liakjim Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Πέσαμε κάτω από 1C, αλλά ακόμα τα πράγματα είναι χαλαρά για το asyg24kmta, με 400W και cop στο 5,5 και κανένα defrost. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με eurovent στους 2C γιατί αυτό είναι με 3820KW output και 4 cop δλδ υπερδιπλάσια κατανάλωση στα 950W. Θα πρέπει να κρυώσει (πολύ) το σπίτι. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από liakjim
tormentor Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Με βάση τα κάτωθι, κοιταω για 16αρι ή κατι άλλο; Ποιες είναι οι τρέχουσες προτασεις για μηχάνημα; Θερμικές Απώλειες 3483.94Watt 2996.18KCal/h 139.36Watt/m2 119.85KCal/h/m2 Υπολογισμός Θερμικών απωλειών κατοικίας για Περιοχή: Αττική - Κλιματική ζώνη Β Υψόμετρο Περιοχής: Κάτω από 500 μέτρα Επιθυμητή Θερμοκρασία: 22 ℃ Έτος Kατασκευής: 2015 Εμβαδό Κατοικίας: 25 m2 Ύψος Ορόφου: 2.8 m Θέση - Πυκνότητα Δόμησης: Σε περιοχή με αραιή δόμηση Μόνωση Τοίχων: Καλή Μόνωση Βόρεια Πλευρά σε επαφή με: Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Νότια Πλευρά σε επαφή με: Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Ανατολική Πλευρά σε επαφή με: Aέρα Δυτική Πλευρά σε επαφή με: Aέρα Δάπεδο σε επαφή με: Άλλη κατοικία Μόνωση Δαπέδου: Καμία μόνωση Οροφή σε επαφή με: Μη θερμαινόμενο χώρο Μόνωση Οροφής: Καμία μόνωση Πόρτες - Μπαλκονόπορτες: 2 Παράθυρα: 1 Τύπος Κουφωμάτων: Συνθετικά κουφώματα Τύπος Τζαμιών: Διπλά τζάμια Συντελεστής Ασφαλείας Υπολογισμών: 5%
liakjim Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 λεπτά πριν, tormentor είπε Με βάση τα κάτωθι, κοιταω για 16αρι ή κατι άλλο; Ποιες είναι οι τρέχουσες προτασεις για μηχάνημα; Θερμικές Απώλειες 3483.94Watt 2996.18KCal/h 139.36Watt/m2 119.85KCal/h/m2 Υπολογισμός Θερμικών απωλειών κατοικίας για Περιοχή: Αττική - Κλιματική ζώνη Β Υψόμετρο Περιοχής: Κάτω από 500 μέτρα Επιθυμητή Θερμοκρασία: 22 ℃ Έτος Kατασκευής: 2015 Εμβαδό Κατοικίας: 25 m2 Ύψος Ορόφου: 2.8 m Θέση - Πυκνότητα Δόμησης: Σε περιοχή με αραιή δόμηση Μόνωση Τοίχων: Καλή Μόνωση Βόρεια Πλευρά σε επαφή με: Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Νότια Πλευρά σε επαφή με: Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Ανατολική Πλευρά σε επαφή με: Aέρα Δυτική Πλευρά σε επαφή με: Aέρα Δάπεδο σε επαφή με: Άλλη κατοικία Μόνωση Δαπέδου: Καμία μόνωση Οροφή σε επαφή με: Μη θερμαινόμενο χώρο Μόνωση Οροφής: Καμία μόνωση Πόρτες - Μπαλκονόπορτες: 2 Παράθυρα: 1 Τύπος Κουφωμάτων: Συνθετικά κουφώματα Τύπος Τζαμιών: Διπλά τζάμια Συντελεστής Ασφαλείας Υπολογισμών: 5% Από πάνω σου τι έχεις; Και έχεις όντως δύο μπαλκονόπορτες στα 25τμ;
dimostr Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 37 λεπτά πριν, liakjim είπε Πέσαμε κάτω από 1C, αλλά ακόμα τα πράγματα είναι χαλαρά για το asyg24kmta, με 400W και cop στο 5,5 και κανένα defrost. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με eurovent στους 2C γιατί αυτό είναι με 3820KW output και 4 cop δλδ υπερδιπλάσια κατανάλωση στα 950W. Θα πρέπει να κρυώσει (πολύ) το σπίτι. Μια από τα ίδια με θερμοκρασία κοντά στο 0 http://users.sch.gr/stkontos/weather/index.html
BigBlack Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 9 hours ago, Swimmer21 said: Yukai είναι ίδια με τα Arata; Εγώ έχω το ras-b16ckvg-e , ξέρουμε ποιο μοντέλο είναι και τι ελάχιστη κατανάλωση έχει; Επίσης θέλω να πάρω wifi module, το παρακάτω κάνει; https://www.praktiker.gr/m/p/toshiba-smart-wi-fi-module-gia-klimatistika-daiseikai-yukai-151161?srsltid=AfmBOoq4FrgwygJCQE6B_k591VAczIfawk-Vn1Sy87rdChQhuQU6QLIQdQQ Ιδια είναι. Για ελάχιστη δεν γνωρίζω αλλά πρόκειται για arata, αρα το module που δείχνεις είναι το σωστο.
tormentor Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, liakjim είπε Από πάνω σου τι έχεις; Και έχεις όντως δύο μπαλκονόπορτες στα 25τμ; Λοιπον απο πανω ειναι άλλος οροφος αλλα οικοδομη. Έβαλα αριθμό "2" γιατι λεει "συμπεριλαμβανομενης της εξωπορτας". Άραμ ειναι σαλόνι, με 1 μπαλκονοπορτα 2,7m και 1 εξωπορτα. Thanks
liakjim Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 27 λεπτά πριν, tormentor είπε Λοιπον απο πανω ειναι άλλος οροφος αλλα οικοδομη. Έβαλα αριθμό "2" γιατι λεει "συμπεριλαμβανομενης της εξωπορτας". Άραμ ειναι σαλόνι, με 1 μπαλκονοπορτα 2,7m και 1 εξωπορτα. Thanks Με ένα 13άρι toshiba edge white λοιπόν θα είσαι κομπλέ.
ktikti Δημοσ. πριν από 43 λεπτά Δημοσ. πριν από 43 λεπτά καλημερα! εχω τοποθετησει τα κλιματιστικα και τα εχω δουλεψει..και πρωτη φορα χρηση με κλιματισμο στο σπιτι εχω μπερφευτει με τις τοσες πολλες λειτουργιες.και αυτο το μενου της toshiba ειναι δυσκολο.στο θεμα μας τωρα εχω μια ερωτηση.εχω βαλει τα 2 κλιματιστικα πανω απο τις μπαλκονοπορτες.αναγκαστικα εχω βγαλει τις κουρτινες..εχει αφησει χωρο κατω απο την μοναδα γυρω στους 10 ποντους..μποω να βαλω ενα κουρτινοξυλο καινουργιο η θα υπαρχει προβλημα?? η κουρτινα θα ειναι πισω απο την περσιδα του κλιματιστικου απλα θα ειναι αναγκαστικα απο κατω.
tormentor Δημοσ. πριν από 43 λεπτά Δημοσ. πριν από 43 λεπτά 19 λεπτά πριν, liakjim είπε Με ένα 13άρι toshiba edge white λοιπόν θα είσαι κομπλέ. Λογω μικρης διαφορας τιμής, αν πηγαινα στο 16αρι, θα ηταν καλυτερη επιλογη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα