Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, flampouras είπε

1289 το ASEG24KMTE;; Με δωρεάν εγκατάσταση + 100 δωροεπιταγή;;; Μολις το παράγγειλα

Σε άφησε; Λέει ότι εξαντλήθηκε. Ή πήρες το τελευταίο; 

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, liakjim είπε

Σε άφησε; Λέει ότι εξαντλήθηκε. Ή πήρες το τελευταίο; 

Πήρα τηλέφωνο, στην αρχή μου τα μασάγε, δεν έχω πληροφορίες για αυτό το προϊόν, δεν θα ξανά έρθει και κάτι τέτοια κουλά. Της λέω αποκλείεται, είναι καινούργιο μοντέλο,και δεν το βιάζομαι. Μπορούμε να το παραγγείλουμε και οπότε ερθει; Μου λέει για μισό λεπτό, ναι λέει βλέπω είναι μοντέλο 24' και βλέπω επόμενη παραλαβή 23/11. Μπορούμε να βάλουμε προπαραγγελία και να κλειδώσουμε αυτή την τιμή, μου λέει. Οκ λέω, πάμε. Την ζήτησα και γραπτά στο email μου και περιμένω να έρθει. Τώρα τι να πω...

--Edit--

Μόλις ήρθε..τώρα αναμένουμε να δούμε αν θα τηρηθούν όλα...

Επεξ/σία από flampouras
  • Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, flampouras είπε

Πήρα τηλέφωνο, στην αρχή μου τα μασάγε, δεν έχω πληροφορίες για αυτό το προϊόν, δεν θα ξανά έρθει και κάτι τέτοια κουλά. Της λέω αποκλείεται, είναι καινούργιο μοντέλο,και δεν το βιάζομαι. Μπορούμε να το παραγγείλουμε και οπότε ερθει; Μου λέει για μισό λεπτό, ναι λέει βλέπω είναι μοντέλο 24' και βλέπω επόμενη παραλαβή 23/11. Μπορούμε να βάλουμε προπαραγγελία και να κλειδώσουμε αυτή την τιμή, μου λέει. Οκ λέω, πάμε. Την ζήτησα και γραπτά στο email μου και περιμένω να έρθει. Τώρα τι να πω...

--Edit--

Μόλις ήρθε..τώρα αναμένουμε να δούμε αν θα τηρηθούν όλα...

Τέλειο deal. Τόσο χαμηλά έχουμε δει το 18αρι!!!

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ane2024 είπε

Επειδή κάπου το χάνω . Το cloud είναι του play store? ή της εφαρμογής? Πια εφαρμογή έχεις , την απλή ή την Pro?  

Πάντως δουλεύει 

Ίσως αυτά με το WiFi να είναι πιο καινούργια κομμάτια, αλλά με τις ίδιες προδιαγραφές 

Η κάθε εταιρεία έχει δικό της cloud που μιλάει το WiFi module του κλιματιστικού και λαμβάνει εντολές, αλλά και στέλνει δεδομένα.

Για να μπορέσεις να μιλήσεις με τα δεδομένα που υπάρχουν στο cloud της κάθε εταιρείας πρέπει να έχεις έναν λογαριασμό. Το matching του κάθε λογαριασμού με το κάθε κλιματιστικό έχει μια συγκεκριμένη διαδικασία.

Στα MHI μπορείς να έχεις και τοπική πρόσβαση στο module του κλιματιστικού μέσω κάποιας άλλης εφαρμογής για home automation (πχ Homeassistant), ώστε να μην είσαι εξαρτώμενος από το cloud.

Η MHI από το 2022 και μετά έχει αλλάξει το module του wifi και επιπλέον είναι άλλη η cloud υπηρεσία που χρησιμοποιεί. Το παλιό module συνεχίζει να συνδέεται στην προηγούμενη υπηρεσία, οπότε εάν αγοράσεις το παλιό, θα συνδεθείς στην παλιά υπηρεσία.

Το "Pro" στο οποίο αναφέρεσαι δεν κατάλαβα τι είναι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREG10ARIS είπε

Καλησπερα! Ψαχνω 9αρι κλιματιστικο για το δωματιο, κυριως για ψυξη το καλοκαιρι. Εχω ξεχωρισει αυτο λογω της τιμης που περιλαμβανει την εγκατασταση, της μαρκας και της ενεργειακης κλασης. Πιστευετε αξιζει να περιμενω για καποια καλυτερη προσφορα;

κοιτα και αυτο εδω με 9,5 seer και 99 kwh ετησια στην ψυξη, τοποθετημενο στα 519 με 50 δωροεπιταγη ανακυκλωσης και αλλα 20 ευρω δωροεπιταγη blackfriday

https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/inventor-leon-lhuvi-09wfi-lhuvo-09-klimatistiko-9-000-btu-h_4458923

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, GiannisB81 είπε

Τα φώτα σας παρακαλώ. Για την παρακολούθηση κατανάλωσης ενός κλιματιστικού 24000btu (Bosch ASI24AW30) που συνδέεται σε σούκο πρίζα με δική της γραμμή, αρκεί μία smart πρίζα με max 3680W για να μη μπλέκω με τον πίνακα, ή είναι μονόδρομος κάτι στο στυλ των shelly?

Και με πρίζα θα κάνεις τη δουλειά σου. Οι περισσότεροι έτσι είμαστε. Πχ εγώ έχω tapo p110 στο asyg24kmta . Γνωρίζω ότι είναι στατιστικά μάλλον το πιο επισφαλές μιας και όλο το ρεύμα περνάει μέσα από τη συσκευή. Αλλά το asyg24kmta είναι γλυκό στη λειτουργία του. Το έχω 24/7 ανοιχτό και δεν περνάει ποτέ τα 800-900W. Άσε που παίζω με ενεργοποιημένη μια λειτουργία που μειώνει τον θόρυβο της εξωτερικής και βάζει κόφτη στα 5Α. Δηλαδή στη χειρότερη στο 1/3 του φορτίου της tapo. 

Υπάρχουν και λύσεις με μεγαλύτερη δυνατότητα ισχύος πχ ένα son off pow r3 . Αυτό θέλει καλώδια για σύνδεση αλλά αντέχει 25Α . Υποτίθεται αυξάνει το margin . 

Μετά πας σε λύσεις πίνακα. Πχ το son off power elite 20A. Αντέχει 20Α όπως λέει. 

Τέλος το πιο ασφαλές από όλα είναι κάτι που μετράει επαγωγικά πχ το Shelly em. 

Οπότε ζυγίζεις το όποιο ρίσκο, κοιτάς και φορτία του Bosch, κοιτάς τι θέλεις πχ αν θέλεις οπωσδήποτε διαγράμματα και δεν έχεις homeassistant τότε πας μόνο σε tapo και ψωνίζεις. 

1 ώρα πριν, GREG10ARIS είπε

Καλησπερα! Ψαχνω 9αρι κλιματιστικο για το δωματιο, κυριως για ψυξη το καλοκαιρι. Εχω ξεχωρισει αυτο λογω της τιμης που περιλαμβανει την εγκατασταση, της μαρκας και της ενεργειακης κλασης. Πιστευετε αξιζει να περιμενω για καποια καλυτερη προσφορα;

Πόσο κυρίως θα είναι το κυρίως;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, liakjim είπε

Στην ελληνική αγορά θα βρεις τον πρώτο κωδικό από το screenshot με ονομασία Toshiba edge white ( βγαίνει και σε black ). Εκεί να πας. 

Τα 'Χ' 'Υ' στα πινακάκια των toshiba , σε τι αναφέρονται ακριβώς;

image.png.d6461949fd5b43a46f5d929b24498eec.png

Επεξ/σία από skoil_elikikou
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πόσο κυρίως θα είναι το κυρίως;

Κατα 99% δε θα ανοιξει καθολου το χειμωνα γιατι εχω αεριο, μονο σε περιπτωση βλαβης

Δημοσ.
4 ώρες πριν, liakjim είπε

image.png.e23ee51a44d8e1339ae0172375839c1d.png

η αλλαγή από on off σε συνεχόμενη λειτουργία μετά τις 21:00 ή μετά τις 0:00, έχει να κάνει με την εξωτερική θερμοκρασία όταν έπεσε κάτω από 9 ή 8  βαθμούς,  ή εκείνη τη στιγμή ισορρόπησε σε σχέση με τις απώλειες του χώρου και τη ζήτηση? 

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα,

Ψάχνω κλιματιστικο (9αρι-12αρι) για ψυξη/θερμανση για 15τμ χωρο. Εχουμε καποια VFM ας πουμε λυση με ~4 κατοσταρικα με εγκατασταση και ατοκες δοσεις; Με ενδιαφερει να εχει καλη αποδοση και να ειναι ησυχη η μεσα μοναδα, δεν με ενδιαφερουν wifi και ιστοριες. Η μονωση ειναι σχετικα καλη.

Eχω μια εμπειρια απο το γραφειο με τα Sendo και μου εχουν φανει αρκετα καλα (βεβαια δεν φενεται να εχουν τοσο καλες αποδοσεις σε σχεση με καποια Tesla, TCL, Hisense που εχω συγκρινει). 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cmaniac είπε

Η κάθε εταιρεία έχει δικό της cloud που μιλάει το WiFi module του κλιματιστικού και λαμβάνει εντολές, αλλά και στέλνει δεδομένα.

Για να μπορέσεις να μιλήσεις με τα δεδομένα που υπάρχουν στο cloud της κάθε εταιρείας πρέπει να έχεις έναν λογαριασμό. Το matching του κάθε λογαριασμού με το κάθε κλιματιστικό έχει μια συγκεκριμένη διαδικασία.

Στα MHI μπορείς να έχεις και τοπική πρόσβαση στο module του κλιματιστικού μέσω κάποιας άλλης εφαρμογής για home automation (πχ Homeassistant), ώστε να μην είσαι εξαρτώμενος από το cloud.

Η MHI από το 2022 και μετά έχει αλλάξει το module του wifi και επιπλέον είναι άλλη η cloud υπηρεσία που χρησιμοποιεί. Το παλιό module συνεχίζει να συνδέεται στην προηγούμενη υπηρεσία, οπότε εάν αγοράσεις το παλιό, θα συνδεθείς στην παλιά υπηρεσία.

Το "Pro" στο οποίο αναφέρεσαι δεν κατάλαβα τι είναι.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εγώ απλά θέλω να να το ελέγχω απομακρυσμένα. 

Για το pro που είπα το βρήκα στο play store.

Screenshot_2024-11-18-18-48-53-11_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.jpg

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, sap00 είπε

η αλλαγή από on off σε συνεχόμενη λειτουργία μετά τις 21:00 ή μετά τις 0:00, έχει να κάνει με την εξωτερική θερμοκρασία όταν έπεσε κάτω από 9 ή 8  βαθμούς,  ή εκείνη τη στιγμή ισορρόπησε σε σχέση με τις απώλειες του χώρου και τη ζήτηση? 

Το δεύτερο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...