Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Specs είπε

Υπομονη θα λυθει το προβλημα

Εχεις αποφασισει τι θα παρεις?

Κατσε να ερθει ο τεχνικος του κωτσου κ της toyotomi κ βλεπουμε,ενα Inventor Legend 12αρι για αρχη σκεφτομαι γιατι πρεπει να παρω κ ψυγειο(χαλασε) κ καποια αλλη στιγμη ακομη ενα.

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Specs είπε

στην περιπτωση σου κατι θα κοβει απο καταναλωση αλλα θα καθυστερει ν απιασει την θερμοκρασια που ζητας.

Η δουλεια του ειναι να μην αφησει το μηχανημα να παει στο μεγιστο που θα πηγαινε αν το ανοιγες και ειχε μεγαλη διαφορα ο χωρος απο την ζητουμενη...πχ αν γυρισεις απο διακοπες κ βρης το σπιτι στους 35 μεσα, κ ζητησεις 27 θα παει ας πουμε στα 1000w για να το κατορθωσει γρηγορα.

Με το econo θα παει μεχρι τα 700w με καθυστερηση στο αποτελεσμα βεβαια

Ομως οπως εχουμε ξαναγραψει, η μαγεια με τα κλιματιστικα ειναι η αμεση ροη αερα δροσερου/κρυου (με κανα 3λεπτο καθυστερηση τον χειμωνα στο ζεστο) οποτε αν ειναι στην εμβελεια του αερα απευθειας, δεν σε πειραζει να αργησει λιγο για τον χωρο.

Επισης αν βιαζεσαι για καποιο λογο, πας στο αντιθετο, στο Powerful δηλαδη κατι σαν Turbo με την μεγιστη καταναλωση αλλα και ταχυτητα

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, akiskar123 said:

1249 με 380 ευρω δωρο επιταγες κ ατοκες δοσεις.

Θα επαιρνα εστω κ την σειρα την φτηνοτερη, το Daikin ...https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/278368-a-c-in12btu-daikin-atxc35d-sensira

H το Toshiba Arata (Yukai) που ως επωνυμο κ αυτο θαναι οκ. Με τοποθετηση, θα ερθει στα ιδια λεφτα. Ψαξε τι διαφορες εχουν https://www.kotsovolos.gr/CompareProducts?catEntryId=27864002,46184002 σε καλουδια η κ σε βαθμο αποδοσης γιατι κατα τα αλλα ειναι σοβαρα μηχανηματα κ με μια καλη τοποθετηση θα εισαι οκ και χωρις να εξαρτασαι κ απο "τεχνητη νοημοσυνη"...

Επεξ/σία από Specs
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Specs είπε

Θα επαιρνα εστω κ την σειρα την φτηνοτερη, το Daikin ...https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/278368-a-c-in12btu-daikin-atxc35d-sensira

εχω απογοητευτει,κατι που να εχει μεγαλη εγγυηση κ να κανει την δουλεια του 3 μηνες το καλοκαιρι  χωρις να καιει τα εντερα του θελω,δεν το χρησιμοποιω ολο το χρονο.

Δημοσ.
2 minutes ago, akiskar123 said:

κατι που να εχει μεγαλη εγγυηση

Υπερτερει το Toshiba σε αυτο , ως προς το Daikin. Εχει 7 χρονια με τον ορο βεβαια ετησιας συντηρησης.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, akiskar123 είπε

η εκτιμηση που εχω ειναι οτι με  το παλιο εκαιγα 400-500kwh βαρια παραπανω ολο το 4μηνο(αντι για 900kwh ο εκκαθαριστικος ερχοταν 1300-1400kwh) και με το νεο εκαψα 50+kwh σε 2 ημερες δλδ σε μηνα 25kwh x30 ημερες=750kwh ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

Απο χθες ακουω,φταει που δεν εχεις θερμομετρο,φταει η απωλεια,φταει ο ερωτας,ο αναδρομος ερμης κοκ,δλδ λεει ψεματα το ρολοι της ΔΕΗ;γιατι καποιοι λενε οοοχι αποκλειεται να καιει τοσο,ε τοσο καιει κ προφανως εχει τεχνικο θεμα το κλιματιστικο.
ερχεται ο ηλεκτρολογος βλεπει οτι η γραμμη του κλιματιστικου βαραει συνεχεια 9,4Α κ μου λετε δεν μετρανε ετσι τα watt,δλδ 2 ημερες που το λειτουργησα εκαψε 50+kwh,την επομενη μερα δεν το ανοιγω καθολου και εχω 7kwh καταναλωση σε μια μερα και ακομα μιλαμε για το εαν καει τοσο το κλιματιστικο δλδ ωπα ρε παιδια.

ο ανθρωπος ρωτησα εξαρχης σε περιπτωση που εχει θεμα το συγκεκριμενο a/c καμια παρτιδα η καποιο παρομοιο θεμα οχι να με αμφισβητουν στο καθε τι που λεω.

Δεν σε αμφισβητεί κανείς, λέμε απλά ότι τα στοιχεία δεν ταιριάζουν και προσπαθούμε να βοηθήσουμε να βρεθεί τι είναι λάθος.

Έχεις ένα τρομερό εκνευρισμό και άρνηση στο να δεχτείς βοήθεια.

Σου λένε για θερμόμετρο και ειρωνεύεσαι..."Να του βαλω θερμομετρο;μηπως να του παρψ και ακροαστικα;"
Πραγματικά θέλεις να σε βοηθήσει κάποιος;
Πως θα γίνει αυτό αν δεν βρεθούν στοιχεία;
Πως θα δεις αν το ac δουλεύει σωστά; Με θερμόμετρο, ένα όργανο κοινό σε αρκετά σπίτια, μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα...
Οι κιλοβατώρες σε μια τετραμηνία είναι σχετικές. Δεν έχει κάθε χρόνο τις ίδιες ζέστες...τον Αύγουστο θα λείπεις και δεν θα καταναλώνει... δεν μπορείς να λες ότι θα κάψει όλη την τετραμηνία x κιλοβατώρες επειδή έκαψε  full  για 2 μέρες, μιλάμε για μπακάλικο υπολογισμό.

Συμφωνούμε ότι κάτι δεν είναι σωστό, δεν βοηθάς στο να δούμε τι είναι αυτό.

Φώναξε κάποιον που γνωρίζει και άστον να πάρει μερικά στοιχεία ώστε να βγάλει τα συμπεράσματά του, να βοηθήσει και σένα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δεν σε αμφισβητεί κανείς, λέμε απλά ότι τα στοιχεία δεν ταιριάζουν και προσπαθούμε να βοηθήσουμε να βρεθεί τι είναι λάθος.

Έχεις ένα τρομερό εκνευρισμό και άρνηση στο να δεχτείς βοήθεια

Συγγνωμη φιλε μου αλλα οταν εξακριβομενα μεσα απο το ρολοι της ΔΕΗ βλεπεις οτι η συσκευη σου εκαψε 50kwh σε 20 ωρες λειτουργιας,οταν ερχεται ο ηλεκτρολογος κ βλεπει στη γραμμη του κλιματιστικου καρφωμενα 9,4 ampere και σου λεει καποιος

""εγώ θεωρώ ότι δεν έχει θέμα το κλιματιστικο""

δεν σε αμφισβητει;

17 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Φώναξε κάποιον που γνωρίζει και άστον να πάρει μερικά στοιχεία ώστε να βγάλει τα συμπεράσματά του, να βοηθήσει και σένα.

οπως ειπα παραπανω εφερα ηδη καποιον κ μου ειπε οτι η γραμμη του κλιματιστικου σου τραβαει 2400 watt συνεχεια.

anyway θα μαθω σε λιγες μερες τι εχει πρωτα ο Θεος.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Specs είπε

Eιχαμε καμμια εξελιξη με το "μαγαζι" η με την Daikin?

Όχι και έμαθα ότι κάνει τρελό τζίρο στην Daikin, οπότε δεν τον αγγίζουν καν. Σκέψου στέλνω στην Daikin και τον κάνω cc και όταν μου απαντάνε τον βγάζουν από το cc 😂

Με απείλησε κιόλας ότι θα με πάει στα δικαστήρια. Εκεί που νευριάζω ότι είναι δεν απαντάει στα email για να το έχω γραπτώς ότι αρνείται. Να στείλω email και να βάλω cc την γενική γραμματεία καταναλωτή και τον συνήγορο του καταναλωτή; Διοικητικό Πρόστιμο θα φάει σίγουρα γιατί δεν μου δίνει την νόμιμη εγγύηση, οπότε είναι και αυτο μια νίκη.

Δημοσ.

Πριν μερικά χρόνια, μόλις είχα πάρει το Daikin Perfera 12αρι και είχα κάποιο θέμα με σπασμένα πλαστικά στη μάσκα του κλιματιστικού (από σπρέι καθαρισμού) , είχα επικοινωνήσει τότε θυμάμαι 6 φορές με τη Daikin Hellas χωρίς αποτέλεσμα.

Έστειλα τότε email στη Daikin Europe N.V. για προβληματική υποστήριξη στην Ελλάδα.

Από κει και πέρα νομίζω καταλαβαίνετε τι έγινε.

Ως δια μαγείας επικοινώνησαν οι εδώ υπεύθυνοι και λύθηκε και το θέμα με τα σπασμένα πλαστικά.

Παραγγειλανε καινούργια μάσκα και τοποθετήθηκε εντελώς δωρεάν.

Και ο άγιος φοβέρα θέλει ...

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, akiskar123 είπε

Κατσε να ερθει ο τεχνικος του κωτσου κ της toyotomi κ βλεπουμε,ενα Inventor Legend 12αρι για αρχη σκεφτομαι γιατι πρεπει να παρω κ ψυγειο(χαλασε) κ καποια αλλη στιγμη ακομη ενα.

Παραπάνω οι απώλειες σου είναι για 22αρι ή 24αρι και εσυ θα βάλεις 12αρι ;

Δεν νομίζω να κανείς οικονομία.

Μέχρι να βάλεις άλλο ένα θα  καιει συνεχόμενα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, akiskar123 είπε

Συγγνωμη φιλε μου αλλα οταν εξακριβομενα μεσα απο το ρολοι της ΔΕΗ βλεπεις οτι η συσκευη σου εκαψε 50kwh σε 20 ωρες λειτουργιας,οταν ερχεται ο ηλεκτρολογος κ βλεπει στη γραμμη του κλιματιστικου καρφωμενα 9,4 ampere και σου λεει καποιος

""εγώ θεωρώ ότι δεν έχει θέμα το κλιματιστικο""

δεν σε αμφισβητει;

οπως ειπα παραπανω εφερα ηδη καποιον κ μου ειπε οτι η γραμμη του κλιματιστικου σου τραβαει 2400 watt συνεχεια.

anyway θα μαθω σε λιγες μερες τι εχει πρωτα ο Θεος.

Έχουμε όντως ισχυρή υποψία ότι κάτι βρωμάει, αλλά από τη στιγμή που δεν μετράς τίποτα, δεν ξέρουμε 100% αν το μηχάνημα έχει θέμα ή απλά ο χώρος έχει απώλειες.

Και δεν είναι 2400W, μπορεί να είναι 1440W με 0,6cosφ. Που και πάλι πολλά είναι.

Αλλά οκ, αφού θα βάλεις tapo και θα έρθει τεχνικός, θα φανεί τι παίζει.

Μη βάλεις 12άρι.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, chemkyr είπε

μιας και μιλατε για daikin στο e-shop εχει αυτη την προσφορα

daikin

αλλά και mhi

mhi_1

και

mhi_2

Σούπερ τιμή για το atxc35d

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...