MikhailBakurin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Παραθέτω, μια και πλησιάζει ο καιρός της θερμάνσεως, την αποδεδειγμένα πετυχημένη μεθοδολογία μου για καθαρισμό έρκον από το προηγούμενο τόπικ. Την κάνετε με δική σας ευθύνη, μη μου ζητήσει κανείς ρέστα επειδή προκάλεσε ζημιές στον εαυτό του: 1
trident1971 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 22 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Παραθέτω, μια και πλησιάζει ο καιρός της θερμάνσεως, την αποδεδειγμένα πετυχημένη μεθοδολογία μου για καθαρισμό έρκον από το προηγούμενο τόπικ. Την κάνετε με δική σας ευθύνη, μη μου ζητήσει κανείς ρέστα επειδή προκάλεσε ζημιές στον εαυτό του: Μια παρατηρηση, ειχα καθαρισει με τετοιο καθαριστικο τα παλια Carrefour στο πατρικό, και παρ ότι το στοιχειο καθαρισε σχετικα ευκολα, μου εκοψε να δω με φακο πιο μεσα και η φτερωτη ειχε ακόμα πανω νυχτεριδες. Ψεκασμα και γυρισμα με το δαχτυλο και υπομονη, εβγαιναν κομματια απο την αποχετευση. Στο τελος ξεπλυμα με νερο και ήταν πραγματικά σαν καινουρια
GiannisSol Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 35 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Παραθέτω, μια και πλησιάζει ο καιρός της θερμάνσεως, την αποδεδειγμένα πετυχημένη μεθοδολογία μου για καθαρισμό έρκον από το προηγούμενο τόπικ. Την κάνετε με δική σας ευθύνη, μη μου ζητήσει κανείς ρέστα επειδή προκάλεσε ζημιές στον εαυτό του: Πολυ σωστα τα περιγραφεις. Να συμπληρωσω μονο οτι μετα την πλυση με το χημικο καλο ειναι να γινει καλο ξεπλυμα με σκετο νερο. Ο λογος ειναι να μην μενει το καθαριστικο πανω στα πλαστικα κομματια και τα διαβρωνει με το χρονο. Ηθελα να σε ρωτησω , η πιεση σε αυτο το δοχειο μετα απο ενα καλο τρομπαρισμα υποπιεσης, ποσο κραταει ; Εχω ενα διλιτρο χειρος και με παιδευει λογο μικρης χωρητικοτητας . 16 λεπτά πριν, trident1971 είπε Μια παρατηρηση, ειχα καθαρισει με τετοιο καθαριστικο τα παλια Carrefour στο πατρικό, και παρ ότι το στοιχειο καθαρισε σχετικα ευκολα, μου εκοψε να δω με φακο πιο μεσα και η φτερωτη ειχε ακόμα πανω νυχτεριδες. Ψεκασμα και γυρισμα με το δαχτυλο και υπομονη, εβγαιναν κομματια απο την αποχετευση. Στο τελος ξεπλυμα με νερο και ήταν πραγματικά σαν καινουρια Η πλυση της φτερωτης απαιτει ελεφαντακι να μη πεφτουν τα νερα κατω καθως δεν επικοινωνει με το λεκανακι της αποχευτεσης.
Arkin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 15 ώρες πριν, liakjim είπε Εφιάλτης... @Klausx τι λες; Την καλημερα μου. Καποια γνωμη για το παρακατω στα 920 ευρω? https://www.bestprice.gr/item/2159652251/toyotomi-izuru-trntrg-2371zr-klimatistiko-inverter-24000-btu-aa-me-ionisth-kai-wi-fi.html Η αυτο στα 864? https://www.skroutz.gr/s/36338632/Hisense-Energy-SE-KA70KTOEG-KA70KT0EW-Klimatistiko-Inverter-24000-BTU-A-A-me-WiFi.html
liakjim Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Την καλημερα μου. Καποια γνωμη για το παρακατω στα 920 ευρω? https://www.bestprice.gr/item/2159652251/toyotomi-izuru-trntrg-2371zr-klimatistiko-inverter-24000-btu-aa-me-ionisth-kai-wi-fi.html Η αυτο στα 864? https://www.skroutz.gr/s/36338632/Hisense-Energy-SE-KA70KTOEG-KA70KT0EW-Klimatistiko-Inverter-24000-BTU-A-A-me-WiFi.html Με τίποτα. Κάτσε έχω κάνει επίκληση στην αυθεντία , να δούμε τι θα πει.
Arkin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Μόλις τώρα, liakjim είπε Με τίποτα. Κάτσε έχω κάνει επίκληση στην αυθεντία , να δούμε τι θα πει. Αναμενω τις απαντησεις σας και εγω. Διαβαζω αξιολογησεις για το Izuru II Eco για αυτο και το ανεφερα λενε τα καλυτερα ακομα και για 100+ τμ σπιτια. Συν wifi μεσα στην τιμη και διαφορα extra που βλεπω να αναφερουν. Αν ειναι απλα marketing ομως εννοειται μενουμε μακρια για αυτο ρωταω τους εσας που εχετε πολλες παραπανω γνωσεις.
liakjim Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 36 λεπτά πριν, Arkin είπε Αναμενω τις απαντησεις σας και εγω. Διαβαζω αξιολογησεις για το Izuru II Eco για αυτο και το ανεφερα λενε τα καλυτερα ακομα και για 100+ τμ σπιτια. Συν wifi μεσα στην τιμη και διαφορα extra που βλεπω να αναφερουν. Αν ειναι απλα marketing ομως εννοειται μενουμε μακρια για αυτο ρωταω τους εσας που εχετε πολλες παραπανω γνωσεις. Θα έμενα όσο πιο μακριά γίνεται.
Arkin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 11 λεπτά πριν, liakjim είπε Θα έμενα όσο πιο μακριά γίνεται. Oποτε μονοδρομος το SRK/SRC- 71 ZR-W? Το wifi adapter βλεπω παει 140 ευρω καπως ξεφευγουμε στην τιμη απο τα 1000-1200 που ηθελα να δωσω αρχικα. Θελω να μπορω να βλεπω και καταναλωσεις ανα ωρα κτλ απο το κινητο. Καποια sendo με εφορου ζωης εγγυηση που βλεπω κανουν τιποτα? Τα 3 χρονια του Mitsubishi μου φαινονται πολυ λιγα οταν αλλοι δινουν 7 και 10 χρονια ποσο μαλλον τα εφορους ζωης που οπως και να το κανεις σου δινουν μια Α ασφαλεια για την αγορα σου.
mdkamael Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπόν...μολις έκανα unlock hidden character. MITSUBISHI Heavy SRK 80 ακυρώθηκε απο public και αγοραστηκε απο Plaisio. Το επισημανω γιατι ?! Στο σαιτ φαινεται πως δεν ειναι διαθεσιμο - ουτε για παραλαβη απο καταστημα ουτε για παραγγελια. ΑΛΛΑ. Πηγα στο καταστημα της Καλαμαριας και ξαφνικα εμφανιστηκαν στην αποθηκη ( στο συστημα τους φαινεται κανονικα ) αλλα 4 ( πλην αυτο που τσιμπησα ακομα αλλα 3 ). Οποτε με 20% επιστροφη βγηκε στα 1600 το ''αρκουδι'' του φορουμ. Οποτε αν κανεις ενδιαφερεται μπορει να το παραγγειλει απο καταστημα απευθειας κ ας μην φαινεται δυνατη η παραγγελια απο το σαιτ. Αυτα .... α και τσιμπησα και την 5ετη εγγυηση του Πλαισιου στη μιση τιμη μετα απο ερωτηση αν γινεται κατι με αυτην. Τωρα μενει να βρω καποιον της προκοπης εγκαταστατη στα Ιωαννινα .... οποτε αν κανεις εχει καλη προταση just pm me. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2024 από mdkamael 3
Klausx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 17 ώρες πριν, Arkin είπε Αψογος δεν περιμενα κατι λιγοτερο μιας και σε διαβαζω αρκετο καιρο. Καταλαβα απολυτα πως δουλευει το παλιο που εχω και ετσι ειναι μιας και οταν βαραει βλεπω κατω στο μετρητη της ΔΕΗ 3500 μεχρι 4500watt και οταν καθετε δεν βγαζει τιποτα για συντηρηση. Τα Inverter γνωριζω πως δουλευουν η ερωτηση μου ειναι οτι εφοσον και αυτο που εχω σταματαγε πχ στην ωρα 2 φορες σιγουρα οταν επιανε θερμοκρασια ο χωρος που το εχω δεν θα γινεται το ιδιο και με το inverter? Λογικα οχι μιας και ανεφερες οτι απλα θα παιζει χαμηλα για συντηρηση οποτε απαντησα μονος μου την ερωτηση τωρα το καταλαβα καλυτερα. Εχω σκεφτει για 18αρι στο κεντρικο σημειο που το εχω και ενα 9αρι σε ενα απο τα δωματια αν δω οτι δεν με καλυπτει το 18αρι. Τοτε οταν το περασαν οι τεχνικοι της Daikin ειπαν οτι ενα 18αρι σε καλυπτει για το σπιτι αλλα βαλαμε 24αρι για ακομα καλυτερα κατι που ηταν οτι καλυτερο απλα καποτε με 5 λεπτα την kw οχι σημερα που παει 20. Θα κανω στη ζωγραφικη οτι μπορω να σε δειξω πως ειναι η κατοψη του σπιτιου να παρεις μια ιδεα και θα κοιταξω αμεσα και τα 2 κλιματιστικα που προτεινες οτι και να παρω θα ειμαι σε καταναλωση πολυ πιο κατω απο αυτο που εχω και αν χρειαστουν 1-2 9αρια ακομα με 4-5 κατοσταρικα τα οποια θα καινε ακομα λιγοτερο θα κοιταξω και για εκει απο το να παω σε ενα 24αρι πιο ακριβο και μετα να θελω παλι 2 9αρια. Τα mistubishi τα γνωριζω ειναι πολυ αξιολογα οπως και τα Fujitsu μαζι με τα daikin. Τoshiba την γνωριζω σαν ποιοτικη μαρκα αλλα δεν ηξερα οτι βγαζει και ποιοτικα κλιματιστικα. Κανω λιγο την κατοψη και επανερχομαι. Να εισαι καλα για τις πολυτιμες πληροφοριες σου. Εχουμε και λεμε. Τα κοκκινα μεγαλα τετραγωνακια ειναι υπνοδωματια 10τμ το καθενα με το μικρο στη μεση το μπανιο. Το μωβ δεξια τερμα ειναι η πορτα που βγαζει στη σκαλα εσωτερικη μιας και ειναι διοροφο το σπιτι. Το πρασινο το κεντρικο χολ και το μπλε μολις μπαινεις το καθιστικο με το που μπαινεις ισια πανω απεναντι το κλιματιστικο. Αριστερα υπαρχει πορτα για το σαλονι και το κιτρινο η κουζινα αυτη δεν επικοινωνει με το χολ μονο με το καθιστικο αμεσα. Απο την αριστερη μερια που ειναι το καθιστικο και την πανω απο κουζινα μεχρι το πισω υπνοδωματιο εχει μπαλκονι 40-50 μετρα περιμετρικα. Απο τη δεξια πλευρα που ειναι η σκαλα εχει ενα σπιτι χαμηλο σκετη πλακα και απο την κατω επισης αλλο σπιτι με αποθηκη και αυτο χαμηλο για αυτο και εχουμε γενικα κρυο γιατι δεν εχει προστασια απο αλλα ψηλα σπιτια ειναι και γωνιακο σε δρομο οποτε καταλαβαινεις. Το δευτερο σπιτι πρωτος οροφος εχει παντα 2-3 πανω βαθμους το προστατευει προφανως και ο πανω οροφος και τερμα κατω το υπογειο εχει καλοκαιρι δροσια φουλ και χειμωνα φουλ ζεστη απο τη μια πλευρα ειναι μεσα στο χωμα απο την αλλη πλευρα δευτερο υπογειο οποτε σιγουρα παιζει ρολο και αυτο που προστατευετε απο 2 μεριες καλα. Θα κοιταξω τα κλιματιστικα που προτεινες και συντομα θα κανω την αγορα γιατι επιασαν τα κρυα και ακομα το καλοριφερ δεν ειναι για πολλες ωρες. 17 ώρες πριν, liakjim είπε Εφιάλτης... @Klausx τι λες; Η εσωτερική σκάλα δεν έχω καταλάβει που καταλήγει αλλά αν δεν απομονώνει είναι θέμα. Το πιο σωστό είναι βάση τ.μ. / απωλειών ο κάθε χώρος το δικό του κλιματιστικό, τώρα αν δεν έχετε θέμα με ανοιχτές πόρτες στα υπνοδωμάτια όπως το έχεις σκεφτεί να ξεκινήσεις με 18αρι είναι μία καλή λύση, με 80% ταχύτητα ανεμιστήρα και όχι Auto. Να προσέξεις στα χαρακτηριστικά να έχει μεγάλη παροχή αέρα. 1
liakjim Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Klausx είπε Η εσωτερική σκάλα δεν έχω καταλάβει που καταλήγει αλλά αν δεν απομονώνει είναι θέμα. Το πιο σωστό είναι βάση τ.μ. / απωλειών ο κάθε χώρος το δικό του κλιματιστικό, τώρα αν δεν έχετε θέμα με ανοιχτές πόρτες στα υπνοδωμάτια όπως το έχεις σκεφτεί να ξεκινήσεις με 18αρι είναι μία καλή λύση, με 80% ταχύτητα ανεμιστήρα και όχι Auto. Να προσέξεις στα χαρακτηριστικά να έχει μεγάλη παροχή αέρα. Οπότε ας πάει στο heavy 63; 1
Arkin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τι προτείνετε τελικά παιδιά? Ένα κεντρικό θα βάλω και ίσως ένα 9αρι ακόμα στο δωμάτιο που έχω τον υπολογιστή αν χρειαστεί για καλοκαίρι άλλο δεν βολεύει κάπου να βάλω. Να είστε καλά και οι 2 για τις προτάσεις. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2024 από Arkin
liakjim Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 15 λεπτά πριν, Arkin είπε Τι προτείνετε τελικά παιδιά? Ένα κεντρικό θα βάλω και ίσως ένα 9αρι ακόμα στο δωμάτιο που έχω τον υπολογιστή αν χρειαστεί για καλοκαίρι άλλο δεν βολεύει κάπου να βάλω. Να είστε καλά και οι 2 για τις προτάσεις. Κοίτα, καταλαβαίνεις ότι προσπαθούμε να πατήσουμε την κοιλιά μας για να μαντέψουμε ποια λύση θα σε βολέψει ενώ ξέρουμε από πριν ότι κανονικά θέλουμε χώρος και κλιματιστικό. Για μένα ή το heavy 63 ή το heavy 71. Δεν νομίζω ότι κανείς μας μπορεί να προβλέψει τι θα είναι καλύτερο. Το 63αρι κατεβαίνει πολύ πιο χαμηλά από το 71, αλλά το 71 έχει πιο πολύ δύναμη , οπότε μάλλον θα πρέπει να το πάρεις πάνω σου. 1 1
Patrikios12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Καλησπερα, τα δυο αυτα κλιματιστικα εχουν ουσιαστικες διαφορες; 1)https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/mitsubishi-heavy-srk-src-25zs-wf-klimatistiko-9-000-btu-h_4404203 2)https://www.plaisio.gr/mitsubishi-heavy-zsx-srk-src-25zsx-w-b-klimatistiko-9-000-btu-h_4404408 Σκεφτομαι και αυτο https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/daikin-perfera-atxm25av1b-arxm25av1b-klimatistiko-9-000-btu-h_4582144 . Μηπως ειναι ανωτερο και απο τα δυο;
liakjim Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 32 λεπτά πριν, Patrikios12 είπε Καλησπερα, τα δυο αυτα κλιματιστικα εχουν ουσιαστικες διαφορες; 1)https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/mitsubishi-heavy-srk-src-25zs-wf-klimatistiko-9-000-btu-h_4404203 2)https://www.plaisio.gr/mitsubishi-heavy-zsx-srk-src-25zsx-w-b-klimatistiko-9-000-btu-h_4404408 Σκεφτομαι και αυτο https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/daikin-perfera-atxm25av1b-arxm25av1b-klimatistiko-9-000-btu-h_4582144 . Μηπως ειναι ανωτερο και απο τα δυο; Ερωτηματολόγιο πλιζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα