Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mellodos είπε

Δεν βάζουμε gree ( toyotomi) ή midea ( inventor) για θέρμανση.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα το εριξα στο inventor leon κυριως λογω των χαρακτηριστικων του στην ψυξη που θα δουλευει αποκλειστικα και πολλες ωρες.

Ελπιζω να μην εκανα λαλακια.

https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/inventor-leon-lhuvi-09wfi-lhuvo-09-klimatistiko-9-000-btu-h_4458923

Επεξ/σία από dimviii
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, flampouras είπε

1289 το ASEG24KMTE;; Με δωρεάν εγκατάσταση + 100 δωροεπιταγή;;; Μολις το παράγγειλα

Μια μέρα δεν πρόλαβα να δω τιμές λόγο δουλειάς και έχασα την προσφορά... Καλορίζικο!

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, liakjim είπε

Από το παλιότερο στο νεότερο ->

asyg24kmta -> asyg24kmtb -> asyg24kmte -> aseg24kmte

Το τελευταίο βλέπω θέλει έξτρα το wifi module. Πόσο κοστίζει αυτό ; Το ζητάω από το μαγαζί που θα το παραγγείλουμε; 

Ο Κωτσόβολος το δίνει καλή τιμή εγκατεστημένο αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ τον εγκατάσταση του....δεν πρόκειται για δικό μου που θα ήμουν μπροστά στην εγκατάσταση . Μάλλον θα το πάρουμε από αλλού και θα το βάλει ψυκτικός επιλογής μου.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, GiannisSol είπε

Το τελευταίο βλέπω θέλει έξτρα το wifi module. Πόσο κοστίζει αυτό ; Το ζητάω από το μαγαζί που θα το παραγγείλουμε; 

Ο Κωτσόβολος το δίνει καλή τιμή εγκατεστημένο αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ τον εγκατάσταση του....δεν πρόκειται για δικό μου που θα ήμουν μπροστά στην εγκατάσταση . Μάλλον θα το πάρουμε από αλλού και θα το βάλει ψυκτικός επιλογής μου.

Wi Fi Module UTY-TFSXH3 100 ευρω

Δημοσ.
6 ώρες πριν, IsiR είπε

Wi Fi Module UTY-TFSXH3 100 ευρω

Είμαστε σίγουροι γι' αυτό; Γιατί το επίσημο site της Fujitsu δεν το δίνει για την σειρά aseg.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, flampouras είπε

Ωραίος. Μάλλον δεν θα το έχουν ανανεώσει. Αν θέλεις να κάνεις μια καλή πράξη πες τους το με ένα email. Στον κατάλογο υπάρχει όπως σου έδειξα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μόνη καλή τιμή του ASEG24KMTE είναι από έναν στο Ρέθυμνο (markogiannakis). Έχει αγοράσει κανείς από εκεί ; 

Επεξ/σία από GiannisSol
Δημοσ.
14 ώρες πριν, z3et είπε

Καλησπέρα στη παρέα,

Ψάχνω κλιματιστικο (9αρι-12αρι) για ψυξη/θερμανση για 15τμ χωρο. Εχουμε καποια VFM ας πουμε λυση με ~4 κατοσταρικα με εγκατασταση και ατοκες δοσεις; Με ενδιαφερει να εχει καλη αποδοση και να ειναι ησυχη η μεσα μοναδα, δεν με ενδιαφερουν wifi και ιστοριες. Η μονωση ειναι σχετικα καλη.

Eχω μια εμπειρια απο το γραφειο με τα Sendo και μου εχουν φανει αρκετα καλα (βεβαια δεν φενεται να εχουν τοσο καλες αποδοσεις σε σχεση με καποια Tesla, TCL, Hisense που εχω συγκρινει). 

Chekare sto bestprice εχει ενα μαγαζι που εχει βγαλει κουπονι ΤCLOFFER στα Miracle ΙΙΙ ...  390κατι το 9.000 

428 βγαινει το 12αρι..

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, OverclockerReborn είπε

Chekare sto bestprice εχει ενα μαγαζι που εχει βγαλει κουπονι ΤCLOFFER στα Miracle ΙΙΙ ...  390κατι το 9.000 

428 βγαινει το 12αρι..

Μόνο να μην είναι στη μαύρη λίστα στο tclgreece.gr

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Παρακολουθώ το Forum με μεγάλη προσοχή, μιας και έχω ως κύρια πηγή θέρμανσης τον κλιματισμό σε 2 σπίτια (εξοχικό και εργασία) και ομολογώ πως με έχει βοηθήσει πολύ. Θα είχα μόνο μία παρατήρηση να κάνω. Το εργαλείο υπολογισμού θερμικών απωλειών που προτείνετε είναι πολύ πιθανό να μην είναι πολύ αξιόπιστο και να βγάζει αυξημένες τιμές. Ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι προωθητική. Στο δικό μου το σπίτι, για παράδειγμα, έχει γίνει κανονική μελέτη από μηχανολόγο μηχανικό και μου έβγαλε απώλειες 10911 Watt. Όταν έτρεξα το εργαλείο, μου έβγαλε τις διπλάσιες απώλειες, δηλαδή 20182 Watt! Και ήμουν αρκετά επιμελής στο να βάλω τις σωστές παραμέτρους. Αντιστοίχως, για μονοκατοικία σε χωριό με υψόμετρο 750 μέτρων στην Ήπειρο χωρίς καμία μόνωση, ούτε καν στην σκεπή (υπάρχουν κεραμίδια και από κάτω μόνο ξύλινη οροφή), με δύο κλιματιστικά on-off συνολικής ισχύος στην θέρμανση 20.000 BTU (5861 watt) διατηρούσα εσωτερική θερμοκρασία 20 βαθμούς με εξωτερική στους 0. Σύμφωνα με το Site, οι απώλειες θα πρέπει να είναι τριπλάσιες της ισχύος που έχω εγκαταστήσει (δηλαδή 15192) για την ζητούμενη θερμοκρασία. Θεωρώ ότι αρκετοί που διαβάζουν το Forum μπορεί να οδηγούνται σε αγορά ισχυρότερων μηχανημάτων με αποτέλεσμα αυτά να συμπεριφέρονται τελικά σαν on-off, λόγω της μεγαλύτερης από την απαιτούμενη ισχύ τους.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μόνο να μην είναι στη μαύρη λίστα στο tclgreece.gr

τον εχει επισημο μεταπωλητη και δεν ειναι και στην λιστα.

για καποιο λογω δεν με αφηνει να ποσταρω λινκ to insomnia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...