Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

@dimostr τα πιάσατε το κρύα σας ε; Εδώ δεν έπεσε κάτω από 6C, οπότε το σπίτι αρκείται με 2KW εισερχόμενη ισχύ, σε συνδυασμό με την 24/7 λειτουργία, με μέση κατανάλωση μόλις 250W για τα 60τμ και 22C ζήτηση και με μέσο cop λίγο πάνω από 7:

https://snapshots.raintank.io/dashboard/snapshot/LkveBQ0zGmsgFjy9zBJtwKKHFxdR6M07

image.png.a4cc94526007663485977b1ffe8b669e.png

Εμένα το gree τι και αν έπεσε 9 βαθμούς έξω δεν μπορώ να πιάσω τα ελάχιστα 250 watt flat. Και με sleep mode και χωρίς το πάει on-off από τα 600 watt. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνθήκες θέλει και ισσοροπει μερικές φορές εκεί χαμηλά. 

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Specs είπε

TCL C-Fresh 9ρι εχω βαλει, η κριτικη μου αυτη με τις φωτο (https://www.skroutz.gr/s/37161433/TCL-C-Fresh-09CHSD-FAI-Klimatistiko-Inverter-9000-BTU-A-A-me-WiFi.html#reviews )του οποιου φασον (κλωνος) απο οτι βλεπω ειναι το Tesla.Το τελευταιο που θα σε απασχολησει ειναι πως καθεται ο σωληνας απο εξω που θα φερνει φρεσκο μεσα. Αλλα πες μας πρωτα το κυριωτερο :ποια η αναγκη να βαλεις κατι τετοιο? και θα μπει σε υπνοδωματιο η οχι?

καλησπερα. specs!  ερωτηση απο θερμανση το TCL C-Fresh  πως παει ?  τι βλεπεις απο τις μετρησεις ?  ευχαριστω !

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GiannisSol είπε

Εμένα το gree τι και αν έπεσε 9 βαθμούς έξω δεν μπορώ να πιάσω τα ελάχιστα 250 watt flat. Και με sleep mode και χωρίς το πάει on-off από τα 600 watt. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνθήκες θέλει και ισσοροπει μερικές φορές εκεί χαμηλά. 

Θα έλεγα βάλε το set point πιο ψηλά. Λογικά δεν προλαβαίνει να ισορροπήσει τις απώλειες.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GiannisSol είπε

Γιατί δεν κάνεις τη χακεριά με τα p-modes;

Δημοσ.
2 hours ago, liakjim said:

με μέση κατανάλωση μόλις 250W

κανει τετοια ανεβοκατεβασματα συνεχως η δεν ειναι η γραμμη στο Pin Last ? και αν κανει, γιατι?

Δημοσ.

Να γιατί δεν θα έβαζα tcl για θέρμανση .

Αύξηση των ελάχιστων watts στους 10C από τα ~200W στα ~340W και περαιτέρω αύξηση στους 4C στα πάνω από 500W.

image.png.73a000fee033be061c69aa7ed3bba3d5.png

6 λεπτά πριν, Specs είπε

κανει τετοια ανεβοκατεβασματα συνεχως η δεν ειναι η γραμμη στο Pin Last ? και αν κανει, γιατι?

Ναι κάνει μικροδιορθώσεις.

image.png.13acf1154f999bb6268dc6b825c8d004.png

• Like 1
Δημοσ.
59 minutes ago, george0310 said:

απο θερμανση το TCL C-Fresh  πως παει ?

καμμια σχεση με την ψυξη...δεν μπορεσα να το φερω σε στρωτη λειτουργια κ ετσι μιας κ ειναι υπνοδωματιο, εγκατελειψα τις δοκιμες (μιας κ δεν θελει κανεις σχεδον θερμασνη στον υπνο, εκτος απο την μικρη μου κορη οταν ερχεται, που καλομαθε στην Φινλανδια στην "τζαμπα" 24/7 θερμανση)κ εχουμε μονιμα ανοιχτη πορτα κ εχει 19 περιπου  βαθμους στο υψος κομοδινου, αν κ ειναι το πιο απομακρυσμενο δωματιο απο το καθιστικο που λειτουργουν 24/7 τα κλιματιστικα με 22,00 ΣΤΑΘΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕΣΑ Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ .

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, liakjim είπε

Να γιατί δεν θα έβαζα tcl για θέρμανση .

Αύξηση των ελάχιστων watts στους 10C από τα ~200W στα ~340W και περαιτέρω αύξηση στους 4C στα πάνω από 500W.

image.png.73a000fee033be061c69aa7ed3bba3d5.png

image.png.13acf1154f999bb6268dc6b825c8d004.png

Και το δικό μου, κάτω από τους 4. 20rps θα βγει περίπου 240W.

image.png.d882ae1041bdc9b0880f73ecfc9ac08d.png

Δημοσ.
5 minutes ago, liakjim said:

Εντυπωσιακο! υποθετω ειναι φυσικολογικο και ισως σε αυτες τις ασταματητες διακυμανσεις οφειλεται η υπερηψηλη αποδοση του COP.

Ανεβοκατεβαζει στροφες κ ο ανεμιστηρας ο εξω, η μονο το κομπρεσερ?   γιατι βλεπω ο μεσα ειναι σταθερος

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Specs είπε

Εντυπωσιακο! υποθετω ειναι φυσικολογικο και ισως σε αυτες τις ασταματητες διακυμανσεις οφειλεται η υπερηψηλη αποδοση του COP.

Ανεβοκατεβαζει στροφες κ ο ανεμιστηρας ο εξω, η μονο το κομπρεσερ?   γιατι βλεπω ο μεσα ειναι σταθερος

Μόνο ο συμπιεστής. Δεν ξέρω γιατί το κάνει. Και το asyg24klca είχε παρόμοια συμπεριφορά, αλλά αυτό το κάνει πιο έντονα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GiannisSol είπε

1 ώρα πριν, cmaniac είπε

Θα έλεγα βάλε το set point πιο ψηλά. Λογικά δεν προλαβαίνει να ισορροπήσει τις απώλειες.

Ένα παράδειγμα σε αυτό που έλεγα πριν. Μισός βαθμός πάνω το ισορρόπησε.

image.png.badf69a3f2399d4b7aad14053b5b4941.png

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, cmaniac είπε

Και το δικό μου, κάτω από τους 4. 20rps θα βγει περίπου 240W.

image.png.d882ae1041bdc9b0880f73ecfc9ac08d.png

Το 80άρι του Αποστόλη στην Πεντέλη είναι στο στοιχείο του πάντως

image.png.e90fe7964670d15b6c36c38449fcf6a6.png

Δημοσ.

Yukai είναι ίδια με τα Arata;

Εγώ έχω το ras-b16ckvg-e , ξέρουμε ποιο μοντέλο είναι και τι ελάχιστη κατανάλωση έχει;

Επίσης θέλω να πάρω wifi module, το παρακάτω κάνει;

https://www.praktiker.gr/m/p/toshiba-smart-wi-fi-module-gia-klimatistika-daiseikai-yukai-151161?srsltid=AfmBOoq4FrgwygJCQE6B_k591VAczIfawk-Vn1Sy87rdChQhuQU6QLIQdQQ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakjim είπε

Γιατί δεν κάνεις τη χακεριά με τα p-modes;

Πριν κανω οτιδηποτε θα προσπαθησω να καταλαβω πως λειτουργει . Δεν βρισκω τη διαδικασια με τη χακερια να την δω μια.

Δημοσ.
9 hours ago, giannis887 said:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι πρόκειται για υπνοδωμάτιο παιδιού και για αυτό θα ήθελα με τον φρέσκο αέρα, πραγματικά δεν ξέρω αν προσφέρει και πολλά...

Σου είναι εύκολο να τραβήξεις μια φωτογραφία την εισαγωγή του φρέσκου αέρα καθώς και τον ψυκτικό μας που ρώτησα δεν ξέρει πως μπαίνουν αυτού του τύπου τα κλιματιστικά. Τα διαγράμματα που έχεις φτιάξει με την κατανάλωση είναι από την εφαρμογή του κλιματιστικού?

Σε ξεχασα. Αυριο φωτο. Τα υπολοιπα τα εχω γραψει πιο πριν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...