Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

7 χρόνια. Αν το βρεις προτίμησε το aseg18kmte ως πιο καινούργια σειρά.

Δεν το έπιασα αυτό με την αλλοίωση, αν θέλεις να μας πεις. 

Τις προάλλες που είχα ανεβάσει φωτό σχετικά με αλλοιώσει που είχα βρει στο εσωτερικό το μαύρο, αλλά δεν ήταν κάτι  σπουδαίο 

Έπειτα από την επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη μου έκανα καλιμπραρισμα και απογειώθηκε η απόδοση 

Επεξ/σία από kva21
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kva21 είπε

Τις προάλλες που είχα ανεβάσει φωτό σχετικά με αλλοιώσει που είχα βρει στο εσωτερικό το μαύρο, αλλά δεν ήταν κάτι  σπουδαίο 

Έπειτα από την επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη μου έκανα καλιμπραρισμα και απογειώθηκε η απόδοση 

Είναι η περίπτωση που μια απάντηση φέρνει περισσότερα ερωτήματα 😅

Θυμάμαι το πλαστικό κομμάτι με την αλλοίωση στη μπογιά που δεν επηρεάζει κάπου.

Δεν θυμάμαι όμως να είχες πει κάτι άλλο. Οπότε τι καλιμπραρισμα έκανες; Να το κάνω και εγώ να ουμε 💪

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, liakjim είπε

Είναι η περίπτωση που μια απάντηση φέρνει περισσότερα ερωτήματα 😅

Θυμάμαι το πλαστικό κομμάτι με την αλλοίωση στη μπογιά που δεν επηρεάζει κάπου.

Δεν θυμάμαι όμως να είχες πει κάτι άλλο. Οπότε τι καλιμπραρισμα έκανες; Να το κάνω και εγώ να ουμε 💪

Όταν είχα μιλήσει με τον τεχνικό για εκείνο το μαυρο, με την ευκαιρία αυτή, τον ρώτησα και για την απόδοση του. Πχ στο 23-24 δεν ζέσταινε τόσο καλά  και αναγκαζόμουν να το βάζω στο 25.
Μου είπε κάτι σχετικά με τον αισθητήρα θερμοκρασίας της εσωτερικής μονάδας και μου είπε ότι θα ήταν πολύ καλό να κάνουμε ένα καλιμπραρισμα .

το κάναμε και τώρα το βάζω στο 23.5 και γίνεται φούρνος  55τμ με σκάλα 

Αν θες να σου εξηγήσω μέσω προσωπικού μηνύματος 

πάντως αισθητά η απόδοση του απογειώθηκε .

να είναι καλά ο άνθρωπος 

επίσης κι εσένα ευχαριστώ για την συμβουλή σου να επιλέξω αυτό το μηχάνημα 

σε θέμα θέρμανσης είναι το καλύτερο μηχάνημα που είχα (και είχα αρκετά και όχι φτηνά) να είσαι καλά 

Επεξ/σία από kva21
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kva21 είπε

Όταν είχα μιλήσει με τον τεχνικό για εκείνο το μαυρο, με την ευκαιρία αυτή, τον ρώτησα και για την απόδοση του. Πχ στο 23-24 δεν ζέσταινε τόσο καλά  και αναγκαζόμουν να το βάζω στο 25. Μου είπε κάτι σχετικά με τον αισθητήρα θερμοκρασίας της εσωτερικής μονάδας και μου είπε ότι θα ήταν πολύ καλό να κάνουμε ένα καλιμπραρισμα .

Αν θες να σου εξηγήσω μέσω προσωπικού μηνύματος 

πάντως αισθητά η απόδοση του απογειώθηκε .

να είναι καλά ο άνθρωπος 

επίσης κι εσένα ευχαριστώ για την συμβουλή σου να επιλέξω αυτό το μηχάνημα 

σε θέμα θέρμανσης είναι το καλύτερο μηχάνημα που είχα (και είχα αρκετά και όχι φτηνά) να είσαι καλά 

Μήπως αναφέρεσαι σε αυτό όπου με το τηλεκοντρόλ μπαίνεις στο "κρυφό" μενού και μπορείς να ρυθμίσεις κάποια πράγματα και μεταξύ αυτών και που ακούει ο αισθητήρας εσωτερικής θερμοκρασίας; Το offset ουσιαστικά.

image.png.45781820638cabd151e4d3a9713661d4.png

image.png.85f385ce23e52c899ea5fa20ba07b38a.png

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, liakjim είπε

https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/fujitsu-km-series-aseh12kmcg-aoeh12kmcg-klimatistiko-12-000-btu-h_4542924

Ίδια τιμή και σε public . Ίσως αναμονή για BF; 

Σαν airstage θα πρέπει να μπαίνει ha. 

https://github.com/danielkaldheim/ha_airstage

Το δικό μου asyg24kmta μπαίνει μιας και είναι συμβατό με το airstage της Fujitsu, αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από κάποιον ( ή από σένα 😅 ) .

Mέχρι 700 το ανώτατο μπορώ να πάω. Βάσει του ερωτηματολογίου που έβαλα, είμαι για 12αρι αν κρίνω απο την απάντηση σου. Θα περιμένω καμιά προσφορά γιατί το 819€ τσούζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μήπως αναφέρεσαι σε αυτό όπου με το τηλεκοντρόλ μπαίνεις στο "κρυφό" μενού και μπορείς να ρυθμίσεις κάποια πράγματα και μεταξύ αυτών και που ακούει ο αισθητήρας εσωτερικής θερμοκρασίας; Το offset ουσιαστικά.

Μπορεί να είναι αυτό 

24 λεπτά πριν, kva21 είπε

Μπορεί να είναι αυτό 

επίσης @liakjim θα ήθελα την άποψη σου σχετικά με μια ακόμη επιλογή για 9αρι αυτή τη φορά 

Για συμπληρωματική θέρμανση παιδικού Υ/Δ 13τμ ανάμεσα σε :

Α) ASEH09KΝCΑ 620€ περασμένο 

Β) ASYG09KMCF 670€ περασμένο 

Γ) ASEH09KMCG 720€ περασμένο 

και έτσι για την τσιγγουνιά κοιτάζω και ένα :

Δ) TCL TAC-09CHSA 350€ περασμένο 

Ξέρω ότι κοιτάζω δύο ανομοιες καταστασεις αλλά @liakjim την άποψη σου παρακαλώ 

Επεξ/σία από kva21
Δημοσ.

plaisio και public  δεν εβγαλαν τιποτα το αξιολογο σε 9αρι που κοιταω.

για να δουμε εαν βγαλει κατι ο Κωτσοβολος, το βραδυ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mdkamael είπε

Έχω το 80αρι με 20αρα ασφάλεια σε 2.5αρι καλώδιο ... απλά αυγάτισε την ασφάλεια και θα σαι κομπλέ! 

Δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση αυτή.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, liakjim είπε

To offset το ρύθμισα και γω στο ένα από τα δύο Mitsubishi στα υπνοδωμάτια. Στο ένα by default ήταν τέλειο , στο άλλο δωμάτιο ήταν +3 βαθμούς. Μια χαρά και εκεί πλέον. 

Στο gree δεν βρίσκω πως το πειραζουμε αυτό δεν το βλέπω στο service manual . Ίσως θα ήθελα -1 βαθμό εκεί. 

Επεξ/σία από GiannisSol
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, definitio είπε

Βρήκα 2 * Midea Xtreme Save 9K BTU = <1000€ με εγκατάσταση και με τρώει...

479 στο πλαίσιο με τοποθέτηση και 50 ευρώ δωροεπιταγη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, dimviii said:

479 στο πλαίσιο με τοποθέτηση και 50 ευρώ δωροεπιταγη

Οπότε αν αγοράζονταν μαζί βγαίνουν ~992€ (στο ένα κ απεγκατάσταση), ενώ με χωριστή αγορά 942€ (50€ κουπόνι στην αγορά του δεύτερου), μάλλον 952€ με την έξτρα χρέωση μεταφορικών...

Εξισορροπείται η μεγαλύτερη κατανάλωση τον χειμώνα από τη μεγαλύτερη οικονομία το καλοκαίρι; Αυτός είναι το δίλημμα...

Εν τω μεταξύ κάλεσα για συντήρηση στο 12άρι συνεργειο, πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια (μέχρι τότε μόνος μου φίλτρα, απολυμαντικό στην εσωτερική μονάδα) και κλαίω τα 35€...έριξαν και λίγο νερό στην εξωτερική...ε, και;
Θα προτιμούσα να τα είχα στη τσέπη μου...

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kva21 είπε

θέρμανση παιδικού Υ/Δ 13τμ

Για υπνοδωμάτιο θα πήγαινα μόνο στο yukai. Σε κανένα άλλο.

1 ώρα πριν, definitio είπε

Βρήκα 2 * Midea Xtreme Save 9K BTU = <1000€ με εγκατάσταση και με τρώει...

Βιάζεσαι θεωρώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GiannisSol είπε

To offset το ρύθμισα και γω στο ένα από τα δύο Mitsubishi στα υπνοδωμάτια. Στο ένα by default ήταν τέλειο , στο άλλο δωμάτιο ήταν +3 βαθμούς. Μια χαρά και εκεί πλέον. 

Στο gree δεν βρίσκω πως το πειραζουμε αυτό δεν το βλέπω στο service manual . Ίσως θα ήθελα -1 βαθμό εκεί. 

Άρα γίνεται σε όλα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...