Specs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 4 hours ago, definitio said: Αν μπορούσε να απενεργοποιηθεί ο φωτισμός Nαι μπορει, ειναι ακρως παραμετροποιησιμο σε τετοια θεματα. 4 hours ago, definitio said: Το TCL Breeze, με τον εντυπωσιακό (κι ενοχλητικό για υπνοδωμάτιο) μπλε φωτισμό και εισαγωγή φρέσκου αέρα; αυτο εχω κ το λενε TCL C-Fresh 8 minutes ago, Grim Ripper said: σχεδόν κάτω ή τέρμα επάνω αυτο το σχεδον εχει τεραστια διαφορα με το πραγματικο τερμα κατω. Πχ στο Haier που εχω κ στα περισσοτερα Haier νομιζω. Το βασικο προβλημα που σου λυνει ειναι οταν τοποθετηθει κλιματιστικο , στο περασμα στο πλαι του κρεβατιου η στο κενο περασμα αναμεσα απο τα παδια μας στο κρεβατι και τον τοιχο. Αν πηγαινει τελειως καθετα, το γυριζεις κ απλα δεν σε χτυπαει κ ο αερας συνεχιζει κ παει κατω απο το κρεβατι. Εν τελει η δυνατοτητα να κινειται απο εντελως οριζοντια μεχρι εντελως καθετα η περσιδα το καθιστα ευελικτο για καθε περιπτωση, απο στοχευση σε καποιο σημειο , μεχρι αποφυγη του σημειου, τι καλυτερο απο αυτο??? Τα περι αισθητηρων που μπερδευονται κλπ δεν ειναι προβλημα, αλλωστε σε λιγο, οπου και να παει ο αερας θα ανεβει επανω. Ισως χρειαστει μια διαφορετικη ρυθμιση.Βασικο προβλημα ειναι οταν εχει κολλησει σχεδον στο ταβανι το κλιματιστικο. Εγω φροντιζω ουτως η αλλως να ειναι παντα πολυ χαμηλοτερα απο το ταβανι, οπου ειναι εφικτο. 2
definitio Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 32 minutes ago, GiannisSol said: H ζεστη εχοντας τη ταση να ανυψωνεται πρεπει να τη στελνεις κατω. Τη ψυξη εχοντας τη ταση να κατεβαινει πρεπει να τη στελνεις ψηλα. Ολα αυτα μεσα σε λογικα πλαισια να μη σκαει επανω σου το ρευμα αερα. Το airy γυριζει τη περσιδα καθετα στη θερμανση και στελνει τον αερα 1.5 μετρο πιο μπροστα. Δηλαδη εγω καθομαι απο κατω του και δεν εχω ρευμα ζεστου αερα επανω μου. Ειναι πολυ ωραια θεση αυτη και θερμαινει τον χωρο εξαιρετικα ομοιομορφα. Τωρα αμα θελω να κατσω στο σημειο που κτυπαει αυτη ο αερας σε αυτη τη θεση , ανεβαζεις λιγο παραπανω τη περσιδα δεν εγινε και κατι. Οπως σωστα ειπε ο φιλος πριν αν εριχνε τον αερα εντελως καθετα θα ξεγελουσε το ιδιο το θερμομετρο του κλιματιστικου καθως αυτος θερμος αερας ακριβως απο κατω του θα ανερχοταν ψηλα στο ιδιο το κλιματιστικο. Ενω τωρα εκει που το στελνει κτυπαει στο πατωμα και διαχεεται. Στη ψυξη ειναι ανουσιο να ριχνει τον αερα τοσο χαμηλα καθως δεν δροσιζει σωστα αφου ο κρυος αερας καθεται χαμηλα . Στη ψυξη εχει αλλα set potitions η περσιδα. Εχει μια θεση που μοιραζει τον αερα σε 2 σημεια οπως δειχνει το βιντεο αλλα και η τερμα ψηλα που κτυπαει το ψυχρο αερα στο ταβανι και το δροσιζει, εκει εχω ψυξη χωρις ψυχρα ρευματα, η μαλλον πολυ δυσκολα θα συναντησω ψυχρο ρευμα. Ισχύει αυτό που λέει στην ιστοσελίδα ότι δεν παράγει ρεύματα κρύου αέρα κατά τη θέρμανση;
GiannisSol Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, definitio είπε Ισχύει αυτό που λέει στην ιστοσελίδα ότι δεν παράγει ρεύματα κρύου αέρα κατά τη θέρμανση; Αυτο που λεει η διαφημιση ειναι οτι δεν ενοχλει η διαδικασια defrost που κανει σε χαμηλες θερμοκρασιες η εξωτερικη μοναδα, και συνεχιζει να θερμαινει κανονικα. H διαδικασια defrost διακοπτει τη παροχη θερμανσης , ειναι το μεγα προβλημα στα κλιματιστικα . Δεν το εχω δουλεψει ακομη σε τοσο χαμηλες θερμοκρασιες και δεν εχει κανει drefrost.
liakjim Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Αν έχεις TCL και κοιτάς την εξωτερική θερμοκρασία: ΟΧΙ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ Αν έχεις Mitsubishi και κοιτάς την εξωτερική θερμοκρασία: ΟΧΙ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΗ ΑΝΕΒΕΙΣ 😅 8
Πυρρος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 56 λεπτά πριν, liakjim είπε Αν έχεις TCL και κοιτάς την εξωτερική θερμοκρασία: ΟΧΙ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ Αν έχεις Mitsubishi και κοιτάς την εξωτερική θερμοκρασία: ΟΧΙ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΗ ΑΝΕΒΕΙΣ 😅 Αξίζουν τα tcl ; Ψάχνω , όπως είπα , κάτι φθηνό σε 9αρι για σπίτι με απώλειες
liakjim Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, GiannisSol είπε και συνεχιζει να θερμαινει κανονικα Έχουν εφεύρει το αεικίνητο εκεί στη gree; 😅 1 λεπτό πριν, Πυρρος είπε Αξίζουν τα tcl ; Ψάχνω , όπως είπα , κάτι φθηνό σε 9αρι για σπίτι με απώλειες Το συγκεκριμένο φασόν tcl ( morris winfin35150) που έχουμε στα πεθερικά, είναι πραγματικά καλό σε ψύξη ( το έχω δει και 65W ), αλλά στη θέρμανση μου φαίνεται έτσι και έτσι. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να του μετρήσω το cop γιατί κανείς δεν ξέρει πόσα κυβικά βγάζει. Πάντως προσωπικά δεν θα το πρότεινα για απαιτητική θέρμανση. Περιστασιακή οκ. Και μιλάμε για την άνω κατηγορία της tcl. Δεν ξέρω τι κάνουν τα φθηνότερα μοντέλα (δεν ξέρω και τι ψάχνεις).
Πυρρος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Διαμέρισμα του 60 , ξύλινα κουφώματα, χωρίς θέρμανση. Ψάχνοντας κάτι οικονομικό , και λίγο πριν παραγγείλω το daikin σε κωτσο, είδα ένα tcl στα 250 με Α+++ κ scop 5,1 . Επίσης , φοβάμαι τι εγκατάσταση θα κάνουν τα μαστοριά από κωτσο μιας κ δεν θα είμαι παρόν . Το κορίτσι σιγά μην ασχοληθεί. Έχω ακούσει καλά λόγια από διάφορους για tcl κ αναρωτιέμαι.... https://www.bestprice.gr/item/2155493111/tcl-elite-plus-tac-09chsaxa412-klimatistiko-inverter-9000-btu-aa-me-ionisth-kai-wi-fi.html Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από Πυρρος
Specs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Exei παρατηρησει κανεις στην Daikin εφαρμογη Onecta "ασυμφωνια" με το τηλεκοντρολ και "αρνηση" συγχρονισμου, οπως κ μη εκτελεση εντολων απο την Onecta???
Pan_K Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δεν θα αγόραζα από τα καταστήματα που το δείχνουν άμεσα διαθέσιμο και το έχουν τόσο φθηνό. Κατ' αρχήν έτσι όπως είναι στημένες οι ιστοσελίδες τους μοιάζει να είναι ο ίδιος έμπορος και κατά δεύτερον υπάρχουν πολλές αναφορές για εξαπάτηση σχετικά με την διαθεσιμότητα προϊόντων. Νομίζω ότι η TCL τα είχε και σε black list σε ότι αφορά την εγγύηση.
liakjim Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, Πυρρος είπε Διαμέρισμα του 60 , ξύλινα κουφώματα, χωρίς θέρμανση. Ψάχνοντας κάτι οικονομικό , και λίγο πριν παραγγείλω το daikin σε κωτσο, είδα ένα tcl στα 250 με Α+++ κ scop 5,1 . Επίσης , φοβάμαι τι εγκατάσταση θα κάνουν τα μαστοριά από κωτσο μιας κ δεν θα είμαι παρόν . Το κορίτσι σιγά μην ασχοληθεί. Έχω ακούσει καλά λόγια από διάφορους για tcl κ αναρωτιέμαι.... https://www.bestprice.gr/item/2155493111/tcl-elite-plus-tac-09chsaxa412-klimatistiko-inverter-9000-btu-aa-me-ionisth-kai-wi-fi.html Δεν θα πήγαινα σε κινέζικο για απαιτητική θέρμανση. Καλύτερα ένα Daikin ή ένα Toshiba. Αν το κόστος αγοράς είναι τόσο σημαντικό οκ, απλά με το κόστος του ρεύματος εκεί που είναι είναι, μη φτάσει να τα σκάτε τελικά στο ρεύμα. 19 λεπτά πριν, Πυρρος είπε Διαμέρισμα του 60 , ξύλινα κουφώματα, χωρίς θέρμανση. Ψάχνοντας κάτι οικονομικό , και λίγο πριν παραγγείλω το daikin σε κωτσο, είδα ένα tcl στα 250 με Α+++ κ scop 5,1 . Επίσης , φοβάμαι τι εγκατάσταση θα κάνουν τα μαστοριά από κωτσο μιας κ δεν θα είμαι παρόν . Το κορίτσι σιγά μην ασχοληθεί. Έχω ακούσει καλά λόγια από διάφορους για tcl κ αναρωτιέμαι.... https://www.bestprice.gr/item/2155493111/tcl-elite-plus-tac-09chsaxa412-klimatistiko-inverter-9000-btu-aa-me-ionisth-kai-wi-fi.html Α τώρα είδα τα καταστήματα. Δες αυτό που λέει και ο φίλος. Σίγουρα παραεισαγωγες.
GiannisSol Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, liakjim είπε Δεν θα πήγαινα σε κινέζικο για απαιτητική θέρμανση. Καλύτερα ένα Daikin ή ένα Toshiba. Αν το κόστος αγοράς είναι τόσο σημαντικό οκ, απλά με το κόστος του ρεύματος εκεί που είναι είναι, μη φτάσει να τα σκάτε τελικά στο ρεύμα. Ειναι για 10.τ.μ μονο, πολυ μικρο χωρο. Δεν ξερω αν εχει σημασια η επιλογη ενος πολυ καλου κλιματιστικου για να λειτουργησει στρωτα.
Πυρρος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, GiannisSol είπε Ειναι για 10.τ.μ μονο, πολυ μικρο χωρο. Δεν ξερω αν εχει σημασια η επιλογη ενος πολυ καλου κλιματιστικου για να λειτουργησει στρωτα. Έτσι ακριβώς σκέφτηκα . Στο σαλόνι έχω πάρει ένα daikin . Στο υδ που είναι μικρό υπέθεσα ότι θα πιάνει εύκολα θερμοκρασία, οπότε η διαφορά από την κατανάλωση θα είναι μικρή και δεν θα υπερκαλύψει τη διαφορά του κόστους αγοράς. Παρόλα αυτά είμαι άσχετος κ πρόθυμος να ακούσω τις συμβουλές σας . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
GiannisSol Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, Πυρρος είπε Έτσι ακριβώς σκέφτηκα . Στο σαλόνι έχω πάρει ένα daikin . Στο υδ που είναι μικρό υπέθεσα ότι θα πιάνει εύκολα θερμοκρασία, οπότε η διαφορά από την κατανάλωση θα είναι μικρή και δεν θα υπερκαλύψει τη διαφορά του κόστους αγοράς. Παρόλα αυτά είμαι άσχετος κ πρόθυμος να ακούσω τις συμβουλές σας . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Πρεπει σιγουρα να το λειτουργει με τον ανεμιστηρα στο low. To tcl που εχει και το συστημα που δεν δημιουργει ρευμα αερα (καλο για τοσο μικρο χωρο) νομιζω ειναι ιδανικη επιλογη. Απλα κοιταξε το απο σωστα καταστηματα. Εκει που το ειδες 250Ε δεν......
liakjim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 34 λεπτά πριν, Πυρρος είπε Έτσι ακριβώς σκέφτηκα . Στο σαλόνι έχω πάρει ένα daikin . Στο υδ που είναι μικρό υπέθεσα ότι θα πιάνει εύκολα θερμοκρασία, οπότε η διαφορά από την κατανάλωση θα είναι μικρή και δεν θα υπερκαλύψει τη διαφορά του κόστους αγοράς. Παρόλα αυτά είμαι άσχετος κ πρόθυμος να ακούσω τις συμβουλές σας . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Τότε ίσως κάτι με follow me. Καλή σειρά φασόν midea , με εγκατάσταση στην τιμή https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/inventor-leon-lhuvi-09wfi-lhuvo-09-klimatistiko-9-000-btu-h_4458923 Ίδια τιμή και σε public.
Specs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Exουν 'αλλεργια" τα Daikin με το "τουρμπο"...ακομη κ εκει ανεβαινουν πολυ σταδιακα για οικονομια (υποθετω) , ιδιως το Perfera, οπως το 9ρι μου , απο τα 165w σε 22 λεπτα με ομαλη καμπυλη να φτασει στα 1250w , διατηρηση επι 6 λεπτα εκει και μετα 8 λεπτα παλι ομαλα να κατεβει στα 165w. Το Sensira 12ρι, απο κλειστο στα 1200w σε 10 λεπτα με πιο αποτομη αναβαση, διατηρηση πληρους ισχυος επι 6 λεπτα κ μετα γκρεμοτσακισμα ως προς το Perfera 9, σε 2 λεπτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα