sap00 Δημοσ. χθες στις 08:15 πμ Share Δημοσ. χθες στις 08:15 πμ 9 ώρες πριν, Klausx είπε Την βάση μπροστά την "δένει" το μηχάνημα οπότε πολύ σωστά έτσι όπως είναι τώρα πρέπει να μπει μία λάμα/μπάρα μπροστά για να δέσει η όποια και θα μπει σύντομα! Δεν τη δένει, αφού έχει τη δυνατότητα να κινείται δεξιά αριστερά πάνω στα ελατήρια. Αν βάλεις μπάρα μπροστά, θα πάλλονται οριζόντια ταυτόχρονα οι έξω άκρες των βάσεων (θα μπακλαβαδιάζει). Θέλει χιαστί από την έξω βίδα της μιας βάσης στην μέσα βίδα της άλλης ώστε να γίνει τελείως άκαμπτο το ζεύγος των βάσεων. Βέβαια ίσως υπερβάλουμε λίγο, αλλά είναι τροφή για σκέψη. Αλήθεια, οι εξωτερικές μονάδες δεν έχουν ήδη μέσα κάτι σαν ελατήρια στα μοτέρ των ανεμιστήρων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. χθες στις 03:09 μμ Share Δημοσ. χθες στις 03:09 μμ Καλησπερα στην παρεα.ειμαι ετοιμος να βαλω κλιματιστικα στο σπιτι και ψαχνομαι αποκλειστικα για toshiba αν και μου προταθηκε και απο το καταστημα carrier σε πολυ καλη τιμη. θα βαλω ενα 9αρι στο δωματιο και ενα η 16αρι η 18αρι για το σαλονι 28 τμ χωρο εχω ορθογωνιο. ποια σειρα προτεινετε VFM γιατι εχω μπερδευτει λιγο .παραδειγμα η σειρα Yukai ειναι υποδεστερη απο την EDGE ?? εχω την δυνατοτητα για edge και ας ειναι ακριβοτερη θελω να εχει και wifi γιατι νομιζω οτι ειναι χρησιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. χθες στις 03:34 μμ Share Δημοσ. χθες στις 03:34 μμ (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, ktikti είπε Καλησπερα στην παρεα.ειμαι ετοιμος να βαλω κλιματιστικα στο σπιτι και ψαχνομαι αποκλειστικα για toshiba αν και μου προταθηκε και απο το καταστημα carrier σε πολυ καλη τιμη. θα βαλω ενα 9αρι στο δωματιο και ενα η 16αρι η 18αρι για το σαλονι 28 τμ χωρο εχω ορθογωνιο. ποια σειρα προτεινετε VFM γιατι εχω μπερδευτει λιγο .παραδειγμα η σειρα Yukai ειναι υποδεστερη απο την EDGE ?? εχω την δυνατοτητα για edge και ας ειναι ακριβοτερη θελω να εχει και wifi γιατι νομιζω οτι ειναι χρησιμο. Αν μπορείς να πας στα edge white, προτίμησε τα. Τουλάχιστον στο μεγάλο. Στο 9άρι αν και θα προτιμούσαμε και εκεί edge , αν είναι να κάνεις κάπου έκπτωση, κάνε σε αυτό και πας στο yukai. Επεξ/σία χθες στις 03:44 μμ από liakjim 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. χθες στις 05:57 μμ Share Δημοσ. χθες στις 05:57 μμ Edge white A+++ A+++ το 9αρι μου το δινει στα 700 και το 18αρι στα 1000. Τώρα το μεγάλο για 30 τετραγωνικά να βαλω 16άρι ή 18άρι ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdkamael Δημοσ. χθες στις 06:38 μμ Share Δημοσ. χθες στις 06:38 μμ 38 λεπτά πριν, ktikti είπε Edge white A+++ A+++ το 9αρι μου το δινει στα 700 και το 18αρι στα 1000. Τώρα το μεγάλο για 30 τετραγωνικά να βαλω 16άρι ή 18άρι ;; τρέξε εργαλείο απωλειών .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. χθες στις 06:53 μμ Share Δημοσ. χθες στις 06:53 μμ Τι σκονη ειναι ολη αυτη; Εγινε συντηρηση τον Ιουλιο και μετα δουλεψε 2.5 μηνες. Ειναι φυσιολογικο; Μπορω να το καθαρισω μονος μου, και εαν ναι, πως; Εχει δημιουργηθει και μουχλα; Δεν μπορω να καταλαβω.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirosta2 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Share Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ktikti είπε Edge white A+++ A+++ το 9αρι μου το δινει στα 700 και το 18αρι στα 1000. Τώρα το μεγάλο για 30 τετραγωνικά να βαλω 16άρι ή 18άρι ;; Ποιος το δινει τοσο το Edge white 9αρι που θελω να αγορασω 3? Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από Spirosta2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiorgossan Δημοσ. πριν από 23 ώρες Share Δημοσ. πριν από 23 ώρες 22 λεπτά πριν, Spirosta2 είπε Ποιος το δινει τοσο το Edge white 9αρι που θελω να αγορασω 3? https://www.alphaclimagr.gr/product/1418620/toshiba-edge-ras-b10g3kvsg-e-ras-10j2avsg-e1-klimatistiko.html απο εκεί τα πήρα και εγώ, επεσε η τιμή του μέσα σε 1 μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimkask8 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Share Δημοσ. πριν από 23 ώρες Έχει yukai 7000 btu νομίζω δεν το έχω δει κάπου αλλού https://www.alphaclimagr.gr/product/1421335/toshiba-yukai-ras-b07e2kvg-e-ras-07e2avg-e-klimatistiko.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 ώρα πριν, mdkamael είπε τρέξε εργαλείο απωλειών .... Χονδρικα αναφερομαι.με βαση τα Τ.Μ 1 ώρα πριν, Spirosta2 είπε Ποιος το δινει τοσο το Edge white 9αρι που θελω να αγορασω 3? Τοσο μου ειπε ναι..welcome stores.τιμες black friday μου δινει απλα νωριτερα.ειμαστε γνωστοι και εχω προσβαση.αρα καταληγουμε στα edge απο toshiba 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirosta2 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες Ξερουμε καλο εγκαταστατη (αντλια κενου κτλ) με μερακι, περιοχη Νικαια, να μου στειλετε με PM Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valtasare Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Κι εγώ θα ήθελα ρε παιδιά έναν σωστό εγκατάστατη σε νότια προάστια - Βάρη! Οποιος μπορεί σας παρακαλώ θα με εξυπηρετούσε πολύ! PM αν θέλετε! Σας ευχαριστω πολύ! Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από valtasare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sap00 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες 26 λεπτά πριν, ktikti είπε Χονδρικα αναφερομαι.με βαση τα Τ.Μ Χονδρικά, σε χώρο 30μ2 με καλύπτει πλήρως 9άρι. 'Αρα και εσύ θα καλύπτεσαι χονδρικά με κάτι ανάμεσα σε 9000btu και 22000btu . 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. πριν από 21 ώρες Share Δημοσ. πριν από 21 ώρες Ποιος θεούλης έκανε αυτήν την κριτική; https://www.skroutz.gr/s/51987829/Toshiba-Yukai-RAS-07E2AVG-E-RAS-B07E2KVG-E-Klimatistiko-Inverter-7000-BTU-A-A.html#sku_review_3011500 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Share Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Τελικά με τις ζέστες κρατήθηκα και δεν πήρα ακόμη κάποιο AC. Θα περιμένω καμία black Friday μήπως δούμε κάποια καλή προσφορά. Μετά από παρακολούθηση του forum εδώ είμαι ανάμεσα σε αυτά (όλα 12000): Toshiba Yukai, Toshiba Edge, Daikin Siesta Sensira και Midea Xtreme Save 2022. Ξέρω ότι το Midea δεν είναι στην ίδια κλάση με τα υπόλοιπα αλλά δύο γνωστοί μου στο Ωραιόκαστρο και Λητή είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Από τα παραπάνω, σε σειρά προτεραιότητας πως θα τα βάζατε; Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Nick64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα