mdkamael Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, yiorgossan είπε +1 Apogee... καπου ανατολικο μπλοκ Βουλγαρια βγαζει το καταστημα... η ερωτηση ειναι αν ειναι αξιοπιστο το μαγαζακι. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από mdkamael Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike15 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, liakjim είπε Προσπάθησε να συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο της υπογραφής μου. https://www.elith.gr/calc/stresults.php Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από mike15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα 4 λεπτά πριν, mike15 είπε https://www.elith.gr/calc/stresults.php Θα πρέπει να συμπληρωθεί όλο το ερωτηματολόγιο. Έχει οδηγίες κάτω από αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike15 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Θα πρέπει να συμπληρωθεί όλο το ερωτηματολόγιο. Έχει οδηγίες κάτω από αυτό. εννοεις τα στοιχεια μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μόλις τώρα, mike15 είπε εννοεις τα στοιχεια μου? Δεν καταλαβαίνω. Ότι λένε οι οδηγίες, ας μην σπαμαρουμε άλλο το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike15 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα 16 λεπτά πριν, liakjim είπε Δεν καταλαβαίνω. Ότι λένε οι οδηγίες, ας μην σπαμαρουμε άλλο το θέμα. ουτε εγω,δεν πειραζει θα απευθυνθω αλλου με ευγενεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiorgossan Δημοσ. πριν από 33 λεπτά Share Δημοσ. πριν από 33 λεπτά 37 λεπτά πριν, mike15 είπε ουτε εγω,δεν πειραζει θα απευθυνθω αλλου με ευγενεια. Ακριβώς επάνω απο το μήνυμα σου, στην υπογραφή θα δεις το λινκ "Ερωτηματολόγιο Αγοράς Κλιματιστικού" Επίσης εμάς τους καινουργιους βοήθησε πολύ και το άλλο λινκ Γενικες συμβουλες.... .. κλιματιστικών. Θα πρέπει να γράψεις τα στοιχεία του κάθε χώρου που θέλεις τη μονάδα ξεχωριστά, πχ για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο και με βάση το κάθε αποτέλεσμα θα μπορέσεις να πάρεις μια συμβουλή. Μην ψάξεις αλλού, οπου και να ρωτήσεις αυτο που πουλάνε είναι το καλύτερο, απλά λίγο υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα