liakjim Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, ktikti είπε Μπηκα στην επίσημη σελίδα της toshiba και είδα αναλυτικά τα χαρακτηριστικά, γιατί γράφει και τους κωδικούς εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας τι ισχύει.. και τελικά είναι σωστά. απλά ενημερώνω το forum ότι έτσι είναι το σωστό. Άλλωστε αγοράστηκαν απο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπου Δλδ μαζί με το 10άρι πάει και το 16άρι;
dimviii Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) αυριο το πρωι στις 9 το Public και στις 11 το Πλαισιο θα ανακοινωσουν προσφορες για black friday.Κωτσοβολος αυριο το βραδυ Για να δουμε θα βγαλουν καμια προσφορα της προκοπης... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2024 από dimviii
GiannisSol Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, liakjim είπε Οκ πιθανώς να μην πρόλαβε να πέσει. Να σε ρωτήσω. Σε αφήνει να ξαναενεργοποιηθεί το sleep στα καπάκια μετά τη λήξη του προηγούμενου; Αν ναι θα μπορούσες να κάνεις μια δοκιμή δλδ να το πατάς συνέχεια στη διάρκεια ενός 24ώρου και να δεις τι κάνει. Αν πχ μένει σταθερά στα 250W ανεξάρτητα τι κάνει η εσωτερική θερμοκρασία πιθανώς να είναι όντως πρόγραμμα σταθερής ταχύτητας συμπιεστή. Ίσως να πρέπει να πέσει η εξωτερική ώστε να αυξηθούν οι απώλειες σου και να δεις τι θα γίνει. Αν όμως ακούει στις διακυμάνσεις τις εσωτερικής θερμοκρασίας, σκέφτομαι με κάποιον τρόπο να το αυτοματοποιήσεις, δλδ με χρονόμετρο ανά 8ώρες να του δίνει μια και να πηγαίνει sleep. Είτε από το app του κινητού με χρήση ρουτίνας (δεν το ξέρω το app , δεν ξέρω αν γίνεται) ή με κάποιο ir blaster ή με homeassistant (αν έχεις). Θα σου απαντησω σε αυτα εν καιρω να το δουλεψω πρωτα. Σημερα παλι ζεστανε ο καιρος δεν ειναι για θερμανση. Παντως δεν με περιοριζει να ενεργοποιω το sleep mode. Μολις τελειωσει το 8ωρο το ξαναβαζω. Επισης ο θορυβος της εξωτερικης μοναδας μολις ενεργοποιησω το sleep, απο εντονος (λογο στροφων ανεμιστηρα,οχι συμπιεστη) μετατρεπεται σαν 9αρι mitsubishi. Τα εχω διπλα διπλα και τα συγκρινω. 9 λεπτά πριν, dimviii είπε αυριο το πρωι στις 9 το Public και στις 11 το Πλαισιο θα ανακοινωσουν προσφορες για black friday. Για να δουμε θα βγαλουν καμια προσφορα της προκοπης... Γιατι επιμενετε τοσο σε μεγαλα καταστηματα που οι εκπτωσεις τους ειναι ελαχιστες μερες μεσα στο ετος; Υπαρχουν και πολλα αλλα καταστηματα που κανουν και ατοκες δοσεις με καλες τιμες. Επισης μπορειτε να πατε απο κοντα ή μεσω τηλεφωνου και να πετυχετε ακομη καλυτερες τιμες ειδικα οταν παίρνετε πανω απο 1 τεμαχιο. alphaclima, apothema, skondo, aaceg, airsam, airconenergy.... ειναι μερικα που εψαχνα πριν λιγο καιρο οταν αγορασα 3 κλιματιστικα. Επισης αν καποιο μοντελο δεν το βρισκετε σε καποιο σαιτ απο αυτα παρτε τηλ να ρωτησετε, πιθανον το φερνουν. Υπαρχουν ακομη μαγαζια με προσωποποιημενη εξυπηρετηση υψηλου επιπεδου σαν παλια. Καμια επαφη με αλυσιδες. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2024 από GiannisSol 1
ktikti Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, liakjim είπε Δλδ μαζί με το 10άρι πάει και το 16άρι; ετσι φαινεται οτι ισχυει.αναφερομαι σε TOSHIBA EDGE WHITE Εξωτερική Μονάδα RAS-10J2AVSG-E1 RAS-13J2AVSG-E1 RAS-16J2AVSG-E1 RAS-18J2AVSG-E RAS-22J2AVSG-E RAS-24J2AVSG-E Εσωτερική Μονάδα RAS-B10G3KVSG-E RAS-B13G3KVSG-E RAS-B16G3KVSG-E RAS-B18G3KVSG-E RAS-B22G3KVSG-E RAS-B24G3KVSG-E
cmaniac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δεν βγάζουν νόημα όλα αυτά. Εγώ θα έλεγα ότι κάποιος έχει μπλέξει άγρια τις παραγγελίες. https://ecodesign.toshiba-airconditioning.eu/en/system-details?system=787e1a5126544bb7a442b93cb2711127
liakjim Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 44 λεπτά πριν, ktikti είπε ετσι φαινεται οτι ισχυει.αναφερομαι σε TOSHIBA EDGE WHITE Εξωτερική Μονάδα RAS-10J2AVSG-E1 RAS-13J2AVSG-E1 RAS-16J2AVSG-E1 RAS-18J2AVSG-E RAS-22J2AVSG-E RAS-24J2AVSG-E Εσωτερική Μονάδα RAS-B10G3KVSG-E RAS-B13G3KVSG-E RAS-B16G3KVSG-E RAS-B18G3KVSG-E RAS-B22G3KVSG-E RAS-B24G3KVSG-E Εντάξει, αλλά δεν παίζει να έχεις 10άρα εσωτερική και 16άρα εξωτερική. 6 λεπτά πριν, cmaniac είπε Δεν βγάζουν νόημα όλα αυτά. Εγώ θα έλεγα ότι κάποιος έχει μπλέξει άγρια τις παραγγελίες. https://ecodesign.toshiba-airconditioning.eu/en/system-details?system=787e1a5126544bb7a442b93cb2711127 https://ecodesign.toshiba-airconditioning.eu/en/system-details?system=16d88c1133a044dbb1f5b8254a79c836 (για το edge white) @cmaniac και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα seer δείχνουν ότι να ΄ναι. Κοιτάξτε τις working hours 🤣 1
ktikti Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, liakjim είπε Εντάξει, αλλά δεν παίζει να έχεις 10άρα εσωτερική και 16άρα εξωτερική. https://ecodesign.toshiba-airconditioning.eu/en/system-details?system=16d88c1133a044dbb1f5b8254a79c836 (για το edge white) Αν ειδες καλα..εχω αγορασει 2 κλιματιστικα.ενα 10ρι και ενα 16αρι.ολα σωστα ειναι και αυριο θα κανω ενα τηλεφωνο..αλλα το γραφει αναλυτικα και στο site.
cmaniac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, ktikti είπε Αν ειδες καλα..εχω αγορασει 2 κλιματιστικα.ενα 10ρι και ενα 16αρι.ολα σωστα ειναι και αυριο θα κανω ενα τηλεφωνο..αλλα το γραφει αναλυτικα και στο site. Εάν έχεις παραλάβει ένα ζευγάρι 10ρια (μέσα έξω) και ενα ζευγάρι 16ρια (μέσα έξω) τότε δεν βλέπω θέμα. Απλά από αυτά που γράφτηκαν δεν συμπεράναμε αυτό ακριβώς.
liakjim Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, ktikti είπε Αν ειδες καλα..εχω αγορασει 2 κλιματιστικα.ενα 10ρι και ενα 16αρι.ολα σωστα ειναι και αυριο θα κανω ενα τηλεφωνο..αλλα το γραφει αναλυτικα και στο site. Εμ πες το βρε , μας έκαψες έτσι όπως το έγραψες!
ktikti Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 δεν εγινα σωστα κατανοητος.2 κλιματιστικα ενα 10ρι και ενα 16αρι στην τιμη των 1520 ευρο.απο καταστημα εδω στην Ηγουμενιτσα. 670 το μικρο και 850 το μεγαλο.απλα μου εκανε εντυπωση οτι οι μοναδες ειχανε διαφορετικο κωδικο..αλλα αποδειχθηκε οτι ητανε σωστο.συγγνωμη για την αναστατωση.ολα μια χαρα και η αγορα εγινε απο επισημο αντιπροσωπο απο το επισημο δικτυο της toshiba . 2
tempuser Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 καλημερα σας, ψαχνω 24αρι κλιματιστικο για το χωρο μου (αμονωτος απο πανω), εχω καταληξει στα εξης τρια: Mitsubishi-Electric-MSZ-MUZ-HR71VF Toshiba Edge Fujitsu ASYG24KMTE υπερεχει καποιο απο τα τρια? οποιαδηποτε αλλη προταση ευπροσδεκτη εννοειται. αρκει να μη ζηταει ρευματα πανω απο 16 αμπερ
BrunoB Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 16 hours ago, d_gkal said: Στην εφαρμογή των midea γράφει κάπου την κατανάλωση; Όχι 1
liakjim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, tempuser είπε καλημερα σας, ψαχνω 24αρι κλιματιστικο για το χωρο μου (αμονωτος απο πανω), εχω καταληξει στα εξης τρια: Mitsubishi-Electric-MSZ-MUZ-HR71VF Toshiba Edge Fujitsu ASYG24KMTE υπερεχει καποιο απο τα τρια? οποιαδηποτε αλλη προταση ευπροσδεκτη εννοειται. αρκει να μη ζηταει ρευματα πανω απο 16 αμπερ Ερωτηματολόγιο πλιζ 1
tempuser Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, liakjim είπε Ερωτηματολόγιο πλιζ Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : 1500-1600 Νέα αγορά ή αντικατάσταση παλιού. Στη 2η περίπτωση αναφέρουμε το μοντέλο του παλιού κλιματιστικού και αν ήταν επαρκές / μάλλον οριακό / ανεπαρκές: Αντικατασταση παλιου , ανεπαρκες Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος (πχ μεγάλη αλυσίδα που συνήθως έχουν αυξημένες τιμές αλλά έχουν ευκολίες πχ τρόπος πληρωμής με δόσεις, ανακύκλωση παλιού κλιματιστικού , δωρεάν εγκατάσταση κτλ): αδιαφορο Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο (πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση): 50/50 και τα δυο Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή πηγή ψύξης ή αποκλειστική πηγή ψύξης και θέρμανσης κτλ: αποκλειστικη ψυξης. Περιστασιακη θερμανσης Αναφέρουμε αν έχουμε και αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης πχ λέβητας πετρελαίου. Φυσικο αεριο Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : σαλονοκουζινα ~45 τμ Τοποθεσία (πόλη και περιοχή αν είναι Αθήνα) , προσδιορίζοντας ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες (αν έχουμε κοντά μετεωρολογικό σταθμό από το https://meteo.gr/Gmap.cfm το λέμε), υψόμετρο και τυχόν ιδιαιτερότητες (πχ πάνω στη θάλασσα, ξηρό κλίμα κτλ) https://penteli.meteo.gr/stations/chalandri/ χωροι εκτεθημενοι στο βορια, υγρασια χειμωνα Απαραίτητα, επιθυμητά και αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: wifi αδιαφορο, σχετικα αθορυβο, εγγυηση λαμβανεται υποψιν θετικα Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου, προσανατολισμό, (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ). Περιμετρικοι τοιχοι μονομενοι, ταρατσα πανω αμονωτη, κουφωματα διπλα τζαμια με θερμοδιακοπη Θερμικές Απώλειες: 9780.55Watt 8411.27KCal/h 195.61Watt/m2 168.23KCal/h/m
definitio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Για τα LG κλιματιστικά έχουμε δεδομένα; Η αλήθεια είναι πως σπάνια τα συναντά κανείς (πλέον) σε οικιακές εφαρμογές, αλλά σε επιχειρήσεις/μεγάλους χώρους είναι αρκετά διαδεδομενα. https://www.public.gr/product/thermansi-klimatismos/air-condition/klimatistika/lg-planet-h09s1dns1h09s1du12-klimatistiko-inverter-9000-btu-aa-me-wi-fi/1918664 Με τη δωρεάν εγκατάσταση/απεγκατάσταση βγαίνει ~100€ φθηνότερα από Toshiba Yukai.. ...με +3χρόνια εγγύηση στον συμπιεστή (10 συνολικά) και -5χρόνια στα υπόλοιπα μέρη... ...με επέκταση στα 7 χρόνια, βγαίνει κανά 40άρι λιγότερο απ' το Yukai συνολικά & σου δίνουν δωρέαν μια συντήρηση, οπότε ας πούμε -80€ στα δύο χρόνια... Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2024 από definitio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα