Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Οκ, τότε θα πρότεινα το edge white. Είναι σε πολύ καλή τιμή. Αν θα πας στο arata θα θέλεις έξτρα το wifi module. Και είναι υποδεέστερο στα χαρακτηριστικά του.

Για μικρά, θα έβαζα arata .

Ίσως να τα ψώνιζες σήμερα γιατί εξαφανίζονται.

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. 

Αναφορικά με το edge, είδα την κατανάλωση σε kwh που ξερω δεν πρέπει να την κοιτάμε αλλά με τρόμαξε λιγάκι συγκριτικά με τα άλλα. Τι δεν καταλαβαίνω σωστά, αν μπορείς να μου εξηγήσεις;

Για τα μικρά, το arata είναι καλύτερο συγκριτικά με αυτά που έβαλα πιο πάνω; Συγνώμη απλά προσπαθώ να καταλάβω :) 

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Antiprem είπε

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. 

Αναφορικά με το edge, είδα την κατανάλωση σε kwh που ξερω δεν πρέπει να την κοιτάμε αλλά με τρόμαξε λιγάκι συγκριτικά με τα άλλα. Τι δεν καταλαβαίνω σωστά, αν μπορείς να μου εξηγήσεις;

Για τα μικρά, το arata είναι καλύτερο συγκριτικά με αυτά που έβαλα πιο πάνω; Συγνώμη απλά προσπαθώ να καταλάβω :) 

Μη σε απασχολούν οι ετήσιες κιλοβατώρες, βγαίνουν με τύπο βάσει προτύπου σε εργαστηριακές συνθήκες.

Στα μικρά, τα daikin έχουν μικρή εγγύηση (αν και με 99€ τα πας στα 10χρόνια). Τα ASEH09KNCA είναι entry level, καλύτερα όχι. Τα ASEH09KMCG θα είναι όντως ανώτερα σε ψύξη από τα arata, έχουν και το wifi, έχουν και εγγύηση. Δεν ξέρω πως θα παίξουν σε ένα δωμάτιο σε σχέση με τα arata που έχουμε άπειρο feedback και ξέρουμε ότι είναι τάφος με αρκετά καλή απόδοση, ούτε αν πιάνουν εύκολα πάγο (αν και έχεις πετρέλαιο). Δες και το feedback από τον @Klausx πιο πίσω. Έχει το KGTG που είναι ανώτερη σειρά, αλλά θα πρέπει να είναι σχετικά κοντά σε συμπεριφορά. Είναι όντως σε καλή τιμή. 

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μη σε απασχολούν οι ετήσιες κιλοβατώρες, βγαίνουν με τύπο βάσει προτύπου σε εργαστηριακές συνθήκες.

Στα μικρά, τα daikin έχουν μικρή εγγύηση (αν και με 99€ τα πας στα 10χρόνια). Τα ASEH09KNCA είναι entry level, καλύτερα όχι. Τα ASEH09KMCG θα είναι όντως ανώτερα σε ψύξη από τα arata, έχουν και το wifi, έχουν και εγγύηση. Δεν ξέρω πως θα παίξουν σε ένα δωμάτιο σε σχέση με τα arata που έχουμε άπειρο feedback και ξέρουμε ότι είναι τάφος με αρκετά καλή απόδοση, ούτε αν πιάνουν εύκολα πάγο (αν και έχεις πετρέλαιο). Δες και το feedback από τον @Klausx πιο πίσω. Έχει το KGTG που είναι ανώτερη σειρά, αλλά θα πρέπει να είναι σχετικά κοντά σε συμπεριφορά. Είναι όντως σε καλή τιμή. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ, για το μεγάλο έκλεισε το edge τώρα είμαι ανάμεσα στο arata/ASEH09KMCG γιατι το 2ο μου φαίνεται λίγο καλύτερο στα σπεκς και η διαφορά χρηματικά είναι ελάχιστη. Όπως και να έχει ναι σήμερα θα γίνει η αγορά, δεν έχει νόημα πιστεύεις να περιμένουμε εκπτώσεις Ιανουαρίου μήπως δούμε καλύτερες τιμές ε; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Specs είπε

TCL C-Fresh 9ρι εχω βαλει, η κριτικη μου αυτη με τις φωτο (https://www.skroutz.gr/s/37161433/TCL-C-Fresh-09CHSD-FAI-Klimatistiko-Inverter-9000-BTU-A-A-me-WiFi.html#reviews )του οποιου φασον (κλωνος) απο οτι βλεπω ειναι το Tesla.Το τελευταιο που θα σε απασχολησει ειναι πως καθεται ο σωληνας απο εξω που θα φερνει φρεσκο μεσα. Αλλα πες μας πρωτα το κυριωτερο :ποια η αναγκη να βαλεις κατι τετοιο? και θα μπει σε υπνοδωματιο η οχι?

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι πρόκειται για υπνοδωμάτιο παιδιού και για αυτό θα ήθελα με τον φρέσκο αέρα, πραγματικά δεν ξέρω αν προσφέρει και πολλά...

Σου είναι εύκολο να τραβήξεις μια φωτογραφία την εισαγωγή του φρέσκου αέρα καθώς και τον ψυκτικό μας που ρώτησα δεν ξέρει πως μπαίνουν αυτού του τύπου τα κλιματιστικά. Τα διαγράμματα που έχεις φτιάξει με την κατανάλωση είναι από την εφαρμογή του κλιματιστικού?

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως, το 16αρι Edge σε θέρμανση πέφτει τελικά και στα 160 watts (εξωτερική 11, ζητούμενη 23 με ECO mode).

Επι τη ευκαιρία, ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι όλους όσους βοήθησαν εδω μέσα για την επιλογή των σωστών μηχανημάτων. Το κλίμα μέσα στο σπίτι είναι αδιανόητα εξαιρετικό, όπως και οι καταναλώσεις. Χωρίς καμία υπερβολή, δεν νιώθεις πως λειτουργεί κάποιο μέσο θέρμανσης. Υπάρχει απλά, η σωστή θερμοκρασία.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Antiprem είπε

δεν έχει νόημα πιστεύεις να περιμένουμε εκπτώσεις Ιανουαρίου μήπως δούμε καλύτερες τιμές ε; 

Έριξα ταρώ αλλά δεν βγήκε ξεκάθαρη απάντηση 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...