flampouras Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 48 λεπτά πριν, liakjim είπε Ωραίος. Μάλλον δεν θα το έχουν ανανεώσει. Αν θέλεις να κάνεις μια καλή πράξη πες τους το με ένα email. Στον κατάλογο υπάρχει όπως σου έδειξα. Θα το κάνω. Ωστόσο έχω τις εξής ερωτήσεις γιατί δεν μπορώ να βρω τις αντίστοιχες πληροφορίες στα manual: 1) Πόση πλήρωση ψυκτικού υγρού χρειάζεται ανά μέτρο σωλήνα; 2) Ποιο είναι το ελάχιστο μήκος σωλήνα; 3) Απ’ ότι βλέπω χρειάζεται 2.5mm2 καλώδιο άρα και 16A ασφάλεια αρκεί, σωστά; 4) Βάση του παρακάτω σχεδιαγράμματος: i. Από το πλαίσιο στήριξης η ελάχιστη απόσταση από το ταβάνι είναι 71mm ή κάνω λάθος; ii. Από το πλαίσιο στήριξης, από την δεξιά πλευρά, η ελάχιστη απόσταση από τον τοίχο είναι 16cm; Spoiler 5) Στο αρχικό μου post εδώ ρωτούσα για την θέση τοποθέτησης. Κάποια γνώμη; Ότι βρήκα, το βρήκα από την σελίδα της Fujitsu στην Ελλάδα. Όταν έβαλα το μοντέλο ASEG24KMTE στην αναζήτηση εγγράφων, το εγχειρίδιο εγκατάστασης έχει όνομα «W9387603231-0101_IM_En_ASYG18KMTE.pdf» οπότε δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι όλα τα παραπάνω είναι σωστά. Και δινει τον UTY-TFSXF2 για wifi: Spoiler
liakjim Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Pan_K είπε Καλημέρα σε όλους. Παρακολουθώ το Forum με μεγάλη προσοχή, μιας και έχω ως κύρια πηγή θέρμανσης τον κλιματισμό σε 2 σπίτια (εξοχικό και εργασία) και ομολογώ πως με έχει βοηθήσει πολύ. Θα είχα μόνο μία παρατήρηση να κάνω. Το εργαλείο υπολογισμού θερμικών απωλειών που προτείνετε είναι πολύ πιθανό να μην είναι πολύ αξιόπιστο και να βγάζει αυξημένες τιμές. Ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι προωθητική. Στο δικό μου το σπίτι, για παράδειγμα, έχει γίνει κανονική μελέτη από μηχανολόγο μηχανικό και μου έβγαλε απώλειες 10911 Watt. Όταν έτρεξα το εργαλείο, μου έβγαλε τις διπλάσιες απώλειες, δηλαδή 20182 Watt! Και ήμουν αρκετά επιμελής στο να βάλω τις σωστές παραμέτρους. Αντιστοίχως, για μονοκατοικία σε χωριό με υψόμετρο 750 μέτρων στην Ήπειρο χωρίς καμία μόνωση, ούτε καν στην σκεπή (υπάρχουν κεραμίδια και από κάτω μόνο ξύλινη οροφή), με δύο κλιματιστικά on-off συνολικής ισχύος στην θέρμανση 20.000 BTU (5861 watt) διατηρούσα εσωτερική θερμοκρασία 20 βαθμούς με εξωτερική στους 0. Σύμφωνα με το Site, οι απώλειες θα πρέπει να είναι τριπλάσιες της ισχύος που έχω εγκαταστήσει (δηλαδή 15192) για την ζητούμενη θερμοκρασία. Θεωρώ ότι αρκετοί που διαβάζουν το Forum μπορεί να οδηγούνται σε αγορά ισχυρότερων μηχανημάτων με αποτέλεσμα αυτά να συμπεριφέρονται τελικά σαν on-off, λόγω της μεγαλύτερης από την απαιτούμενη ισχύ τους. Πολύ καλά κάνεις και το επισημαίνεις. Το λέμε και πάνω πάνω στον οδηγό/συμβουλές. Αλλά αν το μέλος που ενδιαφέρεται για αγορά δεν έχει μελέτη απωλειών, τι άλλο να κάνουμε; 8 λεπτά πριν, flampouras είπε Θα το κάνω. Ωστόσο έχω τις εξής ερωτήσεις γιατί δεν μπορώ να βρω τις αντίστοιχες πληροφορίες στα manual: 1) Πόση πλήρωση ψυκτικού υγρού χρειάζεται ανά μέτρο σωλήνα; 2) Ποιο είναι το ελάχιστο μήκος σωλήνα; 3) Απ’ ότι βλέπω χρειάζεται 2.5mm2 καλώδιο άρα και 16A ασφάλεια αρκεί, σωστά; 4) Βάση του παρακάτω σχεδιαγράμματος: i. Από το πλαίσιο στήριξης η ελάχιστη απόσταση από το ταβάνι είναι 71mm ή κάνω λάθος; ii. Από το πλαίσιο στήριξης, από την δεξιά πλευρά, η ελάχιστη απόσταση από τον τοίχο είναι 16cm; Απόκρυψη περιεχομένων 5) Στο αρχικό μου post εδώ ρωτούσα για την θέση τοποθέτησης. Κάποια γνώμη; Ότι βρήκα, το βρήκα από την σελίδα της Fujitsu στην Ελλάδα. Όταν έβαλα το μοντέλο ASEG24KMTE στην αναζήτηση εγγράφων, το εγχειρίδιο εγκατάστασης έχει όνομα «W9387603231-0101_IM_En_ASYG18KMTE.pdf» οπότε δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι όλα τα παραπάνω είναι σωστά. Και δινει τον UTY-TFSXF2 για wifi: Απόκρυψη περιεχομένων Αυτά που ζητάς υπάρχουν στο design manual. Για τον adapter πιθανολογώ ότι όταν βγήκε το manual για το asyg18kmte δεν είχε βγει το νέο module που υποστηρίζει την airstage πλατφόρμα. Εγώ πχ που έχω το asyg24kmta, έχω βάλει το νέο module και έχω κανονικότατα airstage. Πάντως στη θέση σου θα επικοινωνούσα με τον αντιπρόσωπο και όχι με το forum του Insomnia για 100% έγκυρες πληροφορίες. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από liakjim 1
cmaniac Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 ώρα πριν, Pan_K είπε Καλημέρα σε όλους. Παρακολουθώ το Forum με μεγάλη προσοχή, μιας και έχω ως κύρια πηγή θέρμανσης τον κλιματισμό σε 2 σπίτια (εξοχικό και εργασία) και ομολογώ πως με έχει βοηθήσει πολύ. Θα είχα μόνο μία παρατήρηση να κάνω. Το εργαλείο υπολογισμού θερμικών απωλειών που προτείνετε είναι πολύ πιθανό να μην είναι πολύ αξιόπιστο και να βγάζει αυξημένες τιμές. Ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι προωθητική. Στο δικό μου το σπίτι, για παράδειγμα, έχει γίνει κανονική μελέτη από μηχανολόγο μηχανικό και μου έβγαλε απώλειες 10911 Watt. Όταν έτρεξα το εργαλείο, μου έβγαλε τις διπλάσιες απώλειες, δηλαδή 20182 Watt! Και ήμουν αρκετά επιμελής στο να βάλω τις σωστές παραμέτρους. Αντιστοίχως, για μονοκατοικία σε χωριό με υψόμετρο 750 μέτρων στην Ήπειρο χωρίς καμία μόνωση, ούτε καν στην σκεπή (υπάρχουν κεραμίδια και από κάτω μόνο ξύλινη οροφή), με δύο κλιματιστικά on-off συνολικής ισχύος στην θέρμανση 20.000 BTU (5861 watt) διατηρούσα εσωτερική θερμοκρασία 20 βαθμούς με εξωτερική στους 0. Σύμφωνα με το Site, οι απώλειες θα πρέπει να είναι τριπλάσιες της ισχύος που έχω εγκαταστήσει (δηλαδή 15192) για την ζητούμενη θερμοκρασία. Θεωρώ ότι αρκετοί που διαβάζουν το Forum μπορεί να οδηγούνται σε αγορά ισχυρότερων μηχανημάτων με αποτέλεσμα αυτά να συμπεριφέρονται τελικά σαν on-off, λόγω της μεγαλύτερης από την απαιτούμενη ισχύ τους. Είναι δύο τα σημαντικά: ένα είναι το μηχάνημα που βγάζει ο κάθε διαστασιολογητής να ταυτίζεται με το κάτω εύρος των εξωτερικών θερμοκρασιών (P100), για τον χώρο του, αλλιώς κινδυνεύει να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε ακραίες συνθήκες, ενώ το δεύτερο είναι να μπορεί να ανταπεξέλθει σε ήπιες κλιματολογικές συνθήκες (P90 και κάτω) χωρίς να αρχίζει τα On-off. Στα ινβερτερ υπάρχει το πλεονέκτημα ότι μπορούν να οδηγήσουν το σύστημα, πάνω και κάτω από τα ονομαστικά (πχ το daiseikai 10 το 10ρι, κατεβαίνει στα 0.65kW * 3412,123 = 2218BTU, ενώ το 13ρι 0.90kW * 3412.123 = 3070BTU). Υπάρχουν 18ρια που μπορούν να κατέβουν στα 1.5kW με ευκολία, ενώ άλλα 9ρια δεν μπορούν ούτε αυτό. Το κακό είναι οτι οι κατασκευαστές δεν αναφέρουν το βασικό: Υπό ποιές συνθήκες. Υπάρχουν λοιπόν μηχανήματα που αυτοπεριορίζονται ανάλογα με τις κλιματικές συνθήκες, και δεν πετυχαίνουν τα δηλωθέντα με αποτέλεσμα να έχουμε προβλήματα με on-off. Αυτό είναι αυτό που ψάχνουμε εδώ. Σε αντιπαράθεση διαστασιολογητή-μελέτης έχω δει περιπτώσεις που η μελέτη χώρου έβγαλε κοντά στα ίδια. Ίσως η περίπτωση σου να έχει κάποια ιδιαιτερότητα, ή ο μηχανικός να έκανε κάποιο assumption που δεν έχεις υπόψη σου - πχ να έβαλε άλλες κλιματολογικές συνθήκες για την περιοχή σου γιατί έχει στοιχεία με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, ή για άλλο λόγο. Τόσο πολύ off πάντως μου φαίνεται ακραίο. 2 ώρες πριν, flampouras είπε Είμαστε σίγουροι γι' αυτό; Γιατί το επίσημο site της Fujitsu δεν το δίνει για την σειρά aseg. Στον κατάλογο που έβαλε ο liakjim (φετινός), στη σελίδα 112, έχει όλα τα παρελκόμενα σχετιζόμενα με τη συνδεσιμότητα. Το site έχει περσινές πληροφορίες (το λέει κιόλας, Φεβ 2023). 1
GREG10ARIS Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 14 ώρες πριν, liakjim είπε Θα πήγαινα στο μαμά και όχι στο φασόν του και επίσης το all easy pro έχει περισσότερα χαρακτηριστικά. https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/303268-a-c-in9btu-midea-ag109nxd6i-xtreme-save? Για αυτο τι λες; Παλι midea, ενα κλικ πιο κατω seer αλλα και 80€ διαφορα
flampouras Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, flampouras είπε Θα το κάνω. Ωστόσο έχω τις εξής ερωτήσεις γιατί δεν μπορώ να βρω τις αντίστοιχες πληροφορίες στα manual: 1) Πόση πλήρωση ψυκτικού υγρού χρειάζεται ανά μέτρο σωλήνα; 2) Ποιο είναι το ελάχιστο μήκος σωλήνα; 3) Απ’ ότι βλέπω χρειάζεται 2.5mm2 καλώδιο άρα και 16A ασφάλεια αρκεί, σωστά; 4) Βάση του παρακάτω σχεδιαγράμματος: i. Από το πλαίσιο στήριξης η ελάχιστη απόσταση από το ταβάνι είναι 71mm ή κάνω λάθος; ii. Από το πλαίσιο στήριξης, από την δεξιά πλευρά, η ελάχιστη απόσταση από τον τοίχο είναι 16cm; Απόκρυψη περιεχομένων 5) Στο αρχικό μου post εδώ ρωτούσα για την θέση τοποθέτησης. Κάποια γνώμη; Ότι βρήκα, το βρήκα από την σελίδα της Fujitsu στην Ελλάδα. Όταν έβαλα το μοντέλο ASEG24KMTE στην αναζήτηση εγγράφων, το εγχειρίδιο εγκατάστασης έχει όνομα «W9387603231-0101_IM_En_ASYG18KMTE.pdf» οπότε δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι όλα τα παραπάνω είναι σωστά. Και δινει τον UTY-TFSXF2 για wifi: Απόκρυψη περιεχομένων Ένα έχω να πω, ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΙ στην Fujitsu Ελλάδος.Μπράβο! Για τις παραπάνω ερωτήσεις: Ελάχιστο μήκος σωλήνα 3m μαζί με τα 40-50 εκατοστά του κλιματιστικού (δηλ. 3m συνολικό). Μέχρι 15m ΔΕΝ χρειάζεται πλήρωση ψυκτικού υγρού. 16Α ασφάλεια και 2.5mm2 καλώδιο παροχής κατ' ελάχιστο. Κυρίως τους ενδιαφέρει η ελάχιστη απόσταση από το πάτωμα να είναι 1.8m ή/και παραπάνω από το κάτω μέρος του κλιματιστικού. Όσο αφορά την πάνω πλευρά του κλιματιστικού θέλει τουλάχιστον 5 εκατοστά. Ο συμβατός wifi adapter είναι ο UTY-FSXH3. Ο τεχνικός από το service που μίλησα θα μου στείλει σε email, operation και installation manual. Του ζήτησα και το design manual, μου λέει είναι για το service, δεν ξέρω αν μπορώ να στο στείλω. Του λέω ευγενικά, κάντε μια ερώτηση και αν μπορείτε θα με εξυπηρετούσε πολύ αν μου το στέλνατε. Μόλις μου τα στείλει θα τα ανεβάσω εδώ για όποιον τα θέλει. Μάλιστα συζητήσαμε για το μέρος τοποθέτησης (καθώς και ο ίδιος εγκαταστάτης απ’ ότι μου είπε) και με βοήθησε. Όλα τα παραπάνω σε τηλεφωνική επικοινωνία. --Edit-- Μόλις ήρθαν! Έχουμε και το service manual του ASEG Ωστόσο από το όνομα των αρχείων βλέπω ASYG. Μου είπε ότι είναι τα ίδια, αλλά τι να πω... https://1drv.ms/f/s!AvAlfJNsNNKBhasPwG7OkqilaW-UGQ?e=esvUbP Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από flampouras 3 1
cmaniac Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 15 λεπτά πριν, flampouras είπε Ένα έχω να πω, ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΙ στην Fujitsu Ελλάδος.Μπράβο! Για τις παραπάνω ερωτήσεις: Ελάχιστο μήκος σωλήνα 3m μαζί με τα 40-50 εκατοστά του κλιματιστικού (δηλ. 3m συνολικό). Μέχρι 15m ΔΕΝ χρειάζεται πλήρωση ψυκτικού υγρού. 16Α ασφάλεια και 2.5mm2 καλώδιο παροχής κατ' ελάχιστο. Κυρίως τους ενδιαφέρει η ελάχιστη απόσταση από το πάτωμα να είναι 1.8m ή/και παραπάνω από το κάτω μέρος του κλιματιστικού. Όσο αφορά την πάνω πλευρά του κλιματιστικού θέλει τουλάχιστον 5 εκατοστά. Ο συμβατός wifi adapter είναι ο UTY-FSXH3. Ο τεχνικός από το service που μίλησα θα μου στείλει σε email, operation και installation manual. Του ζήτησα και το design manual, μου λέει είναι για το service, δεν ξέρω αν μπορώ να στο στείλω. Του λέω ευγενικά, κάντε μια ερώτηση και αν μπορείτε θα με εξυπηρετούσε πολύ αν μου το στέλνατε. Μόλις μου τα στείλει θα τα ανεβάσω εδώ για όποιον τα θέλει. Μάλιστα συζητήσαμε για το μέρος τοποθέτησης (καθώς και ο ίδιος εγκαταστάτης απ’ ότι μου είπε) και με βοήθησε. Όλα τα παραπάνω σε τηλεφωνική επικοινωνία. Πολύ καλό αυτό. Είναι γενικός κανόνας, όταν υπάρχει παρουσία της μαμά εταιρείας, τα πράγματα να έχουν σαφέστερα πιο ποιοτική εξέλιξη. Οι εξαιρέσεις, απλά τον επιβεβαιώνουν. 21 λεπτά πριν, flampouras είπε --Edit-- Μόλις ήρθαν! Έχουμε και το service manual του ASEG Ωστόσο από το όνομα των αρχείων βλέπω ASYG. Μου είπε ότι είναι τα ίδια, αλλά τι να πω... https://1drv.ms/f/s!AvAlfJNsNNKBhasPwG7OkqilaW-UGQ?e=esvUbP W9319205304-0301_IM_En_AOYG18KMTA.pdf 713.35 kB · 0 downloads Δες εδώ, νομίζω έχει τα ίδια SERVICE & SUPPORT | Downloads | Document search | FUJITSU GENERAL United Kingdom
flampouras Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, cmaniac είπε Δες εδώ, νομίζω έχει τα ίδια SERVICE & SUPPORT | Downloads | Document search | FUJITSU GENERAL United Kingdom Δεν βρίσκω το service manual. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από flampouras
insomniagfg Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες On 26/10/2024 at 21:03, Specs said: Exeiς χρησιμοποιησει την εφαρμογη Onecta? επειδη εχεις το Perfera A , με ενδιαφερει να δω τι παραπανω δυνατοτητες εχει με την εφαρμογη, ως προς το δικο μου το προηγουμενο, γιατι στον καταλογο το δικο μου το περιγραφει ως προς Onecta user settings: Basic και ως προς Field Settings: ΝΟ , ενω στο δικο σου ALL και YES αντιστοιχα. Καλησπερα, τι θα ηθελες να δω?
liakjim Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 6 λεπτά πριν, flampouras είπε Δεν βρίσκω το service manual. Όλα από μένα τα περιμένετε; 😅 https://easyupload.io/1wc5a2 1 1
flampouras Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Όλα από μένα τα περιμένετε; 😅 https://easyupload.io/1wc5a2 To έχω ανεβάσει και εγώ στο link μου. Δεν θυμόμουν οτι το έχουμε ήδη. 1
liakjim Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες @flampouras και design manual https://www.manualslib.com/manual/3497268/Fujitsu-Airstage-Aseg18kmte.html 53 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/303268-a-c-in9btu-midea-ag109nxd6i-xtreme-save? Για αυτο τι λες; Παλι midea, ενα κλικ πιο κατω seer αλλα και 80€ διαφορα Μπα. Θα πήγαινα στο all easy pro. 2 1
insomniagfg Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες On 17/11/2024 at 18:18, cmaniac said: Εάν εν λειτουργία το εξωτερικό θερμόμετρο πιάσει >13, μπαίνει η προστασία η οποία γίνεται reset στους <11. Εάν δεν πιάσει πάνω από 13, τότε δεν εμπλέκεται η προστασία και δεν χρειάζεται να πάει κάτω από 11. Τώρα για να έιμαι ειλικρινής, εάν η εξωτερική είναι 11-13 και νωρίτερα ήταν πχ 15, δεν ξέρω πώς μπορείς να βεβιάσεις την απενεργοποίηση της προστασίας (πχ εάν αρκεί ένα κλείσιμο - άνοιγμα). Από τους 13 (ή 11), μέχρι τους 4 βαθμούς, στη θέρμανση, το μηχάνημα παίζει ελεύθερο και σε μένα πιάνει, όπως έγραψα, 135-140W. Το δικό μου είναι μικρό - άλλα heavy μπορεί να μην κατεβαίνουν τόσο χαμηλά. BTW, έκανα ένα σκάλισμα και είδα ότι @insomniagfg έχει το Perfera FTXM-A, το οποίο θα ήθελα να δω τι κάνει στη θέρμανση. Απο οτι βλεπω καταναλωση ημερησια(για τις προηγουμενες 20μερες) ,24 ωρες λειτουργιας ειναι 3.6-4.2kwh. Καθεται εκει στα 140-160watt , το 12αρι. Ειναι το μονο που δουλευω για ολο το σπιτι με ρυθμιση 21-22 C και fan πρωτη σκαλα. Σαλονι εχω 23 (εκει ειναι το 12αρι), στο δωματιο που ειναι απεναντι απο διαδρομο 22C, και διπλανο δωματιο το οποιο δεν το πιανει σχεδον καθολου 21,5. 1
sap00 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 43 λεπτά πριν, flampouras είπε Μάλιστα συζητήσαμε για το μέρος τοποθέτησης (καθώς και ο ίδιος εγκαταστάτης απ’ ότι μου είπε) και με βοήθησε. Κράτησες το όνομα, το τηλέφωνό του και την περιοχή που δραστηριοποιείται? 'Ισως αυτό να βόλευε κάποιους εδώ μέσα..
cmaniac Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 48 λεπτά πριν, insomniagfg είπε Απο οτι βλεπω καταναλωση ημερησια(για τις προηγουμενες 20μερες) ,24 ωρες λειτουργιας ειναι 3.6-4.2kwh. Καθεται εκει στα 140-160watt , το 12αρι. Ειναι το μονο που δουλευω για ολο το σπιτι με ρυθμιση 21-22 C και fan πρωτη σκαλα. Σαλονι εχω 23 (εκει ειναι το 12αρι), στο δωματιο που ειναι απεναντι απο διαδρομο 22C, και διπλανο δωματιο το οποιο δεν το πιανει σχεδον καθολου 21,5. Ωραία! Δεν βλέπεις κάποια σύνδεση on-off και εξωτερικής θερμοκρασίας, σωστά; Το 9ρι το έχεις backup;
flampouras Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 53 λεπτά πριν, sap00 είπε Κράτησες το όνομα, το τηλέφωνό του και την περιοχή που δραστηριοποιείται? 'Ισως αυτό να βόλευε κάποιους εδώ μέσα.. Όχι, αλλά φαίνεται στην υπογραφή του email που μου έστειλε. To σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια μου, αλλά δεν ήθελα, ενδεχομένως, να τον φέρω σε δύσκολη θέση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα