sap00 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:50 μμ 22 λεπτά πριν, Ison_ είπε Προφανώς δεν απαντιέται αν δε βάλουμε τα νούμερα κάτω, Εμ, προφανώς..
mdkamael Δημοσ. Τετάρτη στις 12:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:50 μμ 21 λεπτά πριν, Ison_ είπε Και σαν κιλοβατώρες στο σύνολο του χειμώνα έρχεται λιγότερο; Προφανώς δεν απαντιέται αν δε βάλουμε τα νούμερα κάτω, απλά είχα την εντύπωση ότι ένα μηχάνηνα που δουλεύει 4 ώρες (με ό,τι σοβαρά μειονεκτήματα έχει αυτό) κοστίζει λιγότερο από το να δουλεύει 24. Welcome to the world of inverter tech....
liakjim Δημοσ. Τετάρτη στις 01:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:11 μμ 1 ώρα πριν, JIMCA είπε AΝ διάβασα καλα δεν παίρνει extension του σωλήνα αλλα η τρυπα πρέπει να ειναι απευθείας πισω απο το κλιματιστικο? 1
definitio Δημοσ. Τετάρτη στις 02:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:10 μμ Παράδοση από Κωτσόβολο. Επειδή έχω θέμα με το πόδι δεν μπόρεσα εκείνη τη στιγμή να σηκώσω/ελέγξω προσεκτικά τη κατάσταση της συσκευασίας... Τί κάνω; Τους στέλνω τουλα΄χιστον ένα email με τις φωτογραφίες; Spoiler 1
efib Δημοσ. Τετάρτη στις 02:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:15 μμ Έχει πάρει νερά; Εάν ναι, τότε δώστο πίσω.
definitio Δημοσ. Τετάρτη στις 02:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:16 μμ Just now, efib said: Έχει πάρει νερά; Εάν ναι, τότε δώστο πίσω. Νερά δεν νομίζω, δεν είναι βρεγμένη η συσκευασία.
efib Δημοσ. Τετάρτη στις 02:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:16 μμ 1 ώρα πριν, rkb είπε Για όσους ενδιαφέρονται μόλις πέρασα από τον Σείριο και έχει τα παρακάτω Daikin ATXM50R Perfera 899 euros FTXJ50AB Emura 2134 euros FTXJ35AS Emura 1610 euros ATXM25R Perfera 599 euros Από τα Perfera έχει αρκετά. Θα προσπαθήσω να βαλω και φωτογραφίες αργότερα. Σε τι κατάσταση είναι; Αξίζει 600€ το 9αρι ή καλύτερα brand new 960€ με δωρεάν εγκατάσταση; Μόλις τώρα, definitio είπε Νερά δεν νομίζω, δεν είναι βρεγμένη η συσκευασία. Φαίνεται να έχει υγρασία το χαρτόνι. Έχει μέσα αφρολεξ και δεν φαίνεται να έχει φάει στουκα, απλά κάπου σκίστηκε.
definitio Δημοσ. Τετάρτη στις 02:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:24 μμ 3 minutes ago, efib said: Σε τι κατάσταση είναι; Αξίζει 600€ το 9αρι ή καλύτερα brand new 960€ με δωρεάν εγκατάσταση; Φαίνεται να έχει υγρασία το χαρτόνι. Έχει μέσα αφρολεξ και δεν φαίνεται να έχει φάει στουκα, απλά κάπου σκίστηκε. Το κουτί της εξωτερικής μονάδας έχει σκιστεί στο σημείο που δεν έχει υποστήριξη από πίσω, εκεί που είναι οι συνδέσεις. Το κουτί της εσωτερικής μονάδας φαίνεται να είναι χτυπημένο...εκεί που έχει σκιστεί είναι πολύ κοντά το πλαστικό, το αφρολέξ είναι σπασμένο από τη κάτω πλευρά και χτυπημένο στις γωνίες.
efib Δημοσ. Τετάρτη στις 02:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:34 μμ (επεξεργασμένο) @definitio, εμένα μου το έφεραν σε χειρότερη κατάσταση και εν τέλει είχε πρόβλημα η μητρική της εσωτερικής μονάδας. Όμως ο Κωτσόβολος θα σε αποζημιώσει εάν είναι ελλατωματικο καθώς έχει και doa 7 ημερών, και επίσης εάν το πήρες από το eshop έχεις και δικαίωμα υπαναχώρησης. Καλά έκανες και έστειλες email και περίμενε να δεις τι θα σου πουν. Πάντως ακόμα και αν έχει πρόβλημα θα σε καλύψει. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:34 μμ από efib
definitio Δημοσ. Τετάρτη στις 02:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:39 μμ 3 minutes ago, efib said: @definitio, εμένα μου το έφεραν σε χειρότερη κατάσταση και εν τέλει είχε πρόβλημα η μητρική της εσωτερικής μονάδας. Όμως ο Κωτσόβολος θα σε αποζημιώσει εάν είναι ελλατωματικο καθώς έχει και doa 7 ημερών, και επίσης εάν το πήρες από το eshop έχεις και δικαίωμα υπαναχώρησης. Καλά έκανες και έστειλες email και περίμενε να δεις τι θα σου πουν. Πάντως ακόμα και αν έχει πρόβλημα θα σε καλύψει. Δεν ήταν δικό τους φορτηγό που έκανε τη παράδοση πάντως, ήταν μισθωμένη μεταφορική (κατάφερα και ξέχασα το όνομα). Χαλάστηκα ομολογώ...με τη τύχη που έχω, φοβάμαι ταλαιπωρίες...
efib Δημοσ. Τετάρτη στις 02:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:46 μμ Θεωρώ ότι θα σε καλύψουν εάν όντως υπάρχει πρόβλημα. Κάνε ένα τηλέφωνο στον Κωτσόβολο και μετά προχωρά στην εγκατάσταση. Βγάλε και βίντεο όταν το ανοίγεις, αν και δεν νομίζω να χρειαστεί. Doa έχει;
Psyber Δημοσ. Τετάρτη στις 02:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:52 μμ Παιδιά θέλω κλιματιστικό για μεσαία κρεβατοκάμαρα. Είμαι μεταξύ Toyotomi Izuru, Mitshubishi Heavy και Midea extreme save. Δέχομαι και άλλες προτάσεις. Ο χώρος είναι για 9000 btu αλλά υπάρχει η άποψη να παω σε μεγαλύτερο για να δουλεύει πιο άνετα. Εσείς τι λέτε;
liakjim Δημοσ. Τετάρτη στις 02:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:55 μμ 3 λεπτά πριν, Psyber είπε Παιδιά θέλω κλιματιστικό για μεσαία κρεβατοκάμαρα. Είμαι μεταξύ Toyotomi Izuru, Mitshubishi Heavy και Midea extreme save. Δέχομαι και άλλες προτάσεις. Ο χώρος είναι για 9000 btu αλλά υπάρχει η άποψη να παω σε μεγαλύτερο για να δουλεύει πιο άνετα. Εσείς τι λέτε; Ερωτηματολόγιο Αγοράς Κλιματιστικού 45 λεπτά πριν, definitio είπε Παράδοση από Κωτσόβολο. Επειδή έχω θέμα με το πόδι δεν μπόρεσα εκείνη τη στιγμή να σηκώσω/ελέγξω προσεκτικά τη κατάσταση της συσκευασίας... Τί κάνω; Τους στέλνω τουλα΄χιστον ένα email με τις φωτογραφίες; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ναι email. Για μένα μην τα ανοίξεις, ζήτα αντικατάσταση. 7 λεπτά πριν, Psyber είπε Παιδιά θέλω κλιματιστικό για μεσαία κρεβατοκάμαρα. Είμαι μεταξύ Toyotomi Izuru, Mitshubishi Heavy και Midea extreme save. Δέχομαι και άλλες προτάσεις. Ο χώρος είναι για 9000 btu αλλά υπάρχει η άποψη να παω σε μεγαλύτερο για να δουλεύει πιο άνετα. Εσείς τι λέτε; Δες και αυτό, είναι εξαιρετικό deal edit price match και από κώτσο https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/278367-a-c-in9btu-daikin-atxc25d-sensira 3
definitio Δημοσ. Τετάρτη στις 03:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:02 μμ 14 minutes ago, efib said: Θεωρώ ότι θα σε καλύψουν εάν όντως υπάρχει πρόβλημα. Κάνε ένα τηλέφωνο στον Κωτσόβολο και μετά προχωρά στην εγκατάσταση. Βγάλε και βίντεο όταν το ανοίγεις, αν και δεν νομίζω να χρειαστεί. Doa έχει; Να ανοίξω εγώ το κουτί; Σαφώς όχι... Επειδή εκείνη τη στιγμή υπέγραψα (έχω θέμα με το πόδι, δεν μπορώ να σηκώσω βάρη επί του παρόντος, και δεν έλεγξα σχολαστικά τις συσκευασίες, παρά μόνο ημι-περιμετρικά, όπως στοιβάχθηκαν), δεν ξέρω πώς θα το παίξει ο Κωτσόβολος. Ίδωμεν.
efib Δημοσ. Τετάρτη στις 03:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:03 μμ (επεξεργασμένο) @definitio, https://www.kotsovolos.gr/help/help-elattwmatiko-proion . Αφήνω αυτό εδώ περί νόμιμης και εμπορικής εγγύησης. Θα σε καλύψουν 100%. Εάν δεν βιάζεσαι κάνε επιστροφή και ζήτησε να σου στείλουν άλλο. Δεν θα σου κάνει νερά ο Κωτσόβολος. Δεν είναι μαγαζάκι. Εδώ ο άλλος το εγκατέστησε, δεν του άρεσε, και το γύρισε πίσω. Εάν φοβάσαι κάνε χρήση δικαιώματος υπαναχώρησης και στείλτο πίσω. Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:05 μμ από efib
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα