dimviii Δημοσ. Δευτέρα στις 07:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:58 μμ (επεξεργασμένο) o Kωτσοβολος μεχρι ποσο μακρυα απο τα καταστηματα του τοποθετει κλιματιστικα? παει ας πουμε 40 χλμ μακρυα? Ψαχνωντας στο σαιτ του το μονο σχετικο που βρηκα στις τοποθετησεις ,ειναι κατι που λεει ''δεν υπαρχει χιλιομετρικη επιβαρυνση '' https://www.kotsovolos.gr/ypiresies/services-paradosi-enkatastasi/enkatastasi-sindesi-gr/enkatastasi-klimatistika/990228-υπηρεσία-εγκατάστασης-κλιματιστικού-9000-έως-15000-btu Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:02 μμ από dimviii
cmaniac Δημοσ. Δευτέρα στις 08:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:03 μμ 1 ώρα πριν, ane2024 είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εγώ απλά θέλω να να το ελέγχω απομακρυσμένα. Για το pro που είπα το βρήκα στο play store. Το Pro είναι άλλο πράγμα. Είναι για την εξωτερική μονάδα ελέγχου RC-ES1 1
GiannisSol Δημοσ. Δευτέρα στις 08:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:27 μμ 3 ώρες πριν, liakjim είπε Σε άφησε; Λέει ότι εξαντλήθηκε. Ή πήρες το τελευταίο; Βοηθάω ένα φίλο να επιλέξει 24 αρι που απαιτεί ο χώρος του . Χρήση βασική πηγή θέρμανσης στην Αθήνα μέσα (ήπιο κλίμα) Μεταξύ του μοντέλου που συζητάτε , kmte ή Toshiba edge ;
liakjim Δημοσ. Δευτέρα στις 08:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:40 μμ 12 λεπτά πριν, GiannisSol είπε Βοηθάω ένα φίλο να επιλέξει 24 αρι που απαιτεί ο χώρος του . Χρήση βασική πηγή θέρμανσης στην Αθήνα μέσα (ήπιο κλίμα) Μεταξύ του μοντέλου που συζητάτε , kmte ή Toshiba edge ; Αν θέλει αθόρυβο εντελώς το toshiba, αν θέλει μέγιστη οικονομία το fujitsu.
_^ThEo^_ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:46 μμ Για το aseg24kmte και τηλεφωνικα και στο τσατ του πλαισίου δεν μου έκαναν παραγγελία. 1
liakjim Δημοσ. Δευτέρα στις 08:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:56 μμ 2 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Κατα 99% δε θα ανοιξει καθολου το χειμωνα γιατι εχω αεριο, μονο σε περιπτωση βλαβης https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/252262-a-c-in9-midea-aep209nxd6-all-easy-pro 2 ώρες πριν, z3et είπε Καλησπέρα στη παρέα, Ψάχνω κλιματιστικο (9αρι-12αρι) για ψυξη/θερμανση για 15τμ χωρο. Εχουμε καποια VFM ας πουμε λυση με ~4 κατοσταρικα με εγκατασταση και ατοκες δοσεις; Με ενδιαφερει να εχει καλη αποδοση και να ειναι ησυχη η μεσα μοναδα, δεν με ενδιαφερουν wifi και ιστοριες. Η μονωση ειναι σχετικα καλη. Eχω μια εμπειρια απο το γραφειο με τα Sendo και μου εχουν φανει αρκετα καλα (βεβαια δεν φενεται να εχουν τοσο καλες αποδοσεις σε σχεση με καποια Tesla, TCL, Hisense που εχω συγκρινει). https://skondo.gr/index.php?route=product%2Fproduct&path=1_15_21_22&product_id=558420&ref=bestprice.gr 1
GiannisSol Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ 26 λεπτά πριν, liakjim είπε Αν θέλει αθόρυβο εντελώς το toshiba, αν θέλει μέγιστη οικονομία το fujitsu. Το Fujitsu προβληματίζει με το θόρυβο του ;
GREG10ARIS Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ 10 λεπτά πριν, liakjim είπε https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/252262-a-c-in9-midea-aep209nxd6-all-easy-pro Γιατι οχι το inventor που εστειλε ο φιλος πανω με 520 ή το toyotomi που εστειλα ομως; Ευχαριστω για το χρονο σου!
Panos1987 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 μμ (επεξεργασμένο) Είμαι σε δίλημμα (περιπου😁) ... Ftxm35a ή haori 13J2AVSG ή Mitsubishi Electric MSZ LN35VGB Για φουλ χρήση ψύξη-θέρμανση Έχω το perfera το ftxm35r και είμαι ικανοποιημένος αρκετά αλλά βρίσκω φτηνότερα το haori (που είναι και ομορφότερο).Για το mithubishi.... απλά αρέσει στην σύζυγο... Έχει κανείς καμιά εμπειρία? Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:26 μμ από Panos1987
liakjim Δημοσ. Δευτέρα στις 09:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:34 μμ 24 λεπτά πριν, GiannisSol είπε Το Fujitsu προβληματίζει με το θόρυβο του ; Εξαρτάται από το αυτί. 24 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε Γιατι οχι το inventor που εστειλε ο φιλος πανω με 520 ή το toyotomi που εστειλα ομως; Ευχαριστω για το χρονο σου! Θα πήγαινα στο μαμά και όχι στο φασόν του και επίσης το all easy pro έχει περισσότερα χαρακτηριστικά. Toyo όχι. 16 λεπτά πριν, Panos1987 είπε Είμαι σε δίλημμα (περιπου😁) ... Ftxm35a ή haori 13J2AVSG ή Mitsubishi Electric MSZ LN35VGB Για φουλ χρήση ψύξη-θέρμανση Έχω το perfera το ftxm35r και είμαι ικανοποιημένος αρκετά αλλά βρίσκω φτηνότερα το haori (που είναι και ομορφότερο).Για το mithubishi.... απλά αρέσει στην σύζυγο... Έχει κανείς καμιά εμπειρία? Αν έχεις το χρήμα εννοείται perfera. 1
cmaniac Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 μμ (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Panos1987 είπε Είμαι σε δίλημμα (περιπου😁) ... Ftxm35a ή haori 13J2AVSG ή Mitsubishi Electric MSZ LN35VGB Για φουλ χρήση ψύξη-θέρμανση Έχω το perfera το ftxm35r και είμαι ικανοποιημένος αρκετά αλλά βρίσκω φτηνότερα το haori (που είναι και ομορφότερο).Για το mithubishi.... απλά αρέσει στην σύζυγο... Έχει κανείς καμιά εμπειρία? Εξαρτάται. Πού σ'αρέσει να κοιμάσαι; Καναπέ ή κρεβάτι; Spoiler Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:41 μμ από cmaniac 6
GiannisSol Δημοσ. Δευτέρα στις 09:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:43 μμ 5 λεπτά πριν, liakjim είπε Εξαρτάται από το αυτί. Κατάλαβα , άρα δεν θα ενοχλεί εκεί που θα μπει ,οπότε πάμε προς Fujitsu. Πες μου λιγο για τις παραλλαγές στα μοντέλα kmte, kmta , aseg , aoyg γιατί σε κάθε αναζήτηση στα μαγαζιά βλέπω και άλλο μοντέλο και έχω χαθεί.
liakjim Δημοσ. Δευτέρα στις 09:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:45 μμ Μόλις τώρα, GiannisSol είπε Κατάλαβα , άρα δεν θα ενοχλεί εκεί που θα μπει ,οπότε πάμε προς Fujitsu. Πες μου λιγο για τις παραλλαγές στα μοντέλα kmte, kmta , aseg , aoyg γιατί σε κάθε αναζήτηση στα μαγαζιά βλέπω και άλλο μοντέλο και έχω χαθεί. Από το παλιότερο στο νεότερο -> asyg24kmta -> asyg24kmtb -> asyg24kmte -> aseg24kmte 1
Pan_K Δημοσ. Δευτέρα στις 09:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:47 μμ Καλησπέρα. Έχω ένα παλιό inverter του 2012, LG S09AF που έχει πολύ άθλια συμπεριφορά στην θέρμανση. Επισυνάπτω γράφημα από σήμερα το πρωί με εξωτερική 12, εσωτερική 17 και ζητούμενη 21 για χώρο περίπου 30 τμ. και ένα δεύτερο γράφημα για σύγκριση, με ένα Inventor Omnia eco 9000btu που είναι εγκατεστημένο σε άλλον χώρο 28τμ του ίδιου διαμερίσματος. Πιστεύετε ότι αν διορθώσω την άθλια εγκατάσταση με σχεδόν μισό μέτρο σωλήνα και βάλω έναν με 3m αυτή η συμπεριφορά ON-OFF στα 650 watt θα λυθεί ή να πάρω κατευθείαν κάτι καινούριο; Ο χώρος θερμαίνεται και ψύχεται μόνο με κλιματιστικά. Ευχαριστώ πολύ.
liakjim Δημοσ. Δευτέρα στις 09:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:57 μμ 8 λεπτά πριν, Pan_K είπε Πιστεύετε ότι αν διορθώσω την άθλια εγκατάσταση με σχεδόν μισό μέτρο σωλήνα και βάλω έναν με 3m αυτή η συμπεριφορά ON-OFF στα 650 watt θα λυθεί Μάλλον όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα