sap00 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 8 ώρες πριν, _^ThEo^_ είπε Το στενό κομμάτι 2.5x3.5 έχει 2.6μ ύψος ενώ το μεγάλο κομμάτι έχει ύψος απο 3.5μ μέχρι 4.3μ. Το στενό κομμάτι έχει οριζόντια πλάκα? άρα μπροστά από αυτό και προς το σαλόνι, ψηλά πάνω από το 2,60 έχεις ένα τριγωνικό κομμάτι τοίχου που βλέπει σαλόνι?
ozer Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Καλησπέρα παιδιά! Είμαι στην αγορά για κλιματιστικό 24.000. Μόνο για φέτος το χειμώνα θα το χρειαστώ και για θέρμανση, και μετά από αυτό θα είναι μόνο για ψύξη τα καλοκαίρια. Περιοχή Αθήνα κεντρικά. Έχω δει αυτό: Fujitsu KM Series ASEG24KMTE Κλιματιστικό Inverter | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr (Δυστυχώς δεν πρόλαβα την προσφορά του στο πλαίσιο) Έχετε μήπως κάποια άλλη πρόταση (π.χ. Daikin); Ευχαριστώ πολύ!
liakjim Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 44 λεπτά πριν, ozer είπε Καλησπέρα παιδιά! Είμαι στην αγορά για κλιματιστικό 24.000. Μόνο για φέτος το χειμώνα θα το χρειαστώ και για θέρμανση, και μετά από αυτό θα είναι μόνο για ψύξη τα καλοκαίρια. Περιοχή Αθήνα κεντρικά. Έχω δει αυτό: Fujitsu KM Series ASEG24KMTE Κλιματιστικό Inverter | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr (Δυστυχώς δεν πρόλαβα την προσφορά του στο πλαίσιο) Έχετε μήπως κάποια άλλη πρόταση (π.χ. Daikin); Ευχαριστώ πολύ! Χτύπα.
Uberalles_gr Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Καλημέρα σε όλους, όταν ανάβω το κλιματιστικό είτε στην ψύξη είτε στην θέρμανση, μυρίζει κάπως άσχημα ο χώρος από τον αέρα που βγάζει το κλιματιστικό. Όταν θα ζεστάνει ή θα δροσίσει ο χώρος (σχεδόν) χάνεται αυτή η μυρωδιά αλλά μέχρι να γίνει αυτό είναι άσχημη η ατμόσφαιρα, δηλαδή το ανάβω και φεύγω από τον χώρο μέχρι να δουλέψει για κάποια ώρα το κλιματιστικό. Έχω κάνει service και με βιολογικό καθαρισμό (αν το λέω σωστά) αλλά παρόλα αυτά δεν έχει αλλάξει κάτι. Μπορώ να κάνω κάτι προσωπικά; Η απόδοση του κλιματιστικού είναι άψογη. Ευχαριστώ, Βασίλης.
liakjim Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 25 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε Καλημέρα σε όλους, όταν ανάβω το κλιματιστικό είτε στην ψύξη είτε στην θέρμανση, μυρίζει κάπως άσχημα ο χώρος από τον αέρα που βγάζει το κλιματιστικό. Όταν θα ζεστάνει ή θα δροσίσει ο χώρος (σχεδόν) χάνεται αυτή η μυρωδιά αλλά μέχρι να γίνει αυτό είναι άσχημη η ατμόσφαιρα, δηλαδή το ανάβω και φεύγω από τον χώρο μέχρι να δουλέψει για κάποια ώρα το κλιματιστικό. Έχω κάνει service και με βιολογικό καθαρισμό (αν το λέω σωστά) αλλά παρόλα αυτά δεν έχει αλλάξει κάτι. Μπορώ να κάνω κάτι προσωπικά; Η απόδοση του κλιματιστικού είναι άψογη. Ευχαριστώ, Βασίλης. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μάλλον θέλει καλύτερο καθαρισμό. Για ποιο μοντέλο μιλάμε;
ozer Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 8 ώρες πριν, liakjim είπε Χτύπα. 9 ώρες πριν, ozer είπε Μόνο για φέτος το χειμώνα θα το χρειαστώ και για θέρμανση, και μετά από αυτό θα είναι μόνο για ψύξη τα καλοκαίρια. Περιοχή Αθήνα κεντρικά. Έχω δει αυτό: Fujitsu KM Series ASEG24KMTE Κλιματιστικό Inverter | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr Ευχαριστώ για την απάντηση! Δυστυχώς δεν το πρόλαβα.. Έχετε μήπως κάποια άλλη πρόταση;
Psyber Δημοσ. πριν από 7 λεπτά Δημοσ. πριν από 7 λεπτά Παιδιά θα ήθελα το feedback σας για τα Midea xtreme save. Έχει κάποιος δουλέψει τέτοια μονάδα; Στο σκρουτζ έχουν υπερβολικά καλές κριτικές. Εσείς τι λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα