σε μεγάλη αυλή. Το δάπεδο δεν θέλουμε να βρέχεται. Τα σωληνάκια αποχέτευσης (κρύου και ζεστού) είναι στερεωμένα/καρφωμένα εξωτερικά, επί του εξωτερικού αυτού τοίχου, οριζόντια, με σωστή κλίση, διανύουν οριζόντια διαδρομή έξι μέτρων (πάντα με κλίση) επί του εξωτερικού αυτού τοίχου, που είναι η συντομότερη διέξοδος, ώσπου να καταλήξουν στο έδαφος, σε σημείο όπου είναι επιτρεπτό να αδειάσουν. Τα σωληνάκια έχουν βουλώσει κάποιες φορές και το νερό τρέχει μέσα το σπίτι από την εσωτερική μονάδα. Βέβαια η ηλικιωμένη θεία δεν κάνει συχνά συντηρήσεις των μονάδων (και δεν μπορώ να της το επιβάλλω). Κάνει κάθε 2 χρόνια την απλή (όχι ελεφαντάκι) και το νερό (συμπυκνώματα) δεν βγαίνει πάντα απόλυτα καθαρό. Ο ψυκτικός της είπε να τα ξεκαρφώσει από τον τοίχο και α.) να τα αφήσει στο δάπεδο, γιατί έτσι το νερό θα κινείται πιο ελεύθερα στη διαδρομή αυτή των 6 μέτρων ή αλλιώς β.) να τα κάνει χωνευτά σκάβοντας μέσα στον τοίχο με κλίση. Είναι σωστές οι συμβουλές αυτές; Ποια θα είναι η διαφορά από το να είναι στερεωμένα εξωτερικά στον τοίχο; Επίσης πρότεινε στο τρίτο κλιματιστικό που θα τοποθετηθεί αναγκαστικά στον ίδιο τοίχο και δεν έχει εγκατασταθεί ακόμα, να μπουν σωληνάκια υδραυλικού μεγάλα, διαμέτρου 3cm, μεγαλύτερα από τα σωληνάκια αποχέτευσης που δέχεται το κλιματιστικό, για να μην φράζουν. Είναι Σωστό;
nicostratos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα θα ήθελα προτάσεις ή ακόμα καλυτέρα εμπειρίες για κλιματιστικο για σχετικά μεγάλο χώρο (50-60μ σαλοκουζινα). Σας ευχαριστώ. ps ισχυει όντως mitsubishi η πιο αξιοπιστη?
kotsonatos04 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Σε χώρο περίπου 30 τετραγωνικών, πάνω έχω ταράτσα με θερμομόνωση/υγρομόνωση και αλουμίνια με διπλότζάμι, έχω ένα sendo cronus ΙΙΙ 12 btu. Πολλές φορές μέσα στην μέρα κάνει ένα περίεργο βουητό η εξωτερική μονάδα, που με κλειστή την τηλεόραση περνάει και μέσα στο σπίτι. Ζητάω 28 βαθμούς κελσίου με τον ανεμιστήρα στο auto και τώρα δεν ξέρω αν ζορίζεται ή αν κάτι δε λειτουργεί σωστά. Τράβηξα και ένα βιντεο που λόγω χωρητικότητας απλά βάζω το link, για να το δείτε. https://disk.yandex.com/i/S9FUyIhItrQIrQ Κάθε γνώμη δεκτή κι ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2024 από kotsonatos04
turbat0s Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 2 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε Πολλές φορές μέσα στην μέρα κάνει ένα περίεργο βουητό η εξωτερική μονάδα, Δεν το έκανε παλαιότερα? Μήπως είναι συντονισμός από χαλαρωμένες βίδες στις λαμαρίνες?
kotsonatos04 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, turbat0s είπε Δεν το έκανε παλαιότερα? Μήπως είναι συντονισμός από χαλαρωμένες βίδες στις λαμαρίνες? Μπορεί να το έκανε από την αρχή και να μην έδωσα σημασία. Το κλιματιστικό μπήκε τον Μάιο, είναι το 1ο καλοκαίρι που δουλεύει. Η φτερωτή ακούγεται σίγουρα, αλλά όχι κάπου να κοπανάει.
Klausx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 5 ώρες πριν, akiskar123 είπε οχι δεν το ειχα δει δυστυχως δεν ειχα ιδεα για το πως θα εξελιχθει ωστε να κοιταξω,ηλπιζα φτανει στους 27 ριχνει στροφες κ το συντηρει. Ναι για να δω κ να καταλαβω εαν εχει θεμα ο θερμοστατης του. Χθες που το ανοιξα για μια ωρα κ κατι συνολικα το σπιτι μαζι με το a/c εκαψε 12kwh,χθες το ρολοι της ΔΕΗ στις 14:41 εδειχνε 18640 και τωρα στις 14:19 κατεβηκα να πεταξω τα σκουπιδια εδειχνε 18652. Με το που ανεβηκα ανοιξα το κλιματιστικο να δω πχ ποσο θα καψει σε 5 ωρες Οσο για την μονωση,φαντασου ειμαι ρετιρε και ειχα 34 βαθμους με ολες τις πορτες ανοιχτες,τωρα πχ που ανοιξα το a/c ο θερμοστατης του εδειχνε 34 βαθμους κ σε 20 λεπτα που το εχω ανοιχτο τωρα δειχνει 30c Θα περιμενω να δω πως θα αντιδρασει οταν φτασει στους 27 κ το ποσο θα καψει στο 5ωρο,να δω κιολας εαν θα πεσει κ κατω απο τους 27 αφου δουλευει συνεχεια στο full. Αν στο carrier έκανες χρήση 3-4 ώρες την ημέρα είναι λογικό να έκαιγε λιγότερο, αυτό που έβαλες τώρα στην αρχή μπορεί να δώσει παραπάνω από 18,000 btu Το κλιματιστικό είναι οκ, απλά δεν αντέχει η τσέπη (λογικό έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα) βάλε 12αρι να κάνεις την δουλειά σου, εξάλλου για λίγες ώρες το βάζεις και όχι θέρμανση. 28 λεπτά πριν, Kountouris είπε Φοβερέ και μετριόφρονα liakjim και κάποιοι άλλοι εδώ, που είστε αστέρια, που δεν θέλω να ονοματίσω, για να μην ξεχωρίσω και ξεχάσω άλλους, μπορείτε να δώσετε μια απάντηση; Καμιά φορά κολλάει το μυαλό μας στα απλά. Δύο εξωτερικές μονάδες split κλιματιστικών στερεωμένες επί εξωτερικού τοίχου σε μεγάλη αυλή. Το δάπεδο δεν θέλουμε να βρέχεται. Τα σωληνάκια αποχέτευσης (κρύου και ζεστού) είναι στερεωμένα/καρφωμένα εξωτερικά, επί του εξωτερικού αυτού τοίχου, οριζόντια, με σωστή κλίση, διανύουν οριζόντια διαδρομή έξι μέτρων (πάντα με κλίση) επί του εξωτερικού αυτού τοίχου, που είναι η συντομότερη διέξοδος, ώσπου να καταλήξουν στο έδαφος, σε σημείο όπου είναι επιτρεπτό να αδειάσουν. Τα σωληνάκια έχουν βουλώσει κάποιες φορές και το νερό τρέχει μέσα το σπίτι από την εσωτερική μονάδα. Βέβαια η ηλικιωμένη θεία δεν κάνει συχνά συντηρήσεις των μονάδων (και δεν μπορώ να της το επιβάλλω). Κάνει κάθε 2 χρόνια την απλή (όχι ελεφαντάκι) και το νερό (συμπυκνώματα) δεν βγαίνει πάντα απόλυτα καθαρό. Ο ψυκτικός της είπε να τα ξεκαρφώσει από τον τοίχο και α.) να τα αφήσει στο δάπεδο, γιατί έτσι το νερό θα κινείται πιο ελεύθερα στη διαδρομή αυτή των 6 μέτρων ή αλλιώς β.) να τα κάνει χωνευτά σκάβοντας μέσα στον τοίχο με κλίση. Είναι σωστές οι συμβουλές αυτές; Ποια θα είναι η διαφορά από το να είναι στερεωμένα εξωτερικά στον τοίχο; Επίσης πρότεινε στο τρίτο κλιματιστικό που θα τοποθετηθεί αναγκαστικά στον ίδιο τοίχο και δεν έχει εγκατασταθεί ακόμα, να μπουν σωληνάκια υδραυλικού μεγάλα, διαμέτρου 3cm, μεγαλύτερα από τα σωληνάκια αποχέτευσης που δέχεται το κλιματιστικό, για να μην φράζουν. Είναι Σωστό; Αν γινόταν σωστή συντήρηση έστω και στα δύο χρόνια δεν θα είχε θέμα. Χωρίς να πλυθεί ο ανεμιστήρας δεν είναι συντήρηση αλλά ξεμάτιασμα. Το τελευταίο που πρότεινε είναι το πιο σωστό, ένας σωλήνας pvc που θα καταλήγουν όλες οι αποχετεύσεις. 1 1
stelios_2809 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Πέρυσι έβαλα toyotomi , στην σαλονο-κουζίνα παρομοιων 60-70 τμ. Izuru II το σημείο το βλέπει ο ήλιος αρκετές ώρες , χωρίς τέντες και η μονάδα είναι στο πάτωμα στο μπαλκόνι. τα κουφώματα είναι εικοσαετίας , γενικά ο χώρος αρκετά ζεστός. Πηρα το 18 αρι , κάνει δουλειά και συγκεκριμένα σχετικά εύκολα κατεβάζει το θερμόμετρο από τους 31-32 στους 25-26. Τη συγκεκριμένη διαφορά την εχω επιβεβαιώσει και με αλλά θερμόμετρα χώρου. η εξωτερική μοναδα δεν ακούγεται , η εσωτερική συνήθως κάνει ένα υποφερτό ήχο , μόνο στη χαμηλή ένταση το λες αθόρυβο , αλλά εδώ καθυστερεί αρκετά να πέσει η θερμοκρασία. Βολική η εφαρμογή. καταναλωση χωρίς ιδιαίτερο περιορισμό , στους λογαριασμούς δεν είχαμε κάτι τραγικό (120 τμ , 2 άτομα) Ζητήσαμε ενισχυμένη γραμμή ρεύματος. Πιθανότατα να πήγαινα στο 24αρι αν έκανα την αγορά σημεαρα. 1
Waterlo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε υπόψιν πού θα μπορούσα να βρω ανταλλακτικές πλακέτες (αν υπάρχουν, και για την εσωτερική και για την εξωτερική μονάδα) για κλιματιστικό Toyotomi 24v3. Το μηχάνημα εδώ και καιρό δε λειτουργούσε όταν ήταν επιλεγμένη η λειτουργία ψυχρού αέρα. Πιο συγκεκριμένα δούλευε ο ανεμιστήρας αλλά δεν έπαιρνε ποτέ μπροστά ο συμπιεστής για να βγάλει κρύο αέρα. Στο ζεστό για το χειμώνα δούλευε κανονικά. Ο μάστορας που το είδε κατέληξε ότι είναι πλακέτα, οπότε ξήλωσε και τις δύο και τις πήρε για έλεγχο μαζί με το τηλεκοντρόλ για να δει εάν επισκευάζετε ή θέλει αντικατάσταση. Τελικά μας ενημέρωσε ψευδώς (αφού μέχρι μία μέρα πριν έρθει άνοιγε κανονικά και δεχόταν εντολές από το τηλεκοντρόλ, και δούλευε στο ζεστό αλλά όχι στο κρύο όπως έγραψα παραπάνω) ότι έχει καεί τελείως η πλακέτα και δεν φτιάχνει ούτε υπάρχουν ανταλλακτικά (ενώ κράτησε τα ανταλλακτικά που πήρε μαζί με το τηλεκοντρόλ). Μας πρότεινε την αγορά καινούργιου με κόστος ~€1600. Οπότε τώρα έχουμε μείνει με ένα άχρηστο κουφάρι και είμαστε σε αναζήτηση είτε ανταλλακτικών για να το φτιάξουμε είτε καινούργιου κλιματιστικού. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2024 από Waterlo
chemkyr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 1 hour ago, alexdeskas said: Και για να αλλάξουμε και λίγο θέμα συζήτησης ... Τελικά το Daikin atxc25c που έχω στην κρεβατοκάμαρα κανόνισα να το δώσω σε μια φίλη. Στη θεση του παρήγγειλα το Midea Gaia 9αρι. Θα το παραλάβω προς το τέλος της βδομάδας και τοποθέτηση 3 βδομάδες μετά ... απο τη μια η προσφορα του e-shop σε daikin, απο την αλλη ομως η αρνητικη σου αποψη για την συγκεκριμενη σειρα.....δυσκολευει η υποθεση της επιλογης κλιματιστικου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα