dimviii Δημοσ. Τετάρτη στις 07:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:35 μμ τα Juro Pro τι λενε? Που κατατασονται ? Καλυτερα απο Μιντεα? χειροτερα? Φασον ειναι η κατασκευαστης?
Klausx Δημοσ. Τετάρτη στις 08:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:27 μμ 6 ώρες πριν, definitio είπε Παράδοση από Κωτσόβολο. Επειδή έχω θέμα με το πόδι δεν μπόρεσα εκείνη τη στιγμή να σηκώσω/ελέγξω προσεκτικά τη κατάσταση της συσκευασίας... Τί κάνω; Τους στέλνω τουλα΄χιστον ένα email με τις φωτογραφίες; Απόκρυψη περιεχομένων Έχει πολλά σημάδια, μέχρι και τα χάλκινα πιαστράκια έχουν βγει και ξανά μπει μικρότερα. Το μηχάνημα έχει κάνει χιλιόμετρα, επιστροφή μην το ρισκάρεις. 1 ώρα πριν, vasilhsstr είπε Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα μια βοήθεια. Σε Toshiba Arata RAS18CAVG-E/18CKVG-E 2ετίας (αγορά από Κώτσο και όλα τα service κανονικά) όταν πιάνει τη ζητούμενη θερμοκρασία και ρίχνει ταχύτητα ανεμιστήρα κάνει ένα ενοχλητικό θόρυβο. Έχει κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ? Επίσης που απευθύνομαι για έλεγχο, αντιπροσωπεία Toshiba ή Κώτσο ? θόρυβος Toshiba Arata RAS18CAVG-E18CKVG-E.m4a 1 ώρα πριν, mdkamael είπε interesting ... το ιδιο μου κάνει ένα των 3 μικρών κλιματιστικών που έχω στα Υ/Δ. Mitsubishi Heavy 9αρι. Ξεκινησα να το παρατηρω οταν επαιζε στο eco-mode. Δεν είναι φυσιολογικό, κάντε δοκιμή αν σταματάει σε πιο υψηλή ταχύτητα ανεμιστήρα.
mdkamael Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 μμ 11 λεπτά πριν, Klausx είπε Έχει πολλά σημάδια, μέχρι και τα χάλκινα πιαστράκια έχουν βγει και ξανά μπει μικρότερα. Το μηχάνημα έχει κάνει χιλιόμετρα, επιστροφή μην το ρισκάρεις. Δεν είναι φυσιολογικό, κάντε δοκιμή αν σταματάει σε πιο υψηλή ταχύτητα ανεμιστήρα. σταματάει .... γι αυτό και δεν έδωσα περισσότερο σημασία. Αλλιώς θα πήγαινε ερώτηση καρφί στο ινσομνια, σε ένα νήμα , δεν το ξέρετε, είναι από το χωριό μου 1
26ska Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 μμ 1 ώρα πριν, vasilhsstr είπε Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα μια βοήθεια. Σε Toshiba Arata RAS18CAVG-E/18CKVG-E 2ετίας (αγορά από Κώτσο και όλα τα service κανονικά) όταν πιάνει τη ζητούμενη θερμοκρασία και ρίχνει ταχύτητα ανεμιστήρα κάνει ένα ενοχλητικό θόρυβο. Έχει κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ? Επίσης που απευθύνομαι για έλεγχο, αντιπροσωπεία Toshiba ή Κώτσο ? θόρυβος Toshiba Arata RAS18CAVG-E18CKVG-E.m4a Στο ένα από τα δύο arata που έχω στα υπνοδωμάτια,κάνει ένα θόρυβο κ μενα,αλλά συντονίζει η φτερωτή.Αν το λέω σωστά... Είναι αρκετά ενοχλητικό και θα το κοιτάξω κ εγώ.
MiJ16 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 μμ 6 hours ago, definitio said: Παράδοση από Κωτσόβολο. Επειδή έχω θέμα με το πόδι δεν μπόρεσα εκείνη τη στιγμή να σηκώσω/ελέγξω προσεκτικά τη κατάσταση της συσκευασίας... Τί κάνω; Τους στέλνω τουλα΄χιστον ένα email με τις φωτογραφίες; Reveal hidden contents Ζήτα αλλαγή γιατί δεν είναι να μπλέκεις με τους συνεργάτες της Toshiba
efib Δημοσ. Τετάρτη στις 08:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:47 μμ 7 λεπτά πριν, MiJ16 είπε Ζήτα αλλαγή γιατί δεν είναι να μπλέκεις με τους συνεργάτες της Toshiba Με τον κοτσωβολο μιλάει, όχι με την Toshiba.
Pan_K Δημοσ. Τετάρτη στις 08:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:51 μμ 1 ώρα πριν, vasilhsstr είπε Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα μια βοήθεια. Σε Toshiba Arata RAS18CAVG-E/18CKVG-E 2ετίας (αγορά από Κώτσο και όλα τα service κανονικά) όταν πιάνει τη ζητούμενη θερμοκρασία και ρίχνει ταχύτητα ανεμιστήρα κάνει ένα ενοχλητικό θόρυβο. Έχει κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ? Επίσης που απευθύνομαι για έλεγχο, αντιπροσωπεία Toshiba ή Κώτσο ? θόρυβος Toshiba Arata RAS18CAVG-E18CKVG-E.m4a Γνώριμος ήχος και σ' εμένα. Το κάνει ένα από τα δύο Fujitsu ASYG09LLCE (μοντέλα δεκαετίας) που έχω σπίτι, στην πολύ χαμηλή ταχύτητα του ανεμιστήρα και ειδικά στο ECO. Το έχω αναφέρει σε τρία συνεργεία που ήρθαν κατά καιρούς να κάνουν συντήρηση ή εγκατάσταση. Άκρη δεν έβγαλαν. Νομίζω ότι είναι ελάττωμα.
Psyber Δημοσ. Τετάρτη στις 09:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:05 μμ (επεξεργασμένο) @liakjim Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Τα Daikin ειναι κορυφή και έχω ήδη δύο. Και από ότι βλέπω στην εξελιξη τιμης του σκρουτζ πριν 10 μέρες έβρισκες το 12άρι στα 530... Σκεφτόμουν το midea xtreme save για να πάω σε δωδεκάρι και στα χαρτιά τουλάχιστον λέει ότι είναι πιο αποδοτικό. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:10 μμ από Psyber
liakjim Δημοσ. Τετάρτη στις 09:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:10 μμ 4 λεπτά πριν, Psyber είπε @liakjim Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Τα Daikin ειναι κορυφή και έχω ήδη δύο. Σκεφτόμουν το midea xtreme save για να πάω σε δωδεκάρι και στα χαρτιά τουλάχιστον λέει ότι είναι πιο αποδοτικό. Το daikin το έχουν προσφορά στα 600€. 1
Psyber Δημοσ. Τετάρτη στις 09:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:17 μμ Αποδοτικά το θεωρείς καλύτερο; Οι προσφορές μάλλον εικονικές είναι. Βλέπω ότι στην εξέλιξη τιμή του σκρουτζ είχε 529 πριν 10 ημερες.
vasilhsstr Δημοσ. Τετάρτη στις 09:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:36 μμ 59 λεπτά πριν, Klausx είπε Έχει πολλά σημάδια, μέχρι και τα χάλκινα πιαστράκια έχουν βγει και ξανά μπει μικρότερα. Το μηχάνημα έχει κάνει χιλιόμετρα, επιστροφή μην το ρισκάρεις. Δεν είναι φυσιολογικό, κάντε δοκιμή αν σταματάει σε πιο υψηλή ταχύτητα ανεμιστήρα. Παρατηρώ ότι το κάνει περισσότερο σε eco mode, όπου ότι ταχύτητα ανεμιστήρα και να βάλω απλά ακούγεται από κάτω (δλδ ο θόρυβος του ανεμιστήρα καλύπτει αυτό τον ήχο). Χωρίς το eco mode παρατηρώ ότι το κάνει σε μικρότερο βαθμό (δλδ δεν είναι ενοχλητικό ...) 57 λεπτά πριν, 26ska είπε Στο ένα από τα δύο arata που έχω στα υπνοδωμάτια,κάνει ένα θόρυβο κ μενα,αλλά συντονίζει η φτερωτή.Αν το λέω σωστά... Είναι αρκετά ενοχλητικό και θα το κοιτάξω κ εγώ. Παιδιά όποιος έχει κάτι νεώτερο από service/τεχνικό του postάρει εδώ.
Klausx Δημοσ. Τετάρτη στις 09:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:47 μμ 8 λεπτά πριν, vasilhsstr είπε Παρατηρώ ότι το κάνει περισσότερο σε eco mode, όπου ότι ταχύτητα ανεμιστήρα και να βάλω απλά ακούγεται από κάτω (δλδ ο θόρυβος του ανεμιστήρα καλύπτει αυτό τον ήχο). Χωρίς το eco mode παρατηρώ ότι το κάνει σε μικρότερο βαθμό (δλδ δεν είναι ενοχλητικό ...) Τότε πολύ πιθανό να έρχεται ο θόρυβος από το εξωτερικό μηχάνημα μέσω των σωληνώσεων. Αν βγεις έξω βράδυ που έχει πολύ ησυχία θα τον ακούσεις.
MiJ16 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:49 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, efib said: Με τον κοτσωβολο μιλάει, όχι με την Toshiba. Αναφέρομαι στην περίπτωση που το εγκαταστήσει και έχει προβλήματα. Οπότε μετά θα θέλει Toshiba. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:01 μμ από MiJ16
efib Δημοσ. Τετάρτη στις 09:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:59 μμ 5 λεπτά πριν, MiJ16 είπε Αναφέρομαι στην περίπτωση που το εγκαταστήσει και έχει προβλήματα. Οπότε μετά θα θέλει Toshiba. Όχι. Εάν είναι ελλατωματικο και δεν είναι προϊόν κακής εγκατάστασης, τότε ευθύνη έχει ο πωλητής (νόμιμη εγγύηση) και όχι ο κατασκευαστής (εμπορική εγγύηση). Ο Κωτσόβολος έχει δείξει πολύ καλά δείγματα. Αν δεν βιάζεται ας το επιστρέψει βέβαια.
vasilhsstr Δημοσ. Τετάρτη στις 10:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:09 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Klausx είπε Τότε πολύ πιθανό να έρχεται ο θόρυβος από το εξωτερικό μηχάνημα μέσω των σωληνώσεων. Αν βγεις έξω βράδυ που έχει πολύ ησυχία θα τον ακούσεις. Δεν είναι από έξω ο θόρυβος το τσέκαρα ... Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:52 μμ από vasilhsstr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα